2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım test böyle bişeydi işte çok net değil. Benimkini yükleyemediğim için benimkiyle aynı bi test buldum netten onu yolluyorum bakın bakalım bunun aynısıydı benimkide :18:

Eki Görüntüle 213565 canım test böyle bişeydi işte çok net değil. Benimkini yükleyemediğim için benimkiyle aynı bi test buldum netten onu yolluyorum bakın bakalım bunun aynısıydı benimkide :18:

eee bu testteki gözüküyor canim benim... resmi bile büyütmeye gerek kalmadan.. bir de ciplak gözle görünce daha nettir mutlaka... yani öyle sen dur bakalim sekerim... eger bebis varsa zaten bu ßhcg denen arkadas cok hizli artacaktir.. haftasonu yaparsin o zaman cok daha emin olursun.. der bekle iki üc gün daha... bak ben de bekliyorum

cnm bunda resmen belli ikinci çizgiyaaa.... inş bitanem inş Rabbim yüzüne güler bu ay güzel haberi alırsın :) kocişine süpriz yaparsın ama olmassada üzülmek yok... bendede ilk defa bu ay çok çok az hamilelik belirtileri var kasıklarıma batma fln olması gibi ama dün test yaptım kocaaaaaaaaa bi tek çizgi çıktı her zamanki gibi... gerçi batıma 2 gün var ama sanmıom bişi olduğunu

offf off inşallah canım ya benim bir önceki ay da böyle olmuştu sonra 3 gün geçti hastalandım bu da öyle olursa diye pek ümitlenemiyorum ya

Eki Görüntüle 213565 canım test böyle bişeydi işte çok net değil. Benimkini yükleyemediğim için benimkiyle aynı bi test buldum netten onu yolluyorum bakın bakalım bunun aynısıydı benimkide :18:

canım benim senin testinle birebir aynıysa e umut var demektir. hadi inşallah gebesindir. ama sakın çok fazla da umutlanma çok üzülüyorsun sonra.
bu cuma en yakın yerden bi kan testi yaptır bence. netlik kazandır bakalım. valla merak ettim.

İnşallah canım acaba bende mi göz yanılması oldu dedim ama burda arkadaşıma da gösterdim gerçi üstünden kaç saat geçti çizgi iyice silikleşti ama o da gördü az bişey ama dediğim gibi benim geçen ay da böyle olmuştu yavrum tutunamıyormu acaba yaa ... zaten bu ay da olmazsa artık uğraşmayacağım düşünmek bile yok eşimin ameliyat olmasını bekliycem sonra olursa olur napayım ..

sende bekle biraz canım inşallah vardır ...

aynısı canım hatta bi elimdeki teste bi ekrana bakıyorum şuan elimdeki pembe değil artık siyahlaştı çizgi ama biraz daha silindi . İster istemez üzülüyorum yaa artık o kadar çok istiyorum ki kimseye de bişey anlatamayınca çok daha zor oluyor 5.yıla girdik evliliğimizde herkes soruyo artık benim babam bile annemi sıkıştırıyomuş bide kızımdan torun istiyorum neyi bekliyolar hala diye soruyomuş. Abilerim desen yeğen diyolar beni görünce başka bişey demiyolar tek kız benim aile de 2 abim var çok üstüme düşüyorlar bi sıkıntımı var falan diye kurcalıyolar artık onlarda eşimin ailesini hiç söylemiyorum artık çünkü onlar adımı çıkardı bile çocuğum olmuyormuş benim ...Bilseler oğullarında sıkıntı olduğunu bu kadar konuşurlarmı acaba yine ... Neyse benim kocam iyi olsun da onları takmam bile

O yüzden çok istiyorum canım inşallah vardır ne diyim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Son düzenleme:

canım ,

bence erken azcık daha bekle.geçen seferi unutma.kalbimdekini biliyorsun zaten.
allah inşallah dualarımızı kabul edecek..
üzülmemen için ümitlenme derim..
az daha sabır...

canım ,

bence erken azcık daha bekle.geçen seferi unutma.kalbimdekini biliyorsun zaten.
allah inşallah dualarımızı kabul edecek..
üzülmemen için ümitlenme derim..
az daha sabır...

ooooooooooooof offf bu ay çok ümitli değilim zaten de ne bileyim azcık da olsa ümitlendim yaa keşke yapmasaydım şimdi kırmızılar gelirse çok üzüleceğim gerçekten.. Dua et sen gene de olurmu

cnm insallah hamissindir ve mucizen gelir :) silikte olsa hamissin ama gecen ayda boyle oldu diyorsan testi tekrarla yrn koyulasmasi lazim 2. cizginin

breshkacım, merhaba, testin sonucu güzel, bir de cuma günü aynı marka idrar testi varsa evde yap, silik çizginin biraz daha belirginleşmesi lazım, bugün yaptığın testi de atma, kıyaslaman için, eğer yine pozitif çıkarsa ve biraz daha belirgin çıkarsa, kan testine koş derim. yok, eğer farklı bir sonuç alırsan, 1-2 gün daha kırmızıları beklersin, gelmezse de kan testine gidersin. Hayırlısı olsun, canım benim, inşallah bebişin göbüşündedir.

