- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.781
peynirli yaparim tatlim benimki yemez öyle her seyi.. kiymaliyi sevmez ne biliyim ne.. ici de öyle dolu dolu olmayacak.. yeter ona cok bilenapiiiim yemiyo.. dün sigara böregi sarayim dedim... iiiyyyyyyy yemem diyo :44::44::44::44::44::44: hic yemedigi bir sey olsa neyyyyyyse...
hii ne güzel kız cnm çekti yapta bizede gönder :)
benimki de hayatta yemek seçmez hele ki börek neyli olursa yerr..
gerçi bende yemek seçmem ama eşim yemene dikkat et diyo daha fazla kilo almamı istemiyo. şişman veya balıketli yani az şişman bayanlardan nefret eder.
bana sınır koymuş 50 kilodan fazla olmıcakmışım... hasbam kendi götürür bana karışırrr
regencim,
yok be güzelim bizim karı koca boyumuz uzun değil yaa bize kilo yakışmıyor ben 1,57 boyundayım eşim 1,70 falan. 36 bedenler dar gelmeye başladı 38 rahat rahat oluyo
aslında hamile kalırsam bu kilo çok ideal benim için. ama bizim kız 1,60 boyunda şu anda bakalım bizi katlıcak zilli kime çektiyse
ohh ne güzel maşiallah boyun kadar kızn var arkadaş gibi sana
biz de annemizden uzunuz... en kücügümüz bile bayagi uzun, daha 9 yasinda... eger babaya benzerse senden uzun olur.. biz babamiza benzemisiz sanirim... ayyy insallah bizim bebisler benden uzun olurlar... gerci babalari benden hepi topu 5 cm uzun ama olsun... erkek olursa babayi bile gecer... ayy insallah bebisler sütü sever canim yaa süt cok önemli, ben tencere tencere icermisim
ya kızlar benm batıma 3 gün var göğüslerim şişti haliyle ama uçlarında bişi yok hamilelik umudum gerçekten 0 ama midem bulanıo bu ara ve çok acıkıorum yemek yedikten biras sora hiçbişi yememiş gibi midem kazınıo şuandada öleyim açlıktan midem bulanıo acaba belirti olabilirmi kendimi umutlandırmak istemiorum ama ne bilim yaa
canim gercekten carsambayi iple cekicem... hadi insallah bukadar beklentine deger ve bu yazi pedsiz atlatirsin
benimde akintim cok cogaldi yaklasik 1,1.5 haftadir bende de cok akinti var... ama zararsiz gibi seffaf ,kokusuz......neyse artik??sende dr abi sorarsin bilgilerimiz tazelenir.... hadi bakalim insallah guzel haberlerini bekliyoruzzz... goguslerin adet donemlerinde agrir miydi peki,??
hepinize selamlarkızlarrra öpüyorum sizi
bugün gözüme uyuku girmedi bi heyecan sardı bakalım hayırlıs dr amca ne diyecek inş sevincim yine yarıda kalmaz canlarım
tatlılarım merhabalar, bugün kan testi yaptırdım, 1 saat sonra sonucunu alıcam, hadi hayırlısı.....
acayip cok yazismissiniz kizlar ben islerimi bitirene kadar... oooohhh verdim böregi firina.. bi bulasiklarim kaldi. onu da birazdan hallederim.. sonra da doooogru ise..
regencim, tatlım, kusura bakma dün forumdan şöyle höppedenek çıkmak zorunda kaldım, ailevi meseleler...
bana bişey sormuşsun, ama ne olduğunu okuyamadım, şimdi de sayfa sayfa gezdim bulamadım, soruver tatlım, burdaysan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?