2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ah iste ikiz diye bostan yere demiyoruz biz... ayni ayni bende 1,5 kilomu geri aldim :95::95::95::95::95::95: vazgecilir mi hic yemekten yahu???

demii canimm... aferin bize bak oyun bozanlik yapmadik durumlarb esit devam ediyor!!!... eee borekleri corekleri yaparsan gelir tabi kilocuklar...

yediniz mi tatlim boreginizi???

gel o alemlerden bu yanni dogru... kocisi yatirdim hadi dedikoduya baslayalim biz e yumurtladiysan sorun ne onu anlamadim... yumurta takip etcem diye de günlerini bos gecirme hee

tavuk mu kiz senin kocannnn???? dicem amaaaaaaaaaa....malum ?? erkenden .....

valla bende saat 1 olur.. 2 olur....3 olur...haftasonlari 4-5olur.... anca yatiririm..benimki japonya saatiyle yasiyorrrr.....

tavuk mu kiz senin kocannnn???? dicem amaaaaaaaaaa....malum ?? erkenden .....

valla bende saat 1 olur.. 2 olur....3 olur...haftasonlari 4-5olur.... anca yatiririm..benimki japonya saatiyle yasiyorrrr.....

japonya saati he cok yorgun yaaa.. sabah 5te gidiyo yaaa ben dedim git iceri yat diye.. cocuk gibi kalkti gitti. yoksa koltukta sefil uykuyla gecicistirmeyi pek sever.. aman gitsin cok bunaltiyo yaaa. bugünkü konumuzu da buldum zaten... benim bi derdim var size de soracam bakalim sizlerin kocislerde de var mi

demii canimm... aferin bize bak oyun bozanlik yapmadik durumlarb esit devam ediyor!!!... eee borekleri corekleri yaparsan gelir tabi kilocuklar...

yediniz mi tatlim boreginizi???

yedik canim ama abartmadim pek.. yani normal yedim aha kalkti geliyo benim ki

heyoo bende burdayim :) telden surekli yokluyom sizii

aayyy canimm..masallah birakmiyosun bizi...iyi geliyo bize..scremway da donsun evine oda birakmaz...yazik simdi yogunlugunda bile geliyorrr....

tellerde ne iyi oldu.....valla face de soyle bisi vardi...

Yil 2050.... cocuk annesine sorar:
-Anne beni internetten mi indirdiniz???.......

gel o alemlerden bu yanni dogru... kocisi yatirdim hadi dedikoduya baslayalim biz e yumurtladiysan sorun ne onu anlamadim... yumurta takip etcem diye de günlerini bos gecirme hee

canım bi çıkabilsem o alemlerden çok iyi olcak ta neysee :))))

gülüm benim sağ taraftan hemile kalma şansım yok tabi yine rabbimdem ümit kesilmez o ki yumurtaya can veren :)))

herkese hayırlı akşamlar nasılsınız görüşmeyeli bakalım.ilk önce regencm sana sorayım bi değişiklik varmı diye inşallah olumlu sonuç alırsın .
:80::80::80::80::80:

afiyet bal seker olsun canim boreginiz..lop lop yag yapmasin insallah....

e dogru tabi yoruluip kalio adam....

hadi baslat bakalim konumuzu....sorrrr

ben geldim diyemi kaçtınız baklmm olmadı şimdi amaaaaaa:2:
:2::2::88::88:

leplepicimmmmm cok tesekkurler canım.... darisi basına insallahhh... en yakın zamanda...
bir de 20 temmuz demeye calıstın di mi? herhalde yanlıs yazmıssın... ben o sekilde duzeltiyorum seni listede canım....

duaların için saol tatlım evet temmuz diyecektim şaşırdım yaa :)

herkese hayırlı akşamlar nasılsınız görüşmeyeli bakalım.ilk önce regencm sana sorayım bi değişiklik varmı diye inşallah olumlu sonuç alırsın .
:80::80::80::80::80:

aaayyyyyyyyyy canim benim cok sagol.. yok bi degisiklik yani kirmizilar gelmedi daha sis hissediyorum kendimi bakalim... bu haftasonuna kadar bari bekleyim olmazsa test yaparim tekrar..

canım bi çıkabilsem o alemlerden çok iyi olcak ta neysee :))))

gülüm benim sağ taraftan hemile kalma şansım yok tabi yine rabbimdem ümit kesilmez o ki yumurtaya can veren :)))

iste onu anlamadim.. yani sag tarafindan neden hamiel kalamiyorsun?? hani sana özel bi durum mu bu?? canim Allahtan baskasi bilemez.. öyle düsünmez..

aaayyyyyyyyyy canim benim cok sagol.. yok bi degisiklik yani kirmizilar gelmedi daha sis hissediyorum kendimi bakalim... bu haftasonuna kadar bari bekleyim olmazsa test yaparim tekrar..

bekliyoz bak haberin olsun heee:) bu arada merak ettik soru sorcaktın ya hanii:))))

bekliyoz bak haberin olsun heee:) bu arada merak ettik soru sorcaktın ya hanii:))))

heee canim iyi oldu hatirlattigin... ya sizlerin de eslerinizin garip huylari var mi??? benim cok rahatsiz oldugum bi huyu var.. yani var mi sizlerde de öyle bazen cileden cikardigi zamanlar oluyor mu sizinde??

iste onu anlamadim.. yani sag tarafindan neden hamiel kalamiyorsun?? hani sana özel bi durum mu bu?? canim Allahtan baskasi bilemez.. öyle düsünmez..

canım bebim bebek sağ tüpüme zara verdiği için tüp ile rahim bağlantısı kesilmiş ameliyat sırasında

ama dr dediği yumurta direk rahime düşüyomuş rahimin tüycükleri varmış ordan da yakalayabilrimiş :44::44:

tabi canım orası öyle rabbimden başkası bilemez belki kurban olduğunm allahım gösterir mucizesini

heee canim iyi oldu hatirlattigin... ya sizlerin de eslerinizin garip huylari var mi??? benim cok rahatsiz oldugum bi huyu var.. yani var mi sizlerde de öyle bazen cileden cikardigi zamanlar oluyor mu sizinde??

mesela benimkinin en çok sevmediğim huyu ben yanında olmadan mümkün olduğunca asla başka birinin evine gitmez annesinin evine bile nedeninide söylemez bana çok garip gelir mesela . o an işe gömülmüş olsamda işimi bıraktırır :::: garip ama dimi :88::88::88:

ayyy canim benim cok gecmis olsun... gercekten hic belli olmazAllah verdi mi verir.. sen zamanini bos gecirme yeter.. bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur.. sen sonucta hamile kalamiyor degilsin cok sükür... zordur mutlaka senden iyi kimse bilemez ama en azindan umudun var di mi tatlim?? amaaann deyip koyverirsen zaten olmaz... unutma üsenenin cocugu olmazmis

aslinda o kadar da kötü degilmis ya :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…