2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

nihancimm uzulme canim arkadasim... sabret elbet bi gun gelicek bebisin insallah... Cikmayan candan umit kesilmezmiss derler ve senin boyle bir durumunda yokk sadece sag tupunu aldilar ve dr sagdanda olabilecegi i soylemis tatlim... dua et... bizimde dualarimiz seninle sakin umutsuzluga kapilma insallah bebisin gelicek bu ay.

gel bakalim canim hosgeldin...
ya tatlim noldu annenlere soledin, nasil soledin..tepkileri ne oldu..hiiiccc bahsetmiyorsun araya sIkIstiriver...(ayy bahsettiysende bende gormediysem!!!!:26:)

yok bahsetmemistim silacım... zaten burayı pek iyi takip edemedim tr'ye geldikten sonra...
annemlere normal bir sekilde soyledim, oyle farklı hazırlık filan yapmadım. Direkt ben hamileyim dedim. Annemde kardesim de ilk basta inanmadılar... Sonra kardesim filan agladı mesela... Senelerdir olmuyor sanıyormus, bana da uzulurum diye cok detaylı soramıyormus...

ooohhh masallah masallahh..... coksevindim canim benim insallah.. sonuna kadar saglikla goturursun ve kucagina alirsin o minik canliyi..senin olan canliyi..neler hissettigini anlayabiliyorum guzelim insallah kolaylikla atlatirsin bu donemleri ve kolay dogurursunnnn.... dualarin icindekocaman icten bi "AMiN" diorummm....

Insallah canım... 2 gun once azıcık lekelenmem oldu... Ilac kullanmaya basladım zaten... Duserse benimki cokkk kızar dikkat etmedin diye...:26:

cnm cok dikkat etmen lazim.. kanaman oldugunu okudum drun ilacinida vermis bundan snraki is sana dusuyor... mumkun oldugunca ayaklarini uzatip dinlenmen lazim.. cok yol yurume ve dugunde sakin hareketli oyunlara fln katilma aman dikkat et yigenimi uzme

Dinleniyorum canım... Zaten ondan sonra burda bana hicbisi yaptırmamaya basladılar... Evde dinlen diye bırakıyorlar...
Sen 6. haftandaymıssın... Ve cok bulantın mı var? Bende bulantı fılan yok henuz... Cok zordur durumun.. Allah yardımcın olsun tugcecım....

aman ne kadar güzel haber bu
maşallah sana
hadi bakalım allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah sağsaglim kucağına alırsın bebeğini

Kızlar mart, nisan, mayıs hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu haziran ve sonrasının listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz azra3434 | 30 | 18 Haziran| temmuza insallah
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran| bekliyoruz
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz
mpb | 27 | 23 haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 24 Haziran| bekliyoruz _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
renewal| 28 | 24 Haziran| bekliyoruz
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
hakem | 28 | 12 Temmuz
nihanca| 25 | 16 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

ayyy canim Alemmissiniz valla....annenfalan cok sevinmislerdi mutlaka.. nese canim Allah bir sesle kurtarsin derler..(mantigini cok cozemedim,sanirim doguma kadar saglikla gotur hamisligi ve aglama sesini duy! manasinda sanirim)

saclarinicinde insalah bisey olmaz....

haa bayagi once demistim insallah teyze veya dayisinin dugununde olur bebisin diye... valla da nasip etti Mevlam!!!..... hatta kizkardesin oldugunu solemistin sende!!!!

ayyy buaradada kiskandim seni yaaabende tr ye gitmek istiyoruuuuuuuummmm....havadaki su kasvet yaslandirdi beniiii

hımmm aman güzelim dikkat et. bak geldin tr ye saçını boyattın istediklerin olmuş. mümkün mertebe ayaklanmamaya bak.
cuma gidicektin doktora dimi? hadi hayırlısı bakalım

cnm ilk defa bu sabah kustum... sabah midem bi tuhafti kahvaltiya oturdum 2 lokma bisey yedim ve wc ye zor attim kendimi... bu kdr zor oldugunu bilmezdim insallah sende olmaz cnm yaa... korkudan su bile icemiyorum kusucam diye anneme geldim oda surekli biseyler yedirmeye calisiyo ... bi arkadasimi aradim oda 5 aylik hamile bendede 9. haftaya kadar oldu dedi ayy o kdr uzun surmesin yaa

sılacımmmmm, evet kızkardesim... onun duası tuttu aslında... senelerdir bana insallah dugunumde karnın burnunda olur diyordu... tam oyle olmadı ama, yine de tuttu...

