- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.961
ay canım kızma tamam tamam giycem inşallah...
bak eşimin facesine doğum günü msj yazdım paylaşıyım
<Ölüme kadar, sana olan aşkımı bir sır gibi saklayıp, bu aşka o derin merhametinle bağlandığın için sana minnettarım ve seni çok özlüyorum...MUTLU YILLAR HAYATIM ...>
nasıl olmuşşşş
ay canım kızma tamam tamam giycem inşallah...
bak eşimin facesine doğum günü msj yazdım paylaşıyım
<Ölüme kadar, sana olan aşkımı bir sır gibi saklayıp, bu aşka o derin merhametinle bağlandığın için sana minnettarım ve seni çok özlüyorum...MUTLU YILLAR HAYATIM ...>
nasıl olmuşşşş
günaydin kizlarr...... nasilsiniz??? ya benim ne agrim var ne sizim.. ama ne de hamilelik belirtim :44::44::44::44::44::44::44: dünya üzerindeki en garip insan benim yaa.... atesim düsük adet bekliyorum ama adet belirtisinden eser yok.. ama ayni zamanda baska belirti de yok bn bi test alayim bugün de en azindan kafa karisikligim gitsin
Ben de geldimmmmm.....
Bugun evdeyimmmm.... Hasta numarasi yapcam ofise...Benim biraz dinlenmem gerekkkk... Mideme agrilar giriyor, kaldiramiyorummm daha fazla cunkuuuu....
günaydin kizlarr...... nasilsiniz??? ya benim ne agrim var ne sizim.. ama ne de hamilelik belirtim :44::44::44::44::44::44::44: dünya üzerindeki en garip insan benim yaa.... atesim düsük adet bekliyorum ama adet belirtisinden eser yok.. ama ayni zamanda baska belirti de yok bn bi test alayim bugün de en azindan kafa karisikligim gitsin
ohhhh.. hamile cikarsan halayin basi benimmmmm....
Ben de geldimmmmm.....
Bugun evdeyimmmm.... Hasta numarasi yapcam ofise...Benim biraz dinlenmem gerekkkk... Mideme agrilar giriyor, kaldiramiyorummm daha fazla cunkuuuu....
cok güzel mesaj canim benim... enistenin dogum günü kutlu olsun bu arada........ mutulu huzurlu cocuklarinizla birlite uzun uzun nice yillara
hüllaaa sen nasilsin canim bekleyis nasil gidiyor???
günaydınnnnn regentoşummmmmmmmm :))) valla ben iiyim ama aşırı göğüs ağrısı var bnde yürürken bile tutuyorumm..onun haricinde bi ağrım falan yok..eşim sen hamile olabilirsin diyo..beni heveslendirme sonra çok üzülyorum dedim..ama malum mu oldu ne acaba:18::18::18::18::18:
ayy regentoşumm inşallahh screamcığımdan sonra da biz veririz bu haberiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18:
Ben de geldimmmmm.....
insallaah canim yaaaa.... vallahi biraz da atesim yüksek ciksaydi resmen emin olacaktim artik.... senle ayniyim ben de belirti yok, (bilmiyorum simdi belirtin var mi) tersrahim, pozisyon yüzüstü-yastik kombinasyonu, yimirta günleri tuttu... bakalim insalllaaahhhhhhhhhhhhhh diyorum ismimin yaninda hamis görürüm ben de
hımmm iyi yaparsın canım bugün dinlen. hoşgeldiniz bu arada. bu gün de benim patron yok aydına gitti
hoşgeldinn canımm..ay valla ii yapmışsın biraz dinlenn mazalah hasta olucann(
günaydın kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimnasılsınız görüşmeyeli varmı yeni güzel haberler
hımmm iyi yaparsın canım bugün dinlen. hoşgeldiniz bu arada. bu gün de benim patron yok aydına gitti
canım benim çok teşekkür ederim. amin cümlemizin inşallah..
sende yap şu kan testini valla meraktayım tızzzzzzzz
günaydın kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimnasılsınız görüşmeyeli varmı yeni güzel haberler
vallahi test yapmayi cok istiyorum ama korkuyorum da...ya negatif cikarsa :18::18::18::18::18::18::18:
regencimmmm, bende belirti filan yok daha... ara sira kasiklarim sanciyor artik.. o kadar... sen atesini olcerken uyumadan olcmustun... insallah sende hamilesindirrrr...bugunde senin haberini alirizzz....
Kardaizcimmmmm, patronlarin olmadigi gunler en guzel gunler valla.. Benim patron da hasta olup gelmediginde ben tum gun burdaydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?