- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.881
canım üzülmemek elde değil koca bir ayı çöpe atne hevselerle bekliyorum ne umutlarla
canım zaten bu gezdiğim 4 yada 5 dr galiba bende bıktım artık dr peşinde koşmaktan hepsi aynı şeyi söylüyo
ama bu iyi direk yumurta tabikibine alıyo demek ki bana klomen yetersiz kalıyo :44::44::44:
gel bakalim canim hosgeldin...
ya tatlim noldu annenlere soledin, nasil soledin..tepkileri ne oldu..hiiiccc bahsetmiyorsun araya sIkIstiriver...(ayy bahsettiysende bende gormediysem!!!!:26:)
6. haftadaymisim cnm bgn ogrendimm kalp atislarini duydum bgn kizlarr... inanamadim benim gercekten bebegim olucakkk:) Allahim topikteki herkeze tez zmnda bu duygulari tatmayi nasip etsin ... Sen daha oncede yasadin bu guzel duyguyu insallah senin icin 2.yi duymak nasip olur...
Insallah canım... 2 gun once azıcık lekelenmem oldu... Ilac kullanmaya basladım zaten... Duserse benimki cokkk kızar dikkat etmedin diye...:26:
cnm cok dikkat etmen lazim.. kanaman oldugunu okudum drun ilacinida vermis bundan snraki is sana dusuyor... mumkun oldugunca ayaklarini uzatip dinlenmen lazim.. cok yol yurume ve dugunde sakin hareketli oyunlara fln katilma aman dikkat et yigenimi uzme
6. haftadaymisim cnm bgn ogrendimm kalp atislarini duydum bgn kizlarr... inanamadim benim gercekten bebegim olucakkk:) Allahim topikteki herkeze tez zmnda bu duygulari tatmayi nasip etsin ... Sen daha oncede yasadin bu guzel duyguyu insallah senin icin 2.yi duymak nasip olur...
yok bahsetmemistim silacım... zaten burayı pek iyi takip edemedim tr'ye geldikten sonra...
annemlere normal bir sekilde soyledim, oyle farklı hazırlık filan yapmadım. Direkt ben hamileyim dedim. Annemde kardesim de ilk basta inanmadılar... Sonra kardesim filan agladı mesela...Senelerdir olmuyor sanıyormus, bana da uzulurum diye cok detaylı soramıyormus...
Dinleniyorum canım... Zaten ondan sonra burda bana hicbisi yaptırmamaya basladılar... Evde dinlen diye bırakıyorlar...
Sen 6. haftandaymıssın... Ve cok bulantın mı var? Bende bulantı fılan yok henuz...Cok zordur durumun.. Allah yardımcın olsun tugcecım....
Dinleniyorum canım... Zaten ondan sonra burda bana hicbisi yaptırmamaya basladılar... Evde dinlen diye bırakıyorlar...
Sen 6. haftandaymıssın... Ve cok bulantın mı var? Bende bulantı fılan yok henuz...Cok zordur durumun.. Allah yardımcın olsun tugcecım....
ayyy canim Alemmissiniz valla....annenfalan cok sevinmislerdi mutlaka.. nese canim Allah bir sesle kurtarsin derler..(mantigini cok cozemedim,sanirim doguma kadar saglikla gotur hamisligi ve aglama sesini duy! manasinda sanirim)
saclarinicinde insalah bisey olmaz....
haa bayagi once demistim insallah teyze veya dayisinin dugununde olur bebisin diye... valla da nasip etti Mevlam!!!..... hatta kizkardesin oldugunu solemistin sende!!!!
ayyy buaradada kiskandim seni yaaabende tr ye gitmek istiyoruuuuuuuummmm....havadaki su kasvet yaslandirdi beniiii
aman ne kadar güzel haber bu
maşallah sana
hadi bakalım allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah sağsaglim kucağına alırsın bebeğini
hımmm aman güzelim dikkat et. bak geldin tr ye saçını boyattın istediklerin olmuş. mümkün mertebe ayaklanmamaya bak.
cuma gidicektin doktora dimi? hadi hayırlısı bakalım
cnm ilk defa bu sabah kustum... sabah midem bi tuhafti kahvaltiya oturdum 2 lokma bisey yedim ve wc ye zor attim kendimi... bu kdr zor oldugunu bilmezdim insallah sende olmaz cnm yaa... korkudan su bile icemiyorum kusucam diye anneme geldim oda surekli biseyler yedirmeye calisiyo ... bi arkadasimi aradim oda 5 aylik hamile bendede 9. haftaya kadar oldu dedi ayy o kdr uzun surmesin yaa
ayyy hulyacimmmmmm haberine cokkk sevindimmmmm.. cok iyi yapmıssın doktoru degistirmekle...
diger doktor ne pislikmis yaaaa...
canimmm yine iyisin masallahhh.... ben 3ay yattim 10kilo verdim...olumcul hastaligim varsaniyoduk(Allah korusun).. ve yemem icin biseyler hazirlicak "anacimda" yoktuu:84:cnm ilk defa bu sabah kustum... sabah midem bi tuhafti kahvaltiya oturdum 2 lokma bisey yedim ve wc ye zor attim kendimi... bu kdr zor oldugunu bilmezdim insallah sende olmaz cnm yaa... korkudan su bile icemiyorum kusucam diye anneme geldim oda surekli biseyler yedirmeye calisiyo ... bi arkadasimi aradim oda 5 aylik hamile bendede 9. haftaya kadar oldu dedi ayy o kdr uzun surmesin yaa
sılacımmmmm, evet kızkardesim... onun duası tuttu aslında... senelerdir bana insallah dugunumde karnın burnunda olur diyordu... tam oyle olmadı ama, yine de tuttu...
bu arada sılacımmm, tr cokk sıcakkkk... oranın kıymetini bil valla.. Londra ne guzel serin serindi...Bu kadar sıcakta dısarı bile cıkmak cokkk zorrr...:26::26:
Tesekkur ederim kardaizcimmmm.... Kuafor dikkat etti cok... Rofle gibi tek tek kagıtlara sardı sacımı... Diplere degmesin diye...
Cuma doktora gidiyorum... Insallah guzel haberler getiririm size...
Bu arada az once bir yerde okudum... 14 gunum var batıma demissin, yanlıs okumadıysam... O zaman belkide ovulasyonun daha gecmedi senin? Cunku ovulasyon ile bat arasında normalde 14 gun oluyor...
bu hafta sonuna kadar gün aşırı yine çalışmalara devam ediyoruz. cuma akşamından tatile çıkıyorum. o günden sonra dengesizlik olabilir ama bilerek bu kadar bekledim eşim gelir gelmez çıkmadım izne bebekten sebep. sanırım dün son gündü ama ben devam edicem bakalım. cocama 2 günde bir doğum günü hediyesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?