- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.541
sorma yaa hic biseyi anlamiyolar... biz annesiyle ayni apartmanda oturuyoruz ve benim kayinvalidem yanliz yasiyoo acayip gezerr... dusunun sehir disina bile gider kimseye sormadan tek basina kalkar gider... esim evde oldugunda ustunu giyinir cantasini alir gel beni buraya gotur , gel beni suraya gotur diyor bende artik patladim yaa... dun yemek yiycez esim annesini gezmeye goturdu... gelince paraladimmm yeter artk dedim. oda napiyim annemi goturmiyimmi diyoo bende dedimki sende rahatsizsin bu konudan bende ee o zaman niye anneni uyarmiyosun? esimle kavga etmemize sebep oldugu icin simdi annesini hic sevmiyorum...
tatlim oluyor böyle seyler... insallah bunlar asilacak konular... sen de söyle enisteye sinir etmesin bak bebk simdiden hissedermis biliyor musun??? öyle okumustum... bak bizimkiler de ne yapmislar.. ..............kayinbabam arabayi almisti gecen, bilmiyorum yalan ya da dogru, esim diyor ki ben de vardim... arabanin arkasina eski firin yüklemeye calismislar... napacaklarsa???? :44::44::44::44::44: kayinbabamin akilli bi kankasi varsa pis herif.. onun aklina uydular galiba satacaklar... onu da yükleyememisler arabanin camin da Allahtan folyo vardi onu, kapi kolunun ordaki ahsabi, arabanin boyasini hep cizik cizik etmisler.. :95::95::95::95::95::95::95::95::95:var ya deli oldum... benim esim gerizekali.. maasinin 5te 1inin araba taksidine veriyo ama hiiiiccccccccc önemi yok... onu babasi yaptiya... .......cocugu............. kizinca diyorki; ben babamin arabasinin motorunu patlattim hic bir sey demedi bana... ulan simdi acicam agzimi...... o zamandan bana ne ben simdi o arabanin borcunu ödicez diye nasil seyimizi yirttigimizi bilirim adi mahlukat
neyse sinirlendim yine... tabi hic bir sey olmamis gibi yola devam........
Ahhh ahh canım takma kafana ya bende de var aynı modelden hemde benimkinin kocası dururken oğlunu çağırır oraya buraya gidelim diye .Düşün kadın benden habersiz benim evime misafir bile çağırıyo ben işte çalışıyorum oğlunu arar akşama size bunlar misafirliğe gelecek der bana bişey demez ...
kıskanıyo anam kıskanıyo bu kayınvalideler, pis hasetler. izne çıkıcaz ayın 24 ünde annesinin babasına ziyarete gidicez annemide alalım diyo. ben belki geze geze gidicem belki başka yere gidicem yok alalım annemi de diyo o zaten pazar günü otobüsle döner..bütün sinirlerim toplanıyo o zaman ama napim huzursuzluk çıkmasında diye bazen alttan alıyorum
ay, kızlar, ben sizin gibi yapsam ne olur acaba bilmiyorum ama bizde durum şu, eşim hem kayınvalidemi, hem görümcemi kızıyla birlikte oraya buraya götürür devamlı, buna hiç sesim çıkmıyor, hiçbi zaman tutup demedim ki, niye annene şunu yaptın, ablana şunu yaptın diye. aralarındaki ilişkilere asla karışmam hatta eşim ailesine bağırdığı zaman beni buluyor karşısında, anneye babaya bağırılmaz diye kızıyorum ona. bunlara rağmen yaşadıklarıma bakın, bizim sorunlar genelde şu: kayınvalidem, şunu niye etmedin, o kaldı, bu kaldı, onu iyi temizlemedin, bunu ettin yarım ettin, yaptığım hiçbişeyi beğenmez, her adımbaşı laf söyler, o eve gelicek diye aklım çıkıyor, gelicek yine bir sürü laf sayacak eksik bulacak diye. susuyorum susuyorum, sonra anne, böyle değil, böyledir, bunu o düşünceyle yapmadım, şöyle düşünerek yaptım falan diye söylerken, bak bana nasıl karşılık veriyor, dil papuç kadar falan der, arkasından hakaretlere geçer. sonra da eşim gelir, sorgu sual eder, araştırır ne oldu diye, ve sonuç: wifeofdemon, sen nasıl benim anneme karşılık verirsin? ....ve biz eşimle tartışırız....
