- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.821
regencim, ateşim iyi gidiyor, umitli gibi geldi bana, hayırlısı olsun bitanem.
bu arada benim test sonucu negatif çıktı....
dugceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee taze hamis nasilsin???okuduguma göre bulantilarin baslamis... bak hamis oldugunu ögrendin ne kadar süre sonra basladi... kimisinin daha bati gelmeden basliyor.. benim de yok hos benim hamis olup olmadigim da belli degil ya neyse ayyy dr'dan randevu da alamadim. telefon etmeyi de hic istemiyorum pöfff :97::97::97::97: napsam ki... yarin tam bir hafta gecikmis olacak... dur ben yine bi mail atayim..
ayyy renewalcim daha ne olsunn birsuru belirtin var :) ayy hadi insallahhhh
kardaizcim, yanlışlık var gibi geliyor bana ama olsun, önemli değil, bebiş yoksa bile, hep ALLAHTAN hayırlısını istedim, demekki hayırlısı böyleymiş.
breshkacım, yok, daha gelmedi kırmızılar, benimkiler hiç şaşmazdı, bu defa psikolojik olarak kendimi hamileliğe hazırladım, ondan olabilir, psikolojik hamilelik geçiriyorumdur, belirtiler falan ondan olabilir. hayırlısı olsun, kızlar, ben üzülmedim, ama biraz şoke oldum, yani beklemediğim sonuçtu.
cnmmm regentosum:) hamis olabilirsin tatlim kirmizilar gelmeden umudu kaybetmek yok... ben cok fenayim 2 gundur halsizim ve midem kotu bu sabah kustum korkudan bisey yiyemiyorumsimdi hastanedeyim kontrole geldimm bakalim neler gorcem :)
bence sen yrn idrar testini yenile ve eger negatif cikarsa ki insallah cikmazz dr dan randevu al baksin... eger pozitif cikarsada ztn gerek yok gitmene hamissindir ve bebisini gormeye gidersinnn:)))
kardaizcim, yanlışlık var gibi geliyor bana ama olsun, önemli değil, bebiş yoksa bile, hep ALLAHTAN hayırlısını istedim, demekki hayırlısı böyleymiş.
breshkacım, yok, daha gelmedi kırmızılar, benimkiler hiç şaşmazdı, bu defa psikolojik olarak kendimi hamileliğe hazırladım, ondan olabilir, psikolojik hamilelik geçiriyorumdur, belirtiler falan ondan olabilir. hayırlısı olsun, kızlar, ben üzülmedim, ama biraz şoke oldum, yani beklemediğim sonuçtu.
regencim, bişey demediler, çünkü sonuca internet üzerinden baktım, hasta raporlarını internet sitesinden veriyorlar şifreyle. hayırlısı olsun, ama bunu eşime nasıl söyleyeceğim, bilmiyorum, o da çok ümitliydi...:26::26::26::26:
ya bende kafama takmak istemiyorum dediğim gibi tek sıkıntım zamanım az olması.
eger senin gibi olursam vay halime zaten eşim ağustosun başında gidicek büyük ihtimalle. :26:
düşünmemeye çalışıyorum işte. bide ben önümüzdeki cuma günü izne çıkıyorum 15 günlüğüne o arada oyalanırım zaman geçer en azından.
ya aslında, kızlar, bu hastanenin yanlış rapor çıkardığı olmuştur, başka bi yerde dahamı yaptırsam? ya dün Eyüp Sultana ziyarete gittik, ve orda çok dua ettim. hayırlı değilse o bebek olmasın diye. nebileyim, demekki hayırlısı böylesiymiş.
kızlar dayanamayıp test yaptım negatif sonuç
Canım az daha bekle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?