2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

arzum tebrik ederim canım çok sevindim
breshka çok geçmiş olsun tatlım,moralini bozma,en kısa zamanda eşinin sağlığına kavuşması dileğiyle
regen kırmızılar geldi mi?noldu?

kızlar ben hala regol olmadım,kasık ağrıularım biraz azaldı gibi ama yine de normale göre su gibi akıntım var hala,göğüslerde de hafif şişkinlik var hissediyorum,uçlarına dokunamıyorum bugün,sütyen mi tahriş etti yoksa başka bir nedeni mi var bilmiyorum.Çarşambaya randevu aldım,doktor kongreden dönüyormuş çarşamba,gidicem bakalım,önceki tahlil,ultrason ,smear sonucunu da götürücem,bakalım ne dicek.Tahlil kağıdını tek tek inceledim bütün bakılan hormonlar,vs normal değerler içinde,anlamadım gitti...

canım seni çok iyi anlıyorum şu an bi çıkmazda göruyosun kendini ama ini hiç değil bitanem allahtan bi tedavisi var ya daha kötüsü olsaydı dr yapılcak bişey yok deyip allah korusun eve gönderseydi yine şansınız varmış canım.hepimizin hikayesi farklı ama sonuç hep aynı

kimseyi aldırma canım kim ne derse desin sen kendine eşine bak gerekiyosa kulak tıka gülüp geç elbet bi gün sende onlara gereken cevabı vereceksin allahın izniyle

Sağol canım inşallah ...

Sonuçlar çok iyi değilmiş ameliyat diyorlar

canım benim ne olur üzülme bak bunda da vardır bir hayır... sağlıksız bir spermden sağlıksız bie evlat doğurupta yıllarca kahrolacağına eşinin ameliyat olmasını bekleyip sağlığına kovuşanca bebek sahibi olman daha hayırlı bence. metanetli ol güzel arkadaşım ve eşinin en büyük destekçisi de sensin bunu unutma. bu günlerde geçer biz (ben özellikle) burda olucaz hamile kaldığında bu yazılarını hatırlatırım sana. seninle beraber senin bu zamandaki yaşadıklarına ortak olup seni beklicez canım. düzelmicek, iyileşmicek, hiç olmıcak diye birşey yok... umutsuzluğa sakın kapılma canım.

kızlar az önce kan tahlili sonucumu da öğrendim :) 1438 ... normalde kaç olmalı henüz araştırmadım .

Darısı hepinizin ve tümm isteyenlerin başına inşallahhhhh. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn

ne yapsin silacimmm oda cok uzuldu bnmle agladi , seni cok seviyorum nolur uzulme sen beni baba yapicaksin fln dedi ama konuya yine bi cozum yok... napiyim anam diyo baskada bisey demiyor bende trip atiyirum ...

kardaizcim kuşum nasıl geçti tatill :82::82::82::82::82::82::82:

ay canımmmmm işten güçten şimdi gördüm yazını kusura bakma
tatil güzel geçti hayatım, denize girdim su çok güzeldi, ayvalık zaten tarihi bir kasaba sokaklarında gezmek ayrı bir huzur veriyo insana. pazar günü sabah çam ormanında yürüyüş yaptık eşimle harika temiz bir havaydı. çok çok güzel geçti... ama aklımda sizlerde vardınız meraktaydım yani.
sen neler yaptın canım hafta sonu

kusur ne demek canım iş olunca kusur olmaz
ohh ne güzel canım kafa dinlemişsindir çok iyi olmuştur senin ve eşin için rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın hep böyle olsun inş
ben haftasonu evdeydim canım izmir çok sıcak yanıyo gündüzleri çıkılmıyı bi yere dün zaten eşimin işteydi pazar pazar mesaisi vardı çok kötü bi durum ya offfff sinir oldu en güzel denize gidecektik kısmet başka zamana inş
bi de yarın yumoşların kont. var canım gidip bakacağım ne alemdeler

amin canım Allah hiç birimizin huzurunu bozmasın...
olsun izinli olduğu zaman gidersiniz üzülme. hımm yarın doktor kontrolün var demek hadi hayırlısı inşallah ne diyim, güzel haberlerini bekliyoruz canım...
artık öle üzülüp sıkılmak yok dimi, siz o kadar içerleyince ben çok üzülüyorum.

bi güzel dinlenseydin valla,süper bişey şu deniz,kum.Ben de 10 temmuzda gidiyorum tatile,bi regl olsam da tatilden önce hayırlısıyla,15 gündür regl olmayı bekliyorum,yok...

