2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy cnm yaa . ya ben kötülüğnden değilde hep ilgincime gitmiştir neyse bende gezmiş oluyorum dimi amaa:))

aynen canim... benimkinin su huyu var: durmadan kulagimla oynar... annesi bunu sütten keserken kulakla oynarak kesmis de o günden beri oynuyormus yaaa kulaklarim agriyor artik uyariyorum yok, kiziyorum yok, bagiriyorum yok, tehdit ediyorum hatta vuruyorum yook kardesim yok devam ediyor halen

hahha çoq qomiiqqq :86::86::86::86::86:

Son düzenleme:
heee canim iyi oldu hatirlattigin... ya sizlerin de eslerinizin garip huylari var mi??? benim cok rahatsiz oldugum bi huyu var.. yani var mi sizlerde de öyle bazen cileden cikardigi zamanlar oluyor mu sizinde??
olmaz olurmu..illaki var yaaaaaaaaaaa
ayy biz kadinlarda bi tuhafiz haa..e neguzel iste canim...hatta yazinin basini tekrar okudum sevdigim mi sevmedigim mi yazmissin diyee...........yaniiiii iyidir iyidirrr....

ayyy tatlim bir nevi tik olmus desene sabirlar ozaman sana...

benimkinde ole takintilalar yok..karekter olarak gicik oldugum tek huyu var... biraz cok genis... mesela saat 8de gelcem dediyse 11de gelmesi muhtemeldir!!! biir iki kereye mahsus bi durum deil..huy olmus artik...hakkaten can sikiciiii !!!! ha bana kasitli durum deil herkesle ayni ..abisi,arkadasi,annesi,ablasi...... herkesle huy oldu iste maleseffff

canim esimde beni teselli ediyor. SIKma canini diyor. Herseyin Hayirlisini istedik biz diyor.
Bugünde arkadaslarla yemege gittik yemekten sonra Türk Kahvesi iceyim dedim. arkadasin biri fincanima öylesine bakip ay bak bebek var burda sanki daha cekirdek gibi kücücük senin bebegin var diyor
yok ama

tatlım ama bak şimdi annem(kayınvalidem) ile aramızda 1 sokak var ençokta oraya gider gitmesine bişey demiyorumda benide her seferinde abartısız ama götürmesi anlamsız kaçıyo keyfim olsada olmasada eminim sende sevmezdin benm yerimde olsaydın :)))))):86::86:

Son düzenleme:
batima daha 2gün var ama benim adet belirtilerim var sanki biraz. gerci ben hamilelik belirtilerinden ayirt edemiyorumki. kasik agrisi, migde bulantisi sabahlari, gögüs sismesi ve hafif agirmasi bende adetten önce olur

kizlar birsey sormak istiyorum size. gec döllenme nasil oluyor? bat gecikiyormu diyecegim ama hamile ise insan zaten gelmez ama yani gec döllenme nasil olur? batina bi kac gün varken idrarda hamilelik cikiyorya peki gec döllenme oldumu cikmazmi idrarda? gecmi cikar?
biri beni aydinlatabilirmi??

haklisin bazen istemeyebiliyor insan....ama tam tersini de dusun ki coook var onlardan.herzaman orda isten cikarken direk oraya gidio..sen onca yemek vs hazirlion adam orda yiyo icio ve gec saatlerde gelio...seninde haberin yok..ve SIk sIk oluyo bu.....

yani orta yol lazim..bosuna dememisler "cogu zarar azi karar" dieee.........

cnm normal şartlarda son adet tarihinden itibaren 21-22-23. günlerde yumurtlarsın. ama bu bazen gecikebilir. haliyle gecikirse döllenmede gecikir. idrar testinde de hemen çıkmaz. normal yumurtlama varsa idrar testinde adetin bir gün geçsa bile belli olur. ama geç yumurtlamışsan geç döllenme olur ve hemen belli olmaz. benim üç hamileliğimde de 10 gün geçtikten sonra idrarda belli olmuştu.

kizlar yok mu yaa hic ilginc huylari eslerinizin? ya da sinir oldugunuz.. tek benim miyim dünya üzerinde :44::44::44::44::44::44:

kizlar yok mu yaa hic ilginc huylari eslerinizin? ya da sinir oldugunuz.. tek benim miyim dünya üzerinde :44::44::44::44::44::44:

benim eşim diş gıcırdatır uyurken. bir de geceleri konuşur uykuda ve uykuda benim sorduğum sorulara cevap verir. sabah olduğunda da hiç bir şey hatırlamaz.

evet herşeyin vasat olması lazım ama iyi huyları daha çok şükür olsun:)) aayyy o dediğinde çok kötü yaaa ama benm kayınvalidem iyidir eşim orayada gitse işten çıkıp hemen eve gönderir ben yemek yapmışımdır beklerim diye yada beni çağırır iki kere yaşandı ikisindede eşim aramıştı beni annemde benim haberim yok sanmıştı beni aramşta yaa haklısın ortayı bulmak şarttt:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…