bu arada sılacımmm, tr cokk sıcakkkk... oranın kıymetini bil valla.. Londra ne guzel serin serindi... Bu kadar sıcakta dısarı bile cıkmak cokkk zorrr...:26::26:

hımmm aman güzelim dikkat et. bak geldin tr ye saçını boyattın istediklerin olmuş. mümkün mertebe ayaklanmamaya bak.
cuma gidicektin doktora dimi? hadi hayırlısı bakalım

Tesekkur ederim kardaizcimmmm.... Kuafor dikkat etti cok... Rofle gibi tek tek kagıtlara sardı sacımı... Diplere degmesin diye...
Cuma doktora gidiyorum... Insallah guzel haberler getiririm size...
Bu arada az once bir yerde okudum... 14 gunum var batıma demissin, yanlıs okumadıysam... O zaman belkide ovulasyonun daha gecmedi senin? Cunku ovulasyon ile bat arasında normalde 14 gun oluyor...

Tugcecımmmm, şnsallah cok uzun surmez... Cok rahatsiz etmez seni...Bence sen yine de yediklerine dikkat et... Bebek vitamınsiz kalır bisi yemezsen... Zaten hamilelerde genelde sadece sabahları bulantı olmuyor mu? Belki gun icerisinde cok kotu olmazsın...

ayyy hulyacimmmmmm haberine cokkk sevindimmmmm.. cok iyi yapmıssın doktoru degistirmekle...
diger doktor ne pislikmis yaaaa...

screamcım canımm çok saol...canım valla çok üzgündüm moralim bozuktu..hiç değilse doktor ii geldi umarım iğneler işe yarar..Allah yüzüme güler..ben orta derecenin üzerindeymişim ve haberim yok..offff çok fenaydım da Allah tan kuzenim geldi yanıma bana destek oluyor...umarım atlatırım ve ii haberler veririm size... canım snde dikkat et kendine mazallahh havalarda sıcakk çarpar marpar Allah korusunn kendine de yeğenimize de ii bak canım benimm :))

kızlar geçmişi okuyamıyorumm kusura bakmayın yoksa günceli okuyamıyorumm bu aralar bölee arada bi uğrarım yine...kardaiz canımm saol iyi olmaya çalışıyorum....nihancığımı merak ettim bugün doktora gitcekti..geldimi noldu haber varmı???

canimmm yine iyisin masallahhh.... ben 3ay yattim 10kilo verdim...olumcul hastaligim varsaniyoduk(Allah korusun).. ve yemem icin biseyler hazirlicak "anacimda" yoktuu:84: yalniz cook zorgecmisti... tabiki sonucuna degerdiii....

neguzel ozaman canim herkes mutlu........

valla guzelim oylede kemiklerimiz biraz bayram edeydi.... su nimetten bizde faydalanaydik..butun haziran boyle gectiiiiiiiii

Son düzenleme:
tatlım şimdi gördüm postunu...seni şu anda belki en ii ben anlarımm dünkü hayal kırıklığımdan sonra...canım kesinlikle doktoruna söle klomenin bi faydası yok canım bizim için çünkü biz biraz ileri safhadayız pko nun..bide senin sağ yumurtalık da biraz sıkıntılı ya işi şansa bırakmamak lazım canım..etkili bi ilaç versin yada benim gibi iğne versin canım...ama iğneye adetin 5.günü başlanıyor..senin geçti galiba..eğer geçmediyse hemen başlatır belki..canımm bizimde bebeğimiz olacak ve sağlıkla hayırlısıyla dünyaya getircez inşallahh bitanemm..üzülmee kendini ferah tutmaya çalış zor ama bebeğimiz için yapıcaz mecburuz..inşallah canımm herşey yoluna girecek ii haberler vericez bizde..hakkımızda hayırlısı olsunnn

offfffffffffffffff çok sıkıldım ben ya kırmızılardan da gelen giden yok :44: sevineyim mi yok diye yoksa gecikiyor diye üzüleyimmi bilemedim hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…