2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kıskanıyo anam kıskanıyo bu kayınvalideler, pis hasetler. izne çıkıcaz ayın 24 ünde annesinin babasına ziyarete gidicez annemide alalım diyo. ben belki geze geze gidicem belki başka yere gidicem yok alalım annemi de diyo o zaten pazar günü otobüsle döner.. bütün sinirlerim toplanıyo o zaman ama napim huzursuzluk çıkmasında diye bazen alttan alıyorum

ayy regencim Allah sana sabir versin valla esinin ailesinde bi tane normal insan yokmuss vee hepside size zarar vermekten baska bi ise yaramiyolarr Allahindan bulsunlar insallahhhh....

nasil huzurumuzu bozuyolar yaaa hepsi ayni bunlarin... en iyisinde bile bi vukaat var... bnm kayinvalidem cok iyi biridir ama bu hareketleri beni cileden cikardi artik yaa...

ay, kızlar, ben sizin gibi yapsam ne olur acaba bilmiyorum ama bizde durum şu, eşim hem kayınvalidemi, hem görümcemi kızıyla birlikte oraya buraya götürür devamlı, buna hiç sesim çıkmıyor, hiçbi zaman tutup demedim ki, niye annene şunu yaptın, ablana şunu yaptın diye. aralarındaki ilişkilere asla karışmam hatta eşim ailesine bağırdığı zaman beni buluyor karşısında, anneye babaya bağırılmaz diye kızıyorum ona. bunlara rağmen yaşadıklarıma bakın, bizim sorunlar genelde şu: kayınvalidem, şunu niye etmedin, o kaldı, bu kaldı, onu iyi temizlemedin, bunu ettin yarım ettin, yaptığım hiçbişeyi beğenmez, her adımbaşı laf söyler, o eve gelicek diye aklım çıkıyor, gelicek yine bir sürü laf sayacak eksik bulacak diye. susuyorum susuyorum, sonra anne, böyle değil, böyledir, bunu o düşünceyle yapmadım, şöyle düşünerek yaptım falan diye söylerken, bak bana nasıl karşılık veriyor, dil papuç kadar falan der, arkasından hakaretlere geçer. sonra da eşim gelir, sorgu sual eder, araştırır ne oldu diye, ve sonuç: wifeofdemon, sen nasıl benim anneme karşılık verirsin? ....ve biz eşimle tartışırız....

bunları okuduktan sonra anlamışsınızdır kızlar, beterin beteri var!

:84::84::84::84::84::84:
inanmıyorum yaaa şu adamların şu huylarına sinir oluyorummmmmm.....

canım arkadaşım yaaa sana bi sorum olucak. ben hafta sonu denize girdim. bişey olurmu acaba..
ama denizden çıktıktan sonra ıslak kalmadım hiç, değiştirdim bikinimi hep...

adetime tahmineme göre 2-3 gün var... Ve silik çizgi çıktı.... Galiba hamileyim.............
canimmm benimmmm suppeerrssiinnnnn ...hayirli olsun... insallahbukez kucagina almayi nasip etsin Rabbimmmm....
aaaaayyyyy neguzel bi fotooo buuuu.... canimm Allah tamamina erdirsin insallah.... tebrikler hayirli olsunnnn..
kuuzuuuuumm beniimm insallah biiznillah temmuzda karsilicak seni... Allah yardimcin olsun canimmm..gercekten nekadar cook istedigini anliyorummmm...
Renewalcimmm, selam...

Hamilelik iyi gidiyor.. Ama bugun biraz kanamam oldu... Kosusturmadan herhalde... Bilemiyorum...:26::26:

Sen nasılsın canım?
caniimmmmmm senden haber aldigima cok sevindim gerekten.... insallah ciddi bisey deildir canim.. bizi garip koyma emi?? caktirmadanhaberlerini bi iki satir yazsanda yeter bizeee.....
yapma valla canim.... bende yapmicammmmmmmm
bekleyelimm bakalim pasa gonlu bilirr ...ama insallah mujdeyi verirsiinnn diyorum bennnn.....

nasil huzurumuzu bozuyolar yaaa hepsi ayni bunlarin... en iyisinde bile bi vukaat var... bnm kayinvalidem cok iyi biridir ama bu hareketleri beni cileden cikardi artik yaa...

