- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.761
güle güle giy canımm giyerken beni alkına getir benim için de giy
inş rabbim bana da nasip eder bana da giymek nasip olur
canım bu ara da kanaman olmuş çok geçmiş olsun dikkat et canım şimdi en önemli en hassas dönemdesin aman allah korusun
bende ilk hamileliğim de porgesteron kulamıştım düşüğü önlüyo canım tabi bende malesef bi işe yaramamıştı :44::44::44:
onu soruyorum canim gelip gidiyo... postlari sen takip edemedin ya denk gelmedin galiba... kizlara diyorumki aha geldi ben bugün hasta olurum, iki dakka sonra, geri gittikan testi öyle gidip ben test yaptircam deyip yaptirabiliyor musun bilmiyorm ben hic denk gelmedim.. zaten sinir oluyorum ben burdaki drlara.. bakalim sabah cevap gelcek mi dr dan mesajima?... ayyy gögüslerime bir seyler oluyor... ya vallahi atesim düsük olmasa testi bile takmayip hamiyleim diyecegim...o derece farkli hissediyorum yani... hadi test negatif cikabilir ok... sadece 3gün gecmisti yaptigimda... ama ya atesim??? insallah öyle bos gebelik felan yasamiyorumdur... kaldiramam gercekten
sceramawaycım ne zamandır listeyi göremedik bi gönder de bakalım doya doya
ben zaten en alttaydım bakalım benim battaşım var mı yok mu
tatlicadicimmmm, senin dongulerin uzun suruyor... bence denemeye devam et... herhalde ovulasyonun bu ayda gecikecek... testin koyulasmasi ovulasyonun yaklastigi anlamina gelebilir... haberrin olsun bazilarinda cok cok koyu olmayabiliyormus... bir onceki ay yaptıysan onlarla karsilastirman daha saglıklı olabilir...
insallahhhh nihancacimmmm, eminim en kısa surede sen de hamile kalacaksınnn, ve sonra bunlardan konusacagızz... insallahhhh... dikkat etmeye basladım ben... haftasonu hep dısardaydım.. boyle olunca, bugun dısarı cıkmama yasak geldi annem tarafından... dinlendim....
canım tese negatif cıkıp cokk uzun sure sonra hamileleginden haberdar olanlar var... insallah senin de boyle olur... benim agrım da ara ara oluyor.. senin gibi surekli degil yani.... ayyy insallah hamilesindir regencimmmmmmm....
yok canım ilk kez yapıyorum. sana 10 temmuz dediğimde inanamamıştınbak 10 temmuza bişey kalmadı şurda.
bakalım kaçarsada nasip kısmet ya,napim kendimi kasmıyorum çokta fazla bu ay olmazsa sonra olur. rabbim bilir ne zaman vereceğini. bahara kadarda tedavi falan düşünmüyorum. olursa olur..
yok canım ilk kez yapıyorum. sana 10 temmuz dediğimde inanamamıştınbak 10 temmuza bişey kalmadı şurda.
bakalım kaçarsada nasip kısmet ya,napim kendimi kasmıyorum çokta fazla bu ay olmazsa sonra olur. rabbim bilir ne zaman vereceğini. bahara kadarda tedavi falan düşünmüyorum. olursa olur..
aaaaaaaaaaaaaahhhh gideyim de yatayim bari... daha fazla ümitlenmeden... hadi yiyi geceler kuzularim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydııııııııınnn benden başka kimse yok sanırım
günaydın herkeseeeeeee
yeni bir gün pırıl pırıl bir sabah çiçekler böcekler kuşlar cıvıl cıvıl
hadi uyanınnnnnnnn
ses verin sesime kizlaaarrrrrrr... ayyy bugün hic bi is yapmicam... bi yemek yapsam yeter.. börek mi yapsam.. rahat oluyor hem de lezzetli.. firin pisiriyor ne güzel
sesine ses olurum canım...
hımmmmmmm neyli börek yapcan bakim, annem harika ıspanaklı yapar yaaaa
ses verin sesime kizlaaarrrrrrr... ayyy bugün hic bi is yapmicam... bi yemek yapsam yeter.. börek mi yapsam.. rahat oluyor hem de lezzetli.. firin pisiriyor ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?