- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.561
kızlaar batım 19 hazirandı, bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi de gördümkan verdim onun sonucunu bekliyorum heyecanlaaa:18:
keşke çizdikleri araba olsa, keşke verdikleri zarar mala olsa, yemin ederim hiç sesim çıkmaz, çıkmadı da bugüne kadar. yeter ki benle uğraşmasınlar, onlar eve gelicek diye korkmayayım
:84:
aahh aahhh bilmez miyiimmm??? bende de mevcuut bunlardannnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84: ama Allahtan esim dengeyi kurabiliyooo yoksa bennn coktaann bosanmistimm....bakin simdiyakin tarihteki ,dunku mevzudan bahsediym kisaca... pazardiya dun malum disari ciktik esimin isyerinde isi vardi bikac saat orda kaldik sonra dolastik yemek falan... aradilar esimi alsam 10 gibi falan.. gecmedikya onlara agiz ariolar neyapildi noldu..kavga falan ettiysek sevinecekler... esimde galeriye gittim bir iki isim vardi onlari hallettim dedi.. ayyyy sinir kupune donduummm... neden bizle gittigini beraber oldugumuzub solemedi ki?? yedim kendimii.. teli kapatti basladim annene biseylerimi ispatlamaya calisiyon dedim neden birlikte oldugumuzu falan solemedin cart curt iste utuledim kafasini.. tekrar tel acti cocuk konusmak istiyordu sizle die ve araya sIKIstirdi bugun birlikte oldugumuzzzuu... ve ben daha ii hissettim kendimi onlarsa kotuu....
ha bunu onlarinbilmesi cok mu muhim??? tabiiki deil !! ama olay artik biliyosunuz neye donustu.. onlar benim mutsuzlugumdan besleniyolarrrr... ve bundan zevk aliyolar... niye bu zevki vereyimm onlaraaaa????????
kizlarrr yaa hepimizin ayri derdi varmis bu kaynanalardan... off ben sabaha kdr agladimmm amaa anasi rahat rahat yatmistir ne guzel... yuzunu gormek istemiyorum resmen yaaaa
Ahhh ahh canım takma kafana ya bende de var aynı modelden hemde benimkinin kocası dururken oğlunu çağırır oraya buraya gidelim diye .Düşün kadın benden habersiz benim evime misafir bile çağırıyo ben işte çalışıyorum oğlunu arar akşama size bunlar misafirliğe gelecek der bana bişey demez ...
kıskanıyo anam kıskanıyo bu kayınvalideler, pis hasetler. izne çıkıcaz ayın 24 ünde annesinin babasına ziyarete gidicez annemide alalım diyo. ben belki geze geze gidicem belki başka yere gidicem yok alalım annemi de diyo o zaten pazar günü otobüsle döner..bütün sinirlerim toplanıyo o zaman ama napim huzursuzluk çıkmasında diye bazen alttan alıyorum
ayy regencim Allah sana sabir versin valla esinin ailesinde bi tane normal insan yokmuss vee hepside size zarar vermekten baska bi ise yaramiyolarr Allahindan bulsunlar insallahhhh....
ay, kızlar, ben sizin gibi yapsam ne olur acaba bilmiyorum ama bizde durum şu, eşim hem kayınvalidemi, hem görümcemi kızıyla birlikte oraya buraya götürür devamlı, buna hiç sesim çıkmıyor, hiçbi zaman tutup demedim ki, niye annene şunu yaptın, ablana şunu yaptın diye. aralarındaki ilişkilere asla karışmam hatta eşim ailesine bağırdığı zaman beni buluyor karşısında, anneye babaya bağırılmaz diye kızıyorum ona. bunlara rağmen yaşadıklarıma bakın, bizim sorunlar genelde şu: kayınvalidem, şunu niye etmedin, o kaldı, bu kaldı, onu iyi temizlemedin, bunu ettin yarım ettin, yaptığım hiçbişeyi beğenmez, her adımbaşı laf söyler, o eve gelicek diye aklım çıkıyor, gelicek yine bir sürü laf sayacak eksik bulacak diye. susuyorum susuyorum, sonra anne, böyle değil, böyledir, bunu o düşünceyle yapmadım, şöyle düşünerek yaptım falan diye söylerken, bak bana nasıl karşılık veriyor, dil papuç kadar falan der, arkasından hakaretlere geçer. sonra da eşim gelir, sorgu sual eder, araştırır ne oldu diye, ve sonuç: wifeofdemon, sen nasıl benim anneme karşılık verirsin? ....ve biz eşimle tartışırız....
