- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.801
regencim, tabi, sabah ne kadar erken ölçsen o kadar düşük çıkar ateşin, ve ne kadar kırık uyku uyusan o kadar yalnış ateş değerleri elde edersin, azracım nerde, grafiğine biz göz atmak istiyorum tatlım, sende varsa link atıver.
hadi hayırlısı canım inş sende screamın arkasından gidersin
hepimiz gidelim yaaa hepimizin bebisleri olsuuuuuuunnnnn... isteyen herkesin
offf amin yaaa inşallah. sanki benim pek ümidim yok böle ilk seferde tutmıcak gibi ama karamsarda olmak istemiyorum. inşallah tutturmuşumdur..
offf amin yaaa inşallah. sanki benim pek ümidim yok böle ilk seferde tutmıcak gibi ama karamsarda olmak istemiyorum. inşallah tutturmuşumdur..
BAT ınA kaç gün var canım?
insallah canim yaa... esin gitmeden kutlamasini da yaparsiniz oh ne güzel...
4 temmuz canım bu günü de sayarsak 14 gün var daha..
ahhh kuzuuummm bilmez miyimm o durumlariii!! ii bilirimmm pek zordurrr..........ama gececek insallah.. rahatlican.. istahin falan da kapanmistirr.. ama masaallah burdasin bak hala guun var ben tum horizantal dim.... benimkide horizontal derdiiii vayyy ozledimm gene bak ogunleriii
ayyy yatsiin yatsinn da epeydir kaynatamioduk....sende dusunnn
hmm varmış daha canım,sen o zaman ovulasyon dönemindesin,inşallah istediğin gibi olur canımçalışmalara devam
ne kadar iyi olur o gitmden tuttursam varya, çok sevinir hemde...
inşallah gebe kalırım bu zaman darlığım olmasa amannnnnnnnnn sıkıntı bastı valla
sakın hesap yapma,boşver,oluruna bırak,ben güya 2 haziranda regl olucaktım,10 hazirandan sonra sıkı çalışmaya başlıcaktım,vs,vs... benim ne döngü kaldı,ne ovulasyon kaldı,1 ayım boşa gitti gibi bi şey oldu,böyle olunca insanın canı çalışmakfalan da istemiyo,keşke hiç öyle bir hesaplama yapmasaydım,kendini rahat bırak,olacağı varsa olur zaten
ya kızlar benm batıma 3 gün var göğüslerim şişti haliyle ama uçlarında bişi yok hamilelik umudum gerçekten 0 ama midem bulanıo bu ara ve çok acıkıorum yemek yedikten biras sora hiçbişi yememiş gibi midem kazınıo şuandada öleyim açlıktan midem bulanıo acaba belirti olabilirmi kendimi umutlandırmak istemiorum ama ne bilim yaa
regencim, ateşim iyi gidiyor, umitli gibi geldi bana, hayırlısı olsun bitanem.
bu arada benim test sonucu negatif çıktı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?