- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.981
regencimmmm, icinden nasil geciyorsa oyle yap.. bu cok onemliii.... icinden test yapmak gelmiyorsa, bekle daha... yapma...
günaydın kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimnasılsınız görüşmeyeli varmı yeni güzel haberler
Günaydın kızlarben bi geçmişi okuyp geliyorum
tatlim burda kan testini (eger özel bi durum yoksa ya da hasta hamis oldugunu bilmeden gittiyse) hemen yapmiyorlar... dr'a gitmek icin kesin randevu alacaksin zaten onu da kac hafta sonraya veriyorlar... o zamana kadar da idrarda cikartasarruf yapiyorlar sanirim... vallahi test yapmayi cok istiyorum ama korkuyorum da...ya negatif cikarsa :18::18::18::18::18::18::18:
canım Türkiyem, işiniz zor valla screamawaycim muayene olamıyo, sen tahlil yaptıramıyosun.
inşallah idrarda çıkar canım yaaa
canım Türkiyem, işiniz zor valla screamawaycim muayene olamıyo, sen tahlil yaptıramıyosun.
inşallah idrarda çıkar canım yaaa
inş regencim yaa senden ve hülyadan güzel haberler bekliyorumbaşka batı gelen varmı bilmiorum ama gelen herkesten güzel haberler bekliyorum bi kendimden kötü haber bekliorum bu ay yani kötü haber derken olumsuz haber çünkü hakkaten hiç bişi beklemiorum ama aralığa kadar hamile kalırım inşallah :84: yada ağustosta hamile kalırsam eşime doğumgününde süpriz yaparım
amaan ne çok yazmışsınız ya okuyamadım hepsini ..
Kızlar ya eşim bugün son kez test için örnek vermeye gitti dualarınızı eksik ekmeyin nolurİnşallah ameliyata falan gerk görmezler de ilaçla falan önümüzdeki ay bende haberleri veririm yaa off
amaan ne çok yazmışsınız ya okuyamadım hepsini ..
Kızlar ya eşim bugün son kez test için örnek vermeye gitti dualarınızı eksik ekmeyin nolurİnşallah ameliyata falan gerk görmezler de ilaçla falan önümüzdeki ay bende haberleri veririm yaa off
insallah tatlim, gecmis olsun bu arada... insallah öyle uzamana ameliyata gerek kalmadan hemen bitiverir sIkIntInIz...
insallah canimmmm, guzel sonuclarla doner esin...
araliga kadari bosver önmüzdeki sürede hemen hamile kal.. hediye olsun isteayyyyyyy insallah kiss... o cabayi cok iyi tanirim... insallah aynen de öyle bi hediye olur... göbüsüne kirmizi kurdela baglar verirsin, bakalim anlayack mi???
breshka ,
canım dualarımız seninle. inşallah hayırlı haberler alıcaz senden.
ahaha regencim süper fikir bu yaa... hakkaten öle bşi olursa kesin öle bi hediye vercemgöbişe kırmızı kurdela :60.
:
sayfa da 1500 bu arada. 1000. sayfada kopmuştuk resmen
tabiii yaaa yap öyle benim de var öyle garip bi fikrim... zaten benden normal fikir cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?