bunları okuduktan sonra anlamışsınızdır kızlar, beterin beteri var!
an beee canim ne bileyim... kocam gecen bana 5 euro verdi carsiya gidiyorum.. yani 5tl gibi düsün... kaynanamda arabayadi anaaaaaammmmmm bi yirtiniyor para verme diye bir yirtiniyor ama nasil görmelisiniz anlatamam... ben de duymamazliktan geldim basla laf söyledim sakayla karisik... bu sefer ona da bozuldu... lafi cevirme diyor.. yaaa ben de calisiyorum Allahin belasi calismasam bile o para benim de hakkim, ki insan 5lira kaybedince bile o kadar tepki göstermez... bosver tatlim yaa... ben hic görmedim desem yalan olmaz, karim hakli diyen bi erkek... benim esimden haklisin lafini zorla duyuyorum o da ben kendimi yirticam da belki ondan sonra... ama bazen cok zorluyorlar alicam karsima catir catir kavga edicem onu istiyorlar... ne esimi düsüncem ne bir sey.. dün yine kayinbabamla isirdik birbirimizi... dedim sen beni sevmiyorsun ama neden üstüme geliyorsun o kadar olay oldu hoc birinde hakli görmedinki zaten diye.. ayy adamin burnu düsse egilip almaz yerden... diyrki n eolay olmus nolmus sanki??? olan seyler ona normal geliyor pislik domuz gibi ayni, iyyyy....... yani uzun lafin kisasi bunlar hayatimizda ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez... yokki baska cikar yolu
Kizlarr nasilsiniz?? Ben bgn kotuyum cnku evlendigimizden beri esimle ilk defa tartistik ve sabaha kadar agladim sinirimden5.50 da uyumusum biraz once uyandim... sebebide annesi neysee
bi hamilemiz varmisss UMAycimm tbrk ediyorum seni insallah kucaginada almak nasip olur ,
Hly cimmm kiyamam sana ben... drunu degistirmene sevindim cnku anlattiklarina gore senin drunu hic sevmemistim... insallah yeni drunla bebisine temmuzda ulasicaksin tatlim... herseyde bi hayir vardirr belkide agustosa kdr bebisin gelirr sizinki biraz nazli dogunca sorariz hesabini:) moral cok onemli lutfen vazgecme , butun testlerinizide yaptirmissiniz bence asilalamayada ihtiyaciniz yok
kardaizcim, bişey olmaz tatlım, nolucakki. yeter ki kendini üşütme. ha bu arada, kızlar, hamiş kalan kızlarımız, 10-12. haftayı tamamlayıncaya kadar grip olmak, her hangi enfeksiyon kapmak yok, soğuk algınlığı bile. çok dikkatli olun, ailede grip soğuk algınlığı olan varsa, uzak durun, ilk trimester organların oluştuğu dönem olduğu için bu dönemde enfeksiyonlar organların oluşma evrelerini bozabilirler. ALLAHIM sağlıklı sihhatli bebekler nasip etsin hepinize canlarım benim
regencim, vallaha da haklısın, billaha da haklısın, gelin her zman gelindir, ve eğer erkek annesiyle karısı arasındaki dengeyi doğru kuramıyorsa iki taraftan biri eziyet çeker, bizde de annesine haksızlık edebilme şansı yok, çünkü kapı gibi kayınpederim ve görümcem var, avukatları var, o hep savunulan taraf olur, benimse avukatım olmadığı için hep haksız taraf ben ilan edilirim, aslında ne görümcem ne kayınpederim bir kere bile bana sormadılar ki, kızım bir kere de sen anlat, bi de senin ağzından dinleyelim olayı. hep onu dinliyorlar, ona göre yargılıyorlar. neyse ya...yine sinirlerim gerildi.
1. kendimi savunmaya dursam, car car cevap veriyor derler,
2. sussam, yaşananlardan en kötü ihtimali düşünür, beni en kötü biri ilan edebiliyorlar, hiçbi zaman akıllarına iyi ihtimal gelmez, asla!
