2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

regencimmmmm, hulyacimmmmmm sizden guzel haberler bekliyorummmm insallahhhh....

insallah canim benim... ben de beklemeyi cok istiyorum ama en iyisi fazla ümitlenmemek... ama hülyacim zaten hamis heralde... baksana bugün yorum yapmis benim testimde böyleydi diye.. bildigin cizgiler cikmis iste ben yaptim da tek basina dikilordu cizgi.. yalniz ... yapalniz...

GÜNAYDIIIIINNN,

evet evet hatırladım hlycım hatta bu kadar zaman varken çıkmasına şaşırmıştık. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun canım. İnşallah gelmez o kırmızılar

regencimmmmm, hulyacimmmmmm sizden guzel haberler bekliyorummmm insallahhhh....

GÜNAYDIIIIINNN,

evet evet hatırladım hlycım hatta bu kadar zaman varken çıkmasına şaşırmıştık. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun canım. İnşallah gelmez o kırmızılar

evettttttttt vatana millete hayırlı olsun....bir kez daha umutlarım yerle bir oldu...sabah sabah bütün moralim sıfır htta eksilerde....yine yok yok yokkkkkkkkk....napıcamm artıkk yaaaaaa aşılama yaptırmaya karar verdik şimdi kocamla...doktoru arıcam sölicem...ya aslında aşılamanın da tutmasıı çok düşük demişti doktor pek önermemişti ama napiimmmmmmmm şaşırdım artık napcamı bilemiyorum...kocam ne güzel kalkmıştı uykusundan kapıdan uğurlarken gözlerini kaçırdı bnden çok üzgündü çünküüüüüü...bir ay daha böyleeeeee geçtiiiiii...zaten dünden canım çok sıkılmıştı.....offffffff kızlarrrrrrrr napiimm ben şimdiii bana akıl verin nolur.....ağustos da tam 1 sene olcak kızlarrrrrrrr...:84::84::84::84::84:

kizlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr günaydinlar.... ben bi gecmisi okuyup geleyim, diyemiyorum maalesef cünkü artik burayi cok bos birakiyorsunuz...

hamis olayim ben de gelmicem

ayyy hadi gelin yaaa, sabah kalkar kalkmaz geldim baktim hemen amaaaa kimsecikler yokki

canım ne denir ki şimdi.. çoook üzgünüm.. ama sen sakin ol, stres yapmamaya çalış olurmu.. dua et bol bol.. Rabbim inşallah ağustos gelmeden sana mucizesini gönderir.

fistiikkkkkkk noldu kirmizilar mi geldi??????? canim benim zaten drlar 1sene deneyin olmazsa sonra gelin diyo asilama fikri icin erken degilmi??? :44::44::44::44: yani yapma böyle benim de esim kasiyo bazen, özellikle de konu acilinca cok acayip oluyo.. yani bu konuda kocislerin üstüne gitmekte dogru degil bence, hem eniste gözlerini kacirmamistir sana öyle gelmistir... nolduki gözlerini kacirsin hemen bozma moralini böyle... biz biraz da kendi kendimizi abartiyoruz sanirim.. canim benim seviyorum ben seni....

herkese günaydınnnnnnnn
harika bir haftasonundan sonra sizleri özledim valla ne yalan sölim. ay ben tatilde ne yapcam :26::26:
veeeeeeeee güzel haberler var bıraktığım yerden bütün geçmişi okudum
arzummm tebrik ederim hayaım, gözün aydın olsun. İnşallah sağsaglim alırsın bebeğini kucağına
umaycım seninde gözün aydın olsun maşallah yaaaa haziran süper gidiyooo
scream cım canım yaaa dikkat et kendine aman ne olur. hemen de bi doktoro görün hazır burdasın.
hly günaydın hayatım. hayırdır yine moralin sıfır, kırmızılar mı geldi bebeğim. üzülme bi tanem ama sana tavsiyem sen şu doktoru değiştirsene. bende yeni değiştridim biliyomusun. arkadaşım bi doktor önerdi ona gidiyorum artık.
regen kız şeker napıyon bakim. kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok haberin olsun.

offfffff pollyanncım tesellisi yok bu durumun malesef..kelimeler kifayetsiz çünkü...

