2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Son düzenleme:

canimcim gelin olmak zor zanaat iste...

Seytan Allah bas kaldirip yemin ettiginde, Allah ona tek bir sart koymus... sadece kari-koca arasina girmecekmis seytan... seytan bunu kabul edip koyulmus ise.. hasetlik, fesatlik, kin, kiskanclik vs vs gibi duygulari körükleyerek, insanligin temeli olan kari-koca iliskisini bizzat kedi bozmamis... maalesef yine biz insanlara bozdurmus ve görüdügünüz gibi devam ediyor, ne yazikki edecek de... ben bosuna mi diyorum bunlara seytanin ögrencileri diye boynuz kulagi gecermis... insanlar seytani gectiler iste...

ayyy canim agzindan bal damlamiyo akiyo resmen insallah ya... ben ümitli degilim ama olsun insallah deyip acaba demek de güzel bekliyorum bakalim.. :97::97::97::97::97::97:

yok tatlim gelmedi test yaptim o da negatif cikti... bilmiyorum acaba gec mi yerlesti, yoksa sadece stresten dolayi bi gecikme mi... bakicaz artik...

anlican regen beklemede :97::97::97::97::97::97:

yaaaaaaaaaaaa fistik ben seni tenrik edemedim bi türlü karsilasip da.... insallah gecmisi okuyun ca görürüsün.... Allahim hayirli evlatlar nasip etsin insallah doguma gidip gelince de yazarsin... kizlar bakin bebisim iste bunu ben yaptim diye foto da gönderirsin

aynen canım

sıla38 cim selam,ben hala regl olmadım tatlım yaa,geçen çarşamba idrar testi yapmıştım,negatif çıkmıştı,ha bugün ha yarın diye bekliyorum,geçen çarşambadan beri adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı var ama sadece su gibi yumurta akı gibi akıntı geliyo,sanırısn çamaşımıra su damlamış gibi,renksiz kokusuz,bildiğimiz vajina akıntısı,ama çok yoğun,bi de dün akşamdan beri öğüs uçlarım acıyo,sütyen mi tahriş etti yoksa başka bi nedeni mi var bilmiyorum,:44:çarşamba doktora gidicem bakalım noluyo diye,bıraktığın gibiyim yani

Son düzenleme:

iltihap olduğunu sanmıyorum ben de,iltihap akıntısı tarifine uymuyo çünklü,bildiğimiz vajina akıntısının yoğun versiyonu bendeki,umarım başka bişi çıkmaz,2 ay önceki kontrollerde yapılan şeyleri de götürücem yanımda,bu doktor da baksın.Ya hormonal bişi çıkar bence,ya da mevsimsel falan dicek gibime geliyo.:44:

benimde içime senin yazılarını okuduğumda hep sen hamile çıkacaksın diye doğuyor. hayırlısı olsun

benimde içime senin yazılarını okuduğumda hep sen hamile çıkacaksın diye doğuyor. hayırlısı olsun

valla canım benim,benim bu regl sıkıntımı bilen herkeste aynı his var da bi de bilimsel veriler var bi tarafta ,bakalım nolcak kötü bişi çıkmasında ,vakti saati ne zamansa o zaman gelir bebiş inşallah,bu arada regl olmak da ne büyük nimöetmiş onu anladım,sakın kırmızılar geldi diye üzülmeyin kızlar,gelmemesi daha sinir bozucuymuş,şu sıcak havada pedle dolaşmaya bile razıyım valla (normalde nefret ederim,o ped sıcakta pişirir falan)

yine kimsecikler yok ne bu millet yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

topiğe nazar mı değdi nee

yine kimsecikler yok ne bu millet yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

topiğe nazar mı değdi nee

ben burdayim da tatlim kocis birakmiyor ki takip edeyim.. netten film izliyoruz da... eee nasilsin fistigim??? ben de be gelen var ne giden... :44::44::44::44::44::44:

ben burdayim da tatlim kocis birakmiyor ki takip edeyim.. netten film izliyoruz da... eee nasilsin fistigim??? ben de be gelen var ne giden... :44::44::44::44::44::44:

slm hoşgeldin regencm nasılsın sen de hamilemisin geçmişi okuyamadım gözleim ağrıdı 1450 lerdeydimde çok merak ettim en son okuduğumda bat'ını bekliodun. aaaaaaaaa bu arada screamvay hamileiiiiişşşşş valllahi bak allah yukarda inan onu çok merak ederekten geldim bakmaya çok sevindim burdan kendisini tebrik ederim ve birde bende bugün adet oldum malesef 3 gün geçti diye çok sevinmiştim oysaki ama olsun bu ay işime geldi benimde:) çok fazla giremiyorum ama merak ediyorum sizi . screamvaycım beni 20 hazirana aklermisin canım listede. umutlar birdahaki sefere hepiniz mutlu olun inşallah.

Son düzenleme:

olsun canim önümüzdeki ay olur insallah bak benim ne oldugum belli degil.. 6gündür bekliyorum... 3.gün test yaptim ama negatifti :44::44::44::44::44: bilmiyorum bekliyorum halen... dr'a da gitmek uzun is... bakalim ne olacakbir iki hamisimiz daha var..

kimki onlar ben bilmiyorum:) ya çok merak ederim ben böyle muallakta kalan şeyleri müjdeli haberini bekliyorum inşallah bebeğin seninledir:)

Son düzenleme:
mpb nihanca azra3434+ hoşgeldiniz hepinizz nasılsınız bakalım
:92::79:

Son düzenleme:

aman da aman regenişkom da burdaymış kocişiyle film keyfi yapıyomuş

benim kociş yine yok nöbette tek tabanca takılıyıorum offf ya

aman canım inş hiç gelmez bitanem geç döllenme falan olmuştur cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…