2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlımm scream sana kırılır mı hiç aaa :)) sadece tek kardeşi ve onun düğününde güzel olmak istiyorr haklı olarak ama bi yandan da bebişi varr..arada kaldıı ondan öyle :)) senin bu hallerini de çok takdir ediorum çok güzel aydınlatıosun yol gösteriosun canım bizee saolasınn :))

yok sen neden kiracaksinnn tatlimmm.. aksine dusuncelerini soyledigin icin tesekkur ederimmm... sonucta dogru bildigini soyluyorsun... beni uzen boyle bir cikmazda kalmam....

screamcim, kardeşinin düğününe neden gitmeyeceksin ki? tamam ilk trimesterde uçak yasak, ama kardeşin bir kere evlenir, benim görümcem de bizim düğünümüze geldiğinde yeni hamile kalmıştı ve hatta kanaması vardı, uçmak bi yana kalsın, doktor gün boyunca yatacaksın, kalkmayacaksın demişti. o kalktı geldi taa Az-na, kardeşinin düğünü var diye. tabi herkesin çocuğu onunki gibi sıkı tutunacak diye bi kural yok ama doktoruna danış derim ben. gitmem gerek, ne önerirsiniz de, olası tehlikeler nelerdir diye sor, nasıl önlem alabilirim de. kısacası doktoruna danış uçak konusunu, olurmu tatlım?

canikomm dur ağlama yahuu... açıkçası benim boyalarla pek alakam ve bilgim yok canım hiç boyatmadığım içinn ama sprey boya bnce daha az zararlıdır..çünküü direkk saç diplerine temas etmiyor..bnce yanii tam bilemem kii:26::26:

aynen oyle hulyacim...

cok tesekkurler kizlar, fikirleriniz icin...

burda doktorlar tr'deki gibi degil canim...
ben zamaninda bir arkadasla gitmistim... ayni soruyu arkadas icin sormustuk, yok biz tavsiye etmiyoruz diye genel bisi demisti.. yani arkadasa bakip, kontrol edip, onun durumuna gore karar vermedi... bana da benzer bisi derler sorarsam... yani ultrasonla bakip, benim durumuma gore yorum yapmaz... onun icin sormayi dusunmuyorum... tr'ye gittigimde ordaki doktoruma kontrol ettirip detaylari ogrencem insallah...

Sağol Hülyacım, elimden geleni yapmaya gayret ediyorum, çünkü hepinizi gerçekten kardeşim gibi görüyorum

Screamcim, eğer dibi kahverengi sonrası kızılsa, görüntü hoş olmayabilir. o yüzden amonyaksızla boya. ağlama, neden ağlıyorsun, hormonlarındandır, bu dönemde böyle olucaksın, her konu seni hüzünlendirebilecek, hamişsin hamişşşşşşş! ha bu arada şimdiye kadar hiç amonyaksız boya kullandınmı? onlar saç rengini ciddi oranda değişmez, sadece saça hafif ton kazandırır ve kısa sürede de o ton yıkadıkça gider

Hulyacimmm cok tesekkur ederim... Ben arastirayim onu da...

Tatlimmm cok tesekkurler, esimi ikna ettim bu arada.. O boyucak... Kuafore gitmek istemiyorum zaten cok kimyasal kullaniyorlar... Boya beni carsamba gunune kadar idare etsin yeter... Carsamba dugun.. Gerisi hiccc onemli diil... Bu bir gecsin, 9 ay dokundurtmam boyayi sacima....
Senin tavsiye edecegin bir marka filan varmi? Regencimm Lorealin köpük boyalarini tavsiye etmisti....

Bu arada amonyaksiz boya kizili kapatmaz mi demek istedin canimmm?

Son düzenleme:
screamcim, kızılı şöyle kapatır, saç dipleriyle kızıl arasındaki renk farkını azaltır kısa süreliğine, saçındaki 2 renk karışımını kapatır, tabi doğru renk seçersen. açık renkler seçersen kapatmayabilir.

rica ederim tatlımm bi nebze yardımcı olduysam ne mutlu bana :))

umarımm istediklerin gönlünce olurr :))

anladim canimmm..

Hulyacimmmm, wifeofdemoncummm, kizlar fikirleriniz icin cokkk tesekkur ederimmm... Simdi boyayi da arastirayim ben aksama alirim insallahhh...

Bu arada kizlarrrr, kusura bakmayinnnn.. Topigin konusunu cok dagittim...:26::26::26:

tatlişkomm ne demekk rica ederim...ayrıcaa arada topikte değişiklikler ii oluyor yoksaa hep bebek konuşunca fena olabiliyoruzz

rica ederim tatlım. ayrıca hülyacım haklı. hep bebek konuşunca kafamızı takıyoruz o konuya, günler geçmek bilmiyor. 6 günün 2si bitti, kaldı diğer 4 gün, o günler de çabuk geçsin istiyorummmmmmm

Canimm senin ates grafigine bakamadim bayadir.... Atesin nasil gidiyor?
azracim cok yogun bu aralar grafikleri gonderemedi...

evet evet başka şeylerden konuşalım... Ben de 8 gün daha bekleyeceğim... Belki güleceksiniz ama bede sabah kalkıp tuvaletimi yapıyınca oh bugünü de atlattım test yapmadan diye seviniyorum.... Evde testlar var... Yapasım geliyo ama daha erken kesin çıkmazdı bugünü de atlattım test yapmadan diyorum....

arzummcummm senin 8 gun varmis daha zaten... ne testi,, batina kadar bekle canimmmm....

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran| bekliyoruz
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz
mpb | 27 | 23 haziran| bekliyoruz
hly7 | 23 | 23 Haziran| bekliyoruz
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 24 Haziran| bekliyoruz
_arzum_| 26 | 24 Haziran| bekliyoruz
renewal| 28 | 24 Haziran| bekliyoruz
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
hakem | 28 | 12 Temmuz
nihanca| 25 | 16 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
|||

24unde ne kadar cok bat'i olan varmissss... Bissuru hamile cikaririz insallahhh o gunnn...

Son düzenleme:
screamcim, ateşim iyi gidiyor şimdilik bakalım, bu arada göğüs hassasiyetim devam ediyor, o gün biraz azaldı diye paniklemiştim ama sonra yine hassaslaştı ve hala devam ediyor, hadi hayırlısı....
linki gönderiyorum bakıver, tatlım 35178a Ovulation charts on FertilityFriend.com

hlycım aynı şeyleri yaşıyoruz işte, bende de öyle, o gün o erken gebelik testini nasıl boşa harcadığıma yanıyorum. belki 1-2 gün beklesem farklı sonuç alırdım diyorum kendi kendime. o yüzden sabırla beklemek en iyisi. sonra negatifi görünce içimiz içimizi yiyor. inşallah az kaldı, sayılı gün çabuk geçer. hakkımızda hayırlısı tatlım, ama bence senle ikimiz d ehamiş çıkarız bu aydan gibi geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…