- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.041
evet canim daha cok kimyasal var biliyorsun saci resmen turuncu, beyaz yapiyorlar... ben de kendim evde boyayacagim... sonucta marka belli bir sey olursa sikayet edebilirsin.. zaten üzerinde yaziyor kulak arkasinda test edin diye... sen daha önce boyatmissin sanirim alerjin yok... kuaförde boyanin icine ayakkabi boyasi koydukalrini bile biliyorum :26::26::26::26::26::26::26: yani sans iste.. bence de evde boya bir de yeni boyalarda amonyak yok... ona dikkat et.. onlardan al... ben mesela ondan aldim... onlarin renk yelpazesi daha dar ama olsun daha az zarar verir.. amonyak ''yedigin'' zaman cocuklarda beyin gelisimine zarar veriyormus... tabi belli bi asamadan sonra, yalnis hatirlamiyorsam....
aman canim yaa..... korktum ben de... wifeofdemon demistiki, bu konu üzerine su ana kadar henüz kesin bi arastirma yapilmamistir... yani riskin ne oldugunu kimseler bilmyior... bence senin alerjin yoksa bir sey olmaz sonucta derinin altina gecip kana karismiyorki bebise gitsin ????? yani hamiel olup da sac boyatan kac kisi gördüm... sizler de görmüssünüzdür muhakkak... ya ben napayim??? agrilar geri gtii... yaaa sinir oluyorum :95::95::95::95::95::95::95::95::95: pis agrilar, kötü kirmizilar
ayyy napiim regentoşummm..kesin dicekti..meraklancaktıı bende meraklanmadan hemen söliim de içi rahatlasın dedim:
ayy bnde seni yirimm kıss regentoşşş tatlımmmmmmsıbalkaymaklıçileklidondurmam benimmmmm
aahahaha delinormaldir canım hormonların değişiyo ya... bnm bi kuzenim komedi filmlerinde bile oturur ağlardı nie bu adamla dalga geçiolar fln die bu arada boya konusunda bnmde net bi bilgim yok genelde boyatmıolar die biliorum ama derine sürmediğin sürece biişi olmaz sanırım yani boya saç derisine diilde saçların kendisine direk sürülürse bi zararı olmuo sanırım ama öbür türlüde bi zararı olmayabilir ... bnm etrafımdaki kimse hamileyken saç boyatmadı ama onu biliorum
ayakkabi boyasi miiii... tamam ben kesin evde boyatimmm o zaman... ayy canim Allah razi olsunnn, valla beni rahatlatti yazdiklarin...
Loreal filan kullaniyordum ben... sen hangi marka tavsiye edersin?:26:
regencimmmmmm, ohhhh agrilar gitmiss.. demekki adet agrisi diilmis... belki usutuyorsundur ara ara, ondan oluyordur... gelmesinnn gelmesin hicc kirmizilarr...
ben zaten normalde de cokk sulugozumdur... bu daha da artacak galiba...
renewalcimmm, dugun olmasa sacima surdurtmem boya inan, ama simdi guzel guzel giyinip, bakimsiz bir sac ile mi gitcemmm....:26: olmaz yani...
ayy Allahim yaakisss her seyi saydin da kakaoyu unuttun... ben kakaoluyum baksana kara bir seyim... millet solaryuma mi gidiyorsun diyor. hayir deyince inanmiyorlar... cocukken alya konusu olurdum sinir olurdum ama simdi özeniyorlar onun zevki de bi ayriymis almanyada solaryum pek bi moda.. yasli yasli insanlar bile kendilerini kizartip kizartip cikiyorlar sokaga
tatlişkolarım merhabaaaaanapıyonuz, neler kaynatmışsınız dünden beri, ben giremedim dün. işler vardı. screamcimmmmmmm, beni aramışsın, söyle tatlım, seni dinliyorum
tatlişkolarım merhabaaaaanapıyonuz, neler kaynatmışsınız dünden beri, ben giremedim dün. işler vardı. screamcimmmmmmm, beni aramışsın, söyle tatlım, seni dinliyorum
screaamcim saçını boyayacksın? tatlım sen kapalı değilmiydin? düğünde açıcakmısın ki de boyamak zorundasın saçını? güzel bir başörtüyle gidiverirsin düğüne, saçını boyama gözünü seveyim. bak kızıyorum aaaaaa
yeğenim ve ben ikimiz tezahurat yapıyoruzzzzzzz:
boyaya haaayııııııır boyaya hayırrrrrrr, saçını ..... boyayan ...... annem olamaz! saçını..... boyayan ......annem olamaz!
yeğenim ve ben ikimiz tezahurat yapıyoruzzzzzzz:
boyaya haaayııııııır boyaya hayırrrrrrr, saçını ..... boyayan ...... annem olamaz! saçını..... boyayan ......annem olamaz!
ayyy screamcımm çok üzülcekkkkkkkkkkkkk
evet Hulyacimmm yaa... Arastiriyorum internetten....
Her arastirdigim yasakkk... ilk trimesterda ucak yasak, ilk trimesterda boya yasakkk...
Ben oturayim evde dugune mugune gitmimmm o zaman...
dipleriyle diplerine yakın kısımlarda renk farkı çokmu? çok değilse saç diplerine değdirmeden amonyaksız boyayla boya, ama saçların da derine tutunmuştur, onu da unutma. yani sadece saçlara bulaşan kimyasalın da kana karışma ihtimali var.
aslında gel terazi yapalım, terazinin bir gözüne senin yavrun sağlığı, diğer gözünde kardeşinin düğününde nasıl görüneceğin. ki düğün değil, sadece kınada saçların açık olacak. şimdi terazinin hangi gözü ağır basar? bebeğinin sağlığımı, yoksa senin kınada nasıl görüneceğinmi? sen karar ver, tatlım. ama en doğru kararı verebleceğinden emin olduğum için sana bu seçenekleri tek tek izah ettim, canım kardeşimsin çünkü sen benim, yeğenim de tatlı lokumumuzdur.
ayy tatlımm yaaa çok üzüldümmm...çok haklısın çünküü...ammaaaaaaaaaaa benimm aklıma bi fikir geldiiiiiisende sprey boya al ne dersinnn o gün boyarsın olmaz mıııı??? hiç değlse daha az zararlıdırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?