- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.461
canımm yaaaaaaaaaaaa ayyyyyyy benimkide böyleydi iştee.....acaba hamiş miyiz ya gerçektennn inanamıyorum da ben de ...canımm hemennn yarın kan testi yaptırr bnce :) hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhhh :))
canımm yaaaaaaaaaaaa ayyyyyyy benimkide böyleydi iştee.....acaba hamiş miyiz ya gerçektennn inanamıyorum da ben de ...canımm hemennn yarın kan testi yaptırr bnce :) hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhhh :))
ay maşallah hamilesin vallahi. hayırlı uğurlu olsun.
deryacm çook çok teşekkr ederim:) iinşallah tamamına erer.. Acıkcası benim öyle belirtim falan yok.. Iki gundur gogslerim hafif sızlıyo o kadar. Allahımm tüm isteyenlere versin inş.. Darısı tez zamanda başına cnm
[/COLORKızlaaar Eşim eczden test aldı geldi... aslında son günlerde hep söylüyo yap testi sende rahatla bende diye ama ben hiiiç ihtimal vermediğim için boşver zaten doktora gitcem orda bakar demiştim az önce yaptım veeee kııızzzllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr inanaamıyorumEki Görüntüle 212561
bi bakın neolur
Azracımmm hayırlısı olsun bitanemmm... İnş bi sonraki ay gelir bebişin...
Sceamawaycımmm aklıma bişey geldi...Saçına boya ile değilde kına ile boyasan olmaz mı hem kınanın hiç bir zararı yok besler de.... Rengini ni kahve yapmak için suyunu çay suyu ve ceviz kabuğu kattığında kahve gibi bi renk oluyor... Bence bunu araştır...
Uçak konusunda ise ben hamile kalmadan önce tur satın aldık ve dr böle böle dedik. Bizim önceden planımız vardı ne önerirsiniz dedik...Dr ulaşım araçları bakımından en risksiz olanı uçak dedi. Şehiriçinde kullanılan arabalardan bile risksiz dedi. Çünkü şehiriçinde hem kaza riski var hemde daha fazla sarsma ihtimli var. Uçağın öyle bişeyi yok. Koltukda nasıl oturuyorsan öyle oturuyorsun dedi...
O yüzden bence uçak konusunda bir sorun olmaz ama boyayı tekrar düşün.. Ve bence kına yı bi araştır....
rica ederim canım
doğru diyosun canım nasıl olsa ccreamawayın öyle bi sorunu kalmadı ratık biz eçalışsın demi biraz da
screamaway inş görüp yorumlarsın kuzum
bende ugrayamadım kk ne şimdi ne kadar cok sayfa olmustur. okumayayımda guncele geleyım diyodum... kızlar konusmamıskiii....... hakikaten nazar degdı topiğimize...
ee tabı bıde haftasonu.. kimsecikler olmaz tabi...
screamaway dün mü ucacaktı tr ye????? merak ettim....
screamaway hamileymişşşşşşşş ayyyy çok sevindim
darısı tüm isteyenlerin başına
adetime tahmineme göre 2-3 gün var... Ve silik çizgi çıktı.... Galiba hamileyim.............
Kızlaaar Eşim eczden test aldı geldi... aslında son günlerde hep söylüyo yap testi sende rahatla bende diye ama ben hiiiç ihtimal vermediğim için boşver zaten doktora gitcem orda bakar demiştim az önce yaptım veeee kııızzzllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr inanaamıyorumEki Görüntüle 212561
bi bakın neolur
selam screamcım nasılsın nasıl gidio hamilelik
Kızlaaar Eşim eczden test aldı geldi... aslında son günlerde hep söylüyo yap testi sende rahatla bende diye ama ben hiiiç ihtimal vermediğim için boşver zaten doktora gitcem orda bakar demiştim az önce yaptım veeee kııızzzllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr inanaamıyorumEki Görüntüle 212561
bi bakın neolur
Kızlar selammmm... Topik cok bos kalmisss... Topigimizi bos bırakmayinnnn....
Renewalcimmm, selam...
Hamilelik iyi gidiyor.. Ama bugun biraz kanamam oldu... Kosusturmadan herhalde... Bilemiyorum...:26::26:
Sen nasılsın canım?
napim canım bnmde bu c.tesi düğün var koşuşturmacayla geçti haftasonu.... aman dikkat et yorma kendini fazla,biliosun ilk aylar çok önemli ... doktora gittinmi ?
bnmde bu arada tahmini adetime 5 gün kaldı ama ne göğüs şişlii var ne bişi diil hamilelik adette gelmicek heralde :)
canım sende mi test yaptın öyleyse hamişlerimiz üçlencenekmaşallah bi günde 3 gebe
rabbim sana meleğini bağışlasın sağ sağlim kucağında gör inşallah
kız Allah iyiliğini versin bunu şimdi mi söylüyosune hadi sende koy foto da bakalım çızıklarına
regentoşşşşşşşş kırmızılar gelmemiştir inşallahhhhhhhhhhh !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?