Hemde nasıl sen sadece gezme konusuysa şükret haline benimkilerin bana yaptıklarını anlatsam valla çileden çıkarsınız ya aklıma geldikçe deli oluyorum .. Hele kayınpederimin düğün günü takılan takıları almak için gece evi basmasını hiç anlatmayım Ben Allaha havale ediyorum benim hakkımda kim ne düşünüyor ne yapıyorsa Allah onlardan on katıyla çıkarsın diyorum artık ya bu dünyada yada öteki tarafta Allah görüyor içimizi ... Önemli olan eşimle olan huzurum ailesinden birisi dahil olmadığı sürece çooook mutluyuz ama gel görki muhakkak içimizdeler. mesela bu sene tatil planımızı özetleyim kaynanam evli büyük görümcem ve çocuğu bekar küçük görümcem eşimin teyzesi eşim ve ben .... ve bütün masraflar bize ait ... ben bütün yıl onları tatile götürmek için çalışıyorum nasılsa hakediyorlar. Nasıl harika dimi

ayy regencim Allah sana sabir versin valla esinin ailesinde bi tane normal insan yokmuss vee hepside size zarar vermekten baska bi ise yaramiyolarr Allahindan bulsunlar insallahhhh....

an beee canim ne bileyim... kocam gecen bana 5 euro verdi carsiya gidiyorum.. yani 5tl gibi düsün... kaynanamda arabayadi anaaaaaammmmmm bi yirtiniyor para verme diye bir yirtiniyor ama nasil görmelisiniz anlatamam... ben de duymamazliktan geldim basla laf söyledim sakayla karisik... bu sefer ona da bozuldu... lafi cevirme diyor.. yaaa ben de calisiyorum Allahin belasi calismasam bile o para benim de hakkim, ki insan 5lira kaybedince bile o kadar tepki göstermez... bosver tatlim yaa... ben hic görmedim desem yalan olmaz, karim hakli diyen bi erkek... benim esimden haklisin lafini zorla duyuyorum o da ben kendimi yirticam da belki ondan sonra... ama bazen cok zorluyorlar alicam karsima catir catir kavga edicem onu istiyorlar... ne esimi düsüncem ne bir sey.. dün yine kayinbabamla isirdik birbirimizi... dedim sen beni sevmiyorsun ama neden üstüme geliyorsun o kadar olay oldu hoc birinde hakli görmedinki zaten diye.. ayy adamin burnu düsse egilip almaz yerden... diyrki n eolay olmus nolmus sanki??? olan seyler ona normal geliyor pislik domuz gibi ayni, iyyyy....... yani uzun lafin kisasi bunlar hayatimizda ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez... yokki baska cikar yolu

gelin ister dr olsun ister avukat isterse hakim... gelin yine gelin yine gelin iste...

keşke çizdikleri araba olsa, keşke verdikleri zarar mala olsa, yemin ederim hiç sesim çıkmaz, çıkmadı da bugüne kadar. yeter ki benle uğraşmasınlar, onlar eve gelicek diye korkmayayım

yapma valla canim.... bende yapmicammmmmmmm
bekleyelimm bakalim pasa gonlu bilirr ...ama insallah mujdeyi verirsiinnn diyorum bennnn.....

ayyy canim ne güzel diyorsun insallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh Allahim insallah... artik sIkIlmaya basladim cünkü... :97::97::97::97:

keşke çizdikleri araba olsa, keşke verdikleri zarar mala olsa, yemin ederim hiç sesim çıkmaz, çıkmadı da bugüne kadar. yeter ki benle uğraşmasınlar, onlar eve gelicek diye korkmayayım

tatlim malina zarar vermeleri de seni deli eder emin ol... arabamiz eski püskü bir sey olsa icim acimicak... böyle seyler de degerini düsürüyor.. normal sartlar da ödenmeyecek parayi ödüyoruz biz... bize cok aslinda o araba.. ama benim öküz kocam araba tutkunu bir sey yapamiyorum dinlemiyor.. böyle de üstüne zarar verince pislikler deli oluyorum... yasattiklarinin üstüne, böyle olaylar daha da agir geliyor maalesef... bilerek borca soktular ben daha gelmeden... maksat onlarin yanindan ayrilmayalaim ama planlari tutmadi iyi oldu... simdi zorlaniyoruz iste ama hep Allaha havale ediyorum buna sebep olduklari icin...

kardaizcim, bişey olmaz tatlım, nolucakki. yeter ki kendini üşütme. ha bu arada, kızlar, hamiş kalan kızlarımız, 10-12. haftayı tamamlayıncaya kadar grip olmak, her hangi enfeksiyon kapmak yok, soğuk algınlığı bile. çok dikkatli olun, ailede grip soğuk algınlığı olan varsa, uzak durun, ilk trimester organların oluştuğu dönem olduğu için bu dönemde enfeksiyonlar organların oluşma evrelerini bozabilirler. ALLAHIM sağlıklı sihhatli bebekler nasip etsin hepinize canlarım benim