bunları okuduktan sonra anlamışsınızdır kızlar, beterin beteri var!
canimmm benimmmm suppeerrssiinnnnn ...hayirli olsun... insallahbukez kucagina almayi nasip etsin Rabbimmmm....adetime tahmineme göre 2-3 gün var... Ve silik çizgi çıktı.... Galiba hamileyim.............
aaaaayyyyy neguzel bi fotooo buuuu.... canimm Allah tamamina erdirsin insallah.... tebrikler hayirli olsunnnn..Kızlaaar Eşim eczden test aldı geldi... aslında son günlerde hep söylüyo yap testi sende rahatla bende diye ama ben hiiiç ihtimal vermediğim için boşver zaten doktora gitcem orda bakar demiştim az önce yaptım veeee kııızzzllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr inanaamıyorumEki Görüntüle 212561
bi bakın neolur
kuuzuuuuumm beniimm insallah biiznillah temmuzda karsilicak seni... Allah yardimcin olsun canimmm..gercekten nekadar cook istedigini anliyorummmm...ahhhhhh ahhhhh acaba ben ne zaman çift çizgiyi görecem ne zaman buraya o güzel haberi vericem((((((
gel artık bebeğim gel seni beklemekten bittim tükendim ne olursun gel yetti artık hasretin yokluğun çekilmiyo
sen gelmez oldun bebeğim..
caniimmmmmm senden haber aldigima cok sevindim gerekten.... insallah ciddi bisey deildir canim.. bizi garip koyma emi?? caktirmadanhaberlerini bi iki satir yazsanda yeter bizeee.....Renewalcimmm, selam...
Hamilelik iyi gidiyor.. Ama bugun biraz kanamam oldu... Kosusturmadan herhalde... Bilemiyorum...:26::26:
Sen nasılsın canım?
yapma valla canim.... bende yapmicammmmmmmmyok böceeeem bir daha test yapmadim, yapmam da yaa... sinir oluyorum testeama gögüslerime acayip bir sey oluyo, daha önce olmamisti böyle sanirsam... sanki cinden bi damar ya da ne bileyim sinir cekiliyo gibi siddetli sizliyo ve gidiyo... ama komple agri yok.. saniri gecikmenin verdigi bi stres bu... aaaah ah.. gelse de su meret yeni günlerimi saymaya baslasam bari... dr'a mail atcam simdi bakalim ne zamana randevu vercekler... zaten uzak bi zamana verirler.. o zamana kadar da ya hastalanirim ya da tekrar test yaparim bilmiyorum yaavv :44::44::44::44::44:
nasil huzurumuzu bozuyolar yaaa hepsi ayni bunlarin... en iyisinde bile bi vukaat var... bnm kayinvalidem cok iyi biridir ama bu hareketleri beni cileden cikardi artik yaa...
ayy regencim Allah sana sabir versin valla esinin ailesinde bi tane normal insan yokmuss vee hepside size zarar vermekten baska bi ise yaramiyolarr Allahindan bulsunlar insallahhhh....
