2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

24unde ne kadar cok bat'i olan varmissss... Bissuru hamile cikaririz insallahhh o gunnn...

inş canımmmm bak sen hamişsinnnn tutar duaların... Kuzucuk mu söyleditti neee kardeş istiyo kendine tabi abi olacak....

Annaaaaaaa abi dedim canım senin oğlun olacak bence içinden öyle yazmak geldi şuan da değiştirmedim.....

arzummcummm senin 8 gun varmis daha zaten... ne testi,, batina kadar bekle canimmmm....

ama sen oraya bekliyoruz yazmışsınnnn......

yok kuzum bekleyeceğim bakalım benim yumurtlama göre galiba 21 ama 24 üne kadar beklerim tabi gelmezse

Son düzenleme:
screamcim, ballı dillim benim inşallah tatlım, dediğin gibi olur. bu ay çoook hamiş çıkacak topiğimizden bana öyle geliyor kızlarrr, ayyy inşallaaaaah

Abi olsunnn abiii... Canimmmm sen biliyormuydun ki benim erkek istedigimiii...? Bilmeyip icinden gelip soylediysen cokkkkk mutlu oldummmm.... Allah oyle soyletti demekkkkk....

Arzumcummmm sen bekliyoruz yazisina bakma... Sakin test icin acele etme... Silerim bak bekliyoruz yazisini....

ayyy tatlımm inşallahh yaaa..vallaha canı gönülden diliyorumm...canmm bnde de 3-4 günndür feci göğüs hassasiyeti var ya...valla ben kaç aydırr hep hüsran yaşadığım içinnn kesin beklicemm bu sfer yanii..inşallah bekleyişimizin sonunda ii haberler alırız canımmm :))

selam kızlarrr ben geldimmmmmm
cocamla yemek yedik bıraktı sona gene beni işe
screamaway canım saçı boyamanın zararlı olduğunu bende biliyordum ama bak amonyaklı zararsız olanları varmış bilmiyodum öğrendim iyi oldu.
wifeofdemoncummm hoşgeldin... inşallah bu ay herkese ugurlu gelirde şu listeden gebe çok çıkar. bak sende debelitiler varmış hayırlısı inşallah.

canım yaa bende bişey sorabilir miyim??
benimde eğildiğim zaman yumurtalıkların orda batma hissediyorum. hiç bir şekilde öne doğru duramıyorum.yaklaşık 1,5 gündür var bu...ne olabilir.:26:

Son düzenleme:

silme kuzummmm ben sabırlıyım bilirsin nedense bu ay hedef koymak gelmiyo içimden hep bi hedefim vardı ya biliyosun... Bu sefer 24 ünde test yapmayı düşünüyorum...

Bu arada bilmiyodum canımmm erkek istediğini içimden öyle geldi... Ben cinsiyet tahmini konusunda hep tutturmuşumdur bu zaman kadar... Hatta beni telden arayıp sorarlardı

Geçen sefer başka bi topikde arkadaş 17 haftya girdi dr hala sölemiyodu. Herkes erkek olacak dedi kıza bi tek ben kız olacak demiştim... Ve kız çıktı...

Bakalım sende de çıkıcak mı ama valla çok hissediyorum erkek diye...

amannnn her oglen esiyle yemek yermisss... cifte kumrular valla.... bende ozendimmmmm...
sorunun cevabini bilemedim kardaizcimmm.... senin tam ov. zamanlarin... belki onunla alakalidir?:26:

ayyyy insallahhhhh insallahhh cokkk sevindimmmm...

kardaizcim, hoşgeldin canım, screamawaycim haklı, ovulasyon günündesin, ondan olabilir, tatlım. değerlendiriyorsundur inşallah bugünleri

çok saolun canım doğru olabilir. e nede olsa uzun zaman geçti bişey yapmayalı
değerlendiriyorum canım bu günleri screamawaycım da bikaç fikir verdi yapıyoruz bişeyler bakalım...
sağlıklı bir sperm 48 saat de mi oluşur yoksa öle bi zamanı yok mudur??

hlycım senin vücudunu senden iyi kimse bilemez, sana örnek, bende adetime 2-3 gün kala göğüs hassasiyeti başlar, adet geleceği gün azalır ve adet başlar. bu ay hassasiyet çok önceden başladığı için ümitlendim. sende de eğer önceki aylarda göğüs hassasiyeti adete yakın başlıyorduysa ve bu ay daha önceden hassaslaştıysa, demekki senden de şüphelenmek lazım, seni gidi seniiii, hamiş olabilirsin gibi geliyor bana.

kardaizcim, sağlıklı sperm kadın vücudunda 48 saat yaşar diye biliyorum. aşağı yukarı 48 saat ara vererek çaışmak gerekir, çünkü dediğin gibi o sürede sağlıklı sperm topluluğu oluşur, yani hem sayısı artar, hem aktivite yeteneği.

guzelliklerim merhabalar... masallah buralardasinz sevindim...

scream canim insallah hiic bisicikler olmaz boyadan...

aslinda ayin ortasina kadar 3tanemi hamilemiz varrrr!!!! insallah ikinci yarida cogalirizzzz..

yaa ben ovulasyonu kacirdim sanirim kizlarrr muhtemelen haftasonuyduuu...aksilik ya bizdede haftasonlari hic bos gecmezken bu hafta pas gectiii... cumasabahi ile pazartesi sabahi olduuuuuuu..(((50: yani umutlu bekleyiste deilim... ovu.testide gulmedi zatennnn

evet işte doktor demişti ama bende hergün deniyodum. yapmasam mı acaba ama screamaway da bişey olmaz dedi. :26:

oooooooooooooooof of çok uykum var ya çalışamıyorum :105:

aynen canım benimde çokkkkkk uykum var, telefon sesi duymak istemiyorum yaaaaaa

evet işte doktor demişti ama bende hergün deniyodum. yapmasam mı acaba ama screamaway da bişey olmaz dedi. :26:

aynen canım benimde çokkkkkk uykum var, telefon sesi duymak istemiyorum yaaaaaa

havalardan heralde sabahtan beri yağmur yağacak gibi duruyo ama yağmıyo mübarek ....

Bendece hergün yapmayın bizim doktor uyardı bizi gün aşırı en ideali

Son düzenleme:
sılacım, ümidini yitirme, hiç belli olmaz, biliyorsun 48 saat yaşıyor spermler vücutta, o yüzden yüzde 50 şansınız var, (belki daha çoktur şansınız ama ben böyle deiyorum, sen de öyle düşün ki, sonra olmazsa hayal kırıklığı yaşama, olursa da sevinçten uç

Son düzenleme:

canikomm şimdii bnimde göğsüm ağrır ama adetten 2-3 gün öncee..ve bu kadar çok değil...bu sefer o kadar çokkiii yaa bnde acaba diorumm ama heveslenmiim diorumm falann ayyyyyyy şu günlerr çabucak geçsee yaaaa.. şimdii öyle ağrıyokii aşağı komşuma indimm merdivenden inerken tuta tuta indim valla : ayyy Allah ım yalvarırımm inşallahhhh inşallahhhh......wifeofdemonn canımmm sen istnbulun neresindensinn acep :26:

kardaizcim, arka arkaya olduğu zaman spermlerin kalitesi, hızı ve sayısı düşer, eğer zamanın kısıtlıysa, screamcimin dedği gibi yapabilirsin, ama yok günün önceden hesaplayıp gerekli günlerde çalışabileceksen, günaşırı en doğrusudur, tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…