2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kendimizi çok dinliyoruz canım ondan oluyor benimde bu ay aklımda bile yoktu ahh ahh rüya yüzünden gene stres yaptım olacaksa inşallah gecikmez bu ay . Ama benim belirtilerim var ya kesin hastalanıcam da geciktirmesem bare offf

ya o gecikme zaten insani sinir küpü eden :95::95::95::95: gelecekse gelsin artik diyorum ben de... insallah canim gelecekse gecikmez seninkiler de.. ama gecikirse de insallah hamis oldugundandir

yok canım geniş geniş takılıyorum düşünmemeye çalışıyorum. bu ikinci korunmadan denediğimiz ay oldu. temmuzun 4 ünden sonra eger gelmezse zatalileri test yapmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
kızlar ben doktora gidiorumm başka bi doktotra erekke ama yapcak bişi yok zaten beni şimdi muayne etmez hastayım diye..testlerimi falan da götürcemm artık nolcaksa olsun yeter yaaaa çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum..kocam gelio şimdi gidicem..dua edin öptüm hepinizi!!!

hüllaaaaa tatlim sessiz durmak sana yakismiyor bitanem.. bak ben de üzülüyorum

gidip de ütümü yapayim... ben gelene kadar kaynatin olur mu???

cnm sıkma canını hiç allahın izniyle olacak daha erken aşılama için bence ama siz bilirsiniz tabi benim arkadaşım 3,5 yıl uğraştılar mayısta izmir kent hast.dok.isim vermek doğrumu bilmiyorum ama istersen özelden atarım kızın ilk denemesinde tuttu şuan hamiş allahın izniyle

canım benim olsun varsın erkek olsun. inşallah hayırlısı olur senin için. bence bölesi iyi oldu gerçekten. inşallah güzel haberle gelirsin ama aşılamayı hemen düşünme derim ama doktoro sor mutluka. hatta doktora herşeyini anlat ve sor. temmuz ayı senin ayın olucak güzelim. sakın sıkılma herşey yoluna giricek. çok öptüm canım seni güzel haberlerini bekliyorum burdayım...

selamm guzelliklerrr.... amaaann epeyce olmus buralari boyle bereketli gormeyeli..aman hep bole kalabalk olalimmmmm....

hulyacimmm bebegimmm... guzelim kirmizilarin gelmisss.. canimm benim gerekten neler hissetttigini anliyorum. o yikimi o uzuntuyuu.... hele bukadar hevesin sevincin ustune iki kat daha artiyor uzuntun... ahh guzelim benim gercekten dualarim seninle... sanirim tedaviye karar vermissin . yani baska bi dr a gorunmende fayda var canim insallah son olur gercekten diliyorum bunu canim...Allah yardimcin olsun....

regencimmm tatlim senden naber cnim okumadim gecmisi ama sanirim degisiklik yok durumunda.. bidaha test yaptin mi cicegim???...

migicimi
de merak ediyorum regli bayaa gecmistii???

Kizlarr nasilsiniz?? Ben bgn kotuyum cnku evlendigimizden beri esimle ilk defa tartistik ve sabaha kadar agladim sinirimden 5.50 da uyumusum biraz once uyandim... sebebide annesi neysee
bi hamilemiz varmisss UMAycimm tbrk ediyorum seni insallah kucaginada almak nasip olur ,

Hly cimmm kiyamam sana ben... drunu degistirmene sevindim cnku anlattiklarina gore senin drunu hic sevmemistim... insallah yeni drunla bebisine temmuzda ulasicaksin tatlim... herseyde bi hayir vardirr belkide agustosa kdr bebisin gelirr sizinki biraz nazli dogunca sorariz hesabini:) moral cok onemli lutfen vazgecme , butun testlerinizide yaptirmissiniz bence asilalamayada ihtiyaciniz yok

aman canım bizde akşam dönüşte tartıştık benimkiyle, yoruldu yol dönüşü ben aldım dinlensin diye zırt pırt karışıyo şöle gir böle git gaza bas sola geç vssss.......
sinirim tavan yaptı resmen dayanamadım patladım. ben patlayınca da zoruna gitmiş beyfendinin
hiç üstünde durmuyorum. boşver sende üstünde durma takma kafana sakın senin düşündüğün kadar ince düşünmez onlar, düzelir hayatım moral bozcak bişey değil

Canım ya üzme kendini valla senin gibi neşeli bi kıza hiç yakışmıyor Doktorunu değiştirmene sevindim inşallah sana moral veren daha aydınlatıcı bir doktordur ve hayırlı gelir de temmuzda sende güzel haberler verirsin canım
Benim doktorumda erkek ve çok memnunum bir kere kadın doktora gittim birdaha da gitmem hemcinslerimiz bazen daha anlayışsız olabiliyor bence çok iyi yapmışsın canım hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah

git birtanem baska dr'a da git ben de degistirdim dr'umu hem de 3kere... icin rahatlasin hadi insallah neseli dönersin...