canıııımm ummadığın bi anda göbüşüne konuvericek bebişin. ben öyle hissediyorum. Hayırlısı buymuş de geç.
bak ben 3 ay önce gebeliğimi bile öğrenemeden üstüne görmüşüm ve bebişim gitmiş. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin tatlım.
eşin seni üzgün görmüştür ondan gözlerini kaçırmıştır. altında başka bişey arama güzelim. aklına kötü düşünceler yer etmesin.

regentoş canım benim 1 sene oldu zaten 1 ay var sadece....ya bilmiyorum napıcamı doktoru arıcam söylicem..regencimm canımm benim kocam 32 yaşıda etrafında tüm arkadaşları kardeşi vs.herkesin çocuğu var yani kcam beni üzmemek için bişi demiyor ama biliyorumki bnden çok üzülüyorr her sabah kocamı uğurlarken nasıl davrandığını bildiğim için bnden gözlerini kaçırdı biliyorum çooooooooook üzüldüü...şimdi aşılamayıı araştırcam napsam acaba bilmiyorummmm

kardaiz canimcim ümit etcek bi durum yok siradan bi gecikme bence... rüyamda cift cizgiyi görüyordum, sanirim böyle giderse de azten anca rüyamda görürüm ben onu... bakalim hayirlisi diyorum baska da elimden bir sey gelmiyor... dr'a gitsem kimbilir ne zamana randevu verecek... o verdikleri tarihe kadar zaten sonucu bi sekilde ögrenirim.. keske tr'de olsa gider biraz sira bekler dr'u görürdüm, jinekoloji bölümü de zaten diger bölümler gibi tika basa dolu olmuyor... buranin bu durumu cok gicik :95::95::95::95::95::95: zaten bir de yabanciyiz diye daha da ters davraniyorlar... neyse yaa kirmizilar gelecekse gelse de hormon testine gitcem ona gitsem bari

o zaman tatlim icinden geleni yap.. arastir bakalim o da parayla degilyaa... dr kontrollerinizi yapti mi peki??? hani hormon testi felan hem sanenin hem esinin... yoksa bir sene dolunca mi yapacak? ama bu arada da calismalara devam et.. yani birakma bakarsin unutunca kafan rahat olunca oluverir... istedigini sor canim dr'a.. burda benim icin hem dil sorun oluyor hem de zaten baslarindan atiyorlar... icinde kalmasindansa fikir edin o zaman daha rahat olursun.. asilama nasil yapiliyor ki tutma sansi düsük oluyo canim???

regencim hakkında hayırlısı olsun tabi ama sizin şu sağlık sekterüne de hastayım yani. bu ne yaaa ne kadar anlamsız bişey, istediğin zaman doktora gidip muayene olamıyorsunuz.
valla regencim burda hep beraber gördük hamileleiğin en büyük belirtisi adetin bir daha gelmemesi. umudumuzu yitirmeyelim. aslında benimde pek ümidim yok yaaa neyse ...

Son düzenleme:

kardaiz canım napiim artık bilmiyorumm yaaaaaa..bu ay daha gidelim dedi kocam olmazsa artık yeter değiştiririz dedi...offffffffffffffff....

pollyannacım Allah hayırlısını versin artık dicek bişeyim yok

canım bizi,m testler yapıldı rahim filmi de çekildim...hepsi düzgün güzeldi..bitek pko var işte...aşılamanın da canım tutma ihtimali %18-%20 demişti doktorum o yüzden tavsiye etmemişti ama bakiim araştırcam şimdi..hayırlısı olsun bakalım 1 ay dahaaa hüsranla sonuçlandıııı :

senin neden ümidin yok tatliskom??? hadi ben atesimi ölcüyorum o düsük cikiyor, test de negatif cikti onlardan dolayi umudum yok... senin batin geldi mi?? dogru söylüyorsun adet gecikmesi en önemli olan ama o da zikkim baska sebeplerden de gecikebiliyor... ben bu ay olacak diye cok ümitliydim halbuki :85::85::85::85::85::85: ara ara karnimda agriyo ama ne gelen var ne giden :95::95::95::95: en son geciktiginde hic agrisiz gecikmisti gelecegi gün karnim belim agrimisti ve gelmisti... simdi ara ara agriyo gelmiyo ama... yaaa gelsinde yeni calismalara baslayayim ama zaman gectikce geciyor.. heeee hamis kalinca bir de tutunacak mi derdi var... düsük yaptigim icin korkuyorum da... Allah göstermesin...gerci bu sefer hayatim pek streli degil Allahima sükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…