- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.941
ayy cnm yaa . ya ben kötülüğnden değilde hep ilgincime gitmiştir neyse bende gezmiş oluyorum dimi amaa:))
aynen canim... benimkinin su huyu var: durmadan kulagimla oynar... annesi bunu sütten keserken kulakla oynarak kesmis de o günden beri oynuyormusyaaa kulaklarim agriyor artik uyariyorum yok, kiziyorum yok, bagiriyorum yok, tehdit ediyorum hatta vuruyorum yook kardesim yok devam ediyor halen
olmaz olurmu..illaki var yaaaaaaaaaaaheee canim iyi oldu hatirlattigin... ya sizlerin de eslerinizin garip huylari var mi??? benim cok rahatsiz oldugum bi huyu var.. yani var mi sizlerde de öyle bazen cileden cikardigi zamanlar oluyor mu sizinde??
ayy biz kadinlarda bi tuhafiz haa..e neguzel iste canim...hatta yazinin basini tekrar okudum sevdigim mi sevmedigim mi yazmissin diyee...........yaniiiii iyidir iyidirrr....mesela benimkinin en çok sevmediğim huyu ben yanında olmadan mümkün olduğunca asla başka birinin evine gitmez annesinin evine bile nedeninide söylemez bana çok garip gelir mesela . o an işe gömülmüş olsamda işimi bıraktırır :::: garip ama dimi :88::88::88:
aynen canim... benimkinin su huyu var: durmadan kulagimla oynar... annesi bunu sütten keserken kulakla oynarak kesmis de o günden beri oynuyormusyaaa kulaklarim agriyor artik uyariyorum yok, kiziyorum yok, bagiriyorum yok, tehdit ediyorum hatta vuruyorum yook kardesim yok devam ediyor halen
bu arada ben bu sabah test yaptim malesef negatif cikti.
Hayirlisi artik diyorum
selam kizlar nasilsiniz???
ne var ne yok
bu arada ben bu sabah test yaptim malesef negatif cikti.
Hayirlisi artik diyorum
olmaz olurmu..illaki var yaaaaaaaaaaa
ayy biz kadinlarda bi tuhafiz haa..e neguzel iste canim...hatta yazinin basini tekrar okudum sevdigim mi sevmedigim mi yazmissin diyee...........yaniiiii iyidir iyidirrr....
ayyy tatlim bir nevi tik olmus desene sabirlar ozaman sana...
benimkinde ole takintilalar yok..karekter olarak gicik oldugum tek huyu var... biraz cok genis... mesela saat 8de gelcem dediyse 11de gelmesi muhtemeldir!!! biir iki kereye mahsus bi durum deil..huy olmus artik...hakkaten can sikiciiii !!!! ha bana kasitli durum deil herkesle ayni ..abisi,arkadasi,annesi,ablasi...... herkesle huy oldu iste maleseffff
tatlım ama bak şimdi annem(kayınvalidem) ile aramızda 1 sokak var ençokta oraya gider gitmesine bişey demiyorumda benide her seferinde abartısız ama götürmesi anlamsız kaçıyo keyfim olsada olmasada eminim sende sevmezdin benm yerimde olsaydın :)))))):86::86:
kizlar birsey sormak istiyorum size. gec döllenme nasil oluyor? bat gecikiyormu diyecegim ama hamile ise insan zaten gelmez ama yani gec döllenme nasil olur? batina bi kac gün varken idrarda hamilelik cikiyorya peki gec döllenme oldumu cikmazmi idrarda? gecmi cikar?
biri beni aydinlatabilirmi??
kızlar iyi akşamlar. moralleri bozmak yok. her şey yoluna girecek elbet. umudumuzu kaybetmeyelim.
kizlar yok mu yaa hic ilginc huylari eslerinizin? ya da sinir oldugunuz.. tek benim miyim dünya üzerinde :44::44::44::44::44::44:
kizlar yok mu yaa hic ilginc huylari eslerinizin? ya da sinir oldugunuz.. tek benim miyim dünya üzerinde :44::44::44::44::44::44:
haklisin bazen istemeyebiliyor insan....ama tam tersini de dusun ki coook var onlardan.herzaman orda isten cikarken direk oraya gidio..sen onca yemek vs hazirlion adam orda yiyo icio ve gec saatlerde gelio...seninde haberin yok..ve SIk sIk oluyo bu.....
yani orta yol lazim..bosuna dememisler "cogu zarar azi karar" dieee.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?