- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.741
aaaaaah ah... :97::97::97::97::97::97::97::97::97:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
noooldu noooldu ben hamis miyim yoksa???
tatlim biz baska türlü türk kanali izleyemiyoruz ki... canagimiz yok bizim... onu catiya kurmak gerekiyormus onun icin de izin almak lazim ve tabiki ödeme yapmak... o da cok tutuyor.. kiralama burda da var sekerim cok da ucuz.. nette yüklenmesini bekleyene kadar kiralamak daha mantikli en azindan donmadan izleyebiliriz.. o zaman baska bi konu buluruz.. ama ben de yatayim bagiriyo biri icerden
aslinda soyle ccanim ii bak simgelerimee....noooldu noooldu ben hamis miyim yoksa???
hisssssttt regencimmm, ben senden umitliyim....
selamlar kızlar...
ne var ne yok.?
ben memleketteyim,giremiyorum çok fazla:97:
hamile haberimiz vardır sanırım
hepsini tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim
baak istee dusunemedimm...tatlim turk tv bendede yok hem anten koyma olayindan dolayi hem de siddetle istemiyoruzzzz....ben turk sinemalarina bakma ihtimalinizi dusunemedim sanirim...biz yabancilari izledimiz icinzahir!!
ee yatsin canimbirisi yalinizzzz......
aslinda soyle ccanim ii bak simgelerimee....
once hamis resmi ciziyoz sonra sIkIntilaniyozzzzz.....
sonra hop seviiyoz ondan sonra dusunuyozzz.....
ve agliozzzzz
kızlarrr esra erol tam benim hayalimdeki t-shirt giymiş bayıldım ya
bende hamile olduğum da inşallahhh en çok giymek istediğim şeyyy bende isityorum yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hosgeldinnnn tatlimmmm....hamile haberleri var sanırım... ben toparlayip listeyi guncellemeye calisiyorum....
canlarım ben geldim..hepiniz saolun tek tek cvp veremcm annemdeyim ..kısaca özetliyorum..
şimdi sabah kendi doktorumu aradım dedim ki adet oldum şimdi napıcaz..o da tekrar klomen gibi ilaç vereyim dedi..bnde iğne verseniz daha ii olmaz mı dedim..oda iğne için heyet raporu lazm falan dedi..gel seni tüp bebek bölümüne yollayım dedi..bnde yok o kadar son raddeye gelmedim daha dedim..o da sen bilirsin ne yapmak istediğine karra ver gel ona göre dedi..eşime söledim çok sinir oldu..kesinlikle gitmiyoruz o doktora dedi..bnde araştırdım bitane arkadaşımın yengesi 2kez düşük yaptıktan sora bu doktor sayesinde hamile kaldı ve devam edio meğer kızda kan pıhtılaşması varmış..ona iğne vermişti işte benimde aklıma geldi ona gitmeye karar verdim..erkek olduğu için çok kasmıştım ama meğersee adam alttan muayene etmiomuş..odasında çatal bile yoktu düşünün.üstten ultrasonla bakıodu..nyse dosyamı götürdüm okudu.yumurtalıklarım tembelmiş ve bennn orta seviyenin üstündeymişim aslında da haberim yok..reçeteme interfilite yazdı düşünün yanii değerlerim o kdar yüksekmiş benim haberim yok..fsh 2.46 tabi ben bunların ii olduğunu biliyorum benim doktor bana ii demişti..nysee dedimki benim durumum çok mu kötü ki doktor bana tüp bebek dedi dedim..çok kötü değil ama eğer olmazsa normal yoldan ki bnce olcak dei en son ihtimal tüp bebek dedi...benim doktor iğneye heyet raporu dediya şimdiki doktora dedim yok be dedi..durumunuz varsa yazıcam sana dedi 250 tl tutar dedi çünkü bnde yaz yaz hemen dedim..aslında doktorun sana ilk etapta bu iğnelerden yazmalı klomenle seni oyalamış dedi..yanii neticede bana menagun mu menagon mu ne öyle iğneden verdi..bu cuma göbekten yapmaya başlıcam5gün yapcam ..haftaya perşembe yumurta takbi için çağırdı..ha bide geçen ay rahim filmi çekildim ya ondan sonra 6-8 ay içinde hamile kalmak %80-90 yüksekmiş..inşallah olacak dedi..adamı sevdimm iiydi..kendimi kasmadım kötü hissetmedim..alttan muayene etmemesi büyük avantaj zaten..inşallah hamiş olcan sen dedi elimden geleni yapcam dedi..ha bide benim rahim sıvısı azmış o spermleri tutmuyormuş onunda etkisi var dedi...işte böyle kızlarr umarım ii haberler alırım artık nolurr desteğinizi esirgemeyin...çok saolunn canlarım..eve gidince geçmişi okuyacağım bi sürü yazmışsınız sılacım tuğçecim umarım herşey yolundadırr...çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm
naptın tatlım sen..? nasıl gidiyor? doktora gittinmi? bulantı falan varmı? kimbilir kaç kez soruldu ama bi daha anlat benim için geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum çünküü
bulanti yok canımmm... dun biraz kanamam oldu.. dısarlarda cok yoruldum kosustururken... doktoru arayıp sooledim.. ilac onerdi... dusugu engelleyici...
