2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yoookk daha nelerrr ne isin varmis annesigilde yaaa!!! ben dellendim burdaa... ayy anlamam ha sanki zaten ev yakin olacak olan her halukarda olur!!!yok yok biz varizzzz yalniz deilsiinnn
_ebru32
nihanca+
leplepi+
wifeofdemon+
sila38+
xtuqcex+
azra3434+

kizlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hosgeldiniz... :79::79::79::79::79::79:
hosgorduk ikizciimmm. film bitti sanirim postlarin sIklastiii

ahhh canım şu trafik bi açılamdı

eşim bazen takılıyo bana galiba diyo fabrikada hata sorun var üretime geçemiyo

ayy canm ya saol, çok saol hemde şuan varya sanki omuzumda elini hissettim ayy bu arada kibir için demiyorum bakın, ama demeden de edemeyeceğim biz eşimle umreye gitcez orda rabbimden isteyeceğim bol bol dua edeceğim artık ,sizede yaparım

canimm benim..Allah senden de razi olsun... hepimizin biraz ortak yasantilari var aslinda.. bence burda bizilerin olmasi bir tesaduf deil.. tesaduflere de inanmam zaten... birsuru insandan bizler gibi olmayanlari da var,illa ki var...onun icin burda bulusmamizin coknedeni var ve birbirimize iyi gelioruz...

durumunla ilgili ben soracaktim seni gormuskensagolasin sen aydinlattin sormadan.. gercekten insallah diyorum kendi kendini de teskin etmissin maasallah.. insallah alirsin meyveni ve sonuna kadar goturursun...

gülüm inş bebeğin seninledir beraberdir canım sende o güzel haberi verisin canım burda kutlama yaparız

canım bişey sorcaktım ben :26::26:

ilişki sırasında bende yanma oluyo canım ya nedendir acaba malum özel ve önemli günler ama ben isyanlardayım :18::18::18::18::18::18::18::18:

ahhh canım şu trafik bi açılamdı

eşim bazen takılıyo bana galiba diyo fabrikada hata sorun var üretime geçemiyo
bebegim uretim hatali olmasin da bi kac ay gec uretsin!!!! bence acildi artik trafik ole bi hissiyatim var!!!!!

aayyy kuzucummm maasallah bin kere hemde!!! nasi sevindim adinizaaagidin tabi kiiii... Rabbim kabul etsin, bizlerede nasip etsin insallahh..... dualarinda da olacagimizi biliyorum!

sılacım, evet, tatlım, bence de öyle, burada buluşmamız hiç tesadüf değil, ALLAH bizim buraya toplanmamıza ve birbirimize destek olmamıza yardım ediyor işte. demekki birbirimize ihtiyacımız var, ALLAHIM herkese sizler gibi arkadaşlar nasip etsin, bugün kendimi çok yalnız hissediyordum, sizinle konuşuncaya kadar

nihancacım yanma hissinin nereden kaynaklandığı önemli, eğer biraz yukarı bölgeden, yani klitoris dediğimiz bölgede hissediyorsan, idrar yollarını üşütmüş olabilirsin, yok eğer direkt vajinanın içinde hissediyorsan o zaman ufak bir enfeksiyonun olabilir, yani bir fitille halledilir. doktora görün derim ben. geçmiş olsun tatlım.

ya evet taşıncaz bizde zaten ama daha çok var
hakkınızda hayırlı olsun canım

canım eşinle umreye gidecekmişsiniz ne güzel canım ya rabbim inş bizlere de nasip eder gösteriri sağ sağlim gidin gelin canım

allahım kabul etsin şimdiden

canım ya sadece ilişki esnasında yanma oluyo gülüm onun haricinde bi sıkıntım yok şükür zaten yarın dr kont. var belki dediğin gibi bi fitille halledilebilir kuzum :44::44::44::44:

teşekkür edrim gülüm

off canım ya valla artık seri üretime geçsin artık amaa aaaa olmuyo böyleee

artık yeşil ışık yansın tarfik açılsınnn

bende çok sevindim ilk duyduğumda saol sizede nasip etsin inşallah. unutmam dualarımda sizleride :)))

Son düzenleme:
hakkınızda hayırlı olsun canım

canım eşinle umreye gidecekmişsiniz ne güzel canım ya rabbim inş bizlere de nasip eder gösteriri sağ sağlim gidin gelin canım

allahım kabul etsin şimdiden

çok saol nihancm sizede nasip olsun inşallah:)

wifeofdemoncum ve regencimm insallah kirmizilariniz gelmezzz... buarada screamawaycim dugun kosusturmasinda oldugu icin pek giremiyo ve listeyi atamiyo kimlerin bati yaklasti acepp ??

kizlar benim 2 gundur bulantim ve halsizligim basladi... kafami yastiktan kaldiriyorum midem bulaniyo bu sefer kafami tekrar koyuyorum yastiga :) esim haci yatmaz gibi oldun diyoo dik duramiyosun saga sola devrilip duruyosun diyooo ve bnmle dalga geciyo son zmnlarla sedyeyle tasirim seni karicim korkma diyo deli yaaa:)) ama ilk zmnlar normalmis druma sordumm yrnda kontrole gidicem bakalim neler olcakkk

bizim topikin doktoru yaaa iyiki kaynanam seni tanimiyor

evet evet tatlim bitti... bi de yatirsaydim acardik bi konu rahat rahat

inş canikom ya bebişin şu an yerleşme aşamasındadır

aman desene canım 1 hafta sende tek tabaca takılacaksın

gel kuzum gel biz senin burda yalnızlığını hissettirmeyiz canım

öyle canim kalcam tek basima... olsun, dedigin gibi siz varsiniz.. insallah o zamana da ögrenirim ki bebüs benümleee kutlama aksami yapariz...

bir de ikimiz de hamis olurmusuz ama ben atesime güvenemiyorum canim yaa... uykum cok bölündügünden düsük cikmis olabilir mi doktorum??? :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…