2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Anladim. Sagol canim. Artik umudum gec döllenmeden yana. Gerci benim adeti m cok sükür düzenlidir. ya 1gün erken yada 1gün gec gelir. cok sever kendileri beni

kizlar yok mu yaa hic ilginc huylari eslerinizin? ya da sinir oldugunuz.. tek benim miyim dünya üzerinde :44::44::44::44::44::44:

cnm bnm bak ben de söledim sılada dedi sadece sen değilsim illa herkesin oluyo garip huyları cnmm acaba eşlerimize sorulsa bizim için ne cevap verirlerdi önce ben söyleyeyim aynanın karşısında uzzzzzzuuuuuuuun bi süre yüzümü gözümü saçdiplerimiiiiii eeeeeee dişlerimi kulaklarımıı hatta iki ayna alıp kafamın ortasına bakmamı derdi heraldeeeeeeeeeeeeee hahahahhaaahaaaaaaaa

dis gicirdatmasina tahammul zor olabilirde..ikincisi pek bi iyiymis...valla hosuma gitti...

ayyy benimkide öylee ayyynısı ama ben rahatsız olmuyorum çünkü insan uyurken dişlerini gıcırdatması ile sinirini atıyomuşş beniimmm bildiğğiimm ayyyyy deryaya yazacaktım benn:))

Son düzenleme:
benim eşim diş gıcırdatır uyurken. bir de geceleri konuşur uykuda ve uykuda benim sorduğum sorulara cevap verir. sabah olduğunda da hiç bir şey hatırlamaz.

oooooooooooooo bu süper.... sorarsin artik her merak ettigini... ben olsam direk egitime gittiginde gezmeyi de istiyor musun diye sorarim

benim durum çok komik harbiden,hala bekliyoruz ,henüz güncelliyemedim şekerim

Son düzenleme:
batima daha 2gün var ama benim adet belirtilerim var sanki biraz. gerci ben hamilelik belirtilerinden ayirt edemiyorumki. kasik agrisi, migde bulantisi sabahlari, gögüs sismesi ve hafif agirmasi bende adetten önce olur
canimmm dubakalimmm...beklemekte faydavar...aaa hem bizim topicte battan once test yapmak yasakkk....bi ara oyleydi yaniii...
e masallah diyorum ozaman... senin annecigine(kayinvalidene) (denk gelmissindir bizler 1500sayfadir kaynana kaynana diyozzzz).....yildizli pekiyi ozaman...bizimkilerinde oyle bi durumu olsa zevkten 4kose olurlarr!!!
ben adet olmayı bekliyorum. adetin 5. günü rahim kontrolüm var. ama adet günüm 5 gün geçti hala olmadım. korkuyorum hamileyim diye. hamile kalmam yasak.
hiii canimmm ayy olsaydinda baslasaydiniz biran once demi?? ayy boyle geciktigi olurmuydu?? canim bi test yap istersende ona gore adetin baslamasi icin yollarbakarsin...
evet çok iyi. hiç bir şey gizleyemiyor benden.

bende hep bi deneyim diyorum acaba konusurmu diyorum..... benimkininde uykusu peek derindirr...

ay ne güzel bir sey... mesela???? dialog derken????

eşim acil tıp teknisyeni. hemşirelerle çalışyor. bazen birinin adını sayıklıyor. tabi benim gözlerim faltaşı gibi açılıyor. beni aldatıyor sanıyorum ama hep farklı bir şey çıkıyor. neyseki eşim bana aşık ama yinede sıkı tutmak lazım bu işi.

hiii canimmm ayy olsaydinda baslasaydiniz biran once demi?? ayy boyle geciktigi olurmuydu?? canim bi test yap istersende ona gore adetin baslamasi icin yollarbakarsin...

genellikle zamanında olur hep. düşükten sonra acayipleşti .cnm olmazsam bir kaç gün sonra test yapıcam. hayırlısı bakalım.

ayyy yaaaaaaaaaaaaa bende istiyorum bundaaaaaaaaannnnnnnn....

benimkide konussun...... biliyor musun hatta nette dualar bile gormustum ben birini uykuda konusturmak icin falan die......

ya benimkinin de var kötü huyları ama ben hiç üstelemediğim iiçin vazgeçmek zorunda kalıyo biraz vurdumduymazım o konuda ama herşeye rağmen iyidir çok saolsun beni düşünür senn eltin falan varmı ben tekim bitanede görümcem var ve eşim de soyunun son erkeği yanii benim oğlum olmazsa eşimin soyu bitcek :2::2::2::2::2::2:güleyimmi ağlayayımmıı hehehe ay konu nereye geldi yaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

ayyyy ben de olsam zaten ilk o konularda sorular sorardim

aaaaaaaah ask ah

canim banami sordun... sormadiyysanda olsun cevapliiim... kaynimvar ama eltim yook.. iki tane eltim oldu bosandi...ikide gorumce var....

benimkide dengeyi coook iyi kuruyo cogunluklada benden yana olur sukur ki bazi gercekleri gorebiliyor.... iyilik yani bi zararim yok simdilik....

ay hayirlisiyla oglunda olsun insallah devam etsin... esin icin cok onemlidir gosteremese bile.... kayniminilk evliliginden cocugu olmadi ..ikincisinden birkizi var......bendede bi oglanvar Allahin izniyle bizimkilere benden devam!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…