Selamlar hanımlar ve kuzuları
Bugun doktor kontrolumuz vardı. Suyumuz sağlığımız yerinde sukur. Yine alttan muayene etti . Bir parmak açıklık var ama bebeğimin kafası daha kanala inmemiş . Nst az sancımız da cikti. Cuma ya kadar beklemeye devam edeceğiz . Olmadi cuma gunu suni sancı veririz dedi. Bakalım artik hakkımızda hayırlısı .
canım iş sende bitiyo.bu kadar özelime girmesek rahatsız oluom vb de.bu ne kadın ya.sanane.
bebişin kafası kanala girmesse noluyo mecbur sezeryan sonrası dimi?
ayyy sende mi bu hafta doğurucaksınnn ,ooooooo hadi hayırlısı bakalımm , gerigelmeyi unutmaaa ,
Oyleymis maalesefama iner büyük ihtimalle dedi . Hayırlısı artik .
hadi hayırlısı canım..bnmde henüz kanala inme teşebbüsünde bulunmamıs ama sana döner dediyse bizim daha zamanımız var demektir..gerçi bana sezeryan dese keşke daha çok işime gelir ama hayırlısı neyse o olsun canım..
ben de 7-8 seans gittim baya azaldı ama yarım kaldı.
SEDERK VE YEŞİLİMSİ ŞEKERLER CİHAZINIZ ALEKSANDRİTE MIYDI BİR DE BACAKTA KAÇ DOZ ATIŞ VERİYORLARDI
Canım ben koltuk altı ve alt kısım olarak paket yaptırmıştım,memnun kalırsam bacakta olur demiştim.Bacak hakkında bilgim yok:) Alexsaandır dı cihaz
Lazerde kılın yapısına gore kullandıkları cihaz değişiyor . Herkes de aynı cihaz kullanılmıyor hatta her bölgede farklı cihaza giriyorsun. Ama yaptırmak isteyen varsa ben kesinlikle tavsiye ederim. İnanılmaz bir rahatlık . Benim doğumdan 4 ay sonra gitmeye devam edecegim
Benimki dogum pozisyonunda . Ama kafası kanala yerleşmemiş . Hem emin ol ne kadar sancı çekmek kotu olsada normal dogum hem anne hem bebek icin daha iyi. Ben cok korkuyorum sezeryandan. Gerci hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
selamlar..bebeğim dönmüş ama daha inmedi..
sizce sezeryan olur mu yaa ?
normal istiyorum ben 36 + 2 şu an hamileliğim..
sancılar giriyor arada bir de karnımın altı ağrıyor ve hep tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok ...
kızlar bu epılosyan olayı gerçekten güzelse doğumdan sonra bende yaptırayım bıktım artık agdaya gıdıp yoldurmaktanaçık tonlu tüylere lazer uygulamıyorlar zaten,dediğin gibi 2 cihaz vardı benım doktorda tüyün yapıyısana gore cıhazı değiştiriyodu.
bir tane daha benden bende 36+1 deyım benzer seyler yasıyorum hemen ama benımk daha cok ıgne batar gıbı oluyor kasıklarımda,ne anlayamadım bende biri bize yardım etsin kızlarselamlar..bebeğim dönmüş ama daha inmedi..
sancılar giriyor arada bir de karnımın altı ağrıyor ve hep tuvaletim var gibi hissediyorum ama yok ...
yok canım benım sıkıntım dogumdan korkmak değil.bnm dogum korkum yok ben bulundugum ildeki hastane ve dr dan memnun değilim tek sıkıntım bu en yakın diğer hastanede 2,5saat uzaklıkta oldugu için sezeryan istiyorum ama maalesef artık bu bizim elimizde değilyoksa benim acı eşiğim yüksek çatır çutur doğurabilirim allahın izniyle..
Anladım canim . Allah yardımcın olsun seninde . Ben de ilk doğumumu istemediğim bir hastanede yapmıştım şartlardan dolayı . Üzerinden 10 sene geçmesine rağmen hala daha keske diyorum. Ama sukur ki bebegimle ilgili bir sıkıntım olmamıştı . Simdi kocaman bir prensesim var. O iyi ya gerisi önemli degil diyorum.
selamlar..bebeğim dönmüş ama daha inmedi..
kızlar bu epılosyan olayı gerçekten güzelse doğumdan sonra bende yaptırayım bıktım artık agdaya gıdıp yoldurmaktannerde yapılıyor,ücreti ne kadar ve nekadar sürüyor tüğlerin tamamen yok olması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?