- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.601
canım sinirlerim boşaldı artık Allaha isyan değil bu ama gerçeken sabrım kalmadı hem milletin arkamdan konuşması bu kızın çocuğu olmuyomu diye sormaları hem üzerimizdeki hadi artık çocuk yapın baskısı yüzüme bakan anlamsız bakışlar sinir oldum artık kendimlemi uğraşayım kocamın moralini mi yüksek tutayım millete laf mı yetiştireyim bunaldım
canım seni çok iyi anlıyorum şu an bi çıkmazda göruyosun kendini ama ini hiç değil bitanem allahtan bi tedavisi var ya daha kötüsü olsaydı dr yapılcak bişey yok deyip allah korusun eve gönderseydi yine şansınız varmış canım.hepimizin hikayesi farklı ama sonuç hep aynı
kimseyi aldırma canım kim ne derse desin sen kendine eşine bak gerekiyosa kulak tıka gülüp geç elbet bi gün sende onlara gereken cevabı vereceksin allahın izniyle
Sonuçlar çok iyi değilmiş ameliyat diyorlar
Amaan Allahiimmm neguzell bi haberrbuuu.... bu kaynana olayinin ustune tatli niyetine ii gitti valla... e gozun aydincaniimm.. hayirla kucagina al insallahhh...
amabende dedimmm hazirranin sonunda olcak patlama dedimmm!!!masallahh....
ayy kuzummm hele sanaiki misli uzuldum.yuklu halinleee sahablara kadar uzduler seniiiiiiiiiii.....
canim yaa sen aglarken esin ne yaptiiiiii?????
iste biz kendikendimizi yiyip bitiriyoruz sadece oohhh milletin keyfi gicirr!!!!!
ebru gundes-Aglamayacagim i armagan ediyorum bizeeeee..
kardaizcim kuşum nasıl geçti tatill :82::82::82::82::82::82::82:
ay canımmmmm işten güçten şimdi gördüm yazını kusura bakma
tatil güzel geçti hayatım, denize girdim su çok güzeldi, ayvalık zaten tarihi bir kasaba sokaklarında gezmek ayrı bir huzur veriyo insana. pazar günü sabah çam ormanında yürüyüş yaptık eşimle harika temiz bir havaydı. çok çok güzel geçti... ama aklımda sizlerde vardınız meraktaydım yani.
sen neler yaptın canım hafta sonu
kusur ne demek canım iş olunca kusur olmaz
ohh ne güzel canım kafa dinlemişsindir çok iyi olmuştur senin ve eşin için rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın hep böyle olsun inş
ben haftasonu evdeydim canımizmir çok sıcak yanıyo gündüzleri çıkılmıyı bi yere dün zaten eşimin işteydi pazar pazar mesaisi vardı çok kötü bi durum ya offfff sinir oldu en güzel denize gidecektik kısmet başka zamana inş
bi de yarın yumoşların kont. var canım gidip bakacağım ne alemdeler
ay canımmmmm işten güçten şimdi gördüm yazını kusura bakma
tatil güzel geçti hayatım, denize girdim su çok güzeldi, ayvalık zaten tarihi bir kasaba sokaklarında gezmek ayrı bir huzur veriyo insana. pazar günü sabah çam ormanında yürüyüş yaptık eşimle harika temiz bir havaydı. çok çok güzel geçti... ama aklımda sizlerde vardınız meraktaydım yani.
sen neler yaptın canım hafta sonu
[/COLOR
canım çooook tebrik edrim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
rabbim inş bizlere de gösterir nasip erder ayağını çok çok sürü kız peşinden koşa koşa gelelim
maşallah topiğimiz çok bereketli inş bu ay hepimiz hamiş çıkarız
Arzummmmcummmm, umaycımmmmm.. Tebrikler kızlarrrrr....
heyyo heyyobir günde 2 hamile.. Süpppeeeerrr..
