- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.501
canım bizi,m testler yapıldı rahim filmi de çekildim...hepsi düzgün güzeldi..bitek pko var işte...aşılamanın da canım tutma ihtimali %18-%20 demişti doktorum o yüzden tavsiye etmemişti ama bakiim araştırcam şimdi..hayırlısı olsun bakalım 1 ay dahaaa hüsranla sonuçlandıııı :
Kızlaaar Eşim eczden test aldı geldi... aslında son günlerde hep söylüyo yap testi sende rahatla bende diye ama ben hiiiç ihtimal vermediğim için boşver zaten doktora gitcem orda bakar demiştim az önce yaptım veeee kııızzzllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr inanaamıyorumEki Görüntüle 212561
bi bakın neolur
evettttttttt vatana millete hayırlı olsun....bir kez daha umutlarım yerle bir oldu...sabah sabah bütün moralim sıfır htta eksilerde....yine yok yok yokkkkkkkkk....napıcamm artıkk yaaaaaa aşılama yaptırmaya karar verdik şimdi kocamla...doktoru arıcam sölicem...ya aslında aşılamanın da tutmasıı çok düşük demişti doktor pek önermemişti ama napiimmmmmmmm şaşırdım artık napcamı bilemiyorum...kocam ne güzel kalkmıştı uykusundan kapıdan uğurlarken gözlerini kaçırdı bnden çok üzgündü çünküüüüüü...bir ay daha böyleeeeee geçtiiiiii...zaten dünden canım çok sıkılmıştı.....offffffff kızlarrrrrrrr napiimm ben şimdiii bana akıl verin nolur.....ağustos da tam 1 sene olcak kızlarrrrrrrr...:84::84::84::84::84:
canım benim eltim aşılama yaptırmıştı süreç çok zor ve can yakıcı oluyo ve üçüzlere hamile kalmıştı. kaldı ki 3,5 ay taşıyabildi onları. hepsi anne karnında öldüler. daha sonrada kürtaj oldu. ikiz olma ihitmali yüksek çünkü işi riske atıp tek spermle yapmıyorlar aşılamayı. ya sen yine de araştır bi bak bakalım. daha farklı, olumlu bilgiler edinebilirsin. benim eşimde diyodu bu sefer olmazsa aşılama yaptırırız diye ama ben hiçççççç istemiyorum.
aşılama dediiniz noluo kızlar tüp bebekmii? yaa insanlarda 1 sene çocuk olmaması çok normal nie hemen aşılama fln gerek duyuyosunuz üstelik çoğunuzun yaşıda küçük... zamanı geldiğinde olur bu kadar şeye ne gerek var... ben 30a geldim ama genede olmassa aşılama fln düşünmüyorum yani elbet bigün olur .... bu arada gnaydın hepinize
yok canım tüp bebek değil tüpten önceki aşama . Benim zaten önümüzdeki ay 1 yıl olucak ama benim sıkıntım başka eşimde sorun olduğu için onu daha fazla oyalayamıyorum iyice bunaldı artık .. Bugün Allahım inşallah güzel sonuçlar verir eşim son kez doktora gidecek sonuçlarına göre karar verilecek .. Birde bu gece öyle bi rüya gördümki artık bende dayanamıyorum Allahın isteyen herkese nasip etsin rüyası bile güzeldi
canım ya can yakıcı derken ?........ aşılama anı mı yoksa sonrası mı ? Bende düşünüyorum çünkü dün eşimle biraz araştırdık da
inş ii sonuçlarla döner eşinde hiç aşılamaya fln gerek kalmaz... ben gerçi daa eşimi doktora bile götürmedim bizimde 6 ay fln oldu heralde tam emin diilim ama sadece bi ay yumurtlama döneminde ilişkiye girdiğimiz için olmaması normal die düşünüorumbende istiorum bizde üzerimde büyk bi baskı var herkes çocuk beklio ama Allah ne zaman nasip ettiyse yani napim zorla olmuo
onun evreleri biraz zor oluyo canım. iğneler oluyo hormonlu, daha sonra yumurta olduğunda spermle döllüyorlarlar burası da biraz acı verici oluyo. ama kişiden kişiye veya tedaviden tedaviye değişebilir. malüm teknoloji ilerliyo baya oldu eltim aşılama yaptıralı. belki daha kolay bir yöntem uygulanıyordur. araştırıp öğrenmekte fayda var tabiki...
