2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hımmm anladım canım...bişi diyemem tabi eşin neticede..yani ben sosyal aktivitelerde bulunmayıı değişik şeyler yapmayı severimm :)) nysee eğerr olursa diğer kızlar da düşünürse isterse görüşürüz..teklif var ısrar yok

var canım özelden at adresini ekleyim

canım benimki gözükmüyor sen yolla istersenn :)) bulamazsın çünkü beni ondan

kızzz cok begendım cok şugarsın canımmm...

onceki gun saclarımı sarıya boyattım.. şimdi tekrar siyaha ozendimmm... cok guzel duruyor sende koyu sacc

kızzz cok begendım cok şugarsın canımmm...

onceki gun saclarımı sarıya boyattım.. şimdi tekrar siyaha ozendimmm... cok guzel duruyor sende koyu sacc

sağol bitanemmm, o senin şekerliğin... Ben daha saçımı hiç boyatmadım... Allahtan genetik bizde geç beyazlıyo.. Beyazlayana kadar dokunmam...

ya kızlar ben dünden beri adaçayı içiyorum,kasıklarımda baskı hissi mi desem hafiften batma mı kramp mı desem onun gibi bişiler var,ama regl oldum diye tuvalete gidiyorum,şeffaf su gibi akıntı geliyo ya,zaten bende 10-12 gündür falan bu akıntı vardı hatta gebelikte olur diyolardı ama adaçayı içmeye başladığımdan beri arttı,şeffaf yumurta akı gibi,ovulasyon akıntısına benziyor ve çamaşımırımı su damlamış gibi ıslatıyor,renk ve koku yok,anlamadım gitti,adeti gecikenlerde böyle bi durum yaşayan var mı?Dün adaçayı içmeden özellikle test yaptım negatif çıktı yani artık eminim hamile olmadığımdan,çünkü kan tahlili yaptrdığım günden bugüne eğer hamile olsam değerin 1000 e yaklaşması gerekirdi ve idrar testinde belli olurdu diye düşünüyorum.Hiç böyle bir durum yaşadığımı hatırlamıyorum kızlar yaaa

Canım üşütmüş olabilirsin bide psikolojik olarak da gecikiyor dediğin gibi olsaydı değerlerinin artmış olması gerekirdi .. takma kafana

Son düzenleme:
Canım üşütmüş olabilirsin bide psikolojik olarak da gecikiyor takma kafana dediğin gibi olsaydı değerlerinin artmış olması gerekirdi .. takma kafana

korkum eğer hamileysem düşük yapar mıyım diye,hamile olmam imkansız ama işte insanın beyninin bi köşesinde bişiler oluyo illa.
Peki bu su gibi akıntıo da neyin nesi?Adete yakın vajina salgısı az olur,daha kuru olur,resmen çeşme mübarek yaa

silacimmmmmmmmmmm....

tatlimmm sen ov. testinde daha gormediysen denemeye devam et... belki de dongun uzayacak bu ay...:26:

şekerimmm bu kadarr stres yapcana bi kan testi yaptır rahatla bnce....ayrıca maydanoz da mesela feci söktürür bütün iltihap falan ne varsa..belki sndede iltihap falan vardı onu söktürüyor:26:

Bazen bende de oluyo özellikle suyla çok uğraştığımda üşütmüşsem hem 1 günde olsa gecikme oluyor hemde çok sancım ve akıntım oluyor ama kafana çok takılıyorsa başka bir doktora git zaten hamilelik yoksa adet olman için söktürücü vermesi gerek mazallah fazla geçirme Allah korusun kist miyom falan varsa öğrenirsin hem inşallah öyle bişey olmaz sadece üşütme ve psikolojiye bağlı bişey yaşıyosundur hamile değilsen ... İhmal etme muhakkak bi doktora daha görün

şekerimmm bu kadarr stres yapcana bi kan testi yaptır rahatla bnce....ayrıca maydanoz da mesela feci söktürür bütün iltihap falan ne varsa..belki sndede iltihap falan vardı onu söktürüyor:26:

iltihap akıntısı farklı olmaz mı?Sarı bile değil ki bu akıntı,bildiğin su gibi şeffaf...Kan testine gitmeye bu hafta zamanım yok,ondan dün idrar testi yaptım canım.Hamile değilimdir di mi yAaa,gönül rahatlığıyla içmek istiyorum adaçayını falan...İdrar testi bu kadar zaman sonra gösterirdi di mi kızlar?BAt ın üzerinden 12-13 gün falan geçti benim,BAT tan önce bile silik çizgi çıkıyo gebelikte,di mi kızlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…