ne kusuru kader arkadaşım ya ben tahmin ettim bi işin yada musait olmadığını gülüm sağol canım benim cevabın beni çok mytlu eti allar razı olsun ağlama canım benim ya dün akşam bende gözlrim şişti artık bide eşim de yanım da yoktu rabbime dua edrek ağladım hep bu hasretimi bu özlemimi dindirsin diyecanım ya yemin ediyorum ben kendi adıma ağlaya ağlaya yaşlandım resmen çöktüm artık çok zor geliyo ama yine de rabbim kuvvetini veriyo işte canım bende bugün gidicem dr saat 2 gibi bakalım bende söylicem o iğne tedavsini para umrumda değil lanet olsun giden para olsun artık herşeyden geçtim gözüm bşey görmüyo gülüm bana dr söylediği evet bende de ilk zamanlar pko vardı ama hamile kalabildiğim için artık öyle bişey yokmuş ama o zaman niye yumuttam büyümuyo ya çıldırıcam valla:84::84::84: dün akşamdan beri migrenim tuttu herşey kabus gibi hiçbişeyin tadı yok anlamsız arkadaşım ya dün akşam annem babam aradı telde 50 yaşında babam ağlıyodu benim içim parçalandı niye böyle oluyo diyo yok mu bi tedavisi sağolsun maddi yönden hep destek halindeler yerek ki osun sen parayı düşünme diyolar onlar bile ne kadar çırpınıyolar ama işte rabbim biliyo gülüm ne paar ne de başka bişey çare yeter ki kurban olduğum rabbim ol de olsun
canım inan bunu gönülden yazıyorum inş arkadaşım tüp bebeğe gerek kalmaz gülüm biz küçük tedavide bile böyle yıpranıyosak allah sonumzu hayır eylesin gülüm artık kelime bulamıyorum derdimi acımı anlatmaya çok zor arkadaşım
inş en yakın zaman da bizim de bu özlemimiz diner rabbim çok bekletmez gülüm

Ayy inşallah canım yaa Yarın mı yapsam acaba yoksa cumaya kadar beklesem mi (bekleyebilirim sanki )

canım senin de tebrik ederim inş devamı da gelirdir canım bebeğin göbişine konmuştur

işte rabbim bi kez daha mucizesini gösterdi inş biizm için de büyüklüğünü gösteriri aminnnn

kızlar ben çıkıyorum şimdilik hepinize hayırlı günler

yine dr yolu gözüktü bana bakalım bugün neler olacak inş iyi bişeyler duyarım

hepinizin allah rızası için duanıza ihtiyacım var arkadaşlarım biliyorum zaten duanızı benden eksik etmiyosun sağolun varolun

hepinizi çok ama çok seviyorum

İnşallah canım ya o kadar heyecanlandım ki ... Sol kasığımda bi batma başladı şimdi başka da bişeyim yok ha bide süreki tuvalete gidecekmişim gibi bi his var ama idrara falan çıkmıyorum . İnşallah gelmez kırmızılarda bende mucizemi karşılarım ayy kocam sevinçten ne hale gelir düşünemiyorum yaa

canım senin de tebrik ederim inş devamı da gelirdir canım bebeğin göbişine konmuştur

işte rabbim bi kez daha mucizesini gösterdi inş biizm için de büyüklüğünü gösteriri aminnnn

Allah razı olsun canım ama ben pek ümitlenmek istemiyorum çünkü bir kere daha oldu bu ama inşallah vardır. Sende üzülme bitanem çaresi olmayan dert değil çok şükür hayırlısıyla bi doktora git gel sende bize mutlu haberler vereceksin inşallah Rabbim nelere kadir bak benim kocamdan dolayı hiç umudum yokken ufacık bi çizgi beni nasıl sevindirdi belki de yok ama hayali bile güzel inşallah sende en kısa zamanda güzel haberler verirsin benim hiç umudum yok aslına bakarsan çünkü doktorlar kocam için bu durumda olmaz dediler ama büyük Allah belki bi mucize verir diye hevesleniyorum ne yapayım benimde elimden bişey gelmiyor..

Ahh ahh ezan okunuyor şimdi Rabbim şu ezanların sesi hürmetine bizlere yardımcı olsun sıkma canını güzelim elbet bizimde bu sıkıntılarımız bitecek alacağız kucağımıza meleklerimizi.. Hele ben varya bi olsun azcık büyüdüğünde eşek sıpası seni yapana kadar neler çektik diye anlatıcam

ayy, kızlar bişey söylüyücem, benim bugün başım çok dönüyor, ağzımda da 2 gündür metal tadı var, demir yemişim sanki, ayyyyy bu kadar belirti varken kan testim negatiffffffffff, yok böyle bişey yaaa, daha görülmemişşşş, offffffff, çok bunalıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…