- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.081
Kızlar azracımınnnnn yazdığı tablodan kopyaladım.... Güncel olduğu için bugün görünür...
Azracımmmmm kuzummmmm kusura bakma bitammmm
24unde ne kadar cok bat'i olan varmissss... Bissuru hamile cikaririz insallahhh o gunnn...
arzummcummm senin 8 gun varmis daha zaten... ne testi,, batina kadar bekle canimmmm....
inş canımmmm bak sen hamişsinnnn tutar duaların... Kuzucuk mu söyleditti neee kardeş istiyo kendine tabi abi olacak....
Annaaaaaaa abi dedim canım senin oğlun olacak bence içinden öyle yazmak geldi şuan da değiştirmedim.....
ama sen oraya bekliyoruz yazmışsınnnn......
yok kuzum bekleyeceğim bakalım benim yumurtlama göre galiba 21 ama 24 üne kadar beklerim tabigelmezse
screamcim, ateşim iyi gidiyor şimdilik bakalım, bu arada göğüs hassasiyetim devam ediyor, o gün biraz azaldı diye paniklemiştim ama sonra yine hassaslaştı ve hala devam ediyor, hadi hayırlısı....
linki gönderiyorum bakıver, tatlım 35178a Ovulation charts on FertilityFriend.com
hlycım aynı şeyleri yaşıyoruz işte, bende de öyle, o gün o erken gebelik testini nasıl boşa harcadığıma yanıyorum. belki 1-2 gün beklesem farklı sonuç alırdım diyorum kendi kendime. o yüzden sabırla beklemek en iyisi. sonra negatifi görünce içimiz içimizi yiyor. inşallah az kaldı, sayılı gün çabuk geçer. hakkımızda hayırlısı tatlım, ama bence senle ikimiz d ehamiş çıkarız bu aydan gibi geliyor....
Abi olsunnn abiii... Canimmmm sen biliyormuydun ki benim erkek istedigimiii...? Bilmeyip icinden gelip soylediysen cokkkkk mutlu oldummmm.... Allah oyle soyletti demekkkkk....
Arzumcummmm sen bekliyoruz yazisina bakma... Sakin test icin acele etme...Silerim bak bekliyoruz yazisini....
selam kızlarrr ben geldimmmmmm
cocamla yemek yedik bıraktı sona gene beni işe
screamaway canım saçı boyamanın zararlı olduğunu bende biliyordum ama bak amonyaklı zararsız olanları varmış bilmiyodum öğrendim iyi oldu.
wifeofdemoncummm hoşgeldin... inşallah bu ay herkese ugurlu gelirde şu listeden gebe çok çıkar. bak sende debelitiler varmış hayırlısı inşallah.
canım yaa bende bişey sorabilir miyim??
benimde eğildiğim zaman yumurtalıkların orda batma hissediyorum. hiç bir şekilde öne doğru duramıyorum.yaklaşık 1,5 gündür var bu...ne olabilir.:26:
silme kuzummmm ben sabırlıyım bilirsin nedense bu ay hedef koymak gelmiyo içimden hep bi hedefim vardı ya biliyosun... Bu sefer 24 ünde test yapmayı düşünüyorum...
Bu arada bilmiyodum canımmm erkek istediğini içimden öyle geldi... Ben cinsiyet tahmini konusunda hep tutturmuşumdur bu zaman kadar... Hatta beni telden arayıp sorarlardı
Geçen sefer başka bi topikde arkadaş 17 haftya girdi dr hala sölemiyodu. Herkes erkek olacak dedi kıza bi tek ben kız olacak demiştim... Ve kız çıktı...Bakalım sende de çıkıcak mı ama valla çok hissediyorum erkek diye...
kardaizcim, hoşgeldin canım, screamawaycim haklı, ovulasyon günündesin, ondan olabilir, tatlım. değerlendiriyorsundur inşallah bugünleri
kardaizcim, sağlıklı sperm kadın vücudunda 48 saat yaşar diye biliyorum. aşağı yukarı 48 saat ara vererek çaışmak gerekir, çünkü dediğin gibi o sürede sağlıklı sperm topluluğu oluşur, yani hem sayısı artar, hem aktivite yeteneği.
oooooooooooooooof of çok uykum var ya çalışamıyorum :105:
evet işte doktor demişti ama bende hergün deniyodum. yapmasam mı acaba ama screamaway da bişey olmaz dedi. :26:
aynen canım benimde çokkkkkk uykum var, telefon sesi duymak istemiyorum yaaaaaa
hlycım senin vücudunu senden iyi kimse bilemez, sana örnek, bende adetime 2-3 gün kala göğüs hassasiyeti başlar, adet geleceği gün azalır ve adet başlar. bu ay hassasiyet çok önceden başladığı için ümitlendim. sende de eğer önceki aylarda göğüs hassasiyeti adete yakın başlıyorduysa ve bu ay daha önceden hassaslaştıysa, demekki senden de şüphelenmek lazım, seni gidi seniiii, hamiş olabilirsin gibi geliyor bana.
havalardan heralde sabahtan beri yağmur yağacak gibi duruyo ama yağmıyo mübarek ....
Bendece hergün yapmayın bizim doktor uyardı bizi en gün aşırı en iadeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?