2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımm yaaaaaaaaaaaa ayyyyyyy benimkide böyleydi iştee.....acaba hamiş miyiz ya gerçektennn inanamıyorum da ben de ...canımm hemennn yarın kan testi yaptırr bnce :) hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhhh :))

cnm sendemi test yaptın. sendemi hamilesin. ne güzel ne bereketli bir gün bu gün. üç haber aldık. inanamıyorum ya. rabbim tamamına erdirsin cnm. çok sevindim.

canımm yaaaaaaaaaaaa ayyyyyyy benimkide böyleydi iştee.....acaba hamiş miyiz ya gerçektennn inanamıyorum da ben de ...canımm hemennn yarın kan testi yaptırr bnce :) hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhhh :))

saol hlycm heyecanıma cvp verdiğin için... ikimiz içinde büyük heyecan oldu umut oldu ...

bugün bizim topikte çııt yok.. ben yarın doktora gtcektm bahsetmiştim cumaydı. pazartesiye kaldı. eşimede bugün sızlanıyodum o da testi aldı geldi...
Alllahııımmm ne olur bizim bu sevincimizi yarım bırakma.. inşallah hayırlısı olsun tabi hlycm sende foto çektinmi?

ay maşallah hamilesin vallahi. hayırlı uğurlu olsun.

deryacm çook çok teşekkr ederim:) iinşallah tamamına erer.. acıkcası benim öyle belirtim falan yok.. iki gundur gogslerim hafif sızlıyo o kadar. Allahımm tüm isteyenlere versin inş.. DARISI TEZ ZAMANDA BAŞINA CNM

Son düzenleme:
[/COLOR

canım çooook tebrik edrim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

rabbim inş bizlere de gösterir nasip erder ayağını çok çok sürü kız peşinden koşa koşa gelelim

maşallah topiğimiz çok bereketli inş bu ay hepimiz hamiş çıkarız

canım sende mi test yaptın öyleyse hamişlerimiz üçlencenek maşallah bi günde 3 gebe

rabbim sana meleğini bağışlasın sağ sağlim kucağında gör inşallah

arzummcummmm, tesekkur ederim canım tavsiyen icin... Ben hala boyatamadım sacımı... icimden gelmedi...:26::26::26::26:

rica ederim canım
doğru diyosun canım nasıl olsa ccreamawayın öyle bi sorunu kalmadı ratık biz eçalışsın demi biraz da
screamaway inş görüp yorumlarsın kuzum

Nihancacımmm, senin ihtiyacın varmı hala buna? Hesaplayabildin mi? Batından 14 gun cıkar.. O civarda olması gerek ovulasyonunun....

Menbetacımmm, evet tr'deyim.... Haftasonu geldim...

screamaway hamileymişşşşşşşş ayyyy çok sevindim
darısı tüm isteyenlerin başına

Cokkkkk tesekkur ederim canımmmmmm.....

Son düzenleme:
ahhhhhh ahhhhh acaba ben ne zaman çift çizgiyi görecem ne zaman buraya o güzel haberi vericem ((((((

gel artık bebeğim gel seni beklemekten bittim tükendim ne olursun gel yetti artık hasretin yokluğun çekilmiyo

sen gelmez oldun bebeğim..

Son düzenleme:
adetime tahmineme göre 2-3 gün var... Ve silik çizgi çıktı.... Galiba hamileyim.............

Arzummmmcummmm, umaycımmmmm.. Tebrikler kızlarrrrr....

heyyo heyyo bir günde 2 hamile.. Süpppeeeerrr..

tebrik ederim umayyycım hamişsin.. bariz belli ikinci çizgi. Rabbim sonuna kadar korusun ve sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.. ayağını sürü bacım bizde gelelim peşinden

Son düzenleme:

kız Allah iyiliğini versin bunu şimdi mi söylüyosun e hadi sende koy foto da bakalım çızıklarına

Renewalcimmm, selam...

Hamilelik iyi gidiyor.. Ama bugun biraz kanamam oldu... Kosusturmadan herhalde... Bilemiyorum...:26::26:

Sen nasılsın canım?

napim canım bnmde bu c.tesi düğün var koşuşturmacayla geçti haftasonu.... aman dikkat et yorma kendini fazla,biliosun ilk aylar çok önemli ... doktora gittinmi ?

bnmde bu arada tahmini adetime 5 gün kaldı ama ne göğüs şişlii var ne bişi diil hamilelik adette gelmicek heralde :)

Doktora gitmedin renewalcimmm... Insallah haftasonuna dogru gitcem.... Ama cok uzuldum bu duruma.. Insallah bir problem yoktur...

Senin az kalmiss... Belirtileri bosver bence... Bende de bisi yoktu... Insallah hamilesindir tatlimmmm...

canım sende mi test yaptın öyleyse hamişlerimiz üçlencenek maşallah bi günde 3 gebe

rabbim sana meleğini bağışlasın sağ sağlim kucağında gör inşallah

kız Allah iyiliğini versin bunu şimdi mi söylüyosun e hadi sende koy foto da bakalım çızıklarına

kızlarrr afedersinizz bi yanlışlık oldu..ben geçenki testimden bahsettim hani geçen hafta yaptım ya o işte..ondan sonra bidaha yapmadım..bata da 3 gün kaldı hatta 2 gün..daha gelen giden yok..bakalımm hayırlısı battan sonra yapcam test eğer olmazsam tabi..

canlarım tekrar tebrikler..Allah kucağınıza almayı nasip etsinnnn :)))

regentoşşşşşşşş kırmızılar gelmemiştir inşallahhhhhhhhhhh !!!

yok hüllacim yaaaaaaaaaaaaaaa gelmediler daha ama test de negatifti bildigin üzere... ay kafam allak bullak oldu iyice... miilletin sabahlari midesi bulanir.. benim de simdi midem bulaniyor.. yahu ben hakkaten ters bi insanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…