ay, kızlar, ben sizin gibi yapsam ne olur acaba bilmiyorum ama bizde durum şu, eşim hem kayınvalidemi, hem görümcemi kızıyla birlikte oraya buraya götürür devamlı, buna hiç sesim çıkmıyor, hiçbi zaman tutup demedim ki, niye annene şunu yaptın, ablana şunu yaptın diye. aralarındaki ilişkilere asla karışmam hatta eşim ailesine bağırdığı zaman beni buluyor karşısında, anneye babaya bağırılmaz diye kızıyorum ona. bunlara rağmen yaşadıklarıma bakın, bizim sorunlar genelde şu: kayınvalidem, şunu niye etmedin, o kaldı, bu kaldı, onu iyi temizlemedin, bunu ettin yarım ettin, yaptığım hiçbişeyi beğenmez, her adımbaşı laf söyler, o eve gelicek diye aklım çıkıyor, gelicek yine bir sürü laf sayacak eksik bulacak diye. susuyorum susuyorum, sonra anne, böyle değil, böyledir, bunu o düşünceyle yapmadım, şöyle düşünerek yaptım falan diye söylerken, bak bana nasıl karşılık veriyor, dil papuç kadar falan der, arkasından hakaretlere geçer. sonra da eşim gelir, sorgu sual eder, araştırır ne oldu diye, ve sonuç: wifeofdemon, sen nasıl benim anneme karşılık verirsin? ....ve biz eşimle tartışırız....
yapma valla canim.... bende yapmicammmmmmmm
bekleyelimm bakalim pasa gonlu bilirr ...ama insallah mujdeyi verirsiinnn diyorum bennnn.....
keşke çizdikleri araba olsa, keşke verdikleri zarar mala olsa, yemin ederim hiç sesim çıkmaz, çıkmadı da bugüne kadar. yeter ki benle uğraşmasınlar, onlar eve gelicek diye korkmayayım
kıskanıyo anam kıskanıyo bu kayınvalideler, pis hasetler. izne çıkıcaz ayın 24 ünde annesinin babasına ziyarete gidicez annemide alalım diyo. ben belki geze geze gidicem belki başka yere gidicem yok alalım annemi de diyo o zaten pazar günü otobüsle döner..bütün sinirlerim toplanıyo o zaman ama napim huzursuzluk çıkmasında diye bazen alttan alıyorum
nasil huzurumuzu bozuyolar yaaa hepsi ayni bunlarin... en iyisinde bile bi vukaat var... bnm kayinvalidem cok iyi biridir ama bu hareketleri beni cileden cikardi artik yaa...
aahh aahhh bilmez miyiimmm??? bende de mevcuut bunlardannnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84: ama Allahtan esim dengeyi kurabiliyooo yoksa bennn coktaann bosanmistimm....bakin simdiyakin tarihteki ,dunku mevzudan bahsediym kisaca... pazardiya dun malum disari ciktik esimin isyerinde isi vardi bikac saat orda kaldik sonra dolastik yemek falan... aradilar esimi alsam 10 gibi falan.. gecmedikya onlara agiz ariolar neyapildi noldu..kavga falan ettiysek sevinecekler... esimde galeriye gittim bir iki isim vardi onlari hallettim dedi.. ayyyy sinir kupune donduummm... neden bizle gittigini beraber oldugumuzub solemedi ki?? yedim kendimii.. teli kapatti basladim annene biseylerimi ispatlamaya calisiyon dedim neden birlikte oldugumuzu falan solemedin cart curt iste utuledim kafasini.. tekrar tel acti cocuk konusmak istiyordu sizle die ve araya sIKIstirdi bugun birlikte oldugumuzzzuu... ve ben daha ii hissettim kendimi onlarsa kotuu....ay, kızlar, ben sizin gibi yapsam ne olur acaba bilmiyorum ama bizde durum şu, eşim hem kayınvalidemi, hem görümcemi kızıyla birlikte oraya buraya götürür devamlı, buna hiç sesim çıkmıyor, hiçbi zaman tutup demedim ki, niye annene şunu yaptın, ablana şunu yaptın diye. aralarındaki ilişkilere asla karışmam hatta eşim ailesine bağırdığı zaman beni buluyor karşısında, anneye babaya bağırılmaz diye kızıyorum ona. bunlara rağmen yaşadıklarıma bakın, bizim sorunlar genelde şu: kayınvalidem, şunu niye etmedin, o kaldı, bu kaldı, onu iyi temizlemedin, bunu ettin yarım ettin, yaptığım hiçbişeyi beğenmez, her adımbaşı laf söyler, o eve gelicek diye aklım çıkıyor, gelicek yine bir sürü laf sayacak eksik bulacak diye. susuyorum susuyorum, sonra anne, böyle değil, böyledir, bunu o düşünceyle yapmadım, şöyle düşünerek yaptım falan diye söylerken, bak bana nasıl karşılık veriyor, dil papuç kadar falan der, arkasından hakaretlere geçer. sonra da eşim gelir, sorgu sual eder, araştırır ne oldu diye, ve sonuç: wifeofdemon, sen nasıl benim anneme karşılık verirsin? ....ve biz eşimle tartışırız....
