2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aaaaaaaaa benim dr'um gitmis neyse gelirse görür linki sanirim... ben de gidip bulasiklarimi yikayayim bari... kacari yok.. illa ben yapcam ha simdi ha sonra

kızlar benim canım hiç bişi yapmak istemiyo,regl olamadım sanırım ondan artık iyice sıkmaya başladı beni,öyle ot gibi oturuyorum,özellikle sol kasığım hafif hafif batıyo,göğüslerim acıyo,yarın bi olsa da doktora gidip sorsam

silacim nasil bi hale geliyoruz ki eslerimiz bile dalga gecioo:) bu sabahta kustumm sanirim bundan sonra zor gececek yattigim yerde telefondan okuyorum sizi yoksa bilgisayari acmaya bile halim yok

ne kadar iyi olur o gitmden tuttursam varya, çok sevinir hemde...
inşallah gebe kalırım bu zaman darlığım olmasa amannnnnnnnnn sıkıntı bastı valla

sakın hesap yapma,boşver,oluruna bırak,ben güya 2 haziranda regl olucaktım,10 hazirandan sonra sıkı çalışmaya başlıcaktım,vs,vs... benim ne döngü kaldı,ne ovulasyon kaldı,1 ayım boşa gitti gibi bi şey oldu,böyle olunca insanın canı çalışmak falan da istemiyo,keşke hiç öyle bir hesaplama yapmasaydım,kendini rahat bırak,olacağı varsa olur zaten

ya bende kafama takmak istemiyorum dediğim gibi tek sıkıntım zamanım az olması.
eger senin gibi olursam vay halime zaten eşim ağustosun başında gidicek büyük ihtimalle. :26:
düşünmemeye çalışıyorum işte. bide ben önümüzdeki cuma günü izne çıkıyorum 15 günlüğüne o arada oyalanırım zaman geçer en azından.

Son düzenleme:

ayyy renewalcim daha ne olsunn birsuru belirtin var :) ayy hadi insallahhhh

selam kızlar nasılsınız ?
bugün benim batım ama hiçbir belirtim yok yawww ne karnım ne belim ağrıyo göğüslerimde şişmedi :44:

regencim, ateşim iyi gidiyor, umitli gibi geldi bana, hayırlısı olsun bitanem.

bu arada benim test sonucu negatif çıktı....

cnmm hayirlisi olsun... sen aramizda en guclu anne adaylarindan birisin insallah bebisin hemencik gelirr annesini uzmeden bende simdi hizmet hastanesindeyim kan verdim deyince kapali bi bayan ariyorum belki seni gorurum diye :)

dugceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee taze hamis nasilsin??? okuduguma göre bulantilarin baslamis... bak hamis oldugunu ögrendin ne kadar süre sonra basladi... kimisinin daha bati gelmeden basliyor.. benim de yok hos benim hamis olup olmadigim da belli degil ya neyse ayyy dr'dan randevu da alamadim. telefon etmeyi de hic istemiyorum pöfff :97::97::97::97: napsam ki... yarin tam bir hafta gecikmis olacak... dur ben yine bi mail atayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…