2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmmm regentosum:) hamis olabilirsin tatlim kirmizilar gelmeden umudu kaybetmek yok... ben cok fenayim 2 gundur halsizim ve midem kotu bu sabah kustum korkudan bisey yiyemiyorum simdi hastanedeyim kontrole geldimm bakalim neler gorcem :)
bence sen yrn idrar testini yenile ve eger negatif cikarsa ki insallah cikmazz dr dan randevu al baksin... eger pozitif cikarsada ztn gerek yok gitmene hamissindir ve bebisini gormeye gidersinnn:)))

ayyy renewalcim daha ne olsunn birsuru belirtin var :) ayy hadi insallahhhh

kız yok bee bunlar belirtimi... göğüs uçlarımda hiçbişi yok ateşimi elimle bakınca normal gelio... göğüs uçlarında bi kararma flnda yok ne bilim aslında hiç öle dilmişim gibi zaten hamile dilim die direk adetimi bekliorum ama ne bilim midem biras bulanınca ama geçti şimdi mesela öle bazen gelio bazen gidio keşke olsam valla kendimi hiç düşünemiom :) dua et bana

kardaizcim, yanlışlık var gibi geliyor bana ama olsun, önemli değil, bebiş yoksa bile, hep ALLAHTAN hayırlısını istedim, demekki hayırlısı böyleymiş.

breshkacım, yok, daha gelmedi kırmızılar, benimkiler hiç şaşmazdı, bu defa psikolojik olarak kendimi hamileliğe hazırladım, ondan olabilir, psikolojik hamilelik geçiriyorumdur, belirtiler falan ondan olabilir. hayırlısı olsun, kızlar, ben üzülmedim, ama biraz şoke oldum, yani beklemediğim sonuçtu.

sen batını beklerken kendini o kadar kasmıyorsun, rahatsın yani. psikolojik bir geçikme olduğundan emin misin. herşeyde vardır bir hayır ama bu kan testi bana tuhaf geldi. inandırıcı değil yani. moralini bozma hayatım bakalım kırmızılar ne zaman gelicek.

regencim, bişey demediler, çünkü sonuca internet üzerinden baktım, hasta raporlarını internet sitesinden veriyorlar şifreyle. hayırlısı olsun, ama bunu eşime nasıl söyleyeceğim, bilmiyorum, o da çok ümitliydi...:26::26::26::26:

mail attim simdi, resmen dr'u mail yagmuruna tutmusum yanlislikla iki kere göndermisim ya cevap gelene kadar zaten bir sey olur.. bilmiyorum ama gün gectikce umudum atiyo ama sonra bos cikarsa diye de cok korkuyorum... canimcim sen mucizeydin, benim durumum da yarim yamalak bir sey olacak sanirim ay nerde cins bir sey var beni bulur zaten...

ya aslında, kızlar, bu hastanenin yanlış rapor çıkardığı olmuştur, başka bi yerde dahamı yaptırsam? ya dün Eyüp Sultana ziyarete gittik, ve orda çok dua ettim. hayırlı değilse o bebek olmasın diye. nebileyim, demekki hayırlısı böylesiymiş.

hmmm anladim canim.. üzülme tabi tatlim.. en güzeli.. o psikolojik durum benim de basima gelmisti.. sen sinirlerini yipratma en önemli olan bu sen bence bir dahakine yine soke olacaksin... ama bu sefer hamis olmayi beklemdiginden ama hamis oldugundan dolayi...

aslında ben de kafama takmadım (kendime göre tabi) ,hatta bu eşimle benim korunmayıp dikkat etmediğimiz ilk aydı sadece,özel çalışma falan da yapmamıştım,ya diyorum bilinçaltını etkiliyo ister istemez ya da başka bir nedeni vaR,2 ay önceki kontrollerim normal olmasa kesin kötü bişi var dicem ama her şey normal çıkmıştı,yarın sorucam bakalım doktora.Şunu anladım ki hesap kitap yapmak bi yere kadar,olacağı varsa oluyo,yoksa da kendini çatlatsan olmuyo,2 haftadır regl olayım diye bekliyorum,çatlıcam artık,olmayınca olmuyomuş.oyüzden hiç kafanı yorma tatlım,güzece tatilini yap

icinin rahat etmesini istiyorsan git tatlim.. yani bundan baska ne olabilir ki zaten negatif diyorsun.. bak hülya doktorunu degistirdi biraz daha iyi geldi.. sen de git yaptir istersen.. kaybedecegin bir sey yok...

neyse kuzular ben kactim... is beni bekler.... bekleyin bebeler regen geliyoooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

Tabiki hayırlısı neyse Rabbim onu versin ama bence 1-2 gün daha bekle başka biyerde daha yaptır .Belirtilerin baya netti çünkü .

wife of demon cım,istersen bir kaç idrar testi daha yap bu hafta içinde,ya da bir kan testi daha yaptır.İnşalla hamişsindir ama Eğer hamiş değilsen de üzülme,umarım kırmızılar çok bekletmeden gelirler canım

regencim, breshkacım, sağolun, kızlar, bilmiyorum, eşime söyledim bekleyelim diyor, hayırlısı olsun diyor, bekleyelim bakalım, kırmızılara gelicekmi? 1-2 gün daha gelmezse, başka bi yerde yaptırırım.

Canım az daha bekle yaa

yok canım ya zsaten ümidim yoktuda işte yalandan yaptım nese adetime daa 3 gün var zaten...wifeofdemoncum takma canım boşver bizede elbet Rabbim gülücek bigün :) ki belkide gülmüştür sana belli olmaz.. bu arada hülya noldu ne dedi doktor önce pozitif görmüştün sora kırmızıları gördün düşük flnmı yoksa :44:

bişey sorucam kızlar ya :44:
bugün hastalanmam gerek ama hiçbişey yok ortada böyle acayip bi akıntı var birkaç gündür ne pembe ne beyaz kahverengi gibi ama çok acık amaan hardal renginede benziyo acaba akşama kadar beklesem de test yapsam mı ? kafam karıştı ya yumurtaya can veren Allah bana da nasip etmiş midir acaba ? :44: hiç ağrım sızım bişeyimde yok yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…