- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.841
ah gulum yaa 1.5kilo vermistim ya geri almisim bende sanirim ama vazgecemiyorum yemektennnn.......ayyy keske demeseydim yaa... kusura bakma tatlim.. keske öyle bi sans olsa ne güzel olurdu.. her aksam bir sey yapardik.. sonra gelsin kilolaaaaarrrrrrrrrrr... zaten almisim... ya da benim tartida var bi sorun..
hadi bakalim yarinabi seykalmadi.. ama sanmiyorum kotu bisey cikcani insallah da yokturbazen ağrırdı,bazı aylar ağrımazdı,öyle çok ağrılı geçmez reglim aslında,orta şiddette ilk gün karnım ağrır falan.reglim geciktiği için belirtileri daha yoğun hissediyorum diye düşünüyorum.neredeyse 20 gün olucak,hiç bu kadar gecikmemişti.Hamile olma olasılığım yok bence,forumdaki arkadaşların çoğunun BAT tan önce bile silik çizgi çıkıyo,ben doktor olumsuz bi şey demesin yeter diyorumyarın gidicem bakalım...
ayyy cancaziimmm benimmm dinlenin kuzucuklarim dinlenin... kainci haftadasin bitanem??silacim nasil bi hale geliyoruz ki eslerimiz bile dalga gecioo:) bu sabahta kustumm sanirim bundan sonra zor gececekyattigim yerde telefondan okuyorum sizi yoksa bilgisayari acmaya bile halim yok
bişey sorucam kızlar ya :44:
bugün hastalanmam gerek ama hiçbişey yok ortada böyle acayip bi akıntı var birkaç gündür ne pembe ne beyaz kahverengi gibi ama çok acık amaan hardal renginede benziyo acaba akşama kadar beklesem de test yapsam mı ? kafam karıştı ya yumurtaya can veren Allah bana da nasip etmiş midir acaba ? :44: hiç ağrım sızım bişeyimde yok yaa
tatlim dedgin gibi Rabbimin gucu herseye yeter elbette!!! sen herzamanolurmuydun gununune ve adetzamanlarin nasil gecerdi yani adet gelecegini belli edermiydi??
canim bugunu ve yarini atlat derim ben ... insallah bir mucizede senden gelir !!!
normalde hep 28 günde bir olurum bazen stres yapıp geciktiği zamanda oldu ama bu ay nasılsa olmayacak diye hiç stres yoktu zaten çok fazla çalışma da yapamadık yumurtlama gününün ertesi günü olduHep çok istiyordum ama bu ay herzamankinden çok istiyorum ya Allahım inş verir banada bu müjdeyi
insallah Allah gonlune gore versin tatlim yaa... mucizen gelir ve sizi mutlu eder belki bu ayy
normalde hep 28 günde bir olurum bazen stres yapıp geciktiği zamanda oldu ama bu ay nasılsa olmayacak diye hiç stres yoktu zaten çok fazla çalışma da yapamadık yumurtlama gününün ertesi günü olduHep çok istiyordum ama bu ay herzamankinden çok istiyorum ya Allahım inş verir banada bu müjdeyi
aslında ben de kafama takmadım (kendime göre tabi) ,hatta bu eşimle benim korunmayıp dikkat etmediğimiz ilk aydı sadece,özel çalışma falan da yapmamıştım,ya diyorum bilinçaltını etkiliyo ister istemez ya da başka bir nedeni vaR,2 ay önceki kontrollerim normal olmasa kesin kötü bişi var dicem ama her şey normal çıkmıştı,yarın sorucam bakalım doktora.Şunu anladım ki hesap kitap yapmak bi yere kadar,olacağı varsa oluyo,yoksa da kendini çatlatsan olmuyo,2 haftadır regl olayım diye bekliyorum,çatlıcam artık,olmayınca olmuyomuş.oyüzden hiç kafanı yorma tatlım,güzece tatilini yap
kızlar dayanamayıp test yaptım negatif sonuç
hadi hayirlisi bakalim canim ozaman nediyelim!!!... eger hamissen tabiki cook guzel olur ve cok sevinirizzz... ama 2guncuk kadarbeklemen taraftariyimmmm
inşallah canım yaa nolur bana dua et canım hamilelerin duası kabul olur içindeki melekten ötürü derler
dün akşam kocamla çok kötü kavga ettik inşallah hamileyimdir yaa
canım hayat mucizelerle dolu. belki sende şanslısındır bu konuda. ama sabırla bekle hatta batın bir kaç gün geçsin
Nasıl kurtlandım var ya anlatamam bugün beklesem yarın yapsam olmaz mı(tabi inşallah gelmezse kırmızılar )
ben deçok görüyorum bu tarz rüyalar normal bence sürekli aynı şeyi düşünmekten size bişey sorabilirmiyim tabi vaktiniz varsa
çatlatma iğneleri hakkında bilgin varmı bu iğneden olanlar hamile kalıyolarmı
bi tanıdığımız kullanıyordu canım 4.ayında hamile kaldı. Hatta şimdi burda da bir arkadaşımız kullanmaya başlayacak hly7 o da gelirse ondan daha detaylı bilgi alırsın ben kullanmadığım için çok fazla bilgi sahibi değilim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?