2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aksama test alip donuyorsunnn yaniii... isten kacta cikiyorsunnn canimmm?

(ayyy sabah yapcam demissssin, , ben aksam yapcan sanmistimmmmmm..)

e hadi hayırlısı o zaman sabah ola hayr ola. sabırla bekle ama tamam mı inşallah hamilesindir canım

yaaa ümitli degilim ama biraz agri basladi simdi... gelir aksama yaa... gelmezse alcam test aman ya öf gelecekse pis kirmizilar niye geciktiki bu agrilar da gelip gelip gidiyo sinir etti beni... dua edin kizlar yaa... insallah hamisimdir ama gelcekse de gelsin kirmizilar artik..... :44::44::44::44::44::44::44::44:

bende aranıza geldim arkadaşlar Rabbim nasip ederse artık bizde bebek düşünüyoruz çalışmalara bu ay başlıyoruz inş. Allah isteyen herkese nasip etsin

yaa hülya amma sabırlısın hee gidip test yapsanaaaaaaaaa ben olsam dayanamazdım valla olumsuz görcemi bilsem bile yapardım

ayy napiim canımm..aylardırr hüsrana uğruyorumm artık bünye kaldırmıyor..2 ggünlük ilacım kaldı sabrediyorumm artık napiim...hüsrana uğramaktansa beklemeyi tercih ediorum işte

bisi okudummm, sinirlerim bozuldu.... ona sorcaktim...

canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirlerini bozma bak döverim seni heee bundan sonra sen hep mutlu pozitif güzel şeler düşünen hayal eden biri olmalısın... şimdi hemen elini karnına götür bebeinle konuş ona güzel şeler anlat sinrlerin yatışsın hadiii

ayy napiim canımm..aylardırr hüsrana uğruyorumm artık bünye kaldırmıyor..2 ggünlük ilacım kaldı sabrediyorumm artık napiim...hüsrana uğramaktansa beklemeyi tercih ediorum işte

inş uramicaksın canım hüsrana... uğrarsan bile üzülmek yok bu arada ne ilacı bu hayırdır

noldu ki??? :26::26::26::26::26::26:
bu arada tatliasik da yok... ben de onu söyliyim dedim...

ala ala ne okudun canım hayırdır :26:

kizlar ctesi sacimi boyatcam... boyatmak zorundayim cunku sacim 2 renk su an... kizil boyadan sonra kendi kahve rengim cikti... dugunde cok sacma durur boyatmazsam.... bunu arastirdim biraz okudum da... bazilari boyatmayin zararli olabilir diyor, bazilari boyatin diyor, ben boyattim bir problem olmuyor diyor... canim sIkIldi... oturdum agladim....

bende aranıza geldim arkadaşlar Rabbim nasip ederse artık bizde bebek düşünüyoruz çalışmalara bu ay başlıyoruz inş. Allah isteyen herkese nasip etsin

hosgeldin tatlimmm... insallah Allah nasip eder kisa zamanda...

sorma renewalcimmm, artik herseye agliyorum ben.... dun benimki arabayi hizli kullandi, ona bile agladim neden boyle yapiyorsun diye...:26:

inş uramicaksın canım hüsrana... uğrarsan bile üzülmek yok bu arada ne ilacı bu hayırdır

inşallahh canım...söktürücü içiyorum..şimdi sen demeden ben diyeyimm bebeğe zararlı değil hatta bebeği besliyor ve düşüğü engelliyor...aynı zamanda adeti düzenliyor..merak etme bebk varsa da bişi olmaz Allah ın izniylee :))

aman canim yaa..... korktum ben de... wifeofdemon demistiki, bu konu üzerine su ana kadar henüz kesin bi arastirma yapilmamistir... yani riskin ne oldugunu kimseler bilmyior... bence senin alerjin yoksa bir sey olmaz sonucta derinin altina gecip kana karismiyorki bebise gitsin ????? yani hamiel olup da sac boyatan kac kisi gördüm... sizler de görmüssünüzdür muhakkak... ya ben napayim??? agrilar geri gtii... yaaa sinir oluyorum :95::95::95::95::95::95::95::95::95: pis agrilar, kötü kirmizilar

regencimmm, senin kuafor tecruben vardi sanirim... akil ver bana... evde boya alip kendim mi boyayimmm, yoksa kuafore mi gidimm? kuaforde daha fazla kimyasal bisiler karistiriyorlar diye duymustum...

yaaa hülla sen ne alem kizsin yaaa................. sen demeden ben söyleyim diyo yerim seni ben

regencimmm, senin kuafor tecruben vardi sanirim... akil ver bana... evde boya alip kendim mi boyayimmm, yoksa kuafore mi gidimm? kuaforde daha fazla kimyasal bisiler karistiriyorlar diye duymustum...

evet canim daha cok kimyasal var biliyorsun saci resmen turuncu, beyaz yapiyorlar... ben de kendim evde boyayacagim... sonucta marka belli bir sey olursa sikayet edebilirsin.. zaten üzerinde yaziyor kulak arkasinda test edin diye... sen daha önce boyatmissin sanirim alerjin yok... kuaförde boyanin icine ayakkabi boyasi koydukalrini bile biliyorum :26::26::26::26::26::26::26: yani sans iste.. bence de evde boya bir de yeni boyalarda amonyak yok... ona dikkat et.. onlardan al... ben mesela ondan aldim... onlarin renk yelpazesi daha dar ama olsun daha az zarar verir.. amonyak ''yedigin'' zaman cocuklarda beyin gelisimine zarar veriyormus... tabi belli bi asamadan sonra, yalnis hatirlamiyorsam....

yaaa hülla sen ne alem kizsin yaaa................. sen demeden ben söyleyim diyo yerim seni ben

ayyy napiim regentoşummm..kesin dicekti..meraklancaktıı bende meraklanmadan hemen söliim de içi rahatlasın dedim :

ayy bnde seni yirimm kıss regentoşşş tatlımmmmmmsıbalkaymaklıçileklidondurmam benimmmmm

sorma renewalcimmm, artik herseye agliyorum ben.... dun benimki arabayi hizli kullandi, ona bile agladim neden boyle yapiyorsun diye...:26:

aahahaha deli normaldir canım hormonların değişiyo ya... bnm bi kuzenim komedi filmlerinde bile oturur ağlardı nie bu adamla dalga geçiolar fln die bu arada boya konusunda bnmde net bi bilgim yok genelde boyatmıolar die biliorum ama derine sürmediğin sürece biişi olmaz sanırım yani boya saç derisine diilde saçların kendisine direk sürülürse bi zararı olmuo sanırım ama öbür türlüde bi zararı olmayabilir ... bnm etrafımdaki kimse hamileyken saç boyatmadı ama onu biliorum

:) olmaz cnm inş doktor verdiyse bilerek vermiştir zaten ...Ama bence sen hamilesin inşşşşşşşşş yaaa inş hamilesin yani bence hafta sonu bekliyoruz o zaman gzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…