- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.721
iyi akşamlar kızlar....ben geldimm...
geçmişi okuyayım dedim bayağı var...nasılsınız bakalım görüşmeyeli....
ahhh kuzuuummm bilmez miyimm o durumlariii!! ii bilirimmm pek zordurrr..........ama gececek insallah.. rahatlican.. istahin falan da kapanmistirr.. ama masaallah burdasin bak hala guun var ben tum horizantal dim.... benimkide horizontal derdiiii vayyy ozledimm gene bak ogunleriiiwifeofdemoncum ve regencimm insallah kirmizilariniz gelmezzz... buarada screamawaycim dugun kosusturmasinda oldugu icin pek giremiyo ve listeyi atamiyo kimlerin bati yaklasti acepp ??
kizlar benim 2 gundur bulantim ve halsizligim basladi... kafami yastiktan kaldiriyorum midem bulaniyo bu sefer kafami tekrar koyuyorum yastiga :) esim haci yatmaz gibi oldun diyoo dik duramiyosun saga sola devrilip duruyosun diyooo ve bnmle dalga geciyo son zmnlarla sedyeyle tasirim seni karicim korkma diyo deli yaaa:)) ama ilk zmnlar normalmis druma sordumm yrnda kontrole gidicem bakalim neler olcakkk
ayyy yatsiin yatsinn da epeydir kaynatamioduk....sende dusunnnevet evet tatlim bitti... bi de yatirsaydimacardik bi konu rahat rahat
canlarım nasılsınız???
biraz geçmişe yüzeysel baktım...adapazarından kuzenim geldi..çok fazla okuyamadım ama umaycımla frd cim hamişmiş...maşallahh Allah tamamına erdirsin canlarım tebrik ederimm...hepinizi öpüyorum..bi yaramazlık yoktur umarım..ben şimdi kaçarr çok yorgunum..bugünn ruhumu yoran bir gündü...şimdi dinlenip ve güzel bi uyku çekeyimm yarın görüşürüz canlarımm kendinize ii bakın...öpüyorum hepiniziiiii...iyi gecelerrr
Ben geldimmmmmmm... Bugun napmıssınızzz oyleee... Nerdeyse 25 sayfa gerideyimmmm...
ahhh kuzuuummm bilmez miyimm o durumlariii!! ii bilirimmm pek zordurrr..........ama gececek insallah.. rahatlican.. istahin falan da kapanmistirr.. ama masaallah burdasin bak hala guun var ben tum horizantal dim.... benimkide horizontal derdiiii vayyy ozledimm gene bak ogunleriii
ayyy yatsiin yatsinn da epeydir kaynatamioduk....sende dusunnn
amaannn pek bisevindirik oldum geldigineee... nasilsincanim yok yaramazlik ,aksilik demi?? kanama falan iisin demi??? dugun haftasonumuuu...ozluyoz senivalla ...
25 sayfa mi yapmisizz ii olmus epeydir tutuktuk ...acildik insallahhh
sılacımmmmm, bende cok sevindim burayı kalabalık bulduguma...
25 sayfa yazmıssınız bugun... daha okuyamadım...
benim dun lekelenme oldu... bugun doktorla konustum telefonda.. progestron takviyesi alıyorum dusugu engellesin diye...
sen ne yaptın canım? bekliyorsun daha di mi?
yatti tatlim... bugün filmlerden bahsedelim kizlarrrr....... en cok sevdigimiz filmleri söyleyelim böylece birbirimize fikir nvermis oluruz.. uyar mi sizeee????????
iyi canim aman Allahim korusun sizi..eger muayene olabilmedurumun varsa gorunursen de cok sevinirizzz... yegenimiz denhaber getirirsin bize...
bende bekliorum canim...zaman pek cabuk geciyor yaa...ayin sonuna geldik bileee... bianda 3hamile haberi aldik gerisi gelir insallahh...
iyi canim aman Allahim korusun sizi..eger muayene olabilmedurumun varsa gorunursen de cok sevinirizzz... yegenimiz denhaber getirirsin bize...
bende bekliorum canim...zaman pek cabuk geciyor yaa...ayin sonuna geldik bileee... bianda 3hamile haberi aldik gerisi gelir insallahh...
ayy ben geldim sakinlesmeye basladı burasııııı... herkes kaciyorr sanırım...
bu arada kızlar, burayı tr'de oldugumdan cok fazla takip edemiyorum... malum dugun telası icindeyiz...
sılacımmm, randevuyu aldım... cuma muayene olcam... ozellikle biraz gec aldım.. belki gitmisken keseyi filan da gorurum diye...
listeyi de guncelleyemedim kızlarrr... insallah guncellicem... insallah sılacımmmmm, bu ay sana da hamile yazarizzzz....
hulya kırmızıları mı gormus? cok anlayamadım onu....
guzeliiim biz onu konusmustuk ....unuttun mu?? yoksa sen yok muydun ogun???...buarada siz niye netten filmizliyonuz bakiimmm hiiiikiralayin... veya burda sistemvar istedigin filmi secip parasini oduyon tv den ...... orda da vardir kesin... olmaz bolee .....
biliyoruz tatlim senin tatli telasini...bizim icinde foto cekinirsenseviniriz..bakariz bilirsin peek merakli topicimiz varr....
insallah canim ozaman cuma aksami aydinlat bizi mutlaka...
valla cook istiyorum herkes de cok istiyortabi ama yazsin gercekten cook ii gelecek...sevkim cogaldi.....
evet canim hlynin regli basladi..maalesef.. ama ufak capli tedavi surecine girdiii.... dr unu degisti.. simdi daha memnun!! insallah cabalarinin karsiligin alir....
kızlaar batım 19 hazirandı, bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi de gördümkan verdim onun sonucunu bekliyorum heyecanlaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?