2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

insallahhhh nihancacimmmm, eminim en kısa surede sen de hamile kalacaksınnn, ve sonra bunlardan konusacagızz... insallahhhh... dikkat etmeye basladım ben... haftasonu hep dısardaydım.. boyle olunca, bugun dısarı cıkmama yasak geldi annem tarafından... dinlendim....

canım tese negatif cıkıp cokk uzun sure sonra hamileleginden haberdar olanlar var... insallah senin de boyle olur... benim agrım da ara ara oluyor.. senin gibi surekli degil yani.... ayyy insallah hamilesindir regencimmmmmmm....

sceramawaycım ne zamandır listeyi göremedik bi gönder de bakalım doya doya

ben zaten en alttaydım bakalım benim battaşım var mı yok mu

deminden beri eski postlara da bakıp listeyi toparlıyordum canım sizlerle yazisirken... bir yandan gozlerim kapanıyor cok uykum geldi...

2 dakikaya gonderiyorummmm... nerdeyse hazir...

yok canım ilk kez yapıyorum. sana 10 temmuz dediğimde inanamamıştın bak 10 temmuza bişey kalmadı şurda.
bakalım kaçarsada nasip kısmet ya,napim kendimi kasmıyorum çokta fazla bu ay olmazsa sonra olur. rabbim bilir ne zaman vereceğini. bahara kadarda tedavi falan düşünmüyorum. olursa olur..

aaaaaaaaaaaaaahhhh gideyim de yatayim bari... daha fazla ümitlenmeden... hadi yiyi geceler kuzularim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar mart, nisan, mayıs hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu haziran ve sonrasının listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz azra3434 | 30 | 18 Haziran| temmuza insallah
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran| bekliyoruz
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz
mpb | 27 | 23 haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 24 Haziran| bekliyoruz _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
renewal| 28 | 24 Haziran| bekliyoruz
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
hakem | 28 | 12 Temmuz
nihanca| 25 | 16 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler... frdcim listemizde ekli diilmis, ona hamile yazamadim...:26::26::26:

tabi düsünme canimcim yaa... drlar da biliyor isini hemen tüp bebek bilmem ne cok ayip bir de yemin ediyorlar.. para her sey olmus... dr'un biri ters rahim kisirlik sebebi diyor... hadi beaaa dedim.. beyfendi tüp bebek tedavi merkezinin reklamini yapiyor... öyleydi madem screamaway nasil hamis kaldi?? ya da ben??? ben de hamis kaldim.. ok düsük oldu ama onun sebebi vardi... drlara da güven yok resmen en güzelini yapiyorsun tatlim benim

evet tatlicadicimmmm, senin döngüler baya uzun... sen calısmayı hic bırakma bence... 2 gunde bir calıs... 10 temmuzsa batin, 25-26 sı civarında olabilir ovulasyonun.... insallah temmuz son ayın olur senin canımmm....

aaaaaaaaaaaaaahhhh gideyim de yatayim bari... daha fazla ümitlenmeden... hadi yiyi geceler kuzularim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi geceler regencımmmmmm... benimde uykum geldi vallaa....

Ben kacimmmmm..... 25 sayfa yazmissiniz bugun... Topikte cok hareketli... Hamile haberleri filan... O kadar sayfayı okurken yoruldum...

Iyı gecelerrrrr kizlarrrr.....

Bebiş isteyen herkes inşallah istediğine kavuşur biz yeni başladık çalışmalara kulaktan dolma ne duyuyorsam onu eşime söylüyorum ve yapıyoruz. Yaptıklarımıza gelince eşim bol bol keçiboynuzu pekmezi , ceviz , bal gibi gıdaları tüketiyor. Bense çalışmadan sonra ayaklarımı öylece havaya dikiyorum belimin altına yastık alıyorum falan çok komik oluyor. Bunlar hurafimi değil mi bilmem ama eğlenceli geliyor bana bebişe hazırlık bile heyecanlandırıyor beni bakalım inşallah temmuzda güzel haberler veririm eşime ve size

ses verin sesime kizlaaarrrrrrr... ayyy bugün hic bi is yapmicam... bi yemek yapsam yeter.. börek mi yapsam.. rahat oluyor hem de lezzetli.. firin pisiriyor ne güzel

sesine ses olurum canım...
hımmmmmmm neyli börek yapcan bakim, annem harika ıspanaklı yapar yaaaa

peynirli yaparim tatlim benimki yemez öyle her seyi.. kiymaliyi sevmez ne biliyim ne.. ici de öyle dolu dolu olmayacak.. yeter ona cok bile napiiiim yemiyo.. dün sigara böregi sarayim dedim... iiiyyyyyyy yemem diyo :44::44::44::44::44::44: hic yemedigi bir sey olsa neyyyyyyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…