- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.661
aamiin cnm benim iiinşş...
bende bir yasin kitabı var. hazırlayanlar:S.Osman Dalcı-HçArif Pamuk yazıyor gül resmi var üstünde. Bu olmasa da tüm yasin kitaplarında olması lazım bu duların.
nette de vardır belki.
canım benim yasin kitabında da varmış gülümdikkatli bakmak ve bilmek gerekiyomuş canım
ama senden öğrendiğim iyi oldu canım allah razı olsun bundan sonra bende okuyacam allahın izniyle
olsun bitanem bak birbirimize hatirlatiyoz iste...birimizinki deilse birimizin ki idir kafasi... onun icin burdayiz bitanemmm... Allahimduamalarimizi kabuletsiinnn
sağolun bitanem ya iyi ki varsınız google amcaya da gerek kamadı gülüm
zaten benim yasin kitabımda varmışbakar körlerdenim
ahhhhh kızlarrrr ya ne dir bu çektikleriniz yazılarını okurken ne kadar çok üzüldüm bi insan evladına bu kadır mı eziyet yapılık ki siz onların gelini oğularının eşlerisiniz
eminim ki onların da kızları vardır aynısı yapılsa acaba çok mu hoşlarına gider ya oğlunun yuvasınnı huzurunu bocunca acaba ne geçiyo ellerine sinir oluyorun böyle insanlara
eşlerinin arasına kimse girmemeli ben bunu biir bunu söylerim allah yardımcınız olsun bacılarım allah size sabır kuvver versin
SİZİ DİŞİ TERMİNATÖRLERDEN KORUSUN:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlarrrr merhaba...... cok seviyorum sizleri yaaa.. ne kadar kaynatıyorsunuz bakalımmmm . susun be azcıkkk... yetişemedim hızınıza...
umayyyy canım tebrikler... cok sevındımmm.....
frd canımmmm sen yenisin galiba hic gormedim senıı.. senıde tebrik ederimmm. allah kucagına almayı nasip etsin...
kardaizcimmm bende rüyaalarımda genelde bebek emzırıyorummm.... daha bır sonuca varamadımm
regen canımmm birkacgundur aklımdasın... hamilesin senn.. bana oyle geliyorr.. inşAllahta oyledır....
hly canımmm sıkma canını... ins yeni doktorun sana hayırlı gelır... biliyormusun ikimizin yasları aynı.. kocalarımızında yasları aynı... kocamın arkidislerininde cocukları oluyor pespese... benimkide pek caktırmıyor ama cok uzuluyor... benden daha cok ıstıyor cocugumuzun olmasını.. hersey kader kısmett....
kızlarrrr çekiştirin kaynanaları.. içiniz boşalsınnn...
benımde birkaç gundur yatılı misafirlerim vardı.. biri gitti biri geldi mübarekk.. 11-12-13. günlerim bos gectı.. 14 ve 15 te yani bugun ve yarın kaynanamda olcamm... offf pofff yanii.. gene bos gececek... gene umut yok anlayacagınız....
gectiğimiz aydada o günlerimde kaynanamdaydımm.. ondan onceki aydada oyle denk geldii.. bı deselerki bu kız tedavi oluyor. hap kullanıyor.. onu yanımıza cagırmasakk..yok anacım demiyorlar... atacam kendimi biryerdenn...
kendinize cok cok cok iyi bakın kızlarrr... hepinizi cok sevooooorummmm.... gidene kadar biraz takılayımmm bari.........
sperm testinde hareketli sayısında yükselme var %30 dan % 48 e çıkmış ama canlı sayısı azmış buna sebepte varikosel bu şekilde çoook zor demiş doktor ilaç vermiş ama ameliyat olman gerekiyor demiş
arzum tebrik ederim canım çok sevindim
breshka çok geçmiş olsun tatlım,moralini bozma,en kısa zamanda eşinin sağlığına kavuşması dileğiyle
regen kırmızılar geldi mi?noldu?