evettttttttt vatana millete hayırlı olsun....bir kez daha umutlarım yerle bir oldu...sabah sabah bütün moralim sıfır htta eksilerde....yine yok yok yokkkkkkkkk....napıcamm artıkk yaaaaaa aşılama yaptırmaya karar verdik şimdi kocamla...doktoru arıcam sölicem...ya aslında aşılamanın da tutmasıı çok düşük demişti doktor pek önermemişti ama napiimmmmmmmm şaşırdım artık napcamı bilemiyorum...kocam ne güzel kalkmıştı uykusundan kapıdan uğurlarken gözlerini kaçırdı bnden çok üzgündü çünküüüüüü...bir ay daha böyleeeeee geçtiiiiii...zaten dünden canım çok sıkılmıştı.....offffffff kızlarrrrrrrr napiimm ben şimdiii bana akıl verin nolur.....ağustos da tam 1 sene olcak kızlarrrrrrrr...:84::84::84::84::84:
kızlar ben doktora gidiorumm başka bi doktotra erekke ama yapcak bişi yok zaten beni şimdi muayne etmez hastayım diye..testlerimi falan da götürcemm artık nolcaksa olsun yeter yaaaa çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum..kocam gelio şimdi gidicem..dua edin öptüm hepinizi!!!
kızlaar batım 19 hazirandı, bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi de gördümkan verdim onun sonucunu bekliyorum heyecanlaaa:18:
kızlaar batım 19 hazirandı, bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi de gördümkan verdim onun sonucunu bekliyorum heyecanlaaa:18:
kardaizcim, bişey olmaz tatlım, nolucakki. yeter ki kendini üşütme. ha bu arada, kızlar, hamiş kalan kızlarımız, 10-12. haftayı tamamlayıncaya kadar grip olmak, her hangi enfeksiyon kapmak yok, soğuk algınlığı bile. çok dikkatli olun, ailede grip soğuk algınlığı olan varsa, uzak durun, ilk trimester organların oluştuğu dönem olduğu için bu dönemde enfeksiyonlar organların oluşma evrelerini bozabilirler. ALLAHIM sağlıklı sihhatli bebekler nasip etsin hepinize canlarım benim
regencim, vallaha da haklısın, billaha da haklısın, gelin her zman gelindir, ve eğer erkek annesiyle karısı arasındaki dengeyi doğru kuramıyorsa iki taraftan biri eziyet çeker, bizde de annesine haksızlık edebilme şansı yok, çünkü kapı gibi kayınpederim ve görümcem var, avukatları var, o hep savunulan taraf olur, benimse avukatım olmadığı için hep haksız taraf ben ilan edilirim, aslında ne görümcem ne kayınpederim bir kere bile bana sormadılar ki, kızım bir kere de sen anlat, bi de senin ağzından dinleyelim olayı. hep onu dinliyorlar, ona göre yargılıyorlar. neyse ya...yine sinirlerim gerildi.
1. kendimi savunmaya dursam, car car cevap veriyor derler,
2. sussam, yaşananlardan en kötü ihtimali düşünür, beni en kötü biri ilan edebiliyorlar, hiçbi zaman akıllarına iyi ihtimal gelmez, asla!
3. karşılarında susup sonra eşime açıklasam neyi neden yaptığımı, sinsi sinsi oğlumuzu dolduruyor bize karşı derler
ya kızlar siz söyleyin, 4. seçenek varmı? biri bana yol göstersin. ne yapılır bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?