3. karşılarında susup sonra eşime açıklasam neyi neden yaptığımı, sinsi sinsi oğlumuzu dolduruyor bize karşı derler
ya kızlar siz söyleyin, 4. seçenek varmı? biri bana yol göstersin. ne yapılır bu durumda?
aahhh canimm beniimm bub durumu cook ii anlayabiliyorumm eltilerimdennnnkeşke çizdikleri araba olsa, keşke verdikleri zarar mala olsa, yemin ederim hiç sesim çıkmaz, çıkmadı da bugüne kadar. yeter ki benle uğraşmasınlar, onlar eve gelicek diye korkmayayım
kardaizcim, bişey olmaz tatlım, nolucakki. yeter ki kendini üşütme. ha bu arada, kızlar, hamiş kalan kızlarımız, 10-12. haftayı tamamlayıncaya kadar grip olmak, her hangi enfeksiyon kapmak yok, soğuk algınlığı bile. çok dikkatli olun, ailede grip soğuk algınlığı olan varsa, uzak durun, ilk trimester organların oluştuğu dönem olduğu için bu dönemde enfeksiyonlar organların oluşma evrelerini bozabilirler. ALLAHIM sağlıklı sihhatli bebekler nasip etsin hepinize canlarım benim
regencim, vallaha da haklısın, billaha da haklısın, gelin her zman gelindir, ve eğer erkek annesiyle karısı arasındaki dengeyi doğru kuramıyorsa iki taraftan biri eziyet çeker, bizde de annesine haksızlık edebilme şansı yok, çünkü kapı gibi kayınpederim ve görümcem var, avukatları var, o hep savunulan taraf olur, benimse avukatım olmadığı için hep haksız taraf ben ilan edilirim, aslında ne görümcem ne kayınpederim bir kere bile bana sormadılar ki, kızım bir kere de sen anlat, bi de senin ağzından dinleyelim olayı. hep onu dinliyorlar, ona göre yargılıyorlar. neyse ya...yine sinirlerim gerildi.
1. kendimi savunmaya dursam, car car cevap veriyor derler,
2. sussam, yaşananlardan en kötü ihtimali düşünür, beni en kötü biri ilan edebiliyorlar, hiçbi zaman akıllarına iyi ihtimal gelmez, asla!
3. karşılarında susup sonra eşime açıklasam neyi neden yaptığımı, sinsi sinsi oğlumuzu dolduruyor bize karşı derler
ya kızlar siz söyleyin, 4. seçenek varmı? biri bana yol göstersin. ne yapılır bu durumda?
kızlaar batım 19 hazirandı, bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi de gördümkan verdim onun sonucunu bekliyorum heyecanlaaa:18:
canimmm benimmmm suppeerrssiinnnnn ...hayirli olsun... insallahbukez kucagina almayi nasip etsin Rabbimmmm....
aaaaayyyyy neguzel bi fotooo buuuu.... canimm Allah tamamina erdirsin insallah.... tebrikler hayirli olsunnnn..
kuuzuuuuumm beniimm insallah biiznillah temmuzda karsilicak seni... Allah yardimcin olsun canimmm..gercekten nekadar cook istedigini anliyorummmm...
caniimmmmmm senden haber aldigima cok sevindim gerekten.... insallah ciddi bisey deildir canim.. bizi garip koyma emi?? caktirmadanhaberlerini bi iki satir yazsanda yeter bizeee.....
yapma valla canim.... bende yapmicammmmmmmm
bekleyelimm bakalim pasa gonlu bilirr ...ama insallah mujdeyi verirsiinnn diyorum bennnn.....
Amaan Allahiimmm neguzell bi haberrbuuu.... bu kaynana olayinin ustune tatli niyetine ii gitti valla... e gozun aydincaniimm.. hayirla kucagina al insallahhh...kızlaar batım 19 hazirandı, bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi de gördümkan verdim onun sonucunu bekliyorum heyecanlaaa:18:
ayy kuzummm hele sanaiki misli uzuldum.yuklu halinleee sahablara kadar uzduler seniiiiiiiiiii.....kizlarrr yaa hepimizin ayri derdi varmis bu kaynanalardan... off ben sabaha kdr agladimmm amaa anasi rahat rahat yatmistir ne guzel... yuzunu gormek istemiyorum resmen yaaaa
aahhh canimm beniimm bub durumu cook ii anlayabiliyorumm eltilerimdennnn(((
simdi tatlimm anlattiklarin benim yasadiklarim dersen inanir misin????....
