2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

baak istee dusunemedimm...tatlim turk tv bendede yok hem anten koyma olayindan dolayi hem de siddetle istemiyoruzzzz....ben turk sinemalarina bakma ihtimalinizi dusunemedim sanirim...biz yabancilari izledimiz icinzahir!!

ee yatsin canimbirisi yalinizzzz......

selamlar kızlar...
ne var ne yok.?
ben memleketteyim,giremiyorum çok fazla:97:
hamile haberimiz vardır sanırım
hepsini tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim

hisssssttt regencimmm, ben senden umitliyim....

ayyy vallahi ben de dermisim ama diyemiyorum cünkü atesimden dolayi bir de test zaten negatifdi.. oooof of.. biliyorsun tatlim burda da randevu olmak icin epeyce beklemek gerekiyo.. sabah mail yazdim ama halen cevap gelmedi umarim sabah gelir.. acil olunca hic orali oluyor kötü insanlar...

yatsin yaa... uyuyamiyormus... peki dedim is yeriyle gidince nasil uyuyacakasin hem de otelde?? o ayri diyo pasam.. maksat beni de yatiracak uykum yok yaa...

aslinda soyle ccanim ii bak simgelerimee....

once hamis resmi ciziyoz sonra sIkIntilaniyozzzzz.....

sonra hop seviiyoz ondan sonra dusunuyozzz.....
ve agliozzzzz

heeeee ayvayi yiyoruz diyorsun yani

kızlarrr esra erol tam benim hayalimdeki t-shirt giymiş bayıldım ya

bende hamile olduğum da inşallahhh en çok giymek istediğim şeyyy bende isityorum yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende gordum o t-shirti... guzel durmus uzerinde... kardesim bana benzerini hediye almıs... uzerinde in my ocean yaziyor.. yuzen bir bebek var...

ayyy hulyacimmmmmm haberine cokkk sevindimmmmm.. cok iyi yapmıssın doktoru degistirmekle...
diger doktor ne pislikmis yaaaa...

naptın tatlım sen..? nasıl gidiyor? doktora gittinmi? bulantı falan varmı? kimbilir kaç kez soruldu ama bi daha anlat benim için geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum çünküü

bulanti yok canımmm... dun biraz kanamam oldu.. dısarlarda cok yoruldum kosustururken... doktoru arayıp sooledim.. ilac onerdi... dusugu engelleyici...

doktorada cuma gunu gitcem insallah....

sen nasılsın? ates degerlerin nasıl gidiyor: ovulasyon gecti mi canım?

hadi hayırlı haberler alırsın inşallah.. kendinede dikkat et. ilk bebekte düşük oranı çok yüksek,gerekiyorsa ilk 3 ay yat tatlım. Allah korusun sonra kötü bişey olur falan.

benim ateş hala sabit. testim 2 gündür birazcık koyulaşma gösterdi. inşallah cumadan önce yumurtlamam yoksa koskoca 2 ayı çöpe atacağım

ay benim de bulantim yok saka bi kenara da canim senin hic belirtin olmamisti.. peki kasilma, batma ya da sanci da mi olmadi??? hani senin de ters rahim yaa... acaba benim sancilarim bu yüzden olabilir mi diye düsündüm.. hani hamisimdir belki de rahim kendini hazirliyordur ne bileyim... anca sanci var ha geldi ha gelecek yani böyle afedersiniz seyden assagiya dogru olurya adet sancisi, öyle degil tam göbüs altinda kuru bi sanci, anlamadim gitti... sen de var mi bir seyler???

tatlicadicimmmm, senin dongulerin uzun suruyor... bence denemeye devam et... herhalde ovulasyonun bu ayda gecikecek... testin koyulasmasi ovulasyonun yaklastigi anlamina gelebilir... haberrin olsun bazilarinda cok cok koyu olmayabiliyormus... bir onceki ay yaptıysan onlarla karsilastirman daha saglıklı olabilir...

regencimmmm, sancim filan olmadi benim... daha dogrusu cok uzun sureli olmuyor.. oyle arada bir iki sanci girebiliyor... o da cok cok az... ara ara agrim oluyor... senin orda kan testi yaptırma ihtimalin yok diil mi? keske yaptırabilsen...

leplepicimmmmm cok tesekkurler canım.... darisi basına insallahhh... en yakın zamanda...
bir de 20 temmuz demeye calıstın di mi? herhalde yanlıs yazmıssın... ben o sekilde duzeltiyorum seni listede canım....

bende gordum o t-shirti... guzel durmus uzerinde... kardesim bana benzerini hediye almıs... uzerinde in my ocean yaziyor.. yuzen bir bebek var...

güle güle giy canımm giyerken beni alkına getir benim için de giy

inş rabbim bana da nasip eder bana da giymek nasip olur

canım bu ara da kanaman olmuş çok geçmiş olsun dikkat et canım şimdi en önemli en hassas dönemdesin aman allah korusun

bende ilk hamileliğim de porgesteron kulamıştım düşüğü önlüyo canım tabi bende malesef bi işe yaramamıştı :44::44::44:

onu soruyorum canim gelip gidiyo... postlari sen takip edemedin ya denk gelmedin galiba... kizlara diyorumki aha geldi ben bugün hasta olurum, iki dakka sonra, geri gitti kan testi öyle gidip ben test yaptircam deyip yaptirabiliyor musun bilmiyorm ben hic denk gelmedim.. zaten sinir oluyorum ben burdaki drlara.. bakalim sabah cevap gelcek mi dr dan mesajima?... ayyy gögüslerime bir seyler oluyor... ya vallahi atesim düsük olmasa testi bile takmayip hamiyleim diyecegim...o derece farkli hissediyorum yani... hadi test negatif cikabilir ok... sadece 3gün gecmisti yaptigimda... ama ya atesim??? insallah öyle bos gebelik felan yasamiyorumdur... kaldiramam gercekten

sceramawaycım ne zamandır listeyi göremedik bi gönder de bakalım doya doya

ben zaten en alttaydım bakalım benim battaşım var mı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…