2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hoşbulduk cnm. iyiyim diyemiycem 1 haftadır ara ara tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum kendimi toplamak zaman alıyor. sen nasılsın...

canım ne oldu hayırıdr hastamısın :26::26: allah korusun canım dikkat et kendine inş önemli bişer değildir :26::26:

belki de bebiştendir canım :44::44:

canım ne oldu hayırıdr hastamısın :26::26: allah korusun canım dikkat et kendine inş önemli bişer değildir :26::26:

belki de bebiştendir canım :44::44:

bebiş yoktur cnm ya karnım ağrıyor gelir herhalde bir iki güne . ama neden oluyor bilmiyorum sıcakta etkiliyor herhalde. elim ayağım titriyor bir anda geçen 9 a 6 geldi tansiyon şuan yine halsizim.

bebiş yoktur cnm ya karnım ağrıyor gelir herhalde bir iki güne . ama neden oluyor bilmiyorum sıcakta etkiliyor herhalde. elim ayağım titriyor bir anda geçen 9 a 6 geldi tansiyon şuan yine halsizim.

ahhh canım ya dikkat ol dediğin gibi havalar çok ama çok sıcak etkiliyo olabilir gülüm ya bol bol sıvı tüket

gelmesin canım gelmesin inan çok üzülürüm yeter artık bu krmızılar bırasın peşimizi

hoşbulduk cnm. iyiyim diyemiycem 1 haftadır ara ara tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum kendimi toplamak zaman alıyor. sen nasılsın...

nie öyle oluyoki biz bebekmi kırmızılarmı diye diye kendimizi unutuyoruz daha anne olmadan doğmamış bebeklerimiz için uğraşıyoruz ama değer de çok yıpranıyor insan ya en çokta beklemek koyuyor günler geçmiyor :):93:

sende hoşgeldin canımm

üstte yazını okudum canım kırmızılar gelmiş olsun canım yeni ay yeni umutlar inş bizde burda günün birinde hamiş olup çıkacağız

innnşallah canım ya ben o gelecek günlerin özlemi içerisindeyim ya o hayallerim beynimde artık arşiv olmuş yaşanmayı bekleeeeeerrr durur gün geçtikçe biriktiriyorum:) (duygusala bağladım eşimde yok yanmda çok moralim bozuk yanlız ve huzursuzum

ahhh canım ya kim hayal kumuyo ki hep bi özlem hep bi hasret içersindeyiz benim de aklımdan binbir türlü şey geçiyo bazen düşünmekten beynim çatlıyo şuan hamiş olsam öyle yaparım şöyle giyinirim offf beklemk çok zor bütün gün bütün gece düşündüğümü bilirim gözüme gram uyku girmez
benim de eşim bugece yok canım bende yalnızım

senin eşin nerde kuzum :26::26:

Son düzenleme:

canim gercekten carsambayi iple cekicem... hadi insallah bukadar beklentine deger ve bu yazi pedsiz atlatirsin

benimde akintim cok cogaldi yaklasik 1,1.5 haftadir bende de cok akinti var... ama zararsiz gibi seffaf ,kokusuz......neyse artik??sende dr abi sorarsin bilgilerimiz tazelenir.... hadi bakalim insallah guzel haberlerini bekliyoruzzz... goguslerin adet donemlerinde agrir miydi peki,??

benim eşim şehirdışında çalışıyor hafta içi yok haftasonu 2 gün var bu aralar çok bunaldım evde kendi sesimi bile unutuyorum eşim aramasa konuşmayı unutcam o hayaller bi gerçekleşse hayatımıza renk gelse keşke bende uyurken uyanıkken dişlerimi fırçalarken çiçeklrimi sularken evi süpürürken hep hayal kurarım şimdi bi kızım olsaydı yada oğlum çiçeğimi koparsa süpürgeyi kapatsa bulaşık köpüğünü üzerime atsa beni uyandırsa ahhh ah o günler gelecekmi rabbim yinede sana sonzuz şükürler olsun çok uzun yazıyorum kusuruma bakmyn ama şuan içimi dökeceğim bir burası var .....

kimki onlar ben bilmiyorum:) ya çok merak ederim ben böyle muallakta kalan şeyleri müjdeli haberini bekliyorum inşallah bebeğin seninledir:)

ahhhh canim benim bilmiyorum insallahh bakalim ümitlenmek istemesem de ümitleniyorum iste.... :97::97::97::97::97::97:

kizlaaaaaaaarrrrrrrrrr.......... guzelliklerrr canlarimmm...hadi uzulmeyin bakayim..karabulutlari dagitin..insallahtum hayalleriniz tek tek gercek olacak Allahin izniyleee... gelecekler sagsaglim insallah..trefige takildilar benceeeeyani bakin en azindan biizburda kac kisiyizzz ..bizede anca yetisecekler..yaklasti!!! nolsun trafik coook sIkIsikkkkk!!!!

ay vallahi ona raziyim... gec döllenmesi hic döllenmemesinden iyidir...

ay tatlim benimki de egitime gitcekmis bir hafta :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
napcam ben yalniz yalniz, git annemlerde kal diyo yok daha neler.. bana kk yeter

_ebru32
nihanca+
leplepi+
wifeofdemon+
sila38+
xtuqcex+
azra3434+

kizlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hosgeldiniz... :79::79::79::79::79::79:

canım ya senin durumun benden daha zormuş canım benimkisi nöbet bitiminde yine geliyo çok şükür yarın sabah 7 de yanımda olacak allahın izniyleallah sana kolaylık versin canım

inş canım o bütün kuduğumuz hayallerimiz gerçekleşir bi gün gülüm

aaa caniim nedemek uzun yaziyorummmm...tabiki yazacaksin esas yazmayinca sikayet ediyoruz biz!!!!yazdiklarini da sIkIlmadan okuyoruz canim.... ogunlerde gelecekdesem teselli bulmayacaksin ama gercekten gelecek insallahhh.....yeter ki Rabbime dua etmekten vazgecmeyelimmm!!! umudu kesmeyelim!!!

merhaba, kızlar, naber, yenilik varmı?

öğlen bayağı bi döküldüm, sağolsun, kızlarımız hepsi teselli etmeye, destek olmaya durdular, ALLAH hepinizden razı olsun, tatlılarım benim.

Polyannacım, tatlım, bu arada battan bir gün önce test yaptım, negatif çıktı, hesaplamay durdum, geçen seferki hamişliğimde battan 2 gün sonra silik çıkmıştı, o gün beta HCG değerim 100 civarındaydı. demekki 100e yaklaşmadan idrar testinde çıkmayabiliyor, battan 1 gün önce ise 100e varması çok düşük olasılık. kısacası, kendimi teselli ettim bu şekilde. belirtilerim ve ateşim hamile olduğumu gösteriyor, bugün batımdı, ve gelen giden yok ki, bende 1 gün bile şaşmazdı. neyse, hayırlısı olsun bakalım, yarın da gelen giden olmazsa, belki çarşamba kan testine giderim.

ay vallahi ona raziyim... gec döllenmesi hic döllenmemesinden iyidir...

ay tatlim benimki de egitime gitcekmis bir hafta :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
napcam ben yalniz yalniz, git annemlerde kal diyo yok daha neler.. bana kk yeter

inş canikom ya bebişin şu an yerleşme aşamasındadır

aman desene canım 1 hafta sende tek tabaca takılacaksın

gel kuzum gel biz senin burda yalnızlığını hissettirmeyiz canım

Son düzenleme:

ya evet taşıncaz bizde zaten ama daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…