- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.021
aksama test alip donuyorsunnn yaniii... isten kacta cikiyorsunnn canimmm?
(ayyy sabah yapcam demissssin,, ben aksam yapcan sanmistimmmmmm..)
e hadi hayırlısı o zaman sabah ola hayr ola. sabırla bekle ama tamam mı inşallah hamilesindir canım
wifeofdemonnnnnncummm nerdee yaaa....
evet yine yok, onunla beraber tatlıcadı da yok ala ala nerde bu kızlarr:26:
bisi okudummm, sinirlerim bozuldu.... ona sorcaktim...
yaa hülya amma sabırlısın hee gidip test yapsanaaaaaaaaaben olsam dayanamazdım valla olumsuz görcemi bilsem bile yapardım
ayy napiim canımm..aylardırr hüsrana uğruyorumm artık bünye kaldırmıyor..2 ggünlük ilacım kaldı sabrediyorumm artık napiim...hüsrana uğramaktansa beklemeyi tercih ediorum işte
noldu ki??? :26::26::26::26::26::26:
bu arada tatliasik da yok... ben de onu söyliyim dedim...
ala ala ne okudun canım hayırdır :26:
bende aranıza geldim arkadaşlar Rabbim nasip ederse artık bizde bebek düşünüyoruz çalışmalara bu ay başlıyoruz inş. Allah isteyen herkese nasip etsin
canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirlerini bozma bak döverim seni heeebundan sonra sen hep mutlu pozitif güzel şeler düşünen hayal eden biri olmalısın... şimdi hemen elini karnına götür bebeinle konuş ona güzel şeler anlat sinrlerin yatışsın hadiii
inş uramicaksın canım hüsrana... uğrarsan bile üzülmek yok bu arada ne ilacı bu hayırdır
kizlar ctesi sacimi boyatcam... boyatmak zorundayim cunku sacim 2 renk su an... kizil boyadan sonra kendi kahve rengim cikti... dugunde cok sacma durur boyatmazsam.... bunu arastirdim biraz okudum da... bazilari boyatmayin zararli olabilir diyor, bazilari boyatin diyor, ben boyattim bir problem olmuyor diyor... canim sIkIldi... oturdum agladim....
hosgeldin tatlimmm... insallah Allah nasip eder kisa zamanda...
inşallahh canım...söktürücü içiyorum..şimdi sen demeden ben diyeyimm bebeğe zararlı değil hatta bebeği besliyor ve düşüğü engelliyor...aynı zamanda adeti düzenliyor..merak etme bebk varsa da bişi olmaz Allah ın izniylee :))
regencimmm, senin kuafor tecruben vardi sanirim... akil ver bana... evde boya alip kendim mi boyayimmm, yoksa kuafore mi gidimm? kuaforde daha fazla kimyasal bisiler karistiriyorlar diye duymustum...
yaaa hülla sen ne alem kizsin yaaa................. sen demeden ben söyleyim diyo yerim seni ben
sorma renewalcimmm, artik herseye agliyorum ben.... dun benimki arabayi hizli kullandi, ona bile agladim neden boyle yapiyorsun diye...:26:
inşallahh canım...söktürücü içiyorum..şimdi sen demeden ben diyeyimm bebeğe zararlı değil hatta bebeği besliyor ve düşüğü engelliyor...aynı zamanda adeti düzenliyor..merak etme bebk varsa da bişi olmaz Allah ın izniylee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?