doktorada cuma gunu gitcem insallah....
sen nasılsın? ates degerlerin nasıl gidiyor: ovulasyon gecti mi canım?
bulanti yok canımmm... dun biraz kanamam oldu.. dısarlarda cok yoruldum kosustururken... doktoru arayıp sooledim.. ilac onerdi... dusugu engelleyici...
doktorada cuma gunu gitcem insallah....
sen nasılsın? ates degerlerin nasıl gidiyor: ovulasyon gecti mi canım?
hadi hayırlı haberler alırsın inşallah.. kendinede dikkat et. ilk bebekte düşük oranı çok yüksek,gerekiyorsa ilk 3 ay yat tatlım. Allah korusun sonra kötü bişey olur falan.
benim ateş hala sabit. testim 2 gündür birazcık koyulaşma gösterdi. inşallah cumadan önce yumurtlamam yoksa koskoca 2 ayı çöpe atacağım
ay benim de bulantim yoksaka bi kenara da canim senin hic belirtin olmamisti.. peki kasilma, batma ya da sanci da mi olmadi??? hani senin de ters rahim yaa... acaba benim sancilarim bu yüzden olabilir mi diye düsündüm.. hani hamisimdir belki de rahim kendini hazirliyordur ne bileyim... anca sanci var ha geldi ha gelecek yani böyle afedersiniz seyden assagiya dogru olurya adet sancisi, öyle degil tam göbüs altinda kuru bi sanci, anlamadim gitti... sen de var mi bir seyler???
slm hoşgeldin regencm nasılsın sen de hamilemisin geçmişi okuyamadım gözleim ağrıdı 1450 lerdeydimde çok merak ettim en son okuduğumda bat'ını bekliodun. aaaaaaaaa bu arada screamvay hamileiiiiişşşşş valllahi bak allah yukarda inan onu çok merak ederekten geldim bakmaya çok sevindim burdan kendisini tebrik ederim ve birde bende bugün adet oldum malesef 3 gün geçti diye çok sevinmiştim oysaki ama olsun bu ay işime geldi benimde:) çok fazla giremiyorum ama merak ediyorum sizi . screamvaycım beni 20 hazirana aklermisin canım listede. umutlar birdahaki sefere hepiniz mutlu olun inşallah.
bende gordum o t-shirti... guzel durmus uzerinde... kardesim bana benzerini hediye almıs... uzerinde in my ocean yaziyor.. yuzen bir bebek var...
tatlicadicimmmm, senin dongulerin uzun suruyor... bence denemeye devam et... herhalde ovulasyonun bu ayda gecikecek... testin koyulasmasi ovulasyonun yaklastigi anlamina gelebilir... haberrin olsun bazilarinda cok cok koyu olmayabiliyormus... bir onceki ay yaptıysan onlarla karsilastirman daha saglıklı olabilir...
regencimmmm, sancim filan olmadi benim... daha dogrusu cok uzun sureli olmuyor.. oyle arada bir iki sanci girebiliyor... o da cok cok az... ara ara agrim oluyor... senin orda kan testi yaptırma ihtimalin yok diil mi? keske yaptırabilsen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?