2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

benimki de hayatta yemek seçmez hele ki börek neyli olursa yerr..
gerçi bende yemek seçmem ama eşim yemene dikkat et diyo daha fazla kilo almamı istemiyo. şişman veya balıketli yani az şişman bayanlardan nefret eder.
bana sınır koymuş 50 kilodan fazla olmıcakmışım... hasbam kendi götürür bana karışırrr

hii ne güzel kız cnm çekti yapta bizede gönder :)

ayyy keske demeseydim yaa... kusura bakma tatlim.. keske öyle bi sans olsa ne güzel olurdu.. her aksam bir sey yapardik.. sonra gelsin kilolaaaaarrrrrrrrrrr... zaten almisim... ya da benim tartida var bi sorun..

yaaaa benim ki de beni deli eder sisko bilmem ne diye... sonra yok yok iyisin der... gider kaoca bi kutu donduma alir gelir... bende onu iki günde bitiririm yok yok dikkat etmek zorundayim... ben tombis hamis olmucam... bacaklarim daha fazla kalinlasmasin... son aylarda zaten sisiyor genelde?? di mi tatlim??? 50de azmis yaa.... benimki 65ken iyiydin, öyle ol gecme diyor.. hatta gitti diyet seyi aldi ama hamis olup olmadigimi bilmedigim icin yememi kisamiyorumki... gerci simdi cok fazla bir seye vucüdun ihtiyaci yok di mi??? biraz dogal yesem icsem yeterlidir galiba.. elimden baska bir sey gelmez

regencim,
yok be güzelim bizim karı koca boyumuz uzun değil yaa bize kilo yakışmıyor ben 1,57 boyundayım eşim 1,70 falan. 36 bedenler dar gelmeye başladı 38 rahat rahat oluyo
aslında hamile kalırsam bu kilo çok ideal benim için. ama bizim kız 1,60 boyunda şu anda bakalım bizi katlıcak zilli kime çektiyse

Son düzenleme:

biz de annemizden uzunuz... en kücügümüz bile bayagi uzun, daha 9 yasinda... eger babaya benzerse senden uzun olur.. biz babamiza benzemisiz sanirim... ayyy insallah bizim bebisler benden uzun olurlar... gerci babalari benden hepi topu 5 cm uzun ama olsun... erkek olursa babayi bile gecer... ayy insallah bebisler sütü sever canim yaa süt cok önemli, ben tencere tencere icermisim

ben gideyim de kahvalti yapayim yaa.... bebisi ac birakmamak lazim dermisim.... ay ben hamis miyim degil miyim yaaaaaa :95::95::95::95::95::95::95: bu haftasonuna kadar bekleyeyim de bari olmazsa bir daha test yapayim.. oooooooooooof of

ohh ne güzel maşiallah boyun kadar kızn var arkadaş gibi sana

sorma zilli yaa, elini omzuma atyo naber anne diyo bana... sanarsın arkadaşı ısırıyorum bende o eli canım benim...

evet canım süt çok önemli. gerçi her yaş için önemli bizim bile içmemiz lazım..:26:

ya kızlar benm batıma 3 gün var göğüslerim şişti haliyle ama uçlarında bişi yok hamilelik umudum gerçekten 0 ama midem bulanıo bu ara ve çok acıkıorum yemek yedikten biras sora hiçbişi yememiş gibi midem kazınıo şuandada öleyim açlıktan midem bulanıo acaba belirti olabilirmi kendimi umutlandırmak istemiorum ama ne bilim yaa

canım valla ben hatırlamıyorum ama inşallah belirtilerin bebeğinden sebeptir.
diyodum yaa benimde sırtımdan doğru bi ateş basıyo içim bi fena oluyo diye aynısı dünde oldu sanki tansyonum düşüyomuş gibi. kısmette varsa olur başağrısı bahane işte...

hepinize selamlar kızlarrra öpüyorum sizi

bugün gözüme uyuku girmedi bi heyecan sardı bakalım hayırlıs dr amca ne diyecek inş sevincim yine yarıda kalmaz canlarım

bazen ağrırdı,bazı aylar ağrımazdı,öyle çok ağrılı geçmez reglim aslında,orta şiddette ilk gün karnım ağrır falan.reglim geciktiği için belirtileri daha yoğun hissediyorum diye düşünüyorum.neredeyse 20 gün olucak,hiç bu kadar gecikmemişti.Hamile olma olasılığım yok bence,forumdaki arkadaşların çoğunun BAT tan önce bile silik çizgi çıkıyo,ben doktor olumsuz bi şey demesin yeter diyorum yarın gidicem bakalım...

acayip cok yazismissiniz kizlar ben islerimi bitirene kadar... oooohhh verdim böregi firina.. bi bulasiklarim kaldi. onu da birazdan hallederim.. sonra da doooogru ise..

regencim, tatlım, kusura bakma dün forumdan şöyle höppedenek çıkmak zorunda kaldım, ailevi meseleler...

bana bişey sormuşsun, ama ne olduğunu okuyamadım, şimdi de sayfa sayfa gezdim bulamadım, soruver tatlım, burdaysan.

tatliskom tesekkürler simdiden... yaaa atesimi ben de ölcüyorum daa hep ayni cikiyor.. sen demistinya hani benim atesim iyi seyrediyor diye, ben de sunu sordum: benim öyle düsük cikmasinin sebebi uykumun bölünmesi olabilir mi? esim 5te kalktigi icin onunla ben de uyaniyorum ama kalkmiyorum.. sonra da yarim saate ya da bir saate bir uyaniyorum.. hani bu etkiler mi atesi??? ya da mutlaka ates yükselmesi olmali mi??? belki de ben düzenli yapamiyorumdur.. :44::44::44::44::44:

regencim, tabi, sabah ne kadar erken ölçsen o kadar düşük çıkar ateşin, ve ne kadar kırık uyku uyusan o kadar yalnış ateş değerleri elde edersin, azracım nerde, grafiğine biz göz atmak istiyorum tatlım, sende varsa link atıver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…