- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.901
nerdesiniz yaaa herkes sustu ....
benim sinirlerim çok bozuk yaa :84::84::84::84::84::84:
dur dur ağlama hayatım hemen. batına baktım bugünmüş. ama ben derim ki sen bikaç gün bekle be canım. allahın işi belli mi olur.
sağol gülüm ya allah razı olsun işte üzülmemek elde değil ben günlerimi saatlerimi nasıl geçiriyorum bir bilsen ama şimdi koskoca 1 ayı çöpe at canım keşke bi umut olsaydınihancimm uzulme canim arkadasim... sabret elbet bi gun gelicek bebisin insallah... Cikmayan candan umit kesilmezmiss derler ve senin boyle bir durumunda yokk sadece sag tupunu aldilar ve dr sagdanda olabilecegi i soylemis tatlim... dua et... bizimde dualarimiz seninle sakin umutsuzluga kapilma insallah bebisin gelicek bu ay.
canım nsıl olumlu düşüneyim ki hep olumsuz hep olumsuzcanım benim neden bu kadar olumsuzluklar içine giriyosun anlamadım. kötü birşey dememiş ki doktorun. eger sen klomen eksikliklğinden eminsen bunu ona söle ve takviye veya iğne olmak istediğinide söyle. bazı doktorlar istemeden vermiyo bazı şeyleri. güzel arkadaşım benim sen moralini yüksek tut inşallah gebe kalıcaksın bu ayyy
kızma sılacım bana kızmabak kiziyorum nihanca haberin olsun!!!!!
ya balim ole soleme nolur... RAbbimin gucune gitmesiinn .. sen inancini kaybetme insallah buay gelecek... sen istersagdan ister soldan istersen hiiic yumurtlama.... Rabbim ol desin yeter ki ..hemen oluverir..guzelim "Allah bilir,biz bilemeyiz" uzuuntunu endiselerini ve nekadar cok istegini anlayabiliyorummm... ama hersey bitmedi...lutfen herseyibitirme kafanda azicik daha sakin olmayya calis....
caniminici birazcik ferahlat icini!!! lutfen gercekten seni seviyoruz ..dualardasin canimmm
evet canım ben izmirdeyimhaklısın canım insan ister istemez morali bozuluyo ama üzülünce de bişey olmuyoki güzelim ya izmirdeydin galiba sen istanbulda olsaydın benim doktoru herkes çok övüyor bende çok memnunum onu tavsiye ederdim sana ..
tatlım şimdi gördüm postunu...seni şu anda belki en ii ben anlarımm dünkü hayal kırıklığımdan sonra...canım kesinlikle doktoruna söle klomenin bi faydası yok canım bizim için çünkü biz biraz ileri safhadayız pko nun..bide senin sağ yumurtalık da biraz sıkıntılı ya işi şansa bırakmamak lazım canım..etkili bi ilaç versin yada benim gibi iğne versin canım...ama iğneye adetin 5.günü başlanıyor..senin geçti galiba..eğer geçmediyse hemen başlatır belki..canımm bizimde bebeğimiz olacak ve sağlıkla hayırlısıyla dünyaya getircez inşallahh bitanemm..üzülmee kendini ferah tutmaya çalış zor ama bebeğimiz için yapıcaz mecburuz..inşallah canımm herşey yoluna girecek ii haberler vericez bizde..hakkımızda hayırlısı olsunnn
amaan zaten belim ağrımaya başladı yaa offfffffff gelecekler kesin pis kırmızılar gelmesinler istemiyorum artık ya
üzülme güzelim herşey yoluna giricek. inadına hayata daha sıkı sarıl canım bırakma kendini...
estagfirullah............. cok uzgun oldugun icin soledigini dusunuyorum... canim zaten bizim tum islerimiz bununlaaa.....
gel bakalim canim hosgeldin...
ya tatlim noldu annenlere soledin, nasil soledin..tepkileri ne oldu..hiiiccc bahsetmiyorsun araya sIkIstiriver...
