- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.121
sılacım, takmıyorsun zaten, değilmi? düşünmek yok, çalışmaya devam, oluruna bırak, bak görüceksin, nasıl hızla geçicek o zaman günler, ben evde işler buldum kendime, sonra bilgisayarda oyun buldum, öyle öyle zaman geçiriyorum işte.
hlycım, benim aslında eşim pek sıcak bakmıyor bu görüşme işine, bana ne diyor biliyormusun, internetten de arkadaşmı bulunur, normal yollarla arkadaş edin, ben de diyorum ki, kimi arkadaş edinicem, evdeki dolaplarımı? yoksa birlikte çalıştığım tercüme bürolarınımı? nerden bulduğum önemli değil ki, buldummu? sen ona bak, iyi arkadaş bulmak zordur, bulduysan bırakmaman ve ihmal etmemen gerek. Neyse, bakalım, eşimi ikna edebilirsem, görüşmeye dünden varım!
var canım özelden at adresini ekleyim
kızzz cok begendım cok şugarsın canımmm...
onceki gun saclarımı sarıya boyattım.. şimdi tekrar siyaha ozendimmm... cok guzel duruyor sende koyu sacc
renewalcim, çok yakınız kısssssssssss
tamamdırrrrrrrrrrrr
ya kızlar ben dünden beri adaçayı içiyorum,kasıklarımda baskı hissi mi desem hafiften batma mı kramp mı desem onun gibi bişiler var,ama regl oldum diye tuvalete gidiyorum,şeffaf su gibi akıntı geliyo ya,zaten bende 10-12 gündür falan bu akıntı vardı hatta gebelikte olur diyolardı ama adaçayı içmeye başladığımdan beri arttı,şeffaf yumurta akı gibi,ovulasyon akıntısına benziyor ve çamaşımırımı su damlamış gibi ıslatıyor,renk ve koku yok,anlamadım gitti,adeti gecikenlerde böyle bi durum yaşayan var mı?Dün adaçayı içmeden özellikle test yaptım negatif çıktı yani artık eminim hamile olmadığımdan,çünkü kan tahlili yaptrdığım günden bugüne eğer hamile olsam değerin 1000 e yaklaşması gerekirdi ve idrar testinde belli olurdu diye düşünüyorum.Hiç böyle bir durum yaşadığımı hatırlamıyorum kızlar yaaa
çok şekersiz kızSeni senii tipinden belli ne muzur bişey olduğun
Canım üşütmüş olabilirsin bide psikolojik olarak da gecikiyor takma kafana dediğin gibi olsaydı değerlerinin artmış olması gerekirdi .. takma kafana
guzelliklerim merhabalar... masallah buralardasinz sevindim...
scream canim insallah hiic bisicikler olmaz boyadan...
aslinda ayin ortasina kadar 3tanemi hamilemiz varrrr!!!! insallah ikinci yarida cogalirizzzz..
yaa ben ovulasyonu kacirdim sanirim kizlarrr muhtemelen haftasonuyduuu...aksilik ya bizdede haftasonlari hic bos gecmezken bu hafta pas gectiii... cumasabahi ile pazartesi sabahi olduuuuuuu..((( 50: yani umutlu bekleyiste deilim... ovu.testide gulmedi zatennnn
korkum eğer hamileysem düşük yapar mıyım diye,hamile olmam imkansız ama işte insanın beyninin bi köşesinde bişiler oluyo illa.
Peki bu su gibi akıntıo da neyin nesi?Adete yakın vajina salgısı az olur,daha kuru olur,resmen çeşme mübarek yaa
çok şekersin kızSeni senii tipinden belli ne muzur bişey olduğun
arzum sen nerdesin bu arada bnm ismimde arzu
korkum eğer hamileysem düşük yapar mıyım diye,hamile olmam imkansız ama işte insanın beyninin bi köşesinde bişiler oluyo illa.
Peki bu su gibi akıntıo da neyin nesi?Adete yakın vajina salgısı az olur,daha kuru olur,resmen çeşme mübarek yaa
şekerimmm bu kadarr stres yapcana bi kan testi yaptır rahatla bnce....ayrıca maydanoz da mesela feci söktürür bütün iltihap falan ne varsa..belki sndede iltihap falan vardı onu söktürüyor:26:
HLY Bende istioummmmm....bende istioummmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?