2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

git birtanem baska dr'a da git ben de degistirdim dr'umu hem de 3kere... icin rahatlasin hadi insallah neseli dönersin...

canlarım ben geldim..hepiniz saolun tek tek cvp veremcm annemdeyim ..kısaca özetliyorum..
şimdi sabah kendi doktorumu aradım dedim ki adet oldum şimdi napıcaz..o da tekrar klomen gibi ilaç vereyim dedi..bnde iğne verseniz daha ii olmaz mı dedim..oda iğne için heyet raporu lazm falan dedi..gel seni tüp bebek bölümüne yollayım dedi..bnde yok o kadar son raddeye gelmedim daha dedim..o da sen bilirsin ne yapmak istediğine karra ver gel ona göre dedi..eşime söledim çok sinir oldu..kesinlikle gitmiyoruz o doktora dedi..bnde araştırdım bitane arkadaşımın yengesi 2kez düşük yaptıktan sora bu doktor sayesinde hamile kaldı ve devam edio meğer kızda kan pıhtılaşması varmış..ona iğne vermişti işte benimde aklıma geldi ona gitmeye karar verdim..erkek olduğu için çok kasmıştım ama meğersee adam alttan muayene etmiomuş..odasında çatal bile yoktu düşünün.üstten ultrasonla bakıodu..nyse dosyamı götürdüm okudu.yumurtalıklarım tembelmiş ve bennn orta seviyenin üstündeymişim aslında da haberim yok..reçeteme interfilite yazdı düşünün yanii değerlerim o kdar yüksekmiş benim haberim yok..fsh 2.46 tabi ben bunların ii olduğunu biliyorum benim doktor bana ii demişti..nysee dedimki benim durumum çok mu kötü ki doktor bana tüp bebek dedi dedim..çok kötü değil ama eğer olmazsa normal yoldan ki bnce olcak dei en son ihtimal tüp bebek dedi...benim doktor iğneye heyet raporu dediya şimdiki doktora dedim yok be dedi..durumunuz varsa yazıcam sana dedi 250 tl tutar dedi çünkü bnde yaz yaz hemen dedim..aslında doktorun sana ilk etapta bu iğnelerden yazmalı klomenle seni oyalamış dedi..yanii neticede bana menagun mu menagon mu ne öyle iğneden verdi..bu cuma göbekten yapmaya başlıcam5gün yapcam ..haftaya perşembe yumurta takbi için çağırdı..ha bide geçen ay rahim filmi çekildim ya ondan sonra 6-8 ay içinde hamile kalmak %80-90 yüksekmiş..inşallah olacak dedi..adamı sevdimm iiydi..kendimi kasmadım kötü hissetmedim..alttan muayene etmemesi büyük avantaj zaten..inşallah hamiş olcan sen dedi elimden geleni yapcam dedi..ha bide benim rahim sıvısı azmış o spermleri tutmuyormuş onunda etkisi var dedi...işte böyle kızlarr umarım ii haberler alırım artık nolurr desteğinizi esirgemeyin...çok saolunn canlarım..eve gidince geçmişi okuyacağım bi sürü yazmışsınız sılacım tuğçecim umarım herşey yolundadırr...çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarrr esra erol tam benim hayalimdeki t-shirt giymiş bayıldım ya

bende hamile olduğum da inşallahhh en çok giymek istediğim şeyyy bende isityorum yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

evet canım seni takip ediyordum zaten...
bence o akıntıdan bişey çıkmaz üzülme önemli olan içinde birikmeyip akması. eger kötü bişey olsa hem rengi olur hemde mutlaka bir kokusu olmalı diiye düşünüyorum.
sen kendine dikkat et ayaklarını üşütmemeye çalış ve ceyranda kalma sakın. hakkında hayırlısı canım ama kötü bişey değil bence ..

off ya bişey soracağım size kızlar .. eşim ameliyattan önce bi kere aşılama yaptıralım diyo ameliyatı ağustosta olacak en az bi 3 ay da bekleme süreci olacak tahminen aralık ayına kadar gene sıkıntı çekmeyelim belki ilk aşılama da tutar ben gene ameliyatımı olurum diyo .. aşılama için neler yapılıyo bileniniz var mı ? :44:

hly canım güzel haberle geldin bize
bak kafanda artık soru işareti kalmamıştır. senin önceki doktor da ne adiymiş yalnız yaaaa
artık bundan sonra kendine dikkat et tedavini ol canım. hamile kalman yakındır inşallah.
ama o iğneler kilo aldırabilir beslenme açısından öneri alsaydın doktordan...

