- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.441
ayyy canım benım cok sevındımm.. nihanca nın dediği gibi Allah yuzune guldu... inş darısı tum isteyenlerın basına...
gülüm kalbimiz birmiş canımnihancam cam ben sorcaktım sen once yetıstınn....
Canım solgar ın günlük vitamini var ya ondan kullandım.... İçinde bütün vitaminler var... Tabi onun faydası oldumu bilmiyorum...
gülüm kalbimiz birmiş canım
canım valla adını ilk kez duydum ben bitek folic plus kullanıyorum :26::26:
canım çok soru sordum amadr mu verdi bu ilacı
Canım bebek alındıktan sonra dr vermişti. Ve hamile kalsan bile zararı olmaz demişti İçinde 60 tane var ben iki ay kullanmıştım ondan sonra bıraktım ama tekrar kullanıyım dedim... Tabi folik asid de kullanıyorum kasım ayından beri... :78:
adetime tahmineme göre 2-3 gün var... Ve silik çizgi çıktı.... Galiba hamileyim.............
maşallah nazar değmesin o silik çizgiye. bebeğin hayırla gelsin. şükürler olsun rabbime. hep böyle yüzünü güldürsün ve senin gibi bizlerinde yüzünü güldürsün cnm.
Canım bebek alındıktan sonra dr vermişti. Ve hamile kalsan bile zararı olmaz demişti İçinde 60 tane var ben iki ay kullanmıştım ondan sonra bıraktım ama tekrar kullanıyım dedim... Tabi folik asid de kullanıyorum kasım ayından beri... :78:
haftasonu kızlar gezmelerde kocalarıyla, bizler evde...:26:
yarın arzumcuma tebrikler yağacak inşallah.. bugün sönük geçiyor burası.
canimcim folik asid kilo yapti mi peki???
Ben bugün test yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmm......................
evet bende de yapıyo kilo..
marttan beri kullanıyorum folic plus, 58-59 arası giderken şuan 62 yi görmüş bulunuyorum.
Kızlaaar Eşim eczden test aldı geldi... aslında son günlerde hep söylüyo yap testi sende rahatla bende diye ama ben hiiiç ihtimal vermediğim için boşver zaten doktora gitcem orda bakar demiştim az önce yaptım veeee kııızzzllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr inanaamıyorumEki Görüntüle 212561
bi bakın neolur
Kızlaaar Eşim eczden test aldı geldi... aslında son günlerde hep söylüyo yap testi sende rahatla bende diye ama ben hiiiç ihtimal vermediğim için boşver zaten doktora gitcem orda bakar demiştim az önce yaptım veeee kııızzzllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr inanaamıyorumEki Görüntüle 212561
bi bakın neolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?