- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.581
canim arkadasim benimmm.... Allahim yuzunu guldursun bu ay insallahh... yazdiklarini okurken tuylerim diken diken oluyor... istedigin sey esi olmayan birsey cunku.. cunku mukemmel vbisey..ve buna herseyde oldugu gibi bitek Rabbimin gucu yeter... insallah canim hayirlisiyla gelsin bu ay... yarin seni bekliyor olacagim ve guzel haberlerle doneceksin insalahhh
ne olmuş tatlım, haber nedir??
kızlar eşim doktordan çıkmış beni aradı
Çook moralim bozuk
kızlar eşim doktordan çıkmış beni aradı
Çook moralim bozuk
Mpb canımm ne yaptın dr gittin mi inş güzel haberler vadır kuzum
ne oldu bitanem hayırdır :18::18::18:
hayırdır bi tanem üzülme herşeyin bir çaresi vardır.
gitmedim cnm ya... canım istemedi zaten 3 güne kadar belli olacak ve büyük ihtimalle bu ayda boşa geçti. inş. yarın senden güzel haberler alırız.
yeni hamilelerimizi kutluyorum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. darısı başımıza...
sperm testinde hareketli sayısında yükselme var %30 dan % 48 e çıkmış ama canlı sayısı azmış buna sebepte varikosel bu şekilde çoook zor demiş doktor ilaç vermiş ama ameliyat olman gerekiyor demiş
Sonuçlar çok iyi değilmiş ameliyat diyorlar
Sonuçlar çok iyi değilmiş ameliyat diyorlar
canım ya valla ne denir ki gülüm rabbim yardımcınız olsunolması gerekiyosa olsun canım her şerde bir hayır, her hayırda bi şer var derler belki böylesi kısmettir canım sizn için hemen kendini üzme herşey bizim için rabbim dermansız çaresiz dert vermesin gülüm
O kadar yoruldum ki artık hep içimde ameliyata gerek kalmayacak ümidi vardı ...üzülme canım yaa vardır bi çaresi... ameliyatı zor bi ameliyatmı diilse olsun en azından çaresi var... yada böle bitkisel şelerle fln düzelebilcek bişi diilmi başka doktora görünsün bide olmassa
Sağol canım sende inşallah sorunsuz sıkıntısız kucağına alırsın bebeğini ..cnm Allah çaresiz dert vermesin. ameliyatta olsa çaresi varmış bak. üzülme metanetli ol. Allah yardımcınız olsun, herşey düzelir inşallah
Breshkacım moralini bozma bu kadar güzelim. bu ameliyatın kolay ve ağır olmadığını duymuştum. hatta 2-3 ay sonra hamile kalan çok kişi okudum burda. Varikosel teşhisini canlı sperm azlığı sebebiyle mi koydular, yoksa ağrısı da varmıydı eşinin??
kuzuummm accik daha sabir emi geldi gelecek.... zooor donemler gecirmissin tatlim benimm...bundan sonra insallah hersey bambaska olurr..ahh bitanem ya allah razı olsun gülüm çok sağol kuzumbilmem ki bu yangınım ne zaman sönecek inş çok yaklaşmıştır bebeğimin gelmesi onu öyle çok özledim ki annelik duygusunu sadece 2 ay yaşabildim sonra söküp aldılar benden insan yaşayarak görerek büyüyo olgunlaşıyı üzüntülerden eviliğimin en güzel zamanların günleri geçti gitti hep ağlayarak hep üzülerek
hastanedn çıktıktan 1 hafta sonra göğüslerim şisti ateş yaptı süt topladı o kadar çok ağlıyodum yukarıdaki ev sahimin gelip onun bile dayamadığını söyleyip teselli ediyodu tam 40 kiloya düştüm 2 hafta bişey yemediğimi bilirim eşim işten gelince saatlerce omzunda ağlardım
işte sılacım neler yaşadım neler atlattım ama yine çok şükür o günlerim geçti gitti rabbim bidah yaşatmaın kimseye de göstermesin
CENNETE Kİ MELEĞİM İNŞ EN YAKIN KARDEŞİNİ GÖNDERİR BANA ANENSİNİ ÇOK ÜZMEZ ÇÜNKÜ ANNESİNİN BABASININ GÖZÜ YOLLARDA HASRETLE ÖZLEMLE ONU BEKLİYO
ahhh guzelimmm yaa hayirlsi insallah ozaman ameliyattan sonra hersey duzelir...ameliyat donemleri nasil gececek canim...oncesi, sonrasi,bekleme !!!!sperm testinde hareketli sayısında yükselme var %30 dan % 48 e çıkmış ama canlı sayısı azmış buna sebepte varikosel bu şekilde çoook zor demiş doktor ilaç vermiş ama ameliyat olman gerekiyor demiş
Allah yardımcınız olsun canım.. Bak şükür ki sende herşey temiz çıkmış. İnşallah eşinde bi r an önce sağlığına kavuşur.
sıkıntı stres yapıpta kendine de zarar verme güzelim. oyalan bişeylerle vakit geçir düşünmemeye çalış.
kuzuummm accik daha sabir emi geldi gelecek.... zooor donemler gecirmissin tatlim benimm...bundan sonra insallah hersey bambaska olurr..
ahhh guzelimmm yaa hayirlsi insallah ozaman ameliyattan sonra hersey duzelir...ameliyat donemleri nasil gececek canim...oncesi, sonrasi,bekleme !!!!
ahhh guzelimmm yaa hayirlsi insallah ozaman ameliyattan sonra hersey duzelir...ameliyat donemleri nasil gececek canim...oncesi, sonrasi,bekleme !!!!
Çok kötü oldum ya .. işyerindeyim şuan çalışamıyorum bilebende bu şans varken hiçbişey olmaz çok sıkıldım
canım böyle düşünme ama allahım gücüne gider canım herşey allahtan eminin bu süreci de eşinle aşacasınız demek ki bizim için bu bebiş işleri kolay olmaycak inat ettilet ma biz onlardan daha da inatçı olmalıyız gülüm hemen kendini bırakma sen iyi dirençli ol ki eşinde senden moral bulsun
burda hepimiz neler yaşadık nelet atlattık benim yazımı okuduysan anlamışsındır ama yine herşeye rağmen çok şükür umudum var geç olsunda güç olmasın canım eli ayağı sağlıklı düzgün olsun varsın geç gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?