- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #15.981
ayyy yaaaaaaaaaaaaa bende istiyorum bundaaaaaaaaannnnnnnn....
benimkide konussun...... biliyor musun hatta nette dualar bile gormustum ben birini uykuda konusturmak icin falan die......
canim banami sordun... sormadiyysanda olsun cevapliiim... kaynimvar ama eltim yook.. iki tane eltim oldu bosandi...ikide gorumce var....
benimkide dengeyi coook iyi kuruyo cogunluklada benden yana olur sukur ki bazi gercekleri gorebiliyor.... iyilik yani bi zararim yok simdilik....
ay hayirlisiyla oglunda olsun insallah devam etsin... esin icin cok onemlidir gosteremese bile.... kayniminilk evliliginden cocugu olmadi ..ikincisinden birkizi var......bendede bi oglanvar Allahin izniyle bizimkilere benden devam!!!
cnm ya bazen o kdar çok konuşuyor ki. uyandırıyorum. tekrar uyuyor devam ediyor. :84::84::84:
canim epeey bi zaman olmustu inan yinebi forumdami gordum ne hatirlamiyorum..netten bi aratalim bakalim..nasil yani??? gercekten mi?? yani gercekten birini konusturabilir misin??????? aayyyyyy ikizim yazsana sunu bi kiz.... yolurrrrrrrrrr :78::78::78::78::78:
evet sana sormuştum canm hmm senndemi aynı benim gibi eşinin soyu size bağlı ay benmki hep der kızım olsun kız çocukları çiçektir diye ama ben içten içe üzülüyodur die tahmin adiyorum yaa sana ne mutlu kıymetini bil:))
canim epeey bi zaman olmustu inan yinebi forumdami gordum ne hatirlamiyorum..netten bi aratalim bakalim..
yanii.. kaynim bidaha evlenip, cocuk yapar ve rabbim oglan verirse...durum degisir..
cok sukur canim.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin oglumdanburda cok bahsetmiyorum arkadaslarim cok hassas donemden gciyolar anliyorm ben ikinci icin bukadar calisip olmadiginda uzuluyorsam onlarin hayal kirikliklari 2katidiyorum..ve dualarimdan eksik etmiyorum....
ama kizi da seviolar gercekten ama illa ki erkekleri de olsun istiolar ego tatminimidir bilinmez ama yuzdeler bu yonde... gecenleride bahsetmistim hatta benimkisi ilk dr randevusundan sonra direk tel ile arayip "erkek mi oglan mi" die sormustuuuuuuuuuuuuuuu.......
ahh hulyacım ahh benim kader arkadaşım nedir bu çektiğimiz bu üzntümüz ben artık hiç anlamıyorumyarın ilk işim onu söylemek canım işe yaramadağı apaçık ortada zaten gülüm benim için zaman çök önmeli ben bugün git yarın gel istemiyorum boşa harcayacak vaktim yok bakalım ne diyecek senin iğneden bahsedeceğim canım diyecem zaten bana daha yüksek dozda etkli ialçlar ver
canım bide sen dün yazmıştın ilacın fiyatını 250 tl demişin sadece tek bi tane iğnem mi yoksa bir kutu mu anlamadım gülüm:26::26: oda aynı klomen gibi adetin 2. günü başlanıp sabah akşma 5 tane falan mı vuruluyo canım :26::26::26:
evet canım bebeğimiz için her yol neyse sonu kadar gideceğim rabbim bize tez günde evlatlarımız nasip etsin
nihancımmm kader arkadaşımm geç cevabım için kusura bkma misafirlerim var bugün yemek vs. çok yoruldum giremedim..anca..ve yeminlen sadece sana cvp vermek için geldim..okudum yazamadım...canımm valla ben dün içim çıkana kadar ağladım..hıçkıra hıçkıra...benim için de zaman öenmnli canım..bnde git gel istemiodumm ama saolsun bu doktor tedaviye baştan başlamadı..kaldığı yerden devam ettirdi canım..ben klomen kullandım fayda etmedi ve alerji yaptı diince hemennnn sana yüksek doz iğne verelim alabilir misin dedi..250 tl dedi..bnde hepsimi dedim evet diince alırım alırım yazın hemen dedim..adetin 5.günü başlıcam canım cuma günü..10.günde doktora gidicem bakalım hayırlısı inşallah..canım ilacı almadım daha bilmiyorumm ama 2 doz karıştırılıp vurulcak dedi göbekten günde 1 tane galiba 10 tane var içinde çünkü 2 doz dan 5 gün 10 yapıyor yani bilmiyorum tam..ama tamamı 250 tl miş yani öle dedi doktor...canımm snde bende durumumuz zor..bu yüzden doktoruna söyle yanii sanada iğne versinn iğnenin daha etkili olduğunu okudum kk dan da okudum başka yerde de..ve klomen bizde neden işe yaramadı canım ..çünkü biz orta seviyenin üstündeyiz..yumurtalıklarımda tembellik varmış benim baya hmde..ondan hemen iğne hatta benim kadın doktora kızdı..seni oyalamışş senin gibilere direk iğneyle başlanır dedi canım doktor...bana 6 ay verdi olmazsa ki olmazsa da normaldirr dedi neden olmadı diye şaşırmam ama olursada şaşırmam dedi doktor inşallahh hamiş olcan dedi inannıyorum dedii ama en kötü 6 ay sonra tüp bebek dedi...inşallah ona görek kalmazz Allah ın izniylee canım..hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn inşallahhh...yarın mı gitcen doktora??
hülyam benim gerek kalmayacak insallah daha fazla dr'a gitmene, tüp bebege felan.. Allahim insallah sana da verecek en kisa zamanda
regentoşumm bitanemm inşallahh...senin de kırmızılar yokk snden umutluyuzz canım..kan testi yaptırmak da zormu orda???
ahhh canim benim...gercekten cok zoorvalla biliyorum...kurban oldugum mevlam en kisa zamanda hayirlisiyla guldursun yuzunu....insallah...
hadi tatlim ii aksamlar sanada...
ozaman topicimizin bekilerinden biriside sensinnnn desene!!
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Ben dayanamadım test yaptım
eeeeeeeeeeeeeeee sonuçççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?