(ayy bahsettiysende bende gormediysem!!!!:26:)
ahhh canim benim...gercekten cok zoorvalla biliyorum...kurban oldugum mevlam en kisa zamanda hayirlisiyla guldursun yuzunu....insallah...canım ya sen bana bakma üzntüden ne söyediğimi bilmiyorum inan çok yıkıldım dr bana güzel şeyler söylmesini beklerken ben neyle karşılaştım
yoksa yer gök dua canım rabbim nasip etmeden olmuyo ben rabbime inanıyorum güneviyorum bu günlerim de geçecek ama biraz sıkıntılı olcak heraldeannem de bende haber bekliyo şimdi ben nasıl ona söylerim kadın benim yüzümden sinir hastası oldu ben kendimemi üzüleyim kocama mı yoksa her derdimi her kahrımı çeken anneciğime mi :26::26::26:
bende sizleri çok seviyorum canımbenim de her zaman dularım sizinle
hadi tatlim ii aksamlar sanada...bakıyorum kimseler yokkkkkkk
ne tesadüf sabah geldiğimde günaydınnnn dedim kimse yoktu.
akşam oldu gidiyorum yine kimse yokkk
biliyorum birazdan birileri gelir :))
herkese hayırlı akşamlar kızlarrrrrrr
öptüm hepinizi
görüşrüzzzzzz
ahhh canim benim...gercekten cok zoorvalla biliyorum...kurban oldugum mevlam en kisa zamanda hayirlisiyla guldursun yuzunu....insallah...
hadi tatlim ii aksamlar sanada...
ozaman topicimizin bekilerinden biriside sensinnnn desene!!
ah gulum yaa 1.5kilo vermistim ya geri almisim bende sanirim ama vazgecemiyorum yemektennnn.......
hadi bakalim yarinabi seykalmadi.. ama sanmiyorum kotu bisey cikcani insallah da yoktur
ayyy cancaziimmm benimmm dinlenin kuzucuklarim dinlenin... kainci haftadasin bitanem??
kızlrarr ben geldim :26::26::26:
dr gittim yumurtama baktı istediği büyüklüğe ulaşmamış yarın bidaha gidecezbide bu ay sağdan yumutluyomuşum dr dediğine göre sağdan da gebelik oluşabilirmiş oluşan yumurta direk rahime düşüyomuş offffff ya kafam karmakarışık oldu bıktım inanın bıktım ne zaman bitecek bu çilem acaba bu aydan h,ç ama hiç umudum yok beklemenin de bi anlamı amacı yok ben şimdiden kırmılzrı beklemye başlıyayım bu ay da olmadı olmadı olmadı yine moralim sıfır çöktüm artık dayancak gücüm kalmadı hep herşey kötü olur
heralde bana klomen yetersiz kalıyo yarın söylücem başka bişey denesin benim işin şansla falan olmuyacak dah çok çekeceğin var
sabah bi umtla gittim ama dönüşüm yine muhteşem olmadı
Hosbulduk kızlarrrr... Ayy anca okudum 11 sayfa yazı yazmıssınız... Bugun kırmızıları goren veya hamile haberimiz yok sanırım daha....
Ben saclarımı boyattım.... :26::26: Doktor diplere degmeden boyatabilirsin cok istiyorsan demisti... Bende gidip kuaforde diplere degdirmeden sadece kızıl taraflarını kendi rengime döndürttüm...:26::26:
Ondan sonra da kasıklarım sancılanmaya basladı... Insallah psikolojiktir....:26:
nerdesiniz kızlar huu huuuu
nasil yani ya tatlim?? ben anlamadim :44::44::44::44::44: yani simdi bu ay yumurtlamadin mi sen?? o anlama mi geliyor???
biz burdayiz da sen nerdesin huuuu komsu???
biz burdayiz da sen nerdesin huuuu komsu???
canım inan bende bi halt anlamadım :44::44::44:
yumutladım canım sağ taraftan:26::26: bakalım canım yarın daha detaylı konuşacam
ben başka alemlerdeyim komşu
kafam bi dünya olmuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?