2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlaar batım 19 hazirandı, bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi de gördüm kan verdim onun sonucunu bekliyorum heyecanlaaa:18:

aaaaaaaaaaa burda yeni bi hamis daha varmis... canim tebriklerr......... Allah kucagina aldigin günleri de yazmayi nasip etsin insallah..

keşke çizdikleri araba olsa, keşke verdikleri zarar mala olsa, yemin ederim hiç sesim çıkmaz, çıkmadı da bugüne kadar. yeter ki benle uğraşmasınlar, onlar eve gelicek diye korkmayayım

kizlarrr yaa hepimizin ayri derdi varmis bu kaynanalardan... off ben sabaha kdr agladimmm amaa anasi rahat rahat yatmistir ne guzel... yuzunu gormek istemiyorum resmen yaaaa

ayy regencim Allah sana sabir versin valla esinin ailesinde bi tane normal insan yokmuss vee hepside size zarar vermekten baska bi ise yaramiyolarr Allahindan bulsunlar insallahhhh....

ahhhhh kızlarrrr ya ne dir bu çektikleriniz yazılarını okurken ne kadar çok üzüldüm bi insan evladına bu kadır mı eziyet yapılık ki siz onların gelini oğularının eşlerisiniz
eminim ki onların da kızları vardır aynısı yapılsa acaba çok mu hoşlarına gider ya oğlunun yuvasınnı huzurunu bocunca acaba ne geçiyo ellerine sinir oluyorun böyle insanlara
eşlerinin arasına kimse girmemeli ben bunu biir bunu söylerim allah yardımcınız olsun bacılarım allah size sabır kuvver versin

SİZİ DİŞİ TERMİNATÖRLERDEN KORUSUN :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Canım yaa sen daha ne yapacaksın iş kocanda bitiyor dediğin gibi dengeyi kuramıyorsa herşey bitiyor. Bence laftan anlayan biriyse anlat kocana herşeyi bir bir bırak dolduruyo desinler zaten sen bişey yapmadan da kötü değilmisin onların gözünde en azından kocanın desteğini alırsan onların yaptıkları o kadar da umrunda olmaz konuşsun dursun dersin sıkma canını

keşke çizdikleri araba olsa, keşke verdikleri zarar mala olsa, yemin ederim hiç sesim çıkmaz, çıkmadı da bugüne kadar. yeter ki benle uğraşmasınlar, onlar eve gelicek diye korkmayayım
aahhh canimm beniimm bub durumu cook ii anlayabiliyorumm eltilerimdennnn(((

simdi tatlimm anlattiklarin benim yasadiklarim dersen inanir misin????....
5yildir evliyim sukurler olsun ki birlikte oturmuyoruz...lakin benim basimi ezmek istediler yorum yapsan ,fikir versen cok bilmissin herseye karisiyo olursun... sussan karismasan sinsi olursun!!!
benim simdiye kadar izledigim yol susmakti aslaa cevap vermedim simdiye kadar gorumce ne laflar soledi.... aklima ilk gelen... kocan seni gormek istemiyorda ondan mi gec geliyor,gelmiyor gibi tartisma dogurmaya yonelik hareketler... esime dahi mevzusunu acmadim..

gordum ki bu beni icten ice oldurmekenbaska biseyy deilll... agla agla gozyaslarim kurudu inanin.... icime ata ata hastalandim....genc yasimda sinir hastaligi kapimda....
aklim yeni basima geldi aaa dedim yeter artik bende insan evladiyim.. saygi saygi nereyekadar ... bilseler ,bana 1adim gelseler canim feda.....budurum degismeli artik dedim ve tavrimi degistirdim. bide ben itiraf edeyim korkardim.. ama Allah'tan baska korkulacak kimsenin olmadigina ve bunun dogru olmadiginayyetlerde okuyunca tamam dedim..

simdi daha dik duran bir ben var... yeri geldiginde hakkettikleri cevabi veren bir ben var.... altlarina egilmeyen bir ben var.... tamam siz bilirsiniz nasil isterseniz demeyen kendi dusuncelerimede saygi duydugum ben var... artik cizgi varr......

ozetle; canim benim ve diger kizlar.. konusup adabinca cevap verilecek yerlerde susmanin bizi bu hale getirdigine inaniyorum ben... sakiin cirkeflik deil kastim hani biraz argoca kacsa lafi vurmak ,degdirmek lazim ki anlasinlar... Allah yardimcimiz olsun....

ahhhhh canım ya hemde nasıl istiyorum nasıl bekliyorum nasıl özlemle onu çağrıyorum ama gelmez oldu bebeğim

inş bu ay bende bu ay sevinirim canım ya inan geçen ağustostan beri yaşadığım geçtiğim üzüntüyü bir ben bi allah bilir gözümün yaşı içimin yangını hiç sönmedi nerde bi hamile bi bebek görsem kanayn bi yara içimde :84::84::84::84:

yarın dr randevum var inş iyi haberler alırım yumuoşlar büyüyp çatlamıştır rabbim inş

kızlaar batım 19 hazirandı, bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi de gördüm kan verdim onun sonucunu bekliyorum heyecanlaaa:18:
Amaan Allahiimmm neguzell bi haberrbuuu.... bu kaynana olayinin ustune tatli niyetine ii gitti valla... e gozun aydincaniimm.. hayirla kucagina al insallahhh...
amabende dedimmm hazirranin sonunda olcak patlama dedimmm!!!masallahh....
kizlarrr yaa hepimizin ayri derdi varmis bu kaynanalardan... off ben sabaha kdr agladimmm amaa anasi rahat rahat yatmistir ne guzel... yuzunu gormek istemiyorum resmen yaaaa
ayy kuzummm hele sanaiki misli uzuldum.yuklu halinleee sahablara kadar uzduler seniiiiiiiiiii.....
canim yaa sen aglarken esin ne yaptiiiiii?????

