- Konu Sahibi screamaway
-
- #16.041
ayy, kızlar bişey söylüyücem, benim bugün başım çok dönüyor, ağzımda da 2 gündür metal tadı var, demir yemişim sanki, ayyyyy bu kadar belirti varken kan testim negatiffffffffff, yok böyle bişey yaaa, daha görülmemişşşş, offffffff, çok bunalıyorum...
kardaizcim, yok, tatlım, ne kırmızı be pembe, hiçbişey yok, adet sancısına benzer bişey de yok, arada rahmimde kasılma hissediyorum, o kadar. ateşim de aynen devam ediyor... :26::26::26::26:
hemserim benim rabbimin gucu herseye yeterrr......insallahcanim dualarimiz elbette seninle ama nolur cook da fazla umutlanma cukun gecende aynini olmus canim...hakkinda hayirlisi olsun...bişey anlamadım desem ... hiç bir belirtim yok testte de ilk çizgi gayet net ikinciyi zorlarsan görebiliyorsun gölge gibi yaa :44:
ayy, kızlar bişey söylüyücem, benim bugün başım çok dönüyor, ağzımda da 2 gündür metal tadı var, demir yemişim sanki, ayyyyy bu kadar belirti varken kan testim negatiffffffffff, yok böyle bişey yaaa, daha görülmemişşşş, offffffff, çok bunalıyorum...
tatlım, normalde hiç şaşmaz benimkiler, 1 gün bile gecikmez, gününde gelirler. yılda 1 defa bir kaç gün gecikme olabiliyor, ama yılda bir defa veya 2 yılda 1 defa ve hep kışa doğru olur. yazın şaştığını hiç görmedim, bu ilk olucak her halde. 1-2 gün daha bekliyicem, kırmızılar gelmezse, başka bir hastanede yaptırıcam, orda da negatif olursa, direkt doktora giderim her halde. ayy, nasıl duygular içindeyim, anlatamam, hamilemiyim değilmiyim, bilmiyorum, hamile olduğumu düşünüp ümitlenmek istemiyorum, olmadığımı düşününce de acaba neden olmadı, tam da gününde çalışmıştık falan diye diye içim içimi yiyor. bi yandan da bu ara kaynanamla aram iyi değil, eşim de ben de zaten bu yüzden bunalımdayız, bir de üstüne bu mesele olunca ikimiz de uyuşmuş gibiyiz. 2 dakikada bir derinden offff çekiyoruz...
breshkacım, inşallah tatlım, bekleyeceğim cumaya kadar, bakalım ne oluyor... ama obür hastanede pozitif çıkarsa, yakınımda olan bu hastaneye bi daha uğramiyicam, hatta şikayet edicem, hastanenin yönetimine. yeni reaktifler ilaçlar alsınlar laboratuar için, tabi eğer hamişsemmmmmm....değilsem, gıkım çıkamiyicak
ayyyyyyy, çok karışık olmuşşşşşşşşşşşşşşş
breshkacım, ateşi aslında adetinin 1. gününden itibaren ölçmen gerekir, ovulasyona yakın ateş hafifce yükselir, ve sadece 1 gün düşer 0,2-0,4 derece arası, sonra yükselişe geçer, o ateşin düştüğü gün yumurtlama günüdür, sonra yükselir ve yüksek devam eder, adet olucaksan, her gün biraz düşüşe geçer, olmayacaksan, bebbiş varsa, aynen yüksek devam eder. ama bunu sen pek hissetmezsin, çünkü adet döngüsünün son günlerinde ateş aşağı yukarı 0,5 derece yükselmiş olur. başından ölçmüş olsan, şimdi ateşine göre anlayabilirdin adet olup olmayacağını, tatlım.
ayyyyyyy, çok karışık olmuşşşşşşşşşşşşşşş
tuğce hoşgeldin canım, bugün nasılsın bakalım. fasulye yaramazlık yapıyomu çok :)))
Ayy inşallah canım yaaYarın mı yapsam acaba yoksa cumaya kadar beklesem mi (bekleyebilirim sanki )
keşke baştan başlasaymışım :44: ama hergün yeni bişey öğreniyoruz yaa oda güzel yakında prof olucaz
Gerçekten neye göre ateşim var bilmiyorum ama bu hafta aşırı bi sıcaklık var bende gece adam yataktan atacak beni çok sıcaksın yaa diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?