- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.021
ya nasıl resim ekleniyo buraya :44:
Eki Görüntüle 213565 canım test böyle bişeydi işte çok net değil. Benimkini yükleyemediğim için benimkiyle aynı bi test buldum netten onu yolluyorum bakın bakalım bunun aynısıydı benimkide :18:
eee bu testteki gözüküyor canim benim... resmi bile büyütmeye gerek kalmadan.. bir de ciplak gözle görünce daha nettir mutlaka... yani öylesen dur bakalim sekerim... eger bebis varsa zaten bu ßhcg denen arkadas cok hizli artacaktir.. haftasonu yaparsin o zaman cok daha emin olursun.. der bekle iki üc gün daha... bak ben de bekliyorum
Eki Görüntüle 213565 canım test böyle bişeydi işte çok net değil. Benimkini yükleyemediğim için benimkiyle aynı bi test buldum netten onu yolluyorum bakın bakalım bunun aynısıydı benimkide :18:
cnm bunda resmen belli ikinci çizgiyaaa.... inş bitanem inş Rabbim yüzüne güler bu ay güzel haberi alırsın :) kocişine süpriz yaparsın ama olmassada üzülmek yok... bendede ilk defa bu ay çok çok az hamilelik belirtileri var kasıklarıma batma fln olması gibi ama dün test yaptım kocaaaaaaaaa bi tek çizgi çıktı her zamanki gibi... gerçi batıma 2 gün var ama sanmıom bişi olduğunu
canım benim senin testinle birebir aynıysa e umut var demektir. hadi inşallah gebesindir. ama sakın çok fazla da umutlanma çok üzülüyorsun sonra.
bu cuma en yakın yerden bi kan testi yaptır bence. netlik kazandır bakalım. valla merak ettim.
canım ,
bence erken azcık daha bekle.geçen seferi unutma.kalbimdekini biliyorsun zaten.
allah inşallah dualarımızı kabul edecek..
üzülmemen için ümitlenme derim..
az daha sabır...
cnm insallah hamissindir ve mucizen gelir :) silikte olsa hamissin ama gecen ayda boyle oldu diyorsan testi tekrarla yrn koyulasmasi lazim 2. cizginin
cnm insallah hamissindir ve mucizen gelir :) silikte olsa hamissin ama gecen ayda boyle oldu diyorsan testi tekrarla yrn koyulasmasi lazim 2. cizginin
nihancımmm kader arkadaşımm geç cevabım için kusura bkma misafirlerim var bugün yemek vs. çok yoruldum giremedim..anca..ve yeminlen sadece sana cvp vermek için geldim..okudum yazamadım...canımm valla ben dün içim çıkana kadar ağladım..hıçkıra hıçkıra...benim için de zaman öenmnli canım..bnde git gel istemiodumm ama saolsun bu doktor tedaviye baştan başlamadı..kaldığı yerden devam ettirdi canım..ben klomen kullandım fayda etmedi ve alerji yaptı diince hemennnn sana yüksek doz iğne verelim alabilir misin dedi..250 tl dedi..bnde hepsimi dedim evet diince alırım alırım yazın hemen dedim..adetin 5.günü başlıcam canım cuma günü..10.günde doktora gidicem bakalım hayırlısı inşallah..canım ilacı almadım daha bilmiyorumm ama 2 doz karıştırılıp vurulcak dedi göbekten günde 1 tane galiba 10 tane var içinde çünkü 2 doz dan 5 gün 10 yapıyor yani bilmiyorum tam..ama tamamı 250 tl miş yani öle dedi doktor...canımm snde bende durumumuz zor..bu yüzden doktoruna söyle yanii sanada iğne versinn iğnenin daha etkili olduğunu okudum kk dan da okudum başka yerde de..ve klomen bizde neden işe yaramadı canım ..çünkü biz orta seviyenin üstündeyiz..yumurtalıklarımda tembellik varmış benim baya hmde..ondan hemen iğne hatta benim kadın doktora kızdı..seni oyalamışş senin gibilere direk iğneyle başlanır dedi canım doktor...bana 6 ay verdi olmazsa ki olmazsa da normaldirr dedi neden olmadı diye şaşırmam ama olursada şaşırmam dedi doktor inşallahh hamiş olcan dedi inannıyorum dedii ama en kötü 6 ay sonra tüp bebek dedi...inşallah ona görek kalmazz Allah ın izniylee canım..hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn inşallahhh...yarın mı gitcen doktora??
Ayy inşallah canım yaaYarın mı yapsam acaba yoksa cumaya kadar beklesem mi (bekleyebilirim sanki )
breshkacım, merhaba, testin sonucu güzel, bir de cuma günü aynı marka idrar testi varsa evde yap, silik çizginin biraz daha belirginleşmesi lazım, bugün yaptığın testi de atma, kıyaslaman için, eğer yine pozitif çıkarsa ve biraz daha belirgin çıkarsa, kan testine koş derim. yok, eğer farklı bir sonuç alırsan, 1-2 gün daha kırmızıları beklersin, gelmezse de kan testine gidersin. Hayırlısı olsun, canım benim, inşallah bebişin göbüşündedir.
canım senin de tebrik ederim inş devamı da gelirdir canım bebeğin göbişine konmuştur
işte rabbim bi kez daha mucizesini gösterdi inş biizm için de büyüklüğünü gösteriri aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?