iste biz kendikendimizi yiyip bitiriyoruz sadece oohhh milletin keyfi gicirr!!!!!

ebru gundes-Aglamayacagim i armagan ediyorum bizeeeee..

anlamak istemeyen gene anlamıyor canım benim bende 2-3 yıl boyunca hep sustum evde kocamla kavga ettim ama dayanamadım senin gibi her ters durumda güzellikle de olsa lafımı söyledim hatta karşıma alıp konuştum bak şunları yanlış yapıyorsunuz böyle yapmaya devam ederseniz benim evimin huzurunu bozacaksınız dedim ama nato mermer nato kafa çünkü adamlar hep bizim dediğimiz olsun diyor gelin kim ki oğlunun eğlencesi sanki ama damatlarına karşı öyle değiller mesela adama yapmadıkları yalakalık kalmıyor hatta bizi bile dahil ediyorlar neymiş onlar damatlarını hoş tutarsa kızları hep mutlu olur ona değer verirlermiş ya gelin neee aynı şeyi oğlun için niye düşünmüyorsun ? Ben şunu çok iyi öğrendim evlenirken sadece kocanla evlenmiyormuşsun ailesini de hesaba katacaksın .. Benim annemde kaynana iki tane gelini var babam desen göklere çıkarır gelinlerini hele ben görümce değil kardeş oldum onlara aynı şeyleri göremeyince üzülüyorum ama Allahım beni sınıyor sanırım vardır bunda da bi hayır diyorum ne yapayım ...

canim arkadasim benimmm.... Allahim yuzunu guldursun bu ay insallahh... yazdiklarini okurken tuylerim diken diken oluyor... istedigin sey esi olmayan birsey cunku.. cunku mukemmel vbisey..ve buna herseyde oldugu gibi bitek Rabbimin gucu yeter... insallah canim hayirlisiyla gelsin bu ay... yarin seni bekliyor olacagim ve guzel haberlerle doneceksin insalahhh

senin kaynana tam sopalıkmış

tatlim canalici noktayi bulmak lazimm... capissss?? ohoo oturuyum guzellikle laf anlatayim faslini coktaan gectik bizzz.... "sen nekadar anlatirsan anlat anlatmaya calistigin, karsidakinin anladigi kadardir" demis Mevlana....

ezilmeyip tavri gostermeli bence... kaynanamin elini falan opmuyorum artik..bu saygisizlik deilll Allah bilir yaa ben 18yasindaydim kapilarina geldigim de gozyaslarim burda turkiyeye yol olur... afedersiniz essek gibide anliyoooo.... bana bulasmicaklar artikk.. NOKTAAAA...

benimde colugum cocugum var..benimde annem babam var.... insan bunlari dusunce daha bir guclu oluyor... Elhamdulillahhh...

kızlarrrr merhaba...... cok seviyorum sizleri yaaa.. ne kadar kaynatıyorsunuz bakalımmmm . susun be azcıkkk... yetişemedim hızınıza...

umayyyy canım tebrikler... cok sevındımmm.....

frd canımmmm sen yenisin galiba hic gormedim senıı.. senıde tebrik ederimmm. allah kucagına almayı nasip etsin...

kardaizcimmm bende rüyaalarımda genelde bebek emzırıyorummm.... daha bır sonuca varamadımm

regen canımmm birkacgundur aklımdasın... hamilesin senn.. bana oyle geliyorr.. inşAllahta oyledır....

hly canımmm sıkma canını... ins yeni doktorun sana hayırlı gelır... biliyormusun ikimizin yasları aynı.. kocalarımızında yasları aynı... kocamın arkidislerininde cocukları oluyor pespese... benimkide pek caktırmıyor ama cok uzuluyor... benden daha cok ıstıyor cocugumuzun olmasını.. hersey kader kısmett....

kızlarrrr çekiştirin kaynanaları.. içiniz boşalsınnn...

benımde birkaç gundur yatılı misafirlerim vardı.. biri gitti biri geldi mübarekk.. 11-12-13. günlerim bos gectı.. 14 ve 15 te yani bugun ve yarın kaynanamda olcamm... offf pofff yanii.. gene bos gececek... gene umut yok anlayacagınız....

gectiğimiz aydada o günlerimde kaynanamdaydımm.. ondan onceki aydada oyle denk geldii.. bı deselerki bu kız tedavi oluyor. hap kullanıyor.. onu yanımıza cagırmasakk..yok anacım demiyorlar... atacam kendimi biryerdenn...

kendinize cok cok cok iyi bakın kızlarrr... hepinizi cok sevooooorummmm.... gidene kadar biraz takılayımmm bari.........

ayyy hadi hayırlı olsun frdcim.. tebrik ederim

Darısı bizim başımıza olsun.. Maşallah pek güzel açıldı topiğimiz devamı da bol bol gelsin hayırlısıyla.

WİFEOFDEMONcummmmm canım sen ne zaman test yapacaksın??????

maşallah grafiğin güzel gidiyor İnşallah bebişin göbüşündedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…