- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.641
selamm guzelliklerrr.... amaaann epeyce olmus buralari boyle bereketli gormeyeli..aman hep bole kalabalk olalimmmmm....
hulyacimmm bebegimmm... guzelim kirmizilarin gelmisss.. canimm benim gerekten neler hissetttigini anliyorum. o yikimi o uzuntuyuu.... hele bukadar hevesin sevincin ustune iki kat daha artiyor uzuntun... ahh guzelim benim gercekten dualarim seninle... sanirim tedaviye karar vermissin . yani baska bi dr a gorunmende fayda var canim insallah son olur gercekten diliyorum bunu canim...Allah yardimcin olsun....
regencimmm tatlim senden naber cnim okumadim gecmisi ama sanirim degisiklik yok durumunda.. bidaha test yaptin mi cicegim???...
migicimi de merak ediyorum regli bayaa gecmistii???
Kizlarr nasilsiniz?? Ben bgn kotuyum cnku evlendigimizden beri esimle ilk defa tartistik ve sabaha kadar agladim sinirimden5.50 da uyumusum biraz once uyandim... sebebide annesi neysee
bi hamilemiz varmisss UMAycimm tbrk ediyorum seni insallah kucaginada almak nasip olur ,
Hly cimmm kiyamam sana ben... drunu degistirmene sevindim cnku anlattiklarina gore senin drunu hic sevmemistim... insallah yeni drunla bebisine temmuzda ulasicaksin tatlim... herseyde bi hayir vardirr belkide agustosa kdr bebisin gelirr sizinki biraz nazli dogunca sorariz hesabini:) moral cok onemli lutfen vazgecme , butun testlerinizide yaptirmissiniz bence asilalamayada ihtiyaciniz yok
Canım ya üzme kendini valla senin gibi neşeli bi kıza hiç yakışmıyorDoktorunu değiştirmene sevindim inşallah sana moral veren daha aydınlatıcı bir doktordur ve hayırlı gelir de temmuzda sende güzel haberler verirsin canım
Benim doktorumda erkek ve çok memnunum bir kere kadın doktora gittim birdaha da gitmem hemcinslerimiz bazen daha anlayışsız olabiliyor bence çok iyi yapmışsın canım hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah
git birtanem baska dr'a da git ben de degistirdim dr'umu hem de 3kere... icin rahatlasin hadi insallah neseli dönersin...
Kızlar merhaba, nasılsınız?
Hülyacım, haberi duyunca çok üzüldüm, senle ikimiz birlikte haykıracaktık hamişiz diye, ama olsun, bir sonraki ay haykırırırız, her şeyde olduğu gibi bebişlerimizin gelmesinin de zamanı vardır. O, doğru zamanı bekliyor anne ve babasıyla buluşmak için. o yüzden hiç canını sıkma, doktorunu değişmen de iyi, en iyi doktoru bulana kadar değişmek lazım aslında, bir kere buna gittim, artık hep ona gidiyim diye bişey yok. Vallaha benim doktorum da çok iyi ama bazı hoşma gitmeyen huyları var, değişsemmi ki diye düşünmüyor değilim. folik asit vermiyor hamile kalana kadar. ben ise içiyorum, kusura bakmasın. doktorların büyük kısmı 3 ay önceden veriyor folik asidi, benim doktorum ise hamile kalmadan önce vermiyorum diyor. neyse, ben de onu dinlemedim, içmeye devam ediyorum, düşükten sonra 3 ay içmedim, 1,5 aydır içiyorum. kısacası iyi etmişsin doktor değişmekle.
kızlar, battaşımdan haber varmı, azracımdan? ben iki gündür doğru dürüst giremiyorum, haberleri kaçırmış olabilirim. 18i batıydı azranın.2 gün geçti....
