- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.621
Aaamin sağlıkla kucağımıza alalım inş.benim bat 6haziran eepeyyy geçti batın üstünden..
ben geç döllenme yaşadım ya bat da ya da battan sonra Normalinde de zaten geç adet görürdüm 35 38 veya 40günde. senin bat ne zamandı? ben sana göre hesaplayım tahmini gebelik haftamı:)
işn canım aminnnnn aminnnnn
evet canım gidelim bakalım ne diyecek ne olcak atık bu ay olsun ya inan ki bıktım valla bu boşa gidip gelmelerden rabbim biliyo nasıl istediğimi nasıl dua ettiğimi nasıl yalvardığımı inş sesimi duyar duamı kabul eder benim de yüzümü güldürür inşallahhhhhh rabbim
ahh canım ya hepinizen allah razı olsun o kadar destek çıkıyosunuz ki üzüldüğümüzü bile unutuyoruz sayenizde iyi ki burdayım ve iyi ki varsnızı hepinizi görmesem de kalben çok ama çok seviyorum:13::81::81:
Aaamin sağlıkla kucağımıza alalım inş.benim bat 6haziran (bu tarih 42.gunumde adet görecegm tarihti) 2 hafta geçti batın üstünden..
ben geç döllenme yaşadım ya bat a yakınNormalinde de zaten geç adet görürdüm 35 -- 42günde. senin bat ne zamandı? ben sana göre hesaplayım tahmini gebelik haftamı:)
çook çooook teşekkür ederim iyi dileklerin için nihanca Allahımm dilerim eeen kısa zamanda seninde hamiş haberini alırım.. sana da dua edicem
inşallah canım inşallah rabbim duanı kabul etsin benim meleğimi göndersin en yakın zamanda
rabbim dualarını kabul etsin tez günde gerçekleştirsin canım allah razı olsun senden
kenzül arş duası ve ismi azam duasını okudum hep dua ettm ben.. hatta bugün yine okucam senin içinde.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.. Herkesin meleği gelecek resmen sıraya girdik bekliyor gibiyiz burda.. birbirimizden duamızı esirgemeyelim. İnş. senide een kısa zamanda tebrik edecgz burdan.. ben inanıyorum
seninle aynı düşüncedeyim canım, benim yapım biraz utangaç olduğu için burda konuştuğumuz konuları ben hiç kimseyle hatta bazılarını eşimle bile konuşmuyorum.
burası benim için çok ama çok güzel bir yer, sobet ediyorum sorunlarımı paylaşıyorum fikirlerimi sunuyorum destek olmaya yardımcı olmaya çalışıyorum ve bundan mutluluk duyuyorum huzur buluyorum. bilmem güzel yani...
Allah sende de razı olsun canım
yaa istecanimmm bende hepbunu diorum... adet duzeninde sorun olanimiz bende dahil 14 hesabi hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeee......... mevlam nasil nasip ettiysee....!!!onun iin durmak yok yola devamm!!!!!!calismalar tam gazzzz...
kenzül arş duası ve ismi azam duasını okudum hep dua ettm ben.. hatta bugün yine okucam senin içinde.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.. Herkesin meleği gelecek resmen sıraya girdik bekliyor gibiyiz burda.. birbirimizden duamızı esirgemeyelim. İnş. senide een kısa zamanda tebrik edecgz burdan.. ben inanıyorum
o dualrı bende okumak istiyorum ama canım benim yasin kitabımda yok onlarnerden ve nasıl bulabilirim gülüm :26::26:
allah kabul etsin gülüm senin ağzından allah duysun seni allah razı olsun senden senin de rabbim bebeğini sağ sağlıim kucağunda görmeyi nasip etsin inş
inş dediğin gibi olur canım peş peşe hamiş haberleri veririz
kızlarrr kocişim bütün derslerini vermiş hepsinden geçmiş hemde 80, 90 la geçmiş bütün dersleri afferim benim paşama
3. sınıf öğrencisi oldu koca oğlan
inş yarın dr da bize güzel haberler verir kocişim yüzü güle biraz
ben de erken döllenmemi yaşadım acaba diye düşünmeye başladım şimdi :) benim batım dündü cnm. ortalama 28-29 günde bir adet olurdum. gerçi netten baktım da şöyle diyo. buna göre de hesaplayabilirsin cnm.
