2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy keske demeseydim yaa... kusura bakma tatlim.. keske öyle bi sans olsa ne güzel olurdu.. her aksam bir sey yapardik.. sonra gelsin kilolaaaaarrrrrrrrrrr... zaten almisim... ya da benim tartida var bi sorun..
ah gulum yaa 1.5kilo vermistim ya geri almisim bende sanirim ama vazgecemiyorum yemektennnn.......
hadi bakalim yarinabi seykalmadi.. ama sanmiyorum kotu bisey cikcani insallah da yoktur
silacim nasil bi hale geliyoruz ki eslerimiz bile dalga gecioo:) bu sabahta kustumm sanirim bundan sonra zor gececek yattigim yerde telefondan okuyorum sizi yoksa bilgisayari acmaya bile halim yok
ayyy cancaziimmm benimmm dinlenin kuzucuklarim dinlenin... kainci haftadasin bitanem??

tatlim dedgin gibi Rabbimin gucu herseye yeter elbette!!! sen herzamanolurmuydun gununune ve adetzamanlarin nasil gecerdi yani adet gelecegini belli edermiydi??
canim bugunu ve yarini atlat derim ben ... insallah bir mucizede senden gelir !!!

wifeofdemon,guzel kardesim benim hakkinda hakkimizda hayirlisini diliyoruz degil mi biz en once??? ama hersey kesinlik kazanmis degil!!! biraz daha beklemen hayirli olabilir canim....

tatlim dedgin gibi Rabbimin gucu herseye yeter elbette!!! sen herzamanolurmuydun gununune ve adetzamanlarin nasil gecerdi yani adet gelecegini belli edermiydi??
canim bugunu ve yarini atlat derim ben ... insallah bir mucizede senden gelir !!!

normalde hep 28 günde bir olurum bazen stres yapıp geciktiği zamanda oldu ama bu ay nasılsa olmayacak diye hiç stres yoktu zaten çok fazla çalışma da yapamadık yumurtlama gününün ertesi günü oldu Hep çok istiyordum ama bu ay herzamankinden çok istiyorum ya Allahım inş verir banada bu müjdeyi

insallah Allah gonlune gore versin tatlim yaa... mucizen gelir ve sizi mutlu eder belki bu ayy

hadi hayirlisi bakalim canim ozaman nediyelim!!!... eger hamissen tabiki cook guzel olur ve cok sevinirizzz... ama 2guncuk kadarbeklemen taraftariyimmmm

aynen canım bizde öle çocuk olsun diye beraber olmadık zaten 9 aydan sonra inanılmaz bi özlem vardı sık sık birlikte olduk bu güne kadar. böle de devam ediyo ve adet olana kadar da böle devam eder gibi geliyo bana.

kızlar dayanamayıp test yaptım negatif sonuç

ne acele ettin canım yaaa, dur bakalım adetin gelmeden bişey diyemeyiz.

hadi hayirlisi bakalim canim ozaman nediyelim!!!... eger hamissen tabiki cook guzel olur ve cok sevinirizzz... ama 2guncuk kadarbeklemen taraftariyimmmm

ayy acayip bi heyecan bastı beni geçenlerde de rüyamda hamile görmüştüm kendimi rüyalar ters çıkar derler benimki başkalarını gördüğümde hep ne görürsem o çıkardı inş bu da öyledir yaa :18:

inşallah canım yaa nolur bana dua et canım hamilelerin duası kabul olur içindeki melekten ötürü derler
dün akşam kocamla çok kötü kavga ettik inşallah hamileyimdir yaa

canım hayat mucizelerle dolu. belki sende şanslısındır bu konuda. ama sabırla bekle hatta batın bir kaç gün geçsin

breshka,
sabır sabır yaaaaaa sabırrrrrr omazzzzzzz

kızlar ogslerde sorun çıktı. şu şirketin sorunlu sokak işlerinden nefret ediyorum. ziraat bank da uzakta yaaaaa, neyse yürüyüş olur bana.
geç olmadan bi gidim. görüşrüzzzzz

çatlatma iğneleri hakkında bilgin varmı bu iğneden olanlar hamile kalıyolarmı

bi tanıdığımız kullanıyordu canım 4.ayında hamile kaldı. Hatta şimdi burda da bir arkadaşımız kullanmaya başlayacak hly7 o da gelirse ondan daha detaylı bilgi alırsın ben kullanmadığım için çok fazla bilgi sahibi değilim maalesef

bunu sordum çünkü 3 yıllık evliyim ve bebek tedavisi görüyoruz ne yaptıysak olmadı şimdi de bunu deniyoruz geçikirsen gel dedi doktorum beklemeye dayanamadım işte kusura bakma

bu kadar yazmış olman bile yeter benim için teşekkürler senin bebeğin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…