yok böceeeem bir daha test yapmadim, yapmam da yaa... sinir oluyorum teste ama gögüslerime acayip bir sey oluyo, daha önce olmamisti böyle sanirsam... sanki cinden bi damar ya da ne bileyim sinir cekiliyo gibi siddetli sizliyo ve gidiyo... ama komple agri yok.. saniri gecikmenin verdigi bi stres bu... aaaah ah.. gelse de su meret yeni günlerimi saymaya baslasam bari... dr'a mail atcam simdi bakalim ne zamana randevu vercekler... zaten uzak bi zamana verirler.. o zamana kadar da ya hastalanirim ya da tekrar test yaparim bilmiyorum yaavv :44::44::44::44::44:

sorma yaa hic biseyi anlamiyolar... biz annesiyle ayni apartmanda oturuyoruz ve benim kayinvalidem yanliz yasiyoo acayip gezerr... dusunun sehir disina bile gider kimseye sormadan tek basina kalkar gider... esim evde oldugunda ustunu giyinir cantasini alir gel beni buraya gotur , gel beni suraya gotur diyor bende artik patladim yaa... dun yemek yiycez esim annesini gezmeye goturdu... gelince paraladimmm yeter artk dedim. oda napiyim annemi goturmiyimmi diyoo bende dedimki sende rahatsizsin bu konudan bende ee o zaman niye anneni uyarmiyosun? esimle kavga etmemize sebep oldugu icin simdi annesini hic sevmiyorum...

Kızlar merhaba, nasılsınız?

Hülyacım, haberi duyunca çok üzüldüm, senle ikimiz birlikte haykıracaktık hamişiz diye, ama olsun, bir sonraki ay haykırırırız, her şeyde olduğu gibi bebişlerimizin gelmesinin de zamanı vardır. O, doğru zamanı bekliyor anne ve babasıyla buluşmak için. o yüzden hiç canını sıkma, doktorunu değişmen de iyi, en iyi doktoru bulana kadar değişmek lazım aslında, bir kere buna gittim, artık hep ona gidiyim diye bişey yok. Vallaha benim doktorum da çok iyi ama bazı hoşma gitmeyen huyları var, değişsemmi ki diye düşünmüyor değilim. folik asit vermiyor hamile kalana kadar. ben ise içiyorum, kusura bakmasın. doktorların büyük kısmı 3 ay önceden veriyor folik asidi, benim doktorum ise hamile kalmadan önce vermiyorum diyor. neyse, ben de onu dinlemedim, içmeye devam ediyorum, düşükten sonra 3 ay içmedim, 1,5 aydır içiyorum. kısacası iyi etmişsin doktor değişmekle.

kızlar, battaşımdan haber varmı, azracımdan? ben iki gündür doğru dürüst giremiyorum, haberleri kaçırmış olabilirim. 18i batıydı azranın.2 gün geçti....

regencim, tatlım, inşallah gelmez kırmızıların, bebiş gelir inşallah Emir Bebek

tatlim oluyor böyle seyler... insallah bunlar asilacak konular... sen de söyle enisteye sinir etmesin bak bebk simdiden hissedermis biliyor musun??? öyle okumustum... bak bizimkiler de ne yapmislar.. ..............kayinbabam arabayi almisti gecen, bilmiyorum yalan ya da dogru, esim diyor ki ben de vardim... arabanin arkasina eski firin yüklemeye calismislar... napacaklarsa???? :44::44::44::44::44: kayinbabamin akilli bi kankasi varsa pis herif.. onun aklina uydular galiba satacaklar... onu da yükleyememisler arabanin camin da Allahtan folyo vardi onu, kapi kolunun ordaki ahsabi, arabanin boyasini hep cizik cizik etmisler.. :95::95::95::95::95::95::95::95::95: var ya deli oldum... benim esim gerizekali.. maasinin 5te 1inin araba taksidine veriyo ama hiiiiccccccccc önemi yok... onu babasi yaptiya... .......cocugu............. kizinca diyorki; ben babamin arabasinin motorunu patlattim hic bir sey demedi bana... ulan simdi acicam agzimi...... o zamandan bana ne ben simdi o arabanin borcunu ödicez diye nasil seyimizi yirttigimizi bilirim adi mahlukat neyse sinirlendim yine... tabi hic bir sey olmamis gibi yola devam........

sagol tatlim insallah... bal damliyor agzindan... azranin kirmizilar geldi yanlis hatirlamiyorsam... pek ugrayamiyor bu aralar. bakalim bekliyorum... az önce ütü yaparken aklima sen geldin dedim napiyorki acaba karsilasamadik bu aralar diye... hosgeldin

Ahhh ahh canım takma kafana ya bende de var aynı modelden hemde benimkinin kocası dururken oğlunu çağırır oraya buraya gidelim diye .Düşün kadın benden habersiz benim evime misafir bile çağırıyo ben işte çalışıyorum oğlunu arar akşama size bunlar misafirliğe gelecek der bana bişey demez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…