- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.921
ah iste ikiz diye bostan yere demiyoruz biz... ayni ayni bende 1,5 kilomu geri aldim :95::95::95::95::95::95: vazgecilir mi hic yemekten yahu???
heyoo bende burdayim :) telden surekli yokluyom sizii
gel o alemlerden bu yanni dogru... kocisi yatirdim hadi dedikoduya baslayalim bize yumurtladiysan sorun ne onu anlamadim... yumurta takip etcem diye de günlerini bos gecirme hee
tavuk mu kiz senin kocannnn???? dicem amaaaaaaaaaa....malum ?? erkenden .....
valla bende saat 1 olur.. 2 olur....3 olur...haftasonlari 4-5olur.... anca yatiririm..benimki japonya saatiyle yasiyorrrr.....
demii canimm... aferin bize bak oyun bozanlik yapmadik durumlarb esit devam ediyor!!!... eee borekleri corekleri yaparsan gelir tabi kilocuklar...
yediniz mi tatlim boreginizi???
heyoo bende burdayim :) telden surekli yokluyom sizii
gel o alemlerden bu yanni dogru... kocisi yatirdim hadi dedikoduya baslayalim bize yumurtladiysan sorun ne onu anlamadim... yumurta takip etcem diye de günlerini bos gecirme hee
japonya saati hecok yorgun yaaa.. sabah 5te gidiyo yaaa ben dedim git iceri yat diye.. cocuk gibi kalkti gitti. yoksa koltukta sefil uykuyla gecicistirmeyi pek sever.. aman gitsin cok bunaltiyo yaaa. bugünkü konumuzu da buldum zaten... benim bi derdim var size de soracam bakalim sizlerin kocislerde de var mi
leplepicimmmmm cok tesekkurler canım.... darisi basına insallahhh... en yakın zamanda...
bir de 20 temmuz demeye calıstın di mi? herhalde yanlıs yazmıssın... ben o sekilde duzeltiyorum seni listede canım....
herkese hayırlı akşamlar nasılsınız görüşmeyeli bakalım.ilk önce regencm sana sorayım bi değişiklik varmı diye inşallah olumlu sonuç alırsın .
:80::80::80::80::80:
canım bi çıkabilsem o alemlerden çok iyi olcak ta neysee :))))
gülüm benim sağ taraftan hemile kalma şansım yok tabi yine rabbimdem ümit kesilmez o ki yumurtaya can veren :)))
aaayyyyyyyyyy canim benim cok sagol.. yok bi degisiklik yani kirmizilar gelmedi dahasis hissediyorum kendimi bakalim... bu haftasonuna kadar bari bekleyim olmazsa test yaparim tekrar..
bekliyoz bak haberin olsun heee:) bu arada merak ettik soru sorcaktın ya hanii:))))
iste onu anlamadim.. yani sag tarafindan neden hamiel kalamiyorsun?? hani sana özel bi durum mu bu?? canim Allahtan baskasi bilemez.. öyle düsünmez..
heee canim iyi oldu hatirlattigin... ya sizlerin de eslerinizin garip huylari var mi??? benim cok rahatsiz oldugum bi huyu var.. yani var mi sizlerde de öyle bazen cileden cikardigi zamanlar oluyor mu sizinde??
canım bebim bebek sağ tüpüme zara verdiği için tüp ile rahim bağlantısı kesilmiş ameliyat sırasında
ama dr dediği yumurta direk rahime düşüyomuş rahimin tüycükleri varmış ordan da yakalayabilrimiş :44::44:
tabi canım orası öyle rabbimden başkası bilemez belki kurban olduğunm allahım gösterir mucizesini
mesela benimkinin en çok sevmediğim huyu ben yanında olmadan mümkün olduğunca asla başka birinin evine gitmez annesinin evine bile nedeninide söylemez bana çok garip gelir mesela . o an işe gömülmüş olsamda işimi bıraktırır :::: garip ama dimi :88::88::88:
aslinda o kadar da kötü degilmis ya :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?