2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm teyzoşlar biz geldiiikkk

bugün kontrolümüz vardı bebişim doğum kanalına yerleşmiş iyice bize normal doğum yolu görünüyo çok şükür inşallah son dk bir aksilik olmazda normal olur:44: eylül alya 2560 narin kızım benim 10 günde 400 gr almış 3 kilo olur sanırım olsun napalım sağlıklıya önemli olan o odaları falan gezdik o esnada yeni bi bebek doğmuştu yıkıyolardı camdan gördüm minnak bişeydi bizden şimdilik haberler böyle

Ayy heyecan yaptım, bizim kontrol çarşamba günü, hiç çatı muayenesinden bahsetmedi, nedense bu defa bebişin geliş tarihi belli olacak gibi geliyor.
Umarım öylede olur...

Slm kızlar nasilsiniz durumlar nasil biz iyiz burası cok siacaktı bugün
Dun gece duş aldim yatağa girdim bebeğimi hisetmedim 2 saat falan olmuştu neyse biraz karnimla oynadım dedim yatiyosada hani tepki verir neyse 1 saat kadar hiç tık yok ya kızlar birden icim daraldı korktum bebek hiç kipirdamiyinca bir bağırdım aglayarak esime kalk bebekte birsey var hiç kipirdamiyo dedim ama nasil ağlıyorum eşimde cok kötü oldu hemen üstünü giydi kalk hastaneye diye sonra dur cikolata ye falan dedi yedim oturdum bizimki yer değişti oynamaya başladı ama cok korktumki anlatamam yazarken bile ağlıyorum Allahım korusun bebeklerimizi sagsalim alalım kucağımıza

Oğlumun hareketleride azaldı yaa
Şuan hiç hareket etmiyor, normalde hiç yerinde durmazdı...

Ya arkadaslar Ben uzun sure yattigim zaman ozellikle kalkarken vajinamin uzerindeki kemik ve bacagimin ic kisimlari aciyor elim kolum bacaklarim uyusuyor Benim gibi olan varmi yarindan sonra kontrolum var sorucam bakalim doktoruma

Oğlumun hareketleride azaldı yaa
Şuan hiç hareket etmiyor, normalde hiç yerinde durmazdı...

Benim kuzumda oyle oldu icin birde biliyomusun nedense dun okadar hafiftimki sanki hamile değildim neblim birden cok korktum cikolata ya bizimki oynuyo hemen

Ya arkadaslar Ben uzun sure yattigim zaman ozellikle kalkarken vajinamin uzerindeki kemik ve bacagimin ic kisimlari aciyor elim kolum bacaklarim uyusuyor Benim gibi olan varmi yarindan sonra kontrolum var sorucam bakalim doktoruma

ben ne zamandır çekiyorum o ağrıyıııı, çatı kemiklerin ağrıyor canım, bebeğin yaptığı baskı arttıkça maalesef o kemiklerin ağrısı da artıyor benim dr.um gayet normal olduğunu söylemişti

Arkadasim seninle gunlerimiz ayni sanirim Benim oglumunda hareketleri azaldi artik yerleri daraldi normal bu doktorum gunde 10 hareketi etmezse gel dedi bana sakin ol iyidir yavrun ins merak etme

Bastırınca zar zor hareket ediyor.
Normalde böyle değildi, biraz daha bekleyelim bakalım...

selam taze annelerrr....
bu sabah son kontrolümüzdü ve doktorumla yine pazarlığımız vardı. o diyo bi gece ben diyom söz verdiniz durmam en sonunda ya gece ağrın olursa dedi. dedim ben onu ayarladım yakın arkadaşım eczacı iğneye o gelicek zaten. yaa ters bi durum olursa dedi. dedim oda hazır komşum yoğun bakım hemşiresi gece teli açık olcak. yani kaçarı yok mecbur salıcaz seni dedi gülerek. sonra küçük paşamızı gördük 2700 gr. büyük ihtimal geliş kilosu bu olucak. veee asıl güzel haber bu oğlumuda diğerini götürdüğüm doktora götürmek istiyordum onun için doğumdan sonraki 4. güne randevu almak için aradım ki doktorumuzun hastahane değiştirdiğini ve doğum yapacağım hastahaneye geçiş yaptığını öğrendim doğuma girerken haber verin ilk kontrolünüde ben yapayım dedi nasıl mutlu oldum anlatamam. anlıyacağınız ameliyathanede bulanacak herkes hem tanıdığım hemde güvendiğim insanlar olucak Rabbime hamdolsun herşey bir anda gönlüme göre gelişti.bir tek farkla 26 sına beklerken 25. ine çekti günü doktorumuz kesede sızıntı başlamış çarşamba alalım riske girmesin dedi.
neyse eve geldik bir güzel temizliğimi yaptım, yemeklerimi hazırladım,son posta çamaşırımda makinada. yarında kuaföre gidicem kaştı, saçtı onları halledicem. yarın akşamda goncam yer ayırtmış başbaşa bi yemek yiyelim sonra en az bir sene başbaşa kalamayız dedi
neyse kızlar bizden haberler böyle artık işimiz Allah'a kaldı inş. hayırlıyısla kurtulur çıkarız. eğer giremezsem bir süre bizi merak etmeyin ama ilk fırsatta sizi haberdar ederimmm.... şimdilik kendinize bebişlere iyi bakın.

hadi Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..
yanlış hatırlamıyorsam sen Jale hanıma gidiyordun, doğumu nerde yapacaksın?

Revolucion kız ne düşünceli kocan var, bak güzel düşünce olurda benimde öyle tarihim belli olursa bende kiseyi sokmıyayım eve :)))

off kızlar sancılarım başladı yineee, bakalım düzenli mi olacak bu sefer

demmmir can yavrum senin sancıların bizim sancılaırmız oldu , hadi gülümmm ıkın artık , neyse şaka bir yana inşallah gülüm yaaa hadi belki yarın sabah hayırlı haberlerini alırızz , AMİNNNNNNNNNN

hadi Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..
yanlış hatırlamıyorsam sen Jale hanıma gidiyordun, doğumu nerde yapacaksın?
amin canım çok sağolasın. seninde çok az kaldı Allah çektirmesin bir an önce yüzünü güldürsün inş. ayrıca tüm hamişlerimizinde. evet jale hanıma gidiyorum.çekirge doruku ayarladık canım oranın ameliyathane ebeside arkadaşım o yüzden orayı çok istiyordum. önce ren tıpa baktık ama içime sinmei doğrusu sonra pembe maviyi düşündük jale hanım oraya alışkın diye ama orasıda benim içime bi türlü sinmedi içimi sktı kasvetli havası. en son dorukta kesinleştirdik.birde dediğim gibi tüm ameliyat ekibi tanıdık olcak oda beni çok rahatlatıyo.
Revolucion kız ne düşünceli kocan var, bak güzel düşünce olurda benimde öyle tarihim belli olursa bende kiseyi sokmıyayım eve :)))

yok kız ev dolu anne babayla birlikte yaşıyoruz biz. yani evi batırcak insan mevcut evde ama en azından benim bir kaç saatliğine kafam dinlenicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…