- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.001
bişey anlamadım desem ... hiç bir belirtim yok testte de ilk çizgi gayet net ikinciyi zorlarsan görebiliyorsun gölge gibi yaa :44:
bişey anlamadım desem ... hiç bir belirtim yok testte de ilk çizgi gayet net ikinciyi zorlarsan görebiliyorsun gölge gibi yaa :44:
fotosunu cekip yollsana tatlim, her hamis olan ikinci cizgi silik desede epeyce net gördük biz... haddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay bi hamisimiz daha var sanirim
tatlim scraemawayin de hic belirtisi yoktu ama bak hamis cikiverdi..... eger ben de hamissem (insallah) vallahi bende de yok bi belirti... daha kirmizilar da gözükmedi...
ala ala kırmızılar gelmedi dimi senin :44:... sabırsız arkidişim benim. bekle şu hafta sonunu olmazsa pazartesi kan testi yaptırırsın.
yok güzelim ya zor görülüyo gölge gibi işyerindeyim şimdi de fotoyu gönderemiyorum burdanofff bilmem ki acaba stres mi yaptım gene :18: Valla bir kaç gündür leke şeklinde akıntım oluyo ama kırmızılar gelmedi sanırım gene yok pis kırmızılar gelir yaa
breshka fistigim hadi bi foto cek de koy... biz görebilirsek fotodan demek ki cizgi o kadar da silik degil... ayyyy insallah hadi bakalim....
canım telefonla çekmem lazım burdan atmam için ama usb yok yanımda gönderemiyorum :84:
İnşallah vardır bi muzice olur Allahım nolur artık bitir şu özlemimi ...
canım telefonla çekmem lazım burdan atmam için ama usb yok yanımda gönderemiyorum :84:
İnşallah vardır bi muzice olur Allahım nolur artık bitir şu özlemimi ...
tamam o zaman canim benim... bir kac gün gecsin yine yaparsin o zaman... gelmesin pis kirmizilar.. ama bebis oldugu icin gelmesinler... yoksa bekletmeden gelsinler ki vakit gecirme
e peki canımcım bluetooth ile gönder pc yeee
İnşallah canımmmmRabbim benimle beraber bekleyen tüm anne adaylarının dualarını kabul etsin şu mübarek aylarda İnşallah bu ay hepimiz müjdeli haberler veririz dualarınızı eksik etmeyin lütfen ben hepimiz için her gece dua adiyorum.
Önceki gün eşimle çok kötü kavga ettik bu ay olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam o da bunalıma girdi iyice Allahım duysun sesimizi
pc de bluetooth yok
insalah canim benim amin... zaten biz stres yaptigimiz icin bu kadar zorlaniyoruz.. olur yoksa kendiliginden.. ben bu aydan cok ümitliydim yaaa daha yumurtlama günüm bile gelmemisti... simdi kirmizilar geciktikce daha da ümitleniyorum bu haftasonu nasil olacak bilmiyorum oooooooooof of insallah canim hepimiz pespese hamis oldugumuzu ögreniriz... ondan sonra da halay cekeriz
peki pc de hafıza kartı girişi var mı ?????
her yolu düşünüyorum yalnızzzz ...
İnşallah canım valla öğreneyim işyerinde mezdeke çalıp oynamazsam bişey bilmiyorum
Valla o kadar çok şey diledikki ben öğreneyim bi kere işyerinde herkese baklava ısmarlayacağım sonra bi çocuk sevindireceğim dedim eşim öğrendikten en geç bir hafta sonra bir kurban kesicem doğunca da bir kurban daha kesicem dedi
size epeyce masraf gözükmüs canim... olsun sen sevap islle Allah zaten onun rizkini bir yerden gönderiri... insallah ben de sag saglim saglikli kucagima alayim ben istiyorum kurban kesmek... burda degil ama türkiyede... Allahim o zamana kadar onun kapisini da acar... zaten ben bebisimle gitmek stiyorum türkiyeye o yüzden bu sene gelemeiycez sanirim, birz da maddiyat izin vermiyor.. ama olsun bebisle gitmeyi ben daha cok istiyorum... insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
size epeyce masraf gözükmüs canim... olsun sen sevap islle Allah zaten onun rizkini bir yerden gönderiri... insallah ben de sag saglim saglikli kucagima alayim ben istiyorum kurban kesmek... burda degil ama türkiyede... Allahim o zamana kadar onun kapisini da acar... zaten ben bebisimle gitmek stiyorum türkiyeye o yüzden bu sene gelemeiycez sanirim, birz da maddiyat izin vermiyor.. ama olsun bebisle gitmeyi ben daha cok istiyorum... insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?