2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bende tuttum bu fikri ama olsa da yapamam ki. benimkinin işi gücü yok dibimde yakalanırım. bi der sen napıyon öleee

canim sen de al kurdelayi, koy cantana... kizini yatirdiktan sonra ne giyersen iste, ic camasiri tercihen iste, bagla göbüsü git yanina.. esin zaten ya salonda olur ya da ytk odasinda sende duruma göre ya ytk odasinda hazirlanirsin ya da banyoda... ben öyle yapiyorum sahsen...

kizin nasil oldu bu arda??? daha iyidir degil mi???

hey gidi günler heeyyyy di mi ama scream tembih etmisti ama yine de tutamamistik cenemizi

senin zaten aallaahhhhh la başladı, biri de uleyynnn dedi kimdi o yaaa.. orda bastım kahkayı telide kapamışdım adamın yüzüne
he valla scream uyardı amma biz maşallah vır vır vır vır

evet yaa bende gelimmmm demistim... hatta 1000. sayfada liste bulunsun demistim... ama geldigimde cokkkkktannnn gecmistiniz...

simdi hicc farketmedim 1500 oldugumuzu...:26:

kizlar bu arada size birsey sooliyimmm.... aynen kardaizcimmmin esi gibi benimki de surekli dibimdedir.. Testi yaptigim sabah uyuyordu... Ben daha test yapmaya ugrasirken uyandi, ve bana nolduuuu, napiyorsun icerde, adet mi oldun yoksa, diye seslendi.... ayy bende korktum yanima gelcek, elimde testlerle yakalicak, supriz filan kalmicak diye.. yok midem cok kotu oldu, sen uyu geliyorum ben dedim... canimmm benimmmm, o da uyumaya devam etmisti...

evet yaa bende gelimmmm demistim... hatta 1000. sayfada liste bulunsun demistim... ama geldigimde cokkkkktannnn gecmistiniz...

simdi hicc farketmedim 1500 oldugumuzu...:26:

oooo 1501 olduk bile... neyse canim sen listeyi 2000e sakla... nasilsa ben o listede olmucam, sen zaten simdiden elendin, hülla da kalmicak o listeye, karadaizcimden de var ümidim pozitif olayim belki evrenin enerjisini yönlendiririm böylelikle

senin zaten aallaahhhhh la başladı, biri de uleyynnn dedi kimdi o yaaa.. orda bastım kahkayı telide kapamışdım adamın yüzüne
he valla scream uyardı amma biz maşallah vır vır vır vır

hakkaten di mi??? hatirliyorum adamin yüzüne kapattim demistin... uleyn diye hly mi demisti bakalim bi 1000. sayfaya kim demis

hımmmmmm olabilir aslında canım bakalım gebe kalırsam yaparım ama öğrenikten sonra dayanamayıp sölememem lazım bide. ama sölemem tutarım ben çenemi öle bi durumda... ama anlamaz herhalde fantezi yapıyorum sanar :))))))))
kızım biraz daha iyi canım öle kilolu değildi normalde bide böle hasta olunca iyice zayıfladı. boyu da uzun besliyoruz işte bakalım. saol canım

Son düzenleme:

ay benimki de... hele bir de bu aralar izindeyaa, dün cantama ayiptir söylemesi ped koyuyorum, napiyon sen, o ne, niye koyuyaorsun onu cantana, söyle söyle o ne??? 10 tane soruyu bi rada yönetti birden garibim ben de azarladim gitti

yyoooooooookkkkkkkkkkkk söyleme süpriz olsun... ben bayilirim süprizler yapmaya zaten, önce üzerim, sonra sok ederim

ben zaten ilk size söylerim... gerisi esime de süpriz... kendi anneme bi ay sonra anca söylerim.... kalanlar da göbüs cikinca ögrensin, kaynanamlar bile cünkü kaynim pislik bi laf etti cok zoruma gitti, som agizli o yüzden demicem... keske anasi onu düsürseydi de o dogmasaydi domuz

seninki ogrendikten sonra hemen annesine soyler bence regencimmmmm....

seninki ogrendikten sonra hemen annesine soyler bence regencimmmmm....

yyoooooooooookkk bu sefer zimlabalayacagim, gözünü korkuttum simdiden, bak gecen sefer cok üzüldük dur biraz felan diye... derse canina okurum.. sevmiyorum ben öyle laf tasiyan adami

kızlarrr anca geldim....ya arkadaşım geldi kahvaltı ettik gitti : şimdi oturdumm..kaynatmaışsınız yine..1500'ü kaçırdım amaaaaaa 1000. sayfada var Allah tannnnnnn

breshka canım inşallahh ii haberler alırsınız..çalışmalara da tam gaz devamm edersiniz :))

ayy kızlarr benim göğüslerim çok ağrıyooooooo yürürkenn bile tutasıım geliyoo aşırıııı hassass...sabah eşime sarıldım giderkenn off dedimm öle acıdı ki....o da gider ayak dediki sen hamiş olabilirsinnnn:18::18::18: inşallahhhhhh Allah ım duy sesimiziiiiiiii :18::18::18::18::18:

eger süpriz gibi bir durum olursa bende ilk size sölerim kesin, bide ablama sölerim herhalde...
kızzzzzz boşver lüzumsuz kişileri allah aşkına yaaaa anıpta sinirini bozma....

eger süpriz gibi bir durum olursa bende ilk size sölerim kesin, bide ablama sölerim herhalde...
kızzzzzz boşver lüzumsuz kişileri allah aşkına yaaaa anıpta sinirini bozma....

dogru diyorsun canim... gerek yok... iyi bakalim bugün aksama kadar hasta olmazsam gelirken test alip gelecegim eve.. yarin sabah da yapacagim.. eger olacaksan insallah cok beklemeden olurum... döngü uzadikca beklemesi daha zor oluyor...

İnşallah canım. Banada hamilesin gibi geliyor inşallah hayırlı haberler verirsin sende

dogru diyorsun canim... gerek yok... iyi bakalim bugün aksama kadar hasta olmazsam gelirken test alip gelecegim eve.. yarin sabah da yapacagim.. eger olacaksan insallah cok beklemeden olurum... döngü uzadikca beklemesi daha zor oluyor...

aksama test alip donuyorsunnn yaniii... isten kacta cikiyorsunnn canimmm?

(ayyy sabah yapcam demissssin, , ben aksam yapcan sanmistimmmmmm..)

Son düzenleme:

e hadi hayırlısı o zaman sabah ola hayr ola. sabırla bekle ama tamam mı inşallah hamilesindir canım

yaa hülya amma sabırlısın hee gidip test yapsanaaaaaaaaa ben olsam dayanamazdım valla olumsuz görcemi bilsem bile yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…