2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayakkabi boyasi miiii... tamam ben kesin evde boyatimmm o zaman... ayy canim Allah razi olsunnn, valla beni rahatlatti yazdiklarin...
Loreal filan kullaniyordum ben... sen hangi marka tavsiye edersin?:26:

regencimmmmmm, ohhhh agrilar gitmiss.. demekki adet agrisi diilmis... belki usutuyorsundur ara ara, ondan oluyordur... gelmesinnn gelmesin hicc kirmizilarr...

ayyy napiim regentoşummm..kesin dicekti..meraklancaktıı bende meraklanmadan hemen söliim de içi rahatlasın dedim :

ayy bnde seni yirimm kıss regentoşşş tatlımmmmmmsıbalkaymaklıçileklidondurmam benimmmmm

ayy Allahim yaa kisss her seyi saydin da kakaoyu unuttun... ben kakaoluyum baksana kara bir seyim... millet solaryuma mi gidiyorsun diyor. hayir deyince inanmiyorlar... cocukken alya konusu olurdum sinir olurdum ama simdi özeniyorlar onun zevki de bi ayriymis almanyada solaryum pek bi moda.. yasli yasli insanlar bile kendilerini kizartip kizartip cikiyorlar sokaga

ben zaten normalde de cokk sulugozumdur... bu daha da artacak galiba...
renewalcimmm, dugun olmasa sacima surdurtmem boya inan, ama simdi guzel guzel giyinip, bakimsiz bir sac ile mi gitcemmm....:26: olmaz yani...

gelmesin tabiii yaa

benimki de Loreal canim su köüpk olanlardan.. epeydir gözüm takiliyordu, en sonunda ondan aldim... amonyak yokmus icinde... yani bildigim bunlar canim, heee deriye gecip ordan da kana karisiyorsa biliyorum.. ama öyle olsa bu güne kadar cikardi kesin ölenler felan olurdu yani...

ben zaten normalde de cokk sulugozumdur... bu daha da artacak galiba...
renewalcimmm, dugun olmasa sacima surdurtmem boya inan, ama simdi guzel guzel giyinip, bakimsiz bir sac ile mi gitcemmm....:26: olmaz yani...

tabi cnm düğüne öle gidilirmi ? ama dediim gibi genede riske atma derine hiç dkondurmadan sürmeye çalış en azından... Bişi olmaz zaten Allahın izniyle

aaaa kakolukrokanlımuzlukarpuzlukremalıpastam benimmmmmmmm :))

ayy yazık ya üzülüyorum ben öyle solaryuma gidenlere..yazık ciltlerini mahvediyolarr !!!

hadi kizlar ben gidiyorum malum is var... daha kalhvalti yapmadim.. benim pasam yeni kalkti... kahvalti yapar regen kacar

tatlişkolarım merhabaaaaa napıyonuz, neler kaynatmışsınız dünden beri, ben giremedim dün. işler vardı. screamcimmmmmmm, beni aramışsın, söyle tatlım, seni dinliyorum

Son düzenleme:
tatlişkolarım merhabaaaaa napıyonuz, neler kaynatmışsınız dünden beri, ben giremedim dün. işler vardı. screamcimmmmmmm, beni aramışsın, söyle tatlım, seni dinliyorum

supersinn tatlimmm.. cok sevindimmmm seni gordugume... sacimi boyatcam bu ctesi.... sabahtan beri internetten arastiriyorum hem.. sana danisirim diye dusunuyordumm... amonyaksiz boya ila boyasam olur mu?

screaamcim saçını boyayacksın? tatlım sen kapalı değilmiydin? düğünde açıcakmısın ki de boyamak zorundasın saçını? güzel bir başörtüyle gidiverirsin düğüne, saçını boyama gözünü seveyim. bak kızıyorum aaaaaa

dugunde yani aslinda yemekli filan kina bu... acik olcammm.... mutlaka boyatmam gerek tatlimmmm... sacim 2 renk su anda...

yeğenim ve ben ikimiz tezahurat yapıyoruzzzzzzz:

boyaya haaayııııııır boyaya hayırrrrrrr, saçını ..... boyayan ...... annem olamaz! saçını..... boyayan ......annem olamaz!

yeğenim ve ben ikimiz tezahurat yapıyoruzzzzzzz:

boyaya haaayııııııır boyaya hayırrrrrrr, saçını ..... boyayan ...... annem olamaz! saçını..... boyayan ......annem olamaz!

kizzz, ama asiri bakimsiz gorunurummmm.. olmaz... aldigim kiyafete cokk alakasiz durur... amonyaksiz boya ile boyatan bissuru kisi varmiss.. okudum ben amaaa...

Son düzenleme:
dipleriyle diplerine yakın kısımlarda renk farkı çokmu? çok değilse saç diplerine değdirmeden amonyaksız boyayla boya, ama saçların da derine tutunmuştur, onu da unutma. yani sadece saçlara bulaşan kimyasalın da kana karışma ihtimali var.

aslında gel terazi yapalım, terazinin bir gözüne senin yavrun sağlığı, diğer gözünde kardeşinin düğününde nasıl görüneceğin. ki düğün değil, sadece kınada saçların açık olacak. şimdi terazinin hangi gözü ağır basar? bebeğinin sağlığımı, yoksa senin kınada nasıl görüneceğinmi? sen karar ver, tatlım. ama en doğru kararı verebleceğinden emin olduğum için sana bu seçenekleri tek tek izah ettim, canım kardeşimsin çünkü sen benim, yeğenim de tatlı lokumumuzdur.

evet Hulyacimmm yaa... Arastiriyorum internetten....
Her arastirdigim yasakkk... ilk trimesterda ucak yasak, ilk trimesterda boya yasakkk...
Ben oturayim evde dugune mugune gitmimmm o zaman...

ayy tatlımm yaaa çok üzüldümmm...çok haklısın çünküü...ammaaaaaaaaaaa benimm aklıma bi fikir geldiiiiii sende sprey boya al ne dersinnn o gün boyarsın olmaz mıııı??? hiç değlse daha az zararlıdırrr

tatlım, çoğu kişi boyuyor ve hiçbişey olmadığını düşünür, çünkü gözle görülür sonuç elde edilseydi zaten bilim adamları bunu belirtirlerdi. uzun dönem sonuçları belli değil. anlatabiliyormuyum, canım benim. ben seni üzmek istemiyorum. sadece yeğenimi olası tehlikeden korumak için uğraşıyorum. Yok eğer saçların çok çok kötüyse, boya, inşallah bebişimize zarar etmez.

Ama gerçekten seni üzdüysem, özür dilerim, niyetim seni kırmak değil ASLA! beni tanıyorsun, her konunun eksi ve artı yönlerini anlatırım, kararı da karşımdaki insana bırakırım.

bu dugun gibi olacak aslinda tatlim... asil bu kalabalik olcak... benim tanidigim herkessss bunda olacak... sabahtan beri ara ara agliyorum zaten... arasinda secim yapamiyorum... simdi yine baktim... dibler kahverengi, 4-5cm sonra kizil basliyor...

canimmm sprey boya daha zararli degil midir? onu da ilk defa duydum...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…