- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.861
batin bugün mü senin canimcim???
bu kadar yazmış olman bile yeter benim için teşekkürler senin bebeğin varmı
yok kuzum daha batıma var yumurta kont vardı :26::26:
kızlrarr ben geldim :26::26::26:
dr gittim yumurtama baktı istediği büyüklüğe ulaşmamış yarın bidaha gidecezbide bu ay sağdan yumutluyomuşum dr dediğine göre sağdan da gebelik oluşabilirmiş oluşan yumurta direk rahime düşüyomuş offffff ya kafam karmakarışık oldu bıktım inanın bıktım ne zaman bitecek bu çilem acaba bu aydan h,ç ama hiç umudum yok beklemenin de bi anlamı amacı yok ben şimdiden kırmılzrı beklemye başlıyayım bu ay da olmadı olmadı olmadı yine moralim sıfır çöktüm artık dayancak gücüm kalmadı hep herşey kötü olur
heralde bana klomen yetersiz kalıyo yarın söylücem başka bişey denesin benim işin şansla falan olmuyacak dah çok çekeceğin var
sabah bi umtla gittim ama dönüşüm yine muhteşem olmadı
dr gittim yumurtama baktı istediği büyüklüğe ulaşmamış yarın bidaha gidecezbide bu ay sağdan yumutluyomuşum dr dediğine göre sağdan da gebelik oluşabilirmiş oluşan yumurta direk rahime düşüyomuş offffff ya kafam karmakarışık oldu bıktım inanın bıktım ne zaman bitecek bu çilem acaba bu aydan h,ç ama hiç umudum yok beklemenin de bi anlamı amacı yok ben şimdiden kırmılzrı beklemye başlıyayım bu ay da olmadı olmadı olmadı yine moralim sıfır çöktüm artık dayancak gücüm kalmadı hep herşey kötü olur
heralde bana klomen yetersiz kalıyo yarın söylücem başka bişey denesin benim işin şansla falan olmuyacak dah çok çekeceğin var
üzülme canım..
inşallah en kısa zamanda hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz.
sen ümidini kaybetme .
her şey kısmet..
ay canım ya üzülmebaşka bi doktora da görün olmazsa Allah başka dert verip derman aratmasın güzelim hallolabilecek bişey sıkma canını ..
canım üzülmemek elde değil koca bir ayı çöpe atne hevselerle bekliyorum ne umutlarla
canım zaten bu gezdiğim 4 yada 5 dr galiba bende bıktım artık dr peşinde koşmaktan hepsi aynı şeyi söylüyo
ama bu iyi direk yumurta tabikibine alıyo demek ki bana klomen yetersiz kalıyo :44::44::44:
Ben geldimmmmm....
yok kuzum daha batıma var yumurta kont vardı :26::26:
hoşgeldin canım
durumun nasıl, bugün nasılsın bakalım
hoşgeldin...
ah gulum yaa 1.5kilo vermistim ya geri almisim bende sanirim ama vazgecemiyorum yemektennnn.......
hadi bakalim yarinabi seykalmadi.. ama sanmiyorum kotu bisey cikcani insallah da yoktur
ayyy cancaziimmm benimmm dinlenin kuzucuklarim dinlenin... kainci haftadasin bitanem??
Hosbulduk kızlarrrr... Ayy anca okudum 11 sayfa yazı yazmıssınız... Bugun kırmızıları goren veya hamile haberimiz yok sanırım daha....
Ben saclarımı boyattım.... :26::26: Doktor diplere degmeden boyatabilirsin cok istiyorsan demisti... Bende gidip kuaforde diplere degdirmeden sadece kızıl taraflarını kendi rengime döndürttüm...:26::26:
Ondan sonra da kasıklarım sancılanmaya basladı... Insallah psikolojiktir....:26:
cnmmm regentosum:) hamis olabilirsin tatlim kirmizilar gelmeden umudu kaybetmek yok... ben cok fenayim 2 gundur halsizim ve midem kotu bu sabah kustum korkudan bisey yiyemiyorumsimdi hastanedeyim kontrole geldimm bakalim neler gorcem :)
bence sen yrn idrar testini yenile ve eger negatif cikarsa ki insallah cikmazz dr dan randevu al baksin... eger pozitif cikarsada ztn gerek yok gitmene hamissindir ve bebisini gormeye gidersinnn:)))
estagfirullah............. cok uzgun oldugun icin soledigini dusunuyorum... canim zaten bizim tum islerimiz bununlaaa.....sağol canım tşk ederim
işimiz inşallahlara maşallahlara kaldı
Ben geldimmmmm....
cnmm korkma gecen hafta bendede cok olmustu ama bebisim yerlesmeye calisiyordu sanirim cunku cok sukur bisey olmadi... seninkide yerlesiyodurr aklina kotu seyler getirmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?