Son adet tarihinden itibarengeçen hafta sayısı DEĞER3. hafta 5 – 1304. hafta 75 – 2.6005. hafta 850 – 20.8006. hafta 4.000 – 100.2007/12. hafta 11.500 – 289.00013/16.hafta 18.300 – 137.00017/24.hafta 1.400 – 53.00025/40.hafta 940 – 60.000
yaa istecanimmm bende hepbunu diorum... adet duzeninde sorun olanimiz bende dahil 14 hesabi hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeee......... mevlam nasil nasip ettiysee....!!!onun iin durmak yok yola devamm!!!!!!calismalar tam gazzzz...
lab. sonucunun yanında da yazıyordu evet .. ona göre 4.hafta mantıklı gelmişti banada şimdi senin yazdığındada 4.haftaya denk geliyo..
Sanada 2gun sonra tekrar gel artmışmı bakalım vs. dedi mi? ultrasona aldı mı?
aman da aman aferim talebe baba adayımıza, bak çocuklarına güzel örnek olucak senin kocişin canım...
canım benim ne olur üzülme bak bunda da vardır bir hayır... sağlıksız bir spermden sağlıksız bie evlat doğurupta yıllarca kahrolacağına eşinin ameliyat olmasını bekleyip sağlığına kovuşanca bebek sahibi olman daha hayırlı bence. metanetli ol güzel arkadaşım ve eşinin en büyük destekçisi de sensin bunu unutma. bu günlerde geçer biz (ben özellikle) burda olucaz hamile kaldığında bu yazılarını hatırlatırım sana. seninle beraber senin bu zamandaki yaşadıklarına ortak olup seni beklicez canım. düzelmicek, iyileşmicek, hiç olmıcak diye birşey yok... umutsuzluğa sakın kapılma canım.
o dualrı bende okumak istiyorum ama canım benim yasin kitabımda yok onlarnerden ve nasıl bulabilirim gülüm :26::26:
allah kabul etsin gülüm senin ağzından allah duysun seni allah razı olsun senden senin de rabbim bebeğini sağ sağlıim kucağunda görmeyi nasip etsin inş
inş dediğin gibi olur canım peş peşe hamiş haberleri veririz
aamiin cnm benim iiinşş...
bende bir yasin kitabı var. hazırlayanlar:S.Osman Dalcı-HçArif Pamuk yazıyor gül resmi var üstünde. Bu olmasa da tüm yasin kitaplarında olması lazım bu duların.
nette de vardır belki.
sağol canım tşk ederim
çok çalıştı geçsin diye canım kocişim ya haketti amaama bu kaşam nöbetçi tebrik edemicem
dün gece o uyurken yüzüne baktım allahıma dua ettim yalvardım onu da baba yap kocamı sevindir diyeahhh ahhh o kadar isitorum ki o haberi vermeyi o da çok istiyo bekliyo ama ben daha fazla üzlmeyeyim diye belli etmiyo
cnm ben daha kadın doğum doktoruna gitmedimsabah idrar testi yaptım evde, sonra gittim bi tıp merkezinde kanda b-hcg testi yaptırdım. onun sonucunu da telefonda söyledi hemşire. "sonucunuz pozitif, en yakın zamanda bi kadın doğumcuya görünün" dedi. ben değerim kaç diyince 1438 dedi. yarın öbürgün gidicem artık kadın doğumcuya da...
evet bende çok seviyorum denizi. kızgın kumlardan serin sular misaliiiii
sen hala şu kan testini yenilemedin dimi.... neyse canım hayırlısı neyse olsun. doktora da gitmedin galiba...
tahmin edebiliyorum canım ama sen de olumlu olmaya çalış herşey yoluns giricektir allahın izniyle....
aamin canım çok teşekkür ederim Allahın izniyle sende göreceksin hatta bizde burdan tebrikler yağdırcaz sana hiiç ama hiç umutsuz olma.. Eşin ameliyat olacakmış haberi okudum geçmiş olsun aynı ameliyatı benim amcamın oğlu oldu ve 4ay içinde eşi hamile kaldı Rabbim en hayırlı ve kısa zamanda bebek sahibi yapacak seni ve o abuk sabuk konusan komsu vs. ne kadar varsa utanacak Ne olur onların söylediklerine kafanı takma yüzlerine gül daha da sinir olsunlar Beni üzmelerine ben izin verdim sen verme arkadaşım. Duaya sığın bak gör bebeğini kollarında göreceksin sende kenzül arş duasını oku ismi azam duasını oku.. Uzme kendini çok güzel günler göreceksin inanıyorum.
İnşallah canım benimbenim korkum ameliyattan sonrada olmazsa gene aynı sıkıntıları çekersem diye bide aylardır çektiğim sıkıntılar artık iyice birikti ve bir an patladım işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?