çook çooook teşekkür ederim iyi dileklerin için nihanca Allahımm dilerim eeen kısa zamanda seninde hamiş haberini alırım.. sana da dua edicem

Arzummmmcummmm, umaycımmmmm.. Tebrikler kızlarrrrr....

teşekkürler screamawaycim ins. sağlıkla devam eder hamileliğimiz..

iiinş. ayağımı sürümüş olurum ama bence screamaway ayağını sürüdü onun peşi sıra geliyoruz.. een kısa zamanda darısı sana canım arkadaşm

herkese günaydınnnnnnnn
umaycım seninde gözün aydın olsun maşallah yaaaa haziran süper gidiyooo
çook teşekkür ederim darısı sana olsun

Tebrik ederim canım ahhh ahh bizde görebilecekmiyiz acaba şu ikinci çizgiyi Allah tamamına erdirsin güzelim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin
aamin canım çok teşekkür ederim Allahın izniyle sende göreceksin hatta bizde burdan tebrikler yağdırcaz sana hiiç ama hiç umutsuz olma.. Eşin ameliyat olacakmış haberi okudum geçmiş olsun aynı ameliyatı benim amcamın oğlu oldu ve 4ay içinde eşi hamile kaldı Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda bebek sahibi yapacak seni ve o abuk sabuk konusan komsu vs. ne kadar varsa utanacak Ne olur onların söylediklerine kafanı takma yüzlerine gül daha da sinir olsunlar Beni üzmelerine ben izin verdim sen verme arkadaşım. Duaya sığın bak gör bebeğini kollarında göreceksin sende kenzül arş duasını oku ismi azam duasını oku.. Uzme kendini çok güzel günler göreceksin inanıyorum.

bi hamilemiz varmisss UMAycimm tbrk ediyorum seni insallah kucaginada almak nasip olur ,
çook teşekkür ederim arkadsm amin ins.

Son düzenleme:
bi güzel dinlenseydin valla,süper bişey şu deniz,kum.Ben de 10 temmuzda gidiyorum tatile,bi regl olsam da tatilden önce hayırlısıyla,15 gündür regl olmayı bekliyorum,yok...

evet bende çok seviyorum denizi. kızgın kumlardan serin sular misaliiiii
sen hala şu kan testini yenilemedin dimi.... neyse canım hayırlısı neyse olsun. doktora da gitmedin galiba...

tebriikler arkadaşım ) ben de bugun doktordaymdım 1310çıktı. inş Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder

Amin cnm inşallah. sen de sağlıkla sıhhatle kucakla inşallah bebişini :) ve darısı da tüm isteyenlere olsun inşallah...

senin batın neydi cnm bu arada, değerlerimiz çok yakın çıkmış da, merak ettim ?

işn canım aminnnnn aminnnnn

evet canım gidelim bakalım ne diyecek ne olcak atık bu ay olsun ya inan ki bıktım valla bu boşa gidip gelmelerden rabbim biliyo nasıl istediğimi nasıl dua ettiğimi nasıl yalvardığımı inş sesimi duyar duamı kabul eder benim de yüzümü güldürür inşallahhhhhh rabbim

ahh canım ya hepinizen allah razı olsun o kadar destek çıkıyosunuz ki üzüldüğümüzü bile unutuyoruz sayenizde iyi ki burdayım ve iyi ki varsnızı hepinizi görmesem de kalben çok ama çok seviyorum :13::81::81:

Aaamin sağlıkla kucağımıza alalım inş.benim bat 6haziran (bu tarih 42.gunumde adet görecegm tarihti) 2 hafta geçti batın üstünden..
ben geç döllenme yaşadım ya bat a yakınNormalinde de zaten geç adet görürdüm 35 -- 42günde. senin bat ne zamandı? ben sana göre hesaplayım tahmini gebelik haftamı:)

Son düzenleme:
Allahbuyuk bitanemsen umudunukaybetme insalah dualarim izseninle...
ne yapsin silacimmm oda cok uzuldu bnmle agladi , seni cok seviyorum nolur uzulme sen beni baba yapicaksin fln dedi ama konuya yine bi cozum yok... napiyim anam diyo baskada bisey demiyor bende trip atiyirum ...

anliyorum canimm... birazda hormonlarinin sucu!!! uzulme sen bikadar bidaha emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…