- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.701
yoookk daha nelerrr ne isin varmis annesigilde yaaa!!! ben dellendim burdaaay vallahi ona raziyim... gec döllenmesi hic döllenmemesinden iyidir...
ay tatlim benimki de egitime gitcekmis bir hafta :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
napcam ben yalniz yalniz, git annemlerde kal diyoyok daha neler.. bana kk yeter
hosgorduk ikizciimmm. film bitti sanirim postlarin sIklastiii_ebru32
nihanca+
leplepi+
wifeofdemon+
sila38+
xtuqcex+
azra3434+
kizlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hosgeldiniz... :79::79::79::79::79::79:
kizlaaaaaaaarrrrrrrrrr.......... guzelliklerrr canlarimmm...hadi uzulmeyin bakayim..karabulutlari dagitin..insallahtum hayalleriniz tek tek gercek olacak Allahin izniyleee... gelecekler sagsaglim insallah..trefige takildilar benceeeeyani bakin en azindan biizburda kac kisiyizzz ..bizede anca yetisecekler..yaklasti!!! nolsun trafik coook sIkIsikkkkk!!!!
aaa caniim nedemek uzun yaziyorummmm...tabiki yazacaksin esas yazmayinca sikayet ediyoruz biz!!!!yazdiklarini da sIkIlmadan okuyoruz canim.... ogunlerde gelecekdesem teselli bulmayacaksin ama gercekten gelecek insallahhh.....yeter ki Rabbime dua etmekten vazgecmeyelimmm!!! umudu kesmeyelim!!!
merhaba, kızlar, naber, yenilik varmı?
öğlen bayağı bi döküldüm, sağolsun, kızlarımız hepsi teselli etmeye, destek olmaya durdular, ALLAH hepinizden razı olsun, tatlılarım benim.
Polyannacım, tatlım, bu arada battan bir gün önce test yaptım, negatif çıktı, hesaplamay durdum, geçen seferki hamişliğimde battan 2 gün sonra silik çıkmıştı, o gün beta HCG değerim 100 civarındaydı. demekki 100e yaklaşmadan idrar testinde çıkmayabiliyor, battan 1 gün önce ise 100e varması çok düşük olasılık. kısacası, kendimi teselli ettim bu şekilde. belirtilerim ve ateşim hamile olduğumu gösteriyor, bugün batımdı, ve gelen giden yok ki, bende 1 gün bile şaşmazdı. neyse, hayırlısı olsun bakalım, yarın da gelen giden olmazsa, belki çarşamba kan testine giderim.
öğlen bayağı bi döküldüm, sağolsun, kızlarımız hepsi teselli etmeye, destek olmaya durdular, ALLAH hepinizden razı olsun, tatlılarım benim.
Polyannacım, tatlım, bu arada battan bir gün önce test yaptım, negatif çıktı, hesaplamay durdum, geçen seferki hamişliğimde battan 2 gün sonra silik çıkmıştı, o gün beta HCG değerim 100 civarındaydı. demekki 100e yaklaşmadan idrar testinde çıkmayabiliyor, battan 1 gün önce ise 100e varması çok düşük olasılık. kısacası, kendimi teselli ettim bu şekilde. belirtilerim ve ateşim hamile olduğumu gösteriyor, bugün batımdı, ve gelen giden yok ki, bende 1 gün bile şaşmazdı. neyse, hayırlısı olsun bakalım, yarın da gelen giden olmazsa, belki çarşamba kan testine giderim.