5yildir evliyim sukurler olsun ki birlikte oturmuyoruz...lakin benim basimi ezmek istediler yorum yapsan ,fikir versen cok bilmissin herseye karisiyo olursun... sussan karismasan sinsi olursun!!!
benim simdiye kadar izledigim yol susmakti aslaa cevap vermedim simdiye kadar gorumce ne laflar soledi.... aklima ilk gelen... kocan seni gormek istemiyorda ondan mi gec geliyor,gelmiyor gibi tartisma dogurmaya yonelik hareketler... esime dahi mevzusunu acmadim..
gordum ki bu beni icten ice oldurmekenbaska biseyy deilll... agla agla gozyaslarim kurudu inanin.... icime ata ata hastalandim....genc yasimda sinir hastaligi kapimda....
aklim yeni basima geldi aaa dedim yeter artik bende insan evladiyim.. saygi saygi nereyekadar ... bilseler ,bana 1adim gelseler canim feda.....budurum degismeli artik dedim ve tavrimi degistirdim. bide ben itiraf edeyim korkardim.. ama Allah'tan baska korkulacak kimsenin olmadigina ve bunun dogru olmadiginayyetlerde okuyunca tamam dedim..
simdi daha dik duran bir ben var... yeri geldiginde hakkettikleri cevabi veren bir ben var.... altlarina egilmeyen bir ben var.... tamam siz bilirsiniz nasil isterseniz demeyen kendi dusuncelerimede saygi duydugum ben var... artik cizgi varr......
ozetle; canim benim ve diger kizlar.. konusup adabinca cevap verilecek yerlerde susmanin bizi bu hale getirdigine inaniyorum ben... sakiin cirkeflik deil kastim hani biraz argoca kacsa lafi vurmak ,degdirmek lazim ki anlasinlar... Allah yardimcimiz olsun....
ahhhhh canım ya hemde nasıl istiyorum nasıl bekliyorum nasıl özlemle onu çağrıyorum ama gelmez oldu bebeğim
inş bu ay bende bu ay sevinirim canım ya inan geçen ağustostan beri yaşadığım geçtiğim üzüntüyü bir ben bi allah bilir gözümün yaşı içimin yangını hiç sönmedinerde bi hamile bi bebek görsem kanayn bi yara içimde :84::84::84::84:
yarın dr randevum var inş iyi haberler alırım yumuoşlar büyüyp çatlamıştır rabbim inş
Ahhh ahh canım takma kafana ya bende de var aynı modelden hemde benimkinin kocası dururken oğlunu çağırır oraya buraya gidelim diye .Düşün kadın benden habersiz benim evime misafir bile çağırıyo ben işte çalışıyorum oğlunu arar akşama size bunlar misafirliğe gelecek der bana bişey demez ...
senin kaynana tam sopalıkmış
anlamak istemeyen gene anlamıyor canım benim bende 2-3 yıl boyunca hep sustum evde kocamla kavga ettim ama dayanamadım senin gibi her ters durumda güzellikle de olsa lafımı söyledim hatta karşıma alıp konuştum bak şunları yanlış yapıyorsunuz böyle yapmaya devam ederseniz benim evimin huzurunu bozacaksınız dedim ama nato mermer nato kafa çünkü adamlar hep bizim dediğimiz olsun diyor gelin kim ki oğlunun eğlencesi sanki ama damatlarına karşı öyle değiller mesela adama yapmadıkları yalakalık kalmıyor hatta bizi bile dahil ediyorlar neymiş onlar damatlarını hoş tutarsa kızları hep mutlu olur ona değer verirlermiş ya gelin neee aynı şeyi oğlun için niye düşünmüyorsun ? Ben şunu çok iyi öğrendim evlenirken sadece kocanla evlenmiyormuşsun ailesini de hesaba katacaksın .. Benim annemde kaynana iki tane gelini var babam desen göklere çıkarır gelinlerini hele ben görümce değil kardeş oldum onlara aynı şeyleri göremeyince üzülüyorum ama Allahım beni sınıyor sanırım vardır bunda da bi hayır diyorum ne yapayım ...
kızlar eşim doktordan çıkmış beni aradı
Çook moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?