2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sağol gülüm ya allah razı olsun işte üzülmemek elde değil ben günlerimi saatlerimi nasıl geçiriyorum bir bilsen ama şimdi koskoca 1 ayı çöpe at canım keşke bi umut olsaydı ahh be canım inan çok zor dayanılmıyor işte
canım nsıl olumlu düşüneyim ki hep olumsuz hep olumsuz hiç iyi bişey olmuyo ki bende anlamdım bu durumu rabbim kurban olduğum olduğum allahım versin artık yetti bu kadar özlemyarın söylicem canım klomenle olacak iş değil bu galiba ilk gebelikte oldu ama şimdi durum çok farklı (bakalım yarın ne diyecek gülüm ya
kızma sılacım bana kızma
ama ne yapayım arkaşadım ya gülüp aman boşver diyemiyorum işte üzülmemek te elde dğil ben hiç istermiyim hayatı kendime zehir etmeyi ama çok zor canım eylül de 2 yıl olacak benimle bırakanlar hepsi doğurdu büyüttüler bile kimisi iknciye hamile ben hep onlara imrenerek bakıyorum
evet canım ben izmirdeyim ahh be canımbende çok duyutorum ist güzel iyi dr olduğunu ama nasıl geleyim kimsem yok orda bir günlük bi iş değil canım sende biliyosun tedavinin nasıl olduğunu yoksa ben bi an bile düşünmem canım koşa koşa giderim sağol canım yine de alah razı olsun

ahh hulyacım ahh benim kader arkadaşım nedir bu çektiğimiz bu üzntümüz ben artık hiç anlamıyorum yarın ilk işim onu söylemek canım işe yaramadağı apaçık ortada zaten gülüm benim için zaman çök önmeli ben bugün git yarın gel istemiyorum boşa harcayacak vaktim yok bakalım ne diyecek senin iğneden bahsedeceğim canım diyecem zaten bana daha yüksek dozda etkli ialçlar ver
canım bide sen dün yazmıştın ilacın fiyatını 250 tl demişin sadece tek bi tane iğnem mi yoksa bir kutu mu anlamadım gülüm:26::26: oda aynı klomen gibi adetin 2. günü başlanıp sabah akşma 5 tane falan mı vuruluyo canım :26::26::26:
evet canım bebeğimiz için her yol neyse sonu kadar gideceğim rabbim bize tez günde evlatlarımız nasip etsin

canım ya sen bana bakma üzntüden ne söyediğimi bilmiyorum inan çok yıkıldım dr bana güzel şeyler söylmesini beklerken ben neyle karşılaştım

yoksa yer gök dua canım rabbim nasip etmeden olmuyo ben rabbime inanıyorum güneviyorum bu günlerim de geçecek ama biraz sıkıntılı olcak heralde annem de bende haber bekliyo şimdi ben nasıl ona söylerim kadın benim yüzümden sinir hastası oldu ben kendimemi üzüleyim kocama mı yoksa her derdimi her kahrımı çeken anneciğime mi :26::26::26:

bende sizleri çok seviyorum canım benim de her zaman dularım sizinle

bakıyorum kimseler yokkkkkkk
ne tesadüf sabah geldiğimde günaydınnnn dedim kimse yoktu.
akşam oldu gidiyorum yine kimse yokkk

biliyorum birazdan birileri gelir :))
herkese hayırlı akşamlar kızlarrrrrrr
öptüm hepinizi
görüşrüzzzzzz

ahhh canim benim...gercekten cok zoorvalla biliyorum...kurban oldugum mevlam en kisa zamanda hayirlisiyla guldursun yuzunu....insallah...
hadi tatlim ii aksamlar sanada...

ozaman topicimizin bekilerinden biriside sensinnnn desene!!

ahhh canim benim...gercekten cok zoorvalla biliyorum...kurban oldugum mevlam en kisa zamanda hayirlisiyla guldursun yuzunu....insallah...

hadi tatlim ii aksamlar sanada...

ozaman topicimizin bekilerinden biriside sensinnnn desene!!

inş canım inşş aminnnn rabbim kabul etsin derdime derman olsun gülüm

mrb ben geldimmm kızlar......benim sol kasığım ağrıyooo yaaaa..bide göğüşlerim çok dolgunlaştı koltumun altına doğru ağrıma ve acıma gibi bişi var....

yaa kızlar benim yatılı misafirlerim var bi yalnız bırakmıyolar..fazla kalamıyorumm...bakıp kaçıyorum kusra bakmayınnn...

ah iste ikiz diye bostan yere demiyoruz biz... ayni ayni bende 1,5 kilomu geri aldim :95::95::95::95::95::95: vazgecilir mi hic yemekten yahu???

nasil yani ya tatlim?? ben anlamadim :44::44::44::44::44: yani simdi bu ay yumurtlamadin mi sen?? o anlama mi geliyor???

sen bu kadar takarsan bir seyi kendi kendine yapacaksin ben onu bir daha sordum acici yani oryalle felan islem yapilmazmis.. boyadan bir sey olmazmis.. birlikte calistigim bayan yeni hamileyken yaptirmis hem de komple.. sonra ögrenmiski 4-5 haftalik hamile.. sonraki bebeginde de biler bile boyatmis.. olmaz bir sey canim benim korkma olur mu?? bence de psikolojiktir agrin..

canım inan bende bi halt anlamadım :44::44::44:

yumutladım canım sağ taraftan:26::26: bakalım canım yarın daha detaylı konuşacam

ben başka alemlerdeyim komşu

kafam bi dünya olmuş zaten

gel o alemlerden bu yanni dogru... kocisi yatirdim hadi dedikoduya baslayalim biz e yumurtladiysan sorun ne onu anlamadim... yumurta takip etcem diye de günlerini bos gecirme hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…