- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.101
canım burada bardaktan boşalırcasına yağdı... Ben hiç böle yağmur görmemiştim....
hlycim, ben bahçelievlerdeyim, sen?
yanii sen istanbulun bi ucunda ben bi ucundaaaa:
tuzladayım canım :))
ya bişi dicem kızlarr hep konuşuyoruzz görüşsek falann diye..ay neden gerçekleştirmiyoruz...istanbulda olan arkadaşlarla ortak bi yerde buluşsakk..çoğumuzun resmini gördük tanırız birbirmizi..yakamıza karanfil takmaya da gerek kalmazzzzzzzzzz
kardaizcim, arka arkaya olduğu zaman spermlerin kalitesi, hızı ve sayısı düşer, eğer zamanın kısıtlıysa, screamcimin dedği gibi yapabilirsin, ama yok günün önceden hesaplayıp gerekli günlerde çalışabileceksen, günaşırı en doğrusudur, tatlım.
ya bişi dicem kızlarr hep konuşuyoruzz görüşsek falann diye..ay neden gerçekleştirmiyoruz...istanbulda olan arkadaşlarla ortak bi yerde buluşsakk..çoğumuzun resmini gördük tanırız birbirmizi..yakamıza karanfil takmaya da gerek kalmazzzzzzzzzz
ayy öldürecek bu kız beni ya burdan böylesin buluşsak gülme krizi geçiririm ben heralde ... Ben kimsecikleri görmedim
canım benim,
benim eşim gelmeseydi ben seni kırk kere görmüştüm şimdiye. hep benimle zaman geçirmek istiyo keza bende öle.
görüşelim tatlım, istanbuldaki kızlar bir gün buluşalım, karanfilsiz olmaz ama, işin tadı ondabuluşmanın tadını kaçırmayalım:)))))))))))))
canım belki de karşılaşıyoruz biryerlerde.. Zaten ben her gördüğümü KUppe mi diye bakıyorum... Hatta birine öyle bi baktım ki... Kadın da bana çok dikkatli baktı... Ana kuppe bu dedim bak oda tanıdı dedim içimden ama.. Kuppe o zaman burada yazı yazıyomuş.... Kadın kimbilir hakkımda ne düşündü...
sılacım, ümidini yitirme, hiç belli olmaz, biliyorsun 48 saat yaşıyor spermler vücutta, o yüzden yüzde 50 şansınız var, (belki daha çoktur şansınız ama ben böyle deiyorum, sen de öyle düşün ki, sonra olmazsa hayal kırıklığı yaşama, olursa da sevinçten uç
kardaizcim, tabi canım, bişey olmaz tabii ki. bizde de bu ay öyle oldu birazcık. gün planlamadığımız için öylesine oldu. planlarsak olmaz diyor eşim, bazı işlerde planlı olmayı hiç sevmez, oluruna bırakmak lazım diyor hep. bilgisayarımda gebelikle ilgili site görsün, kızar hemen, takma kafana, düşünme bu konuları falan deyip duaruyor cocacıım.
ayy öldürecek bu kız beni ya burdan böylesin buluşsak gülme krizi geçiririm ben heralde ... Ben kimsecikleri görmedim
benim albümümde hala resim var merak edenler bakabilir....
şekerimm sölemesii ayıpp ben gerçektenn çok neşeli bi insanımdırr..valla bakk arkadaşlarım bana bayılırlarr bu konuda: face varsa ekleyim canım görürsün beni bi daha buraya yüklemiimm : D
canımm senin mazeretinn varr hemde çok geçerli mazerett..o yüzden sana lafım yok :)))
hehehheeh tamam şekerimm takarız karanfillerii..hatta şöle yapalımm herkes sevdiği renkte karanfil takar ona göre tanırız: ben kesinlikleeee morrrrrrrrrrrrrrrrrr :
canım kuppe izmirde olduğundann sende burda onu benzetmezsinn ::
renewalcim, çok yakınız kısssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?