Canım senin adına çok sevindim inşallah biran önce çabalarının sonucunu alırsın Bak iyiki değiştirmişsin doktoru

canım ne güzel olumlu haberlerle dönmüşüsn çok sevindim canım dr çok iyi olum şeyler söylemiş maşallah hiç kötü olumsuz bişey yok canım sende rahatlamışsındır bıraz gülüm
canım bu iğne ne işe yarayacak onu anlamdın ben kuzum ya dr demişya seni klomenle oylamış diye bende yarın kontrole gidecem bende sorarım eğer öyle bişey varsa boşa zaman geçirmem bende :26::26::26:

eh işte canım çok ii haberler olmasa da fena sayılamz..kendimin aslında ileri seviyede olduğunu öğrendimmm..bu kötü acı bişi de olsa ne olduğumu biliyorum hiç değilse...bakalımm umarım bu doktor yardımcı olacak..bna iden hamile oluyomuş yanii..bakalım hayırlısı 6 ay var önümde inşallah bu kadar sürmez beklemem de olmazsa tüp artık yapcak bişi yok canım valla kilo falan umrumda değil zaten aldı başını gitti 60 oldum napiim..bebeğim olsun da doğsun da sağlıkla sonra veririm elbet...

eh işte canım çok ii haberler olmasa da fena sayılamz..kendimin aslında ileri seviyede olduğunu öğrendimmm..bu kötü acı bişi de olsa ne olduğumu biliyorum hiç değilse...bakalımm umarım bu doktor yardımcı olacak..bna iden hamile oluyomuş yanii..bakalım hayırlısı 6 ay var önümde inşallah bu kadar sürmez beklemem de olmazsa tüp artık yapcak bişi yok canım valla kilo falan umrumda değil zaten aldı başını gitti 60 oldum napiim..bebeğim olsun da doğsun da sağlıkla sonra veririm elbet...

canım işte klomen gibi yumurta olmasını sağlayan ama yüksek dozda iğne göbekten yapılcak..sonrada çatlatma iğnesi olcam..bakalım hayırlısı...aslında ben orta düzeyin üstünde pko hastasıymışım canım..bunu da bu doktor sayesinde öğrendim..Allah yardımcımız olsun nşallahhh :)

hly cimmm cok sevindim valla guzel haberlerle gelmissin hem artk tam olarak ne durumda oldugunu ve normal yollarla bebegin olabilecegini ogrenmis oldun... hadi hayirlisi insallah temmuzda hamissin :)

bershkacim cook gecmis olsun tatlim... esinin ameliyati icin canini hic sikma Allahin izniyle iyi gececek ve siz umitle bebisinizi bekliyceksiniz:) Bu ameliyattan sonra insallah bebisiniz hemencik gelicek tatlimmmm... Dualarim sizinle

tuğçecim saol bitanem..yani işte kötünün iyisi haberlerle geldim işte..bakalımm Allah tan hayırlısı inşallah..umarım yumoşlarım olur ve tutarlar...

canlarım ben çıkıyorum şimdi evden devam ederiz..çok öptümm siz yazın ben gidince okurum.beni düşüncelerinizden ve duygularnızdan mahrum etmeyin canlarımm :))

anladım bitanem netten bende baktım yumurta tedvsin de yapılan bi iğneymiş çok ta faydalıymış canım rabbim yüzüne gülsün inş bende yarın bi dr soracağım canım eğer olmazsa bana da iğne tadavisi uygulasın artın ne gözüm para görüyo ne de başka bişey tak dedi canıma bak dr değiştirmen bana bile belki umut olacak canım rabbim seni beni ve hepimizi bebeklerine kavuştursun

canım bende ileri derece pko has. ama hamile kalabildim hiç üzme kendini rabbim yeter ki ol de olsun kuzum

canlarım ben çıkıyorum şimdi evden devam ederiz..çok öptümm siz yazın ben gidince okurum.beni düşüncelerinizden ve duygularnızdan mahrum etmeyin canlarımm :))

tamam cnım dıkkat et kendıne :) Güzel gelısmelerını yazmayı unutma sakın... Bu arada şey dıycemm şu incir küründen flnda kullansana bu ayyy? Yumoşlara her açıdan saldır kaçarı göçerı olmasın :)

canım benim biz senin yanındayız, gebe kalana kadar da peşindeyiz unutma. hadi lay lay lom doğru eve

Son düzenleme:

güle güle git canım

canım burda dualarımız hepimiz için hep beraber hamiş kalıp birbirimize destek olacağız

el ele kalp kalbe yola devam edeceğiz gülüm inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…