- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.961
iyi aksamlar canim... haklisin umudumuz hep olsun...
senden naber canim nasil gidiyor tedavi asaman???..hersey yolunda insallah....
benim eşim diş gıcırdatır uyurken. bir de geceleri konuşur uykuda ve uykuda benim sorduğum sorulara cevap verir. sabah olduğunda da hiç bir şey hatırlamaz.
dis gicirdatmasina tahammul zor olabilirde..ikincisi pek bi iyiymis...valla hosuma gitti...
cnm normal şartlarda son adet tarihinden itibaren 21-22-23. günlerde yumurtlarsın. ama bu bazen gecikebilir. haliyle gecikirse döllenmede gecikir. idrar testinde de hemen çıkmaz. normal yumurtlama varsa idrar testinde adetin bir gün geçsa bile belli olur. ama geç yumurtlamışsan geç döllenme olur ve hemen belli olmaz. benim üç hamileliğimde de 10 gün geçtikten sonra idrarda belli olmuştu.
kizlar yok mu yaa hic ilginc huylari eslerinizin? ya da sinir oldugunuz.. tek benim miyim dünya üzerinde :44::44::44::44::44::44:
Anladim. Sagol canim. Artik umudum gec döllenmeden yana. Gerci benim adeti m cok sükür düzenlidir. ya 1gün erken yada 1gün gec gelir. cok sever kendileri beni
dis gicirdatmasina tahammul zor olabilirde..ikincisi pek bi iyiymis...valla hosuma gitti...
benim eşim diş gıcırdatır uyurken. bir de geceleri konuşur uykuda ve uykuda benim sorduğum sorulara cevap verir. sabah olduğunda da hiç bir şey hatırlamaz.
oooooooooooooo bu süper.... sorarsin artik her merak ettigini... ben olsam direk egitime gittiginde gezmeyi de istiyor musun diye sorarim
ya çok güzel diyaloglarımız olmuyo değil.
Kızlar mart, nisan, mayıs hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...
Bu haziran ve sonrasının listesi;
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz azra3434 | 30 | 18 Haziran| temmuza insallah
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran| bekliyoruz
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz
mpb | 27 | 23 haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 24 Haziran| bekliyoruz _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
renewal| 28 | 24 Haziran| bekliyoruz
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
hakem | 28 | 12 Temmuz
nihanca| 25 | 16 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
| | |
Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....
canimmm dubakalimmm...beklemekte faydavar...aaa hem bizim topicte battan once test yapmak yasakkk....bi ara oyleydi yaniii...batima daha 2gün var ama benim adet belirtilerim var sanki biraz. gerci ben hamilelik belirtilerinden ayirt edemiyorumki. kasik agrisi, migde bulantisi sabahlari, gögüs sismesi ve hafif agirmasi bende adetten önce olur
e masallah diyorum ozaman... senin annecigine(kayinvalidene) (denk gelmissindir bizler 1500sayfadir kaynana kaynana diyozzzz).....yildizli pekiyi ozaman...bizimkilerinde oyle bi durumu olsa zevkten 4kose olurlarr!!!evet herşeyin vasat olması lazım ama iyi huyları daha çok şükür olsun:)) aayyy o dediğinde çok kötü yaaa ama benm kayınvalidem iyidir eşim orayada gitse işten çıkıp hemen eve gönderir ben yemek yapmışımdır beklerim diye yada beni çağırır iki kere yaşandı ikisindede eşim aramıştı beni annemde benim haberim yok sanmıştı beni aramşta yaa haklısın ortayı bulmak şarttt:))))
hiii canimmm ayy olsaydinda baslasaydiniz biran once demi?? ayy boyle geciktigi olurmuydu?? canim bi test yap istersende ona gore adetin baslamasi icin yollarbakarsin...ben adet olmayı bekliyorum. adetin 5. günü rahim kontrolüm var. ama adet günüm 5 gün geçti hala olmadım. korkuyorum hamileyim diye. hamile kalmam yasak.
evet çok iyi. hiç bir şey gizleyemiyor benden.
ay ne güzel bir sey... mesela???? dialog derken????
ya çok güzel diyaloglarımız olmuyo değil.
eşim acil tıp teknisyeni. hemşirelerle çalışyor. bazen birinin adını sayıklıyor. tabi benim gözlerim faltaşı gibi açılıyor. beni aldatıyor sanıyorum ama hep farklı bir şey çıkıyor. neyseki eşim bana aşık ama yinede sıkı tutmak lazım bu işi.
eşim acil tıp teknisyeni. hemşirelerle çalışyor. bazen birinin adını sayıklıyor. tabi benim gözlerim faltaşı gibi açılıyor. beni aldatıyor sanıyorum ama hep farklı bir şey çıkıyor. neyseki eşim bana aşık ama yinede sıkı tutmak lazım bu işi.
ayyy yaaaaaaaaaaaaa bende istiyorum bundaaaaaaaaannnnnnnn....
benimkide konussun...... biliyor musun hatta nette dualar bile gormustum ben birini uykuda konusturmak icin falan die......
ya benimkinin de var kötü huyları ama ben hiç üstelemediğim iiçin vazgeçmek zorunda kalıyo biraz vurdumduymazım o konuda ama herşeye rağmen iyidir çok saolsunbeni düşünür senn eltin falan varmı ben tekim bitanede görümcem var ve eşim de soyunun son erkeği yanii benim oğlum olmazsa eşimin soyu bitcek :2::2::2::2::2::2:güleyimmi ağlayayımmıı hehehe ay konu nereye geldi yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?