İnşallah canım ya bizim evliliğimizin 3.ayından sonra başladılar çocuk demeye 4.yılımızı bitirdik. Evliliğin ilk yılında ani ve aşırı bir kanamayla hastaneye kaldırıldım ve portakal büyüklüğünde kist olduğunu öğrendik ameliyat için bekleme sürecindeyken kistin boyu 18 cm ve 3 kg ağırlığa ulaştı ameliyatımı oldum çok şükür bende bişey kalmadı normal doğum istemiyorsan 1 yıl içinde hamile kalabilirsin ama kesiklerin çok derin bence 3 yıl bekle dedi doktorum bizde bekledik. Senelerdir üzerimdeki baskıyı anlatmam imkansız.. Geçen yıl temmuz ayında korunmayı bıraktık şimdide eşimde problem olduğunu öğrenince ümitler tamamen yıkıldı ama kimisi çok önemli değil diyor bakalım inşallah bugün güzel sonuçlar alırız .. Zorla hiçbişey olmuyo ama hiç bişeyi ihmal etmemek ..
İnşallah gerek kalmaz canım yaa off bugün o kadar stresliyimki eşim doktora gidiyo kesin sonuçlarımızı bugün alacağız ve karar verilecek .Birde bu gece rüyamda hamile olduğumu gördümyarın batım bu ay pek çalışamadık maalesef hatta yumurtlama gününü de tutturamadık hiç ümidim yok ama rüyası bile güzeldi hala etkisindeyim
canim benim cok cok gecmis olsun... sizin süreciniz cok zor gecmis... Allahim yardim etsin ama bahsettigin seyler tedavisi olmayan seyler degil cok sükür di mi??? zaten o baski insani deli ediyor yaa... keske senin tedavi döneminde esinin durumu da farkedilmis olsaydi... daha fazla beklemenize gerek kalmazdi. bugün insallah beklediginizden de güzel sonuclar alacaksiniz
tatlim ben de rüyamda cift cizgiyi gördüm... zaten dedim ya anca bu gidisle sadece rüyamda görcem diye
kac ay önce adetim gecikti 10gün kadar rüyamda iki kere gördüm adet oldugumu.. ve hakkaten de oldum...
cumartesi sabahi test yapcaktim, hemen gece rüyamda testin sonucu yoktu yani hic cizgi yoktu.. sabah da yaptim tek cizgi cikti... dün gece de cift cizgiyi görüyordum artik sonunda
bence hamilelik belirtileri arasina bir yenisini ekleyelim : Rüyalaaarrrrr
tatlim ben de rüyamda cift cizgiyi gördüm... zaten dedim ya anca bu gidisle sadece rüyamda görcem diye
kac ay önce adetim gecikti 10gün kadar rüyamda iki kere gördüm adet oldugumu.. ve hakkaten de oldum...
cumartesi sabahi test yapcaktim, hemen gece rüyamda testin sonucu yoktu yani hic cizgi yoktu.. sabah da yaptim tek cizgi cikti... dün gece de cift cizgiyi görüyordum artik sonunda
bence hamilelik belirtileri arasina bir yenisini ekleyelim : Rüyalaaarrrrr
eheheheh
evet kızlar bence bu da bir belirti veya işaret olabilir. bende genelde rüyamda emzirirken görüyorum. allah hayretsin napalım ...
canım ya benim rüyalarım genelde çıkar varya ama hiç kendim için gördüğüm bi rüyanın bu kadar etkisinde kalmamıştım. Görümcem evlendikten 6 ay sonra hamile kaldı bir ay öncesinde onu hamile gördüm hamile kaldı eşimin kuzeni evlendi onlarda baya bi süre denediler hamile kalamıyordu gene rüyamda gördüm kız hamileydi telefon açtım varmı bi haber diye yok ya dedi 1 hafta sonra doktora gitti hamile Bu ay çalışma yapamadığımız için kendime yorumda bulunamıyorum olası günlerden sadece yumurtlama gününden sonraki gün bişeyler yapabildik başka da bişey olmadı . Bide bakıyoruz yarın hastalanmayıp hamile kalıyomuşum ayy valla birsürü adağım oldu başka bişey demek istemiyorum inşallah hepimiz en kısa zamanda mutlu haberler veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?