2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben de erken döllenmemi yaşadım acaba diye düşünmeye başladım şimdi :) benim batım dündü cnm. ortalama 28-29 günde bir adet olurdum. gerçi netten baktım da şöyle diyo. buna göre de hesaplayabilirsin cnm.
Son adet tarihinden itibarengeçen hafta sayısı DEĞER3. hafta 5 – 1304. hafta 75 – 2.6005. hafta 850 – 20.8006. hafta 4.000 – 100.2007/12. hafta 11.500 – 289.00013/16.hafta 18.300 – 137.00017/24.hafta 1.400 – 53.00025/40.hafta 940 – 60.000

seninle aynı düşüncedeyim canım, benim yapım biraz utangaç olduğu için burda konuştuğumuz konuları ben hiç kimseyle hatta bazılarını eşimle bile konuşmuyorum.
burası benim için çok ama çok güzel bir yer, sobet ediyorum sorunlarımı paylaşıyorum fikirlerimi sunuyorum destek olmaya yardımcı olmaya çalışıyorum ve bundan mutluluk duyuyorum huzur buluyorum. bilmem güzel yani...
Allah sende de razı olsun canım

yaa istecanimmm bende hepbunu diorum... adet duzeninde sorun olanimiz bende dahil 14 hesabi hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeee......... mevlam nasil nasip ettiysee....!!!onun iin durmak yok yola devamm!!!!!!calismalar tam gazzzz...

kızlarrr kocişim bütün derslerini vermiş hepsinden geçmiş hemde 80, 90 la geçmiş bütün dersleri afferim benim paşama

3. sınıf öğrencisi oldu koca oğlan

inş yarın dr da bize güzel haberler verir kocişim yüzü güle biraz

yaa istecanimmm bende hepbunu diorum... adet duzeninde sorun olanimiz bende dahil 14 hesabi hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeee......... mevlam nasil nasip ettiysee....!!!onun iin durmak yok yola devamm!!!!!!calismalar tam gazzzz...

benim progesteron um 21.gun 0,45 çıktı bu nedemek? " yumurtlayamadın" demek dedi doktor... çok üzüldüm yalan değil..

hikayeee!! o zaman yumurtlamadım ççoook sonra yumurtladım demekki.. hep 14 gün hesabına göre olmuyor ..
Rabbim "ol" desin yeterki ..Allah biliyor zamanını.. Bundan sonra inş. tamamına erdirir Rabbim..

aman da aman aferim talebe baba adayımıza, bak çocuklarına güzel örnek olucak senin kocişin canım...

lab. sonucunun yanında da yazıyordu evet .. ona göre 4.hafta mantıklı gelmişti banada şimdi senin yazdığındada 4.haftaya denk geliyo..

Sanada 2gun sonra tekrar gel artmışmı bakalım vs. dedi mi? ultrasona aldı mı?

aynen canım pes etmek durmak yok bütün olumsuzluklara rağmen zorluklara rağmen yola devam gülüm

cnm ben daha kadın doğum doktoruna gitmedim sabah idrar testi yaptım evde, sonra gittim bi tıp merkezinde kanda b-hcg testi yaptırdım. onun sonucunu da telefonda söyledi hemşire. "sonucunuz pozitif, en yakın zamanda bi kadın doğumcuya görünün" dedi. ben değerim kaç diyince 1438 dedi. yarın öbürgün gidicem artık kadın doğumcuya da...

aman da aman aferim talebe baba adayımıza, bak çocuklarına güzel örnek olucak senin kocişin canım...

sağol canım tşk ederim

çok çalıştı geçsin diye canım kocişim ya haketti ama ama bu kaşam nöbetçi tebrik edemicem

dün gece o uyurken yüzüne baktım allahıma dua ettim yalvardım onu da baba yap kocamı sevindir diye ahhh ahhh o kadar isitorum ki o haberi vermeyi o da çok istiyo bekliyo ama ben daha fazla üzlmeyeyim diye belli etmiyo

çok sağol canım ya iyiki varsınız zaten kimseye anlatamadıklarımı yazıp rahatlıyorum sayenizde İnşallah hepimiz kurtuluruz bu sıkıntılardan

tahmin edebiliyorum canım ama sen de olumlu olmaya çalış herşey yoluns giricektir allahın izniyle....

iki gün sonra ikiye katlaması gerekiyormuş mutlaka yatıralım..
bide beni ultrasona almadı artarsa alacak
çok yoruldum 100km gttm 100km geldim biraz dinleniyim ben.. çıkıyım artık..tekrar tebrik ederm arkadaşım..
öpüyorum topiğimizi görüşmek üzere

evet bende çok seviyorum denizi. kızgın kumlardan serin sular misaliiiii
sen hala şu kan testini yenilemedin dimi.... neyse canım hayırlısı neyse olsun. doktora da gitmedin galiba...

çarşambaya randevu aldım canım,doktor kongredeymiş bugün ve yarın ,çarşamba gidicem,en son geçen çarşamba idrar testi de negatif çıkınca uğraşmadım açıkçası kan testiyle falan,geçen çarşambadan beri adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo ama sadece su gibi mi desem yumurta akı gibi mi desem akıntı var o kadar.Hatta burda adaçayı içiyorum vs diye bayaa kafa ütülemiştim hatırlarsanız geçen hafta şu akıntıyı sorucam bakalım doktora,iltihap akıntısı gibi değil,herhangi bir yanma ,kaşınma vs yok,tekrar mı yumurtluyorum diye düşündüm ama hiç böyle bi akıntı olayı yaşamamıştım hayatımda,bir de bugün göğüsler acımaya başladı biraz,şu akıntı olmasa regl olcam dicem ama böyle bi akıntı ilk kez oluyo,tırsmadım değil,çarşambayı bekliyorum canım,inşallah bi şey çıkmaz yaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…