kızlar ben hala regol olmadım,kasık ağrıularım biraz azaldı gibi ama yine de normale göre su gibi akıntım var hala,göğüslerde de hafif şişkinlik var hissediyorum,uçlarına dokunamıyorum bugün,sütyen mi tahriş etti yoksa başka bir nedeni mi var bilmiyorum.Çarşambaya randevu aldım,doktor kongreden dönüyormuş çarşamba,gidicem bakalım,önceki tahlil,ultrason ,smear sonucunu da götürücem,bakalım ne dicek.Tahlil kağıdını tek tek inceledim bütün bakılan hormonlar,vs normal değerler içinde,anlamadım gitti...
benim progesteron um 21.gun 0,45 çıktı bu nedemek? " yumurtlayamadın" demek dedi doktor... çok üzüldüm yalan değil..
hikayeee!! o zaman yumurtlamadım ççoook sonra yumurtladım demekki.. hep 14 gün hesabına göre olmuyor ..
Rabbim "ol" desin yeterki ..Allah biliyor zamanını.. Bundan sonra inş. tamamına erdirir Rabbim..
canimcim gelin olmak zor zanaat iste...
Seytan Allah bas kaldirip yemin ettiginde, Allah ona tek bir sart koymus... sadece kari-koca arasina girmecekmis seytan... seytan bunu kabul edip koyulmus ise.. hasetlik, fesatlik, kin, kiskanclik vs vs gibi duygulari körükleyerek, insanligin temeli olan kari-koca iliskisini bizzat kedi bozmamis... maalesef yine biz insanlara bozdurmus ve görüdügünüz gibi devam ediyor, ne yazikki edecek de... ben bosuna mi diyorum bunlara seytanin ögrencileri diyeboynuz kulagi gecermis... insanlar seytani gectiler iste...
evet canım seni takip ediyordum zaten...
bence o akıntıdan bişey çıkmaz üzülme önemli olan içinde birikmeyip akması. eger kötü bişey olsa hem rengi olur hemde mutlaka bir kokusu olmalı diiye düşünüyorum.
sen kendine dikkat et ayaklarını üşütmemeye çalış ve ceyranda kalma sakın. hakkında hayırlısı canım ama kötü bişey değil bence ..
iltihap olduğunu sanmıyorum ben de,iltihap akıntısı tarifine uymuyo çünklü,bildiğimiz vajina akıntısının yoğun versiyonu bendeki,umarım başka bişi çıkmaz,2 ay önceki kontrollerde yapılan şeyleri de götürücem yanımda,bu doktor da baksın.Ya hormonal bişi çıkar bence,ya da mevsimsel falan dicek gibime geliyo.:44:
benimde içime senin yazılarını okuduğumda hep sen hamile çıkacaksın diye doğuyor. hayırlısı olsun
yine kimsecikler yok ne bu millet yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
topiğe nazar mı değdi nee
ben burdayim da tatlim kocis birakmiyor ki takip edeyim.. netten film izliyoruz da... eee nasilsin fistigim??? ben de be gelen var ne giden... :44::44::44::44::44::44:
slm hoşgeldin regencm nasılsın sen de hamilemisin geçmişi okuyamadım gözleim ağrıdı 1450 lerdeydimde çok merak ettim en son okuduğumda bat'ını bekliodun. aaaaaaaaa bu arada screamvay hamileiiiiişşşşş valllahi bak allah yukarda inan onu çok merak ederekten geldim bakmaya çok sevindim burdan kendisini tebrik ederim ve birde bende bugün adet oldum malesef 3 gün geçti diye çok sevinmiştim oysaki ama olsun bu ay işime geldi benimde:) çok fazla giremiyorum ama merak ediyorum sizi . screamvaycım beni 20 hazirana aklermisin canım listede. umutlar birdahaki sefere hepiniz mutlu olun inşallah.
olsun canim önümüzdeki ay olur insallah bak benim ne oldugum belli degil.. 6gündür bekliyorum... 3.gün test yaptim ama negatifti :44::44::44::44::44: bilmiyorum bekliyorum halen... dr'a da gitmek uzun is... bakalim ne olacakbir iki hamisimiz daha var..
ben burdayim da tatlim kocis birakmiyor ki takip edeyim.. netten film izliyoruz da... eee nasilsin fistigim??? ben de be gelen var ne giden... :44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?