2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy canım benım cok sevındımm.. nihanca nın dediği gibi Allah yuzune guldu... inş darısı tum isteyenlerın basına...

mentebacım darısı senin benim ve hepimizn başına inş bu güzel aylar da rabbim dularımızı geri çevirmesin kabul etsin

Son düzenleme:
nihancam cam ben sorcaktım sen once yetıstınn....
gülüm kalbimiz birmiş canım
Canım solgar ın günlük vitamini var ya ondan kullandım.... İçinde bütün vitaminler var... Tabi onun faydası oldumu bilmiyorum...

canım valla adını ilk kez duydum ben bitek folic plus kullanıyorum :26::26:

canım çok soru sordum ama dr mu verdi bu ilacı

gülüm kalbimiz birmiş canım

canım valla adını ilk kez duydum ben bitek folic plus kullanıyorum :26::26:

canım çok soru sordum ama dr mu verdi bu ilacı

Canım bebek alındıktan sonra dr vermişti. Ve hamile kalsan bile zararı olmaz demişti İçinde 60 tane var ben iki ay kullanmıştım ondan sonra bıraktım ama tekrar kullanıyım dedim... Tabi folik asid de kullanıyorum kasım ayından beri... :78:

anladım bitanem tşk ederim

canimcim folik asid kilo yapti mi peki???

haftasonu kızlar gezmelerde kocalarıyla, bizler evde...:26:

yarın arzumcuma tebrikler yağacak inşallah.. bugün sönük geçiyor burası.

canimcim folik asid kilo yapti mi peki???

Canım yaptı galiba ben Ocak da 51 Kiloydum... Şuan 58 olmuşum ama benim için iyi oldu.... 51 azdı... Gerçi 54 ile hamile kalmıştım mide bulantıları yüzünden 51 e düşmüştüm...

Yine veririm büyük bi ihtimal çünkü benim Mide bulantım oluyo... Şimdi yine var az da olsa...

evet bende de yapıyo kilo..
marttan beri kullanıyorum folic plus, 58-59 arası giderken şuan 62 yi görmüş bulunuyorum.

ben halaaa adet olamadım gögslerm ağrıyoo umutlanıyorum biyandan off ama bi yandan korkuyorum da..
bu haftasonu da bekleyim dedim ama pzts doktora gideceğim bunun beklemekle geleceği yok..

evet bende de yapıyo kilo..
marttan beri kullanıyorum folic plus, 58-59 arası giderken şuan 62 yi görmüş bulunuyorum.

ben zaten hemen kilo alan biriyim... millet benimle dalga geciyo sen yemek mi yedin simdi diye... ama iste kisin 5 kilo aldim geri de veremedim daha... belki de bu haptan olabilir yaa :44::44::44::44::44: cikolata felandir yemiyorum ne zamandir...

canım tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin sağlıklaaa inşallahh bitanem..darısı da başımızaa inşallahh :))

Kızlaaar Eşim eczden test aldı geldi... aslında son günlerde hep söylüyo yap testi sende rahatla bende diye ama ben hiiiç ihtimal vermediğim için boşver zaten doktora gitcem orda bakar demiştim az önce yaptım veeee kııızzzllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr inanaamıyorum
bi bakın neolur

canımm yaaaaaaaaaaaa ayyyyyyy benimkide böyleydi iştee.....acaba hamiş miyiz ya gerçektennn inanamıyorum da ben de ...canımm hemennn yarın kan testi yaptırr bnce :) hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhhh :))

ay maşallah hamilesin vallahi. hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…