- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.681
mpb nihanca azra3434+ hoşgeldiniz hepinizz nasılsınız bakalım
:92::79:
mpb nihanca azra3434+ hoşgeldiniz hepinizz nasılsınız bakalım
:92::79:
hoşbulduk cnm. iyiyim diyemiycem 1 haftadır ara ara tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum kendimi toplamak zaman alıyor. sen nasılsın...
canım ne oldu hayırıdr hastamısın :26::26: allah korusun canım dikkat et kendine inş önemli bişer değildir :26::26:
belki de bebiştendir canım :44::44:
bebiş yoktur cnm ya karnım ağrıyor gelir herhalde bir iki güne. ama neden oluyor bilmiyorum sıcakta etkiliyor herhalde. elim ayağım titriyor bir anda geçen 9 a 6 geldi tansiyon şuan yine halsizim.
hoşbulduk cnm. iyiyim diyemiycem 1 haftadır ara ara tansiyonum düşüyor halsizleşiyorum kendimi toplamak zaman alıyor. sen nasılsın...
sende hoşgeldin canımm
üstte yazını okudum canım kırmızılar gelmiş olsun canım yeni ay yeni umutlar inş bizde burda günün birinde hamiş olup çıkacağız
innnşallah canım ya ben o gelecek günlerin özlemi içerisindeyim ya o hayallerim beynimde artık arşiv olmuş yaşanmayı bekleeeeeerrr durur gün geçtikçe biriktiriyorum:) (duygusala bağladım eşimde yok yanmda çok moralim bozuk yanlız ve huzursuzum
sıla38 cim selam,ben hala regl olmadım tatlım yaa,geçen çarşamba idrar testi yapmıştım,negatif çıkmıştı,ha bugün ha yarın diye bekliyorum,geçen çarşambadan beri adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı var ama sadece su gibi yumurta akı gibi akıntı geliyo,sanırısn çamaşımıra su damlamış gibi,renksiz kokusuz,bildiğimiz vajina akıntısı,ama çok yoğun,bi de dün akşamdan beri öğüs uçlarım acıyo,sütyen mi tahriş etti yoksa başka bi nedeni mi var bilmiyorum,:44:çarşamba doktora gidicem bakalım noluyo diye,bıraktığın gibiyim yani
benim eşim şehirdışında çalışıyor hafta içi yok haftasonu 2 gün var bu aralar çok bunaldım evde kendi sesimi bile unutuyorum eşim aramasa konuşmayı unutcam o hayaller bi gerçekleşse hayatımıza renk gelse keşke bende uyurken uyanıkken dişlerimi fırçalarken çiçeklrimi sularken evi süpürürken hep hayal kurarım şimdi bi kızım olsaydı yada oğlum çiçeğimi koparsa süpürgeyi kapatsa bulaşık köpüğünü üzerime atsa beni uyandırsa ahhh ah o günler gelecekmi rabbim yinede sana sonzuz şükürler olsun çok uzun yazıyorum kusuruma bakmyn ama şuan içimi dökeceğim bir burası var .....ahhh canım ya kim hayal kumuyo ki hep bi özlem hep bi hasret içersindeyiz benim de aklımdan binbir türlü şey geçiyo bazen düşünmekten beynim çatlıyo şuan hamiş olsam öyle yaparım şöyle giyinirim offf beklemk çok zorbütün gün bütün gece düşündüğümü bilirim gözüme gram uyku girmez
benim de eşim bugece yok canım bende yalnızım
senin eşin nerde kuzum :26::26:
kimki onlar ben bilmiyorum:) ya çok merak ederim ben böyle muallakta kalan şeyleri müjdeli haberini bekliyorum inşallah bebeğin seninledir:)
aman da aman regenişkom da burdaymış kocişiyle film keyfi yapıyomuş
benim kociş yine yok nöbettetek tabanca takılıyıorum offf ya
aman canım inş hiç gelmez bitanem geç döllenme falan olmuştur cicim
normal olarak insan kendini tutamıyor inşallah beklentilerin mutluluğa dönüşür:)ahhhh canim benim bilmiyorum insallahh bakalim ümitlenmek istemesem de ümitleniyorum iste.... :97::97::97::97::97::97:
benim eşim şehirdışında çalışıyor hafta içi yok haftasonu 2 gün var bu aralar çok bunaldım evde kendi sesimi bile unutuyorum eşim aramasa konuşmayı unutcam o hayaller bi gerçekleşse hayatımıza renk gelse keşke bende uyurken uyanıkken dişlerimi fırçalarken çiçeklrimi sularken evi süpürürken hep hayal kurarım şimdi bi kızım olsaydı yada oğlum çiçeğimi koparsa süpürgeyi kapatsa bulaşık köpüğünü üzerime atsa beni uyandırsa ahhh ah o günler gelecekmi rabbim yinede sana sonzuz şükürler olsun çok uzun yazıyorum kusuruma bakmyn ama şuan içimi dökeceğim bir burası var .....
benim eşim şehirdışında çalışıyor hafta içi yok haftasonu 2 gün var bu aralar çok bunaldım evde kendi sesimi bile unutuyorum eşim aramasa konuşmayı unutcam o hayaller bi gerçekleşse hayatımıza renk gelse keşke bende uyurken uyanıkken dişlerimi fırçalarken çiçeklrimi sularken evi süpürürken hep hayal kurarım şimdi bi kızım olsaydı yada oğlum çiçeğimi koparsa süpürgeyi kapatsa bulaşık köpüğünü üzerime atsa beni uyandırsa ahhh ah o günler gelecekmi rabbim yinede sana sonzuz şükürler olsun çok uzun yazıyorum kusuruma bakmyn ama şuan içimi dökeceğim bir burası var .....
ay vallahi ona raziyim... gec döllenmesi hic döllenmemesinden iyidir...
ay tatlim benimki de egitime gitcekmis bir hafta :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
napcam ben yalniz yalniz, git annemlerde kal diyoyok daha neler.. bana kk yeter
canım ya senin durumun benden daha zormuş canımbenimkisi nöbet bitiminde yine geliyo çok şükür yarın sabah 7 de yanımda olacak allahın izniyle allah sana kolaylık versin canım
inş canım o bütün kuduğumuz hayallerimiz gerçekleşir bi gün gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?