- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.061
tatlım, çoğu kişi boyuyor ve hiçbişey olmadığını düşünür, çünkü gözle görülür sonuç elde edilseydi zaten bilim adamları bunu belirtirlerdi. uzun dönem sonuçları belli değil. anlatabiliyormuyum, canım benim. ben seni üzmek istemiyorum. sadece yeğenimi olası tehlikeden korumak için uğraşıyorum. Yok eğer saçların çok çok kötüyse, boya, inşallah bebişimize zarar etmez.
Ama gerçekten seni üzdüysem, özür dilerim, niyetim seni kırmak değil ASLA! beni tanıyorsun, her konunun eksi ve artı yönlerini anlatırım, kararı da karşımdaki insana bırakırım.
tatlım, çoğu kişi boyuyor ve hiçbişey olmadığını düşünür, çünkü gözle görülür sonuç elde edilseydi zaten bilim adamları bunu belirtirlerdi. uzun dönem sonuçları belli değil. anlatabiliyormuyum, canım benim. ben seni üzmek istemiyorum. sadece yeğenimi olası tehlikeden korumak için uğraşıyorum. Yok eğer saçların çok çok kötüyse, boya, inşallah bebişimize zarar etmez.
Ama gerçekten seni üzdüysem, özür dilerim, niyetim seni kırmak değil ASLA! beni tanıyorsun, her konunun eksi ve artı yönlerini anlatırım, kararı da karşımdaki insana bırakırım.
bu dugun gibi olacak aslinda tatlim... asil bu kalabalik olcak... benim tanidigim herkessss bunda olacak... sabahtan beri ara ara agliyorum zaten... arasinda secim yapamiyorum... simdi yine baktim... dibler kahverengi, 4-5cm sonra kizil basliyor...
canimmm sprey boya daha zararli degil midir? onu da ilk defa duydum...:26:
tatlımm scream sana kırılır mı hiç aaa :)) sadece tek kardeşi ve onun düğününde güzel olmak istiyorr haklı olarak ama bi yandan da bebişi varr..arada kaldıı ondan öyle :)) senin bu hallerini de çok takdir ediorum çok güzel aydınlatıosun yol gösteriosun canım bizee saolasınn :))
screamcim, kardeşinin düğününe neden gitmeyeceksin ki? tamam ilk trimesterde uçak yasak, ama kardeşin bir kere evlenir, benim görümcem de bizim düğünümüze geldiğinde yeni hamile kalmıştı ve hatta kanaması vardı, uçmak bi yana kalsın, doktor gün boyunca yatacaksın, kalkmayacaksın demişti. o kalktı geldi taa Az-na, kardeşinin düğünü var diye. tabi herkesin çocuğu onunki gibi sıkı tutunacak diye bi kural yok ama doktoruna danış derim ben. gitmem gerek, ne önerirsiniz de, olası tehlikeler nelerdir diye sor, nasıl önlem alabilirim de. kısacası doktoruna danış uçak konusunu, olurmu tatlım?
canikomm dur ağlama yahuu... açıkçası benim boyalarla pek alakam ve bilgim yok canım hiç boyatmadığım içinn ama sprey boya bnce daha az zararlıdır..çünküü direkk saç diplerine temas etmiyor..bnce yanii tam bilemem kii:26::26:
Sağol Hülyacım, elimden geleni yapmaya gayret ediyorum, çünkü hepinizi gerçekten kardeşim gibi görüyorum
Screamcim, eğer dibi kahverengi sonrası kızılsa, görüntü hoş olmayabilir. o yüzden amonyaksızla boya. ağlama, neden ağlıyorsun, hormonlarındandır, bu dönemde böyle olucaksın, her konu seni hüzünlendirebilecek, hamişsinhamişşşşşşş! ha bu arada şimdiye kadar hiç amonyaksız boya kullandınmı? onlar saç rengini ciddi oranda değişmez, sadece saça hafif ton kazandırır ve kısa sürede de o ton yıkadıkça gider
Hulyacimmm cok tesekkur ederim... Ben arastirayim onu da...
Tatlimmm cok tesekkurler, esimi ikna ettim bu arada.. O boyucak... Kuafore gitmek istemiyorum zaten cok kimyasal kullaniyorlar... Boya beni carsamba gunune kadar idare etsin yeter... Carsamba dugun.. Gerisi hiccc onemli diil... Bu bir gecsin, 9 ay dokundurtmam boyayi sacima....
Senin tavsiye edecegin bir marka filan varmi? Regencimm Lorealin köpük boyalarini tavsiye etmisti....
Bu arada amonyaksiz boya kizili kapatmaz mi demek istedin canimmm?
screamcim, kızılı şöyle kapatır, saç dipleriyle kızıl arasındaki renk farkını azaltır kısa süreliğine, saçındaki 2 renk karışımını kapatır, tabi doğru renk seçersen. açık renkler seçersen kapatmayabilir.
anladim canimmm..
Hulyacimmmm, wifeofdemoncummm, kizlar fikirleriniz icin cokkk tesekkur ederimmm... Simdi boyayi da arastirayim ben aksama alirim insallahhh...
Bu arada kizlarrrr, kusura bakmayinnnn.. Topigin konusunu cok dagittim...:26::26::26:
rica ederim tatlım. ayrıca hülyacım haklı. hep bebek konuşunca kafamızı takıyoruz o konuya, günler geçmek bilmiyor. 6 günün 2si bitti, kaldı diğer 4 gün, o günler de çabuk geçsin istiyorummmmmmm
rica ederim tatlım. ayrıca hülyacım haklı. hep bebek konuşunca kafamızı takıyoruz o konuya, günler geçmek bilmiyor. 6 günün 2si bitti, kaldı diğer 4 gün, o günler de çabuk geçsin istiyorummmmmmm
evet evet başka şeylerden konuşalım... Ben de 8 gün daha bekleyeceğim... Belki güleceksiniz ama bede sabah kalkıp tuvaletimi yapıyınca oh bugünü de atlattım test yapmadan diye seviniyorum.... Evde testlar var... Yapasım geliyo ama daha erken kesin çıkmazdı bugünü de atlattım test yapmadan diyorum....
Herkese günaydın kizlarrrrrrrrrrrr
hulyacim silik ciktiysa hamissin demektir hayirli olsun allah tamamina erdirsin cnm
işte bugünkü tablomuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?