2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hlycim, ben bahçelievlerdeyim, sen?

yanii sen istanbulun bi ucunda ben bi ucundaaaa :

tuzladayım canım :))

ya bişi dicem kızlarr hep konuşuyoruzz görüşsek falann diye..ay neden gerçekleştirmiyoruz...istanbulda olan arkadaşlarla ortak bi yerde buluşsakk..çoğumuzun resmini gördük tanırız birbirmizi..yakamıza karanfil takmaya da gerek kalmazzzzzzzzzz

ayy öldürecek bu kız beni ya burdan böylesin buluşsak gülme krizi geçiririm ben heralde ... Ben kimsecikleri görmedim

Son düzenleme:

ben eşime her sabah 2 kaşık keçiboynuzu ve arısütü polen bal veriyodum belki hızlanmışlardır
işin şakası evet aslında doğru olanda günaşırı. zaten 2 gündür öle oldu. şehir dışından geldiğinde yani tam günümde çok yorgundu bişey yapamamıştık.
yani 1 sefer arka arkaya oldu ondan da bişey olmaz herhalde.

canım benim,
benim eşim gelmeseydi ben seni kırk kere görmüştüm şimdiye. hep benimle zaman geçirmek istiyo keza bende öle.

görüşelim tatlım, istanbuldaki kızlar bir gün buluşalım, karanfilsiz olmaz ama, işin tadı onda buluşmanın tadını kaçırmayalım:)))))))))))))

canım belki de karşılaşıyoruz biryerlerde.. Zaten ben her gördüğümü KUppe mi diye bakıyorum... Hatta birine öyle bi baktım ki... Kadın da bana çok dikkatli baktı... Ana kuppe bu dedim bak oda tanıdı dedim içimden ama.. Kuppe o zaman burada yazı yazıyomuş.... Kadın kimbilir hakkımda ne düşündü...

ayy öldürecek bu kız beni ya burdan böylesin buluşsak gülme krizi geçiririm ben heralde ... Ben kimsecikleri görmedim

şekerimm sölemesii ayıpp ben gerçektenn çok neşeli bi insanımdırr..valla bakk arkadaşlarım bana bayılırlarr bu konuda : face varsa ekleyim canım görürsün beni bi daha buraya yüklemiimm :D

canım benim,
benim eşim gelmeseydi ben seni kırk kere görmüştüm şimdiye. hep benimle zaman geçirmek istiyo keza bende öle.

canımm senin mazeretinn varr hemde çok geçerli mazerett..o yüzden sana lafım yok :)))

görüşelim tatlım, istanbuldaki kızlar bir gün buluşalım, karanfilsiz olmaz ama, işin tadı onda buluşmanın tadını kaçırmayalım:)))))))))))))

hehehheeh tamam şekerimm takarız karanfillerii..hatta şöle yapalımm herkes sevdiği renkte karanfil takar ona göre tanırız : ben kesinlikleeee morrrrrrrrrrrrrrrrrr :

canım kuppe izmirde olduğundann sende burda onu benzetmezsinn ::

hayirlisi diyorum ben herzaman canimmm.... demekki oleymisss .. aslinda haftasunu oldugunada emin deilim ihtimal dahilindeee... dongum 40-42gun araligi oldu sagolsunnnnn... her ihtimalleri degerlendirmeye calisiyoruzzz.... akintimda 6gundur hhiic durmuyo masallahhhhhhhh.. bende tirlaticiyimmm suay hayirlisiyla bi geceydiii guya takmicaktimm bu ay!!!

ayyynini bizdede oldu canimmm.... hatta benimki daha kat i idi... bende buay ovu testlerimi falan kulanmadim canimiz istegi, firsatimizz nezamann olduysa ozaman oldu.... sonucta oglum da plansiz bi cocukk.... olabiliyor yaniiiii

benim albümümde hala resim var merak edenler bakabilir....

eklıyorum kız senıı.. arkidiş olalım mı ???? sende benı gorursun.. bakayım nasıl fıstıkolarla gorusuyorummmmm....

ben yokumyaa bulusun sız bulusunn.. keske bende ist de olsammm.. artık kışa gelirim

sılacım, takmıyorsun zaten, değilmi? düşünmek yok, çalışmaya devam, oluruna bırak, bak görüceksin, nasıl hızla geçicek o zaman günler, ben evde işler buldum kendime, sonra bilgisayarda oyun buldum, öyle öyle zaman geçiriyorum işte.

hlycım, benim aslında eşim pek sıcak bakmıyor bu görüşme işine, bana ne diyor biliyormusun, internetten de arkadaşmı bulunur, normal yollarla arkadaş edin, ben de diyorum ki, kimi arkadaş edinicem, evdeki dolaplarımı? yoksa birlikte çalıştığım tercüme bürolarınımı? nerden bulduğum önemli değil ki, buldummu? sen ona bak, iyi arkadaş bulmak zordur, bulduysan bırakmaman ve ihmal etmemen gerek. Neyse, bakalım, eşimi ikna edebilirsem, görüşmeye dünden varım!

var canım özelden at adresini ekleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…