bebegim uretim hatali olmasin da bi kac ay gec uretsin!!!! bence acildi artik trafik ole bi hissiyatim var!!!!!ahhh canım şu trafik bi açılamdı
eşim bazen takılıyo bana galiba diyo fabrikada hata sorun var üretime geçemiyo
ayy canm ya saol, çok saol hemde şuan varya sanki omuzumda elini hissettim ayy bu arada kibir için demiyorum bakın, ama demeden de edemeyeceğim biz eşimle umreye gitcez orda rabbimden isteyeceğim bol bol dua edeceğim artık ,sizede yaparım
hakkınızda hayırlı olsun canımya evet taşıncaz bizde zaten ama daha çok var
ayy canm ya saol, çok saol hemde şuan varya sanki omuzumda elini hissettim ayy bu arada kibir için demiyorum bakın, ama demeden de edemeyeceğim biz eşimle umreye gitcez orda rabbimden isteyeceğim bol bol dua edeceğim artık ,sizede yaparım
sılacım, evet, tatlım, bence de öyle, burada buluşmamız hiç tesadüf değil, ALLAH bizim buraya toplanmamıza ve birbirimize destek olmamıza yardım ediyor işte. demekki birbirimize ihtiyacımız var, ALLAHIM herkese sizler gibi arkadaşlar nasip etsin, bugün kendimi çok yalnız hissediyordum, sizinle konuşuncaya kadar
nihancacım yanma hissinin nereden kaynaklandığı önemli, eğer biraz yukarı bölgeden, yani klitoris dediğimiz bölgede hissediyorsan, idrar yollarını üşütmüş olabilirsin, yok eğer direkt vajinanın içinde hissediyorsan o zaman ufak bir enfeksiyonun olabilir, yani bir fitille halledilir. doktora görün derim ben. geçmiş olsun tatlım.
bebegim uretim hatali olmasin da bi kac ay gec uretsin!!!! bence acildi artik trafik ole bi hissiyatim var!!!!!
aayyy kuzucummm maasallah bin kere hemde!!! nasi sevindim adinizaaagidin tabi kiiii... Rabbim kabul etsin, bizlerede nasip etsin insallahh..... dualarinda da olacagimizi biliyorum!
bende çok sevindim ilk duyduğumda saol sizede nasip etsin inşallah. unutmam dualarımda sizleride :)))bebegim uretim hatali olmasin da bi kac ay gec uretsin!!!! bence acildi artik trafik ole bi hissiyatim var!!!!!
aayyy kuzucummm maasallah bin kere hemde!!! nasi sevindim adinizaaagidin tabi kiiii... Rabbim kabul etsin, bizlerede nasip etsin insallahh..... dualarinda da olacagimizi biliyorum!
hakkınızda hayırlı olsun canım
canım eşinle umreye gidecekmişsiniz ne güzel canım ya rabbim inş bizlere de nasip eder gösteriri sağ sağlim gidin gelin canım
allahım kabul etsin şimdiden
sılacım, evet, tatlım, bence de öyle, burada buluşmamız hiç tesadüf değil, ALLAH bizim buraya toplanmamıza ve birbirimize destek olmamıza yardım ediyor işte. demekki birbirimize ihtiyacımız var, ALLAHIM herkese sizler gibi arkadaşlar nasip etsin, bugün kendimi çok yalnız hissediyordum, sizinle konuşuncaya kadar
nihancacım yanma hissinin nereden kaynaklandığı önemli, eğer biraz yukarı bölgeden, yani klitoris dediğimiz bölgede hissediyorsan, idrar yollarını üşütmüş olabilirsin, yok eğer direkt vajinanın içinde hissediyorsan o zaman ufak bir enfeksiyonun olabilir, yani bir fitille halledilir. doktora görün derim ben. geçmiş olsun tatlım.
yoookk daha nelerrr ne isin varmis annesigilde yaaa!!! ben dellendim burdaa... ayy anlamam ha sanki zaten ev yakin olacak olan her halukarda olur!!!yok yok biz varizzzz yalniz deilsiinnn
hosgorduk ikizciimmm. film bitti sanirim postlarin sIklastiii
inş canikom ya bebişin şu an yerleşme aşamasındadır
aman desene canım 1 hafta sende tek tabaca takılacaksın
gel kuzum gel biz senin burda yalnızlığını hissettirmeyiz canım
öyle canim kalcam tek basima... olsun, dedigin gibi siz varsiniz.. insallah o zamana da ögrenirim ki bebüs benümleeekutlama aksami yapariz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?