regencim, vallaha da haklısın, billaha da haklısın, gelin her zman gelindir, ve eğer erkek annesiyle karısı arasındaki dengeyi doğru kuramıyorsa iki taraftan biri eziyet çeker, bizde de annesine haksızlık edebilme şansı yok, çünkü kapı gibi kayınpederim ve görümcem var, avukatları var, o hep savunulan taraf olur, benimse avukatım olmadığı için hep haksız taraf ben ilan edilirim, aslında ne görümcem ne kayınpederim bir kere bile bana sormadılar ki, kızım bir kere de sen anlat, bi de senin ağzından dinleyelim olayı. hep onu dinliyorlar, ona göre yargılıyorlar. neyse ya...yine sinirlerim gerildi.
1. kendimi savunmaya dursam, car car cevap veriyor derler,
2. sussam, yaşananlardan en kötü ihtimali düşünür, beni en kötü biri ilan edebiliyorlar, hiçbi zaman akıllarına iyi ihtimal gelmez, asla!
3. karşılarında susup sonra eşime açıklasam neyi neden yaptığımı, sinsi sinsi oğlumuzu dolduruyor bize karşı derler

ya kızlar siz söyleyin, 4. seçenek varmı? biri bana yol göstersin. ne yapılır bu durumda?

:84:

aahh aahhh bilmez miyiimmm??? bende de mevcuut bunlardannnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84: ama Allahtan esim dengeyi kurabiliyooo yoksa bennn coktaann bosanmistimm....bakin simdiyakin tarihteki ,dunku mevzudan bahsediym kisaca... pazardiya dun malum disari ciktik esimin isyerinde isi vardi bikac saat orda kaldik sonra dolastik yemek falan... aradilar esimi alsam 10 gibi falan.. gecmedikya onlara agiz ariolar neyapildi noldu..kavga falan ettiysek sevinecekler... esimde galeriye gittim bir iki isim vardi onlari hallettim dedi.. ayyyy sinir kupune donduummm... neden bizle gittigini beraber oldugumuzub solemedi ki?? yedim kendimii.. teli kapatti basladim annene biseylerimi ispatlamaya calisiyon dedim neden birlikte oldugumuzu falan solemedin cart curt iste utuledim kafasini.. tekrar tel acti cocuk konusmak istiyordu sizle die ve araya sIKIstirdi bugun birlikte oldugumuzzzuu... ve ben daha ii hissettim kendimi onlarsa kotuu....

ha bunu onlarinbilmesi cok mu muhim??? tabiiki deil !! ama olay artik biliyosunuz neye donustu.. onlar benim mutsuzlugumdan besleniyolarrrr... ve bundan zevk aliyolar... niye bu zevki vereyimm onlaraaaa????????

kızlaar batım 19 hazirandı, bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi de gördüm kan verdim onun sonucunu bekliyorum heyecanlaaa:18:

kizlarrr yaa hepimizin ayri derdi varmis bu kaynanalardan... off ben sabaha kdr agladimmm amaa anasi rahat rahat yatmistir ne guzel... yuzunu gormek istemiyorum resmen yaaaa

ah canım bitanem ya ne denir ne yazılır inan hiç bilmiyorum çok üzldüm canım çünkü bende 15 gün önce aynı yıkımı yaşamıştım senin o kadar iyi anlıyorum ki üzme kendini bitanenm bu günler de geçecek rabbimin demekki bi vakti zamanı var kuzum bizim de kısmetimiz bi yerde bekliyo işte yaşayamayn bilmez bu durumu teselliler boş ama kendini topla gülüm sen iyi ol ki herşey yolun girebilsin bende 3 gün ağladım ama baktım ağlamanın bana bi faydası yok gün gelecek bu günlerime gülüp geçeceğiz bizde canım seni çoooook seviyoruz he hep iyi olmanı istiyoruz

canım dr bana bile aşılamyı önermiyo ki sen benden daha şanslısın hep benim biliyosun ya sağ tüpüm iptal çok erken canım aşılama
ama tabi dr değiştirebilirsin kimisi hiç önemsemiyo hemen başından savıyo dr bulmak ta çok zor alahım hep iyi şeylerle karşılaştırsın seni kuzum

canim bütün bu secenekleri yasadiktan sonra (bu arada hastanede yatmalar, bebek düsürmeler, bayilmalar hic zerre kadar etki etmedi) en bastaki secenege tekarar döndün ben... simdi veriyorum cevabimi. ama sert kelimelerle, onlarinki gibi hakaret icerenlerle degil.. ya da cok sert bi bakis atiyorum, ki benim sert bakisimdan bazen ben bile korkarim ,, sen kendini ezdirme... onlar sana car car cvp veriyo deyp de sen susarsan, onlarda seni bastirabildikleri izlenimini uyandirirsin.. bi derler iki derler sonra alisirlar.. sen ezdirme kendini en iyisi bu tatlim...

kizlar ben kacar... ise gitcem... bu hafta ssoooooonnnn yuppiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…