tebrik ederim umayyycım hamişsin.. bariz belli ikinci çizgi. Rabbim sonuna kadar korusunve sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.. ayağını sürü bacım bizde gelelim peşinden
çook teşekkür ederim darısı sana olsunherkese günaydınnnnnnnn
umaycım seninde gözün aydın olsun maşallah yaaaa haziran süper gidiyooo
aamin canım çok teşekkür ederim Allahın izniyle sende göreceksin hatta bizde burdan tebrikler yağdırcaz sana hiiç ama hiç umutsuz olma.. Eşin ameliyat olacakmış haberi okudum geçmiş olsun aynı ameliyatı benim amcamın oğlu oldu ve 4ay içinde eşi hamile kaldı Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda bebek sahibi yapacak seni ve o abuk sabuk konusan komsu vs. ne kadar varsa utanacak Ne olur onların söylediklerine kafanı takma yüzlerine gül daha da sinir olsunlar Beni üzmelerine ben izin verdim sen verme arkadaşım. Duaya sığın bak gör bebeğini kollarında göreceksin sende kenzül arş duasını oku ismi azam duasını oku.. Uzme kendini çok güzel günler göreceksin inanıyorum.Tebrik ederim canım ahhh ahh bizde görebilecekmiyiz acaba şu ikinci çizgiyi Allah tamamına erdirsin güzelim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin
çook teşekkür ederim arkadsm amin ins.bi hamilemiz varmisss UMAycimm tbrk ediyorum seni insallah kucaginada almak nasip olur ,
aaaaayyyyy neguzel bi fotooo buuuu.... canimm Allah tamamina erdirsin insallah.... tebrikler hayirli olsunnnn..evet sılacım inan benimde gördüğüm en iyi fotooyduteşekkrler aamin arkadaşm
umayyyy canım tebrikler... cok sevındımmm.....
teşekkür ederim menbeta canımm darısı en kısa zamanda başına..
kızlar az önce kan tahlili sonucumu da öğrendim :) 1438 ... normalde kaç olmalı henüz araştırmadım .
Darısı hepinizin ve tümm isteyenlerin başına inşallahhhhh. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn
tebriikler arkadaşım) ben de bugun doktordaymdım 1310çıktı. inş Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder
bi güzel dinlenseydin valla,süper bişey şu deniz,kum.Ben de 10 temmuzda gidiyorum tatile,bi regl olsam da tatilden önce hayırlısıyla,15 gündür regl olmayı bekliyorum,yok...
tebriikler arkadaşım) ben de bugun doktordaymdım 1310çıktı. inş Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder
amin canım Allah hiç birimizin huzurunu bozmasın...
olsun izinli olduğu zaman gidersiniz üzülme. hımm yarın doktor kontrolün var demek hadi hayırlısı inşallah ne diyim, güzel haberlerini bekliyoruz canım...
artık öle üzülüp sıkılmak yok dimi, siz o kadar içerleyince ben çok üzülüyorum.
Amin cnm inşallah. sen de sağlıkla sıhhatle kucakla inşallah bebişini :) ve darısı da tüm isteyenlere olsun inşallah...
senin batın neydi cnm bu arada, değerlerimiz çok yakın çıkmış da, merak ettim ?
Allahbuyuk bitanemsen umudunukaybetme insalah dualarim izseninle...İnşallah dua edin lütfen benim için ... Normal şartlarda ameliyattan 3 ay sonra semen düzeyi normale geliyormuş yani hamilelik riski 3 aydan sonra çoğunlukta. operasyondan sonraki 1 ay zaten cinsel perhizi var sonra çok sık olmamakla beraber denemeler yapabilirsiniz diyorlar. kimisi 2.ay bitiminde hamile halmış kimisi 2 yıl hatta az önce okudum 4 yıldır bekliyoruz diyorlar ..
ne yapsin silacimmm oda cok uzuldu bnmle agladi , seni cok seviyorum nolur uzulme sen beni baba yapicaksin fln dedi ama konuya yine bi cozum yok... napiyim anam diyo baskada bisey demiyor bende trip atiyirum ...
çook çooook teşekkür ederim iyi dileklerin için nihanca Allahımm dilerim eeen kısa zamanda seninde hamiş haberini alırım.. sana da dua edicem
inşallah canım inşallah rabbim duanı kabul etsin benim meleğimi göndersin en yakın zamanda
rabbim dualarını kabul etsin tez günde gerçekleştirsin canım allah razı olsun senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?