regencim, tatlım, inşallah gelmez kırmızıların, bebiş gelir inşallah Emir Bebek
ah canım bitanem ya ne denir ne yazılır inan hiç bilmiyorum çok üzldümcanım çünkü bende 15 gün önce aynı yıkımı yaşamıştım senin o kadar iyi anlıyorum ki üzme kendini bitanenm bu günler de geçecek rabbimin demekki bi vakti zamanı var kuzum bizim de kısmetimiz bi yerde bekliyo işte yaşayamayn bilmez bu durumu teselliler boş ama kendini topla gülüm sen iyi ol ki herşey yolun girebilsin bende 3 gün ağladım ama baktım ağlamanın bana bi faydası yok gün gelecek bu günlerime gülüp geçeceğiz bizde canım seni çoooook seviyoruz he hep iyi olmanı istiyoruz
canım dr bana bile aşılamyı önermiyo ki sen benden daha şanslısın hep benim biliyosun ya sağ tüpüm iptal çok erken canım aşılama
ama tabi dr değiştirebilirsin kimisi hiç önemsemiyo hemen başından savıyo dr bulmak ta çok zor alahım hep iyi şeylerle karşılaştırsın seni kuzum
canlarım ben geldim..hepiniz saolun tek tek cvp veremcm annemdeyim ..kısaca özetliyorum..
şimdi sabah kendi doktorumu aradım dedim ki adet oldum şimdi napıcaz..o da tekrar klomen gibi ilaç vereyim dedi..bnde iğne verseniz daha ii olmaz mı dedim..oda iğne için heyet raporu lazm falan dedi..gel seni tüp bebek bölümüne yollayım dedi..bnde yok o kadar son raddeye gelmedim daha dedim..o da sen bilirsin ne yapmak istediğine karra ver gel ona göre dedi..eşime söledim çok sinir oldu..kesinlikle gitmiyoruz o doktora dedi..bnde araştırdım bitane arkadaşımın yengesi 2kez düşük yaptıktan sora bu doktor sayesinde hamile kaldı ve devam edio meğer kızda kan pıhtılaşması varmış..ona iğne vermişti işte benimde aklıma geldi ona gitmeye karar verdim..erkek olduğu için çok kasmıştım ama meğersee adam alttan muayene etmiomuş..odasında çatal bile yoktu düşünün.üstten ultrasonla bakıodu..nyse dosyamı götürdüm okudu.yumurtalıklarım tembelmiş ve bennn orta seviyenin üstündeymişim aslında da haberim yok..reçeteme interfilite yazdı düşünün yanii değerlerim o kdar yüksekmiş benim haberim yok..fsh 2.46 tabi ben bunların ii olduğunu biliyorum benim doktor bana ii demişti..nysee dedimki benim durumum çok mu kötü ki doktor bana tüp bebek dedi dedim..çok kötü değil ama eğer olmazsa normal yoldan ki bnce olcak dei en son ihtimal tüp bebek dedi...benim doktor iğneye heyet raporu dediya şimdiki doktora dedim yok be dedi..durumunuz varsa yazıcam sana dedi 250 tl tutar dedi çünkü bnde yaz yaz hemen dedim..aslında doktorun sana ilk etapta bu iğnelerden yazmalı klomenle seni oyalamış dedi..yanii neticede bana menagun mu menagon mu ne öyle iğneden verdi..bu cuma göbekten yapmaya başlıcam5gün yapcam ..haftaya perşembe yumurta takbi için çağırdı..ha bide geçen ay rahim filmi çekildim ya ondan sonra 6-8 ay içinde hamile kalmak %80-90 yüksekmiş..inşallah olacak dedi..adamı sevdimm iiydi..kendimi kasmadım kötü hissetmedim..alttan muayene etmemesi büyük avantaj zaten..inşallah hamiş olcan sen dedi elimden geleni yapcam dedi..ha bide benim rahim sıvısı azmış o spermleri tutmuyormuş onunda etkisi var dedi...işte böyle kızlarr umarım ii haberler alırım artık nolurr desteğinizi esirgemeyin...çok saolunn canlarım..eve gidince geçmişi okuyacağım bi sürü yazmışsınız sılacım tuğçecim umarım herşey yolundadırr...çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm