kızlar bugun bebesımı gordum 37 haftalıgız ama ultrasonda 36 cıkıyoruz 2740 olmus bana cok kucuk geldı kılosu napmalıyım kılo alsın dıye
ilginç biriymiş ciddencanımcım bir laftan anlasa kadın soyluyorum anlamıyor desen duvara konusuyorsun kaç kez ben dedim eşim dedi yok kendi bildiğini okuyor bende sonunda lanet dedim gittim yoksa durmazlar eşimlede konustum dedim bidahaki sefere kırarım kalbini dedim
hadi hayırlısı canım iyi haberleriini bekliyoruz.Selamlar hanımlar ve kuzuları
Bugun doktor kontrolumuz vardı. Suyumuz sağlığımız yerinde sukur. Yine alttan muayene etti . Bir parmak açıklık var ama bebeğimin kafası daha kanala inmemiş . Nst az sancımız da cikti. Cuma ya kadar beklemeye devam edeceğiz . Olmadi cuma gunu suni sancı veririz dedi. Bakalım artik hakkımızda hayırlısı .
canım senin lazeri dr mu yaptı.bizim merkezi dr açmış güzellik uzmanı yapıyordu.bacak inanılmaz azaldı benim.keşke daha erken başlasaymışım.şu sorun var tüyler azaldı ama çıkan da 2 kat uzun oluyor öncekine göre.benim de alexti.diode ve nd yağ varmış bir de ütüleme lazer çıkmış.en kötüsü ıpl imiş.hiç işe yaramıyormuş.bacakta 16 doz veriyordu kız ben 18 istedim.şseans ödediğim için biran önce bitsin istedim.bazıları çok kazanmak adına düşük doz yapıyorlar.bıyık da 12 idi.genit. 14 tüCanım ben koltuk altı ve alt kısım olarak paket yaptırmıştım,memnun kalırsam bacakta olur demiştim.Bacak hakkında bilgim yok:) Alexsaandır dı cihaz
ben de devam etmek istiyorum merkez uzak ama.tüm vücut seansı 550 sizinki ne kadarLazerde kılın yapısına gore kullandıkları cihaz değişiyor . Herkes de aynı cihaz kullanılmıyor hatta her bölgede farklı cihaza giriyorsun. Ama yaptırmak isteyen varsa ben kesinlikle tavsiye ederim. İnanılmaz bir rahatlık . Benim doğumdan 4 ay sonra gitmeye devam edecegim
yok canım benım sıkıntım dogumdan korkmak değil.bnm dogum korkum yok ben bulundugum ildeki hastane ve dr dan memnun değilim tek sıkıntım bu en yakın diğer hastanede 2,5saat uzaklıkta oldugu için sezeryan istiyorum ama maalesef artık bu bizim elimizde değilyoksa benim acı eşiğim yüksek çatır çutur doğurabilirim allahın izniyle..
En zor durum bu işte kendi ailenle ilgili konular eşimizinkiler olunca rahatca kızıyoruz soyleniyoruz ama kendi ailelerimiz olunca gercekten durum cok cok can sıkıcı oluyor. İnsallah baban hemen gelmez gercekten rahat edilmez bu sıcaklarda lohusa lohusacanım aynıyız ger açıdan seninle ben de bulunduğum yerdeki dr ların methini duymadığımdan tanıdığımızın dr una gittim.1 buçuk saat mesafe var.
kızlarr sizden bir konuda yardım isteyeceğim.ben de sez. olucam sanırım bebek hala yan duruyo.benim canımı sıkan doğum değil annem.strese sokuyor beni sakın sez.olma normal ol diyor.burnunu sokuyor laftan da anlamıyor.ben fazla özele girilmesini sevmem bikaç haftaya gelecek her hali stres yaptırıyor ve en sonunda kalbini kırıyorum.sonra herkes mutsuz oluyo.eşimi sıkıca tembihiyorum senin çevren stres yapmasın beni ne zaman diye sormasın diye.ama stres yapan benim çevrem.bebeğin adıyla vb ilgili yorum yapmasın kimse diyorum kendi ablam bebeğin ismini tuhaf karşılıyor.inanın kızlar çok doluyum fırsat olsa gelme diycem anneme.ablam da geçen tutturmuş babam da gelicek mi diye.dur bir ya dedim erkek istemiyorum doğum zamanı ne işi var babamın rahat olamam çekinirim vb dedim.umarım hemen değil doğumdan 2 hafta sonra gelir.ben erkek istemiyorum eşim hariç.cidden utanırım.anneme söyle babam sonra gelsin ben söylersem yanlış anlar dedim bilmem söyledi mi.işin ilginç tarafı kimse olmasa eşim-bebek ve ben olsak diyorum bu aralar.kızlar bişeyler yazın bugün çok doluyum
Muffin
Canim 550 tek seansın fiyatımı ?
tüm vücut tek seans.pahalı değil mi.kıza dedim ki 5 seans sonra bitene kadar ödeyim toplamda 2 buçuk-3 arası.olmaz dedi.tabi seans seans yolmak güzel nerdeyse bitene kadarki fiyata geldi pişmanım.
En zor durum bu işte kendi ailenle ilgili konular eşimizinkiler olunca rahatca kızıyoruz soyleniyoruz ama kendi ailelerimiz olunca gercekten durum cok cok can sıkıcı oluyor. İnsallah baban hemen gelmez gercekten rahat edilmez bu sıcaklarda lohusa lohusa
Ne desek bos yasanılacak seyleri sozlede degistiremeyeceginden iyi seyler dusunmeye calış sadece
Muffin
Valla benimde benzer sıkıntılarım var. Bende yanımda sadece esim olsun istiyorum. Benimde annem sagolsun sözde destek olmaya geliyor ama daha cok köstek olur. Psikolojimi bozacagina eminim. Bir cene var masallah. Sürekli eleştirir . Ha birde esimin ailesi Ankara'da onlarda doğumdan sonra geliriz diyorlar. Lohusa halimle birde onları ağırlamamı beklerler. Allahım dusundukce sinirleniyorum.
sağolun kızlar.inan kaçacak yer arıyorum hiç gelmeseler eşimin ailesi der ki bu kızın kimi kimsesi yok mu.bir de işin o boyutu var.annem cidden çok alıngan ve boşboğaz.evleneceğim zaman fikir anlaşmazlığı olmuştu iki taraf arasında her düğün zamanı herkesin aileleri arasında olan ufak şeyler.annem hep bana yansıttı düğün zamanı.kayınvalidenler niye aramıyor niye şöyle niye böyle.ama evlendim.şimdi annem arıyo kayınvalidemlerdeyken.kaynanan nasıl demiyor "annen nasıl diyor"sinir ediyor iyice.sanki kaynanama bayılıyor gibi eşimin yanında sürekli onu sorar eder.deli eder beni.eşim de eminim "benim ailem ne kıymetli" diye düşünür.böyle biri annem.stresini bana yansıtır burnumdan getirdiği için aramak bile istemiyorum.dırdırı bitmez.iyi niyetli fesat değil ama dırdır dır.bir yere kadar ama.bıraksam hergün tel de görüşmek ister.bana ulaşamayınca eşimi arar.sanki deprem oldu biz yokolduk gibi.babam da tuhaf.eşim ayda yılda bir bira içer.alkolik değil.babam alkol almaz hiç. geçen yıl geldiğinde balkonu toplamış balkondaki bira şişelerini çöpe atmış.hayır sanane.eşim sabırlı ama.başkası olsa tartışır.bizi hala 5 yaşında çocuk sanıyor.eşimi de sakin gördükleri için tembihlerler fenalık geliyor onların tembihlerinden.terslerim kırılıp surat asar beni bunaltırlar.inanın kaynanam bu kadar burnunu sokmuyor.babam gelinimize gelince tek tek basar kelime seçerken bize gelince her şeye yorum yapar.ay kaldıramıyorum bazen.
Benim annemde cok alıngan gercekten cok zor o durumlar hadi diyorum gelinin olsam yada kayınvalidem alınsa anlarım lafıma sen ne diye kızına kusüyorsun alınıyorsun ama değişmiyor işte ancak benim kızdıgım onun küstügü kalıyor bos yere. Hepte bosbos seyler.
Bu zamana kadar değişmedi degismez diyorum valla takmamaya calışmak gerek cunku hamilelik ne ki onumuzde lohusalık donemi var ve sutu fıskıran arkadaslarımın kac tanesi sorunlardan stresle sutlerindn oldular. İnsallah mubarek gunlerde bize sabır onlarada anlayıs gelir.
kızlar selam ,herkes ailelerden dert yakınmış stresler artmış gibi
canım aynıyız ger açıdan seninle ben de bulunduğum yerdeki dr ların methini duymadığımdan tanıdığımızın dr una gittim.1 buçuk saat mesafe var.
kızlarr sizden bir konuda yardım isteyeceğim.ben de sez. olucam sanırım bebek hala yan duruyo.benim canımı sıkan doğum değil annem.strese sokuyor beni sakın sez.olma normal ol diyor.burnunu sokuyor laftan da anlamıyor.ben fazla özele girilmesini sevmem bikaç haftaya gelecek her hali stres yaptırıyor ve en sonunda kalbini kırıyorum.sonra herkes mutsuz oluyo.eşimi sıkıca tembihiyorum senin çevren stres yapmasın beni ne zaman diye sormasın diye.ama stres yapan benim çevrem.bebeğin adıyla vb ilgili yorum yapmasın kimse diyorum kendi ablam bebeğin ismini tuhaf karşılıyor.inanın kızlar çok doluyum fırsat olsa gelme diycem anneme.ablam da geçen tutturmuş babam da gelicek mi diye.dur bir ya dedim erkek istemiyorum doğum zamanı ne işi var babamın rahat olamam çekinirim vb dedim.umarım hemen değil doğumdan 2 hafta sonra gelir.ben erkek istemiyorum eşim hariç.cidden utanırım.anneme söyle babam sonra gelsin ben söylersem yanlış anlar dedim bilmem söyledi mi.işin ilginç tarafı kimse olmasa eşim-bebek ve ben olsak diyorum bu aralar.bir de annem gerekli gereksiz çok konuşur eşim de sakin bir insan kafa dinlemeyi ister.annem hiç susmaz ve ses tonu yüksektir.bazen bayıltır insanı.hemen bişeye alınır.bişey desen alttında bişey arar kırılır.kısaca zor biri geçinemem annemle hiç.en ufak yüzüm düşse hemen eşimle bir sorun olduğunu düşünür.bilmez ki iş yerinde sıkıntım var ya da başkasıyla.saatlerce benimle tel de konuşmak ister ki ben uzun tel görüşmelerini sevmem.zor kızlar zor.kızlar bişeyler yazın bugün çok doluyum
Muffin
Valla benimde benzer sıkıntılarım var. Bende yanımda sadece esim olsun istiyorum. Benimde annem sagolsun sözde destek olmaya geliyor ama daha cok köstek olur. Psikolojimi bozacagina eminim. Bir cene var masallah. Sürekli eleştirir . Ha birde esimin ailesi Ankara'da onlarda doğumdan sonra geliriz diyorlar. Lohusa halimle birde onları ağırlamamı beklerler. Allahım dusundukce sinirleniyorum.
emin ol canım annem lohusa mohusa dinlemez moralimi sıfırlar.aramız soğuyor aradan zaman geçince kendi haksız da olsa sürekli bir vicdan azabı yaşatıyor bana.ufff yakın olsam daha kötü en azından aramızda 4-5 saat mesafe var.İNAN ANNEMİN YANINA YERLEŞMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK 50 SENE.
o zaman şöyle dua edelim ALLAHIM ANNELERİMİZ VE ÇEVREDEKİLER BİZE STRES YERİNE MORAL YÜKLESİN.OLGUN OLSUNLAR.ÇENELERİNİ TUTSUNLAR.LAFLARINI TARTSINLAR.ÇOK KARIŞMASINLAR ETLİYE SÜTLÜYE AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ay hadı canım sunı sancıya gerek kalmadan bebişin gelir inşallah.Rabbim saglıklıca kavustursunSelamlar hanımlar ve kuzuları
Bugun doktor kontrolumuz vardı. Suyumuz sağlığımız yerinde sukur. Yine alttan muayene etti . Bir parmak açıklık var ama bebeğimin kafası daha kanala inmemiş . Nst az sancımız da cikti. Cuma ya kadar beklemeye devam edeceğiz . Olmadi cuma gunu suni sancı veririz dedi. Bakalım artik hakkımızda hayırlısı .
allahım ıyıden ıyıye doguruyoruz artık.canım saatler kalmıs bızı haberdar etmeyı unutma rabbım cumlemızı saglıcakla kolaylıkla kurtar bu mubarek gunlerde.selam taze annelerrr....
bu sabah son kontrolümüzdü ve doktorumla yine pazarlığımız vardı. o diyo bi gece ben diyom söz verdiniz durmamen sonunda ya gece ağrın olursa dedi. dedim ben onu ayarladım yakın arkadaşım eczacı iğneye o gelicek zaten. yaa ters bi durum olursa dedi. dedim oda hazır komşum yoğun bakım hemşiresi gece teli açık olcak. yani kaçarı yok mecbur salıcaz seni dedi gülerek. sonra küçük paşamızı gördük 2700 gr. büyük ihtimal geliş kilosu bu olucak. veee asıl güzel haber bu oğlumuda diğerini götürdüğüm doktora götürmek istiyordum onun için doğumdan sonraki 4. güne randevu almak için aradım ki doktorumuzun hastahane değiştirdiğini ve doğum yapacağım hastahaneye geçiş yaptığını öğrendim doğuma girerken haber verin ilk kontrolünüde ben yapayım dedi nasıl mutlu oldum anlatamam. anlıyacağınız ameliyathanede bulanacak herkes hem tanıdığım hemde güvendiğim insanlar olucak Rabbime hamdolsun herşey bir anda gönlüme göre gelişti.bir tek farkla 26 sına beklerken 25. ine çekti günü doktorumuz kesede sızıntı başlamış çarşamba alalım riske girmesin dedi.
neyse eve geldik bir güzel temizliğimi yaptım, yemeklerimi hazırladım,son posta çamaşırımda makinada. yarında kuaföre gidicem kaştı, saçtı onları halledicem. yarın akşamda goncam yer ayırtmış başbaşa bi yemek yiyelim sonra en az bir sene başbaşa kalamayız dedi
neyse kızlar bizden haberler böyle artık işimiz Allah'a kaldı inş. hayırlıyısla kurtulur çıkarız. eğer giremezsem bir süre bizi merak etmeyin ama ilk fırsatta sizi haberdar ederimmm.... şimdilik kendinize bebişlere iyi bakın.
ahh bugün aynı sıkıntıyı bende yaşadım.
Annem ismini hiç beğenmemiş, eşim istedi diye hem onun hem benim istediğim isim olacak.
Annemede aynen böyle söyledim ama o eşimin koyduğu ismi istemiyor, illa koymayın diyor, sen o ismi kullanmazsın diyorum olmaz koymayın diyor. Ben şimdi eşime nasıl açıklayayım bu durumu oda demezdi o zaman senin koyduğun isimde olmayacak diyezaten eşim illa benim koyduğum isimle hitap edin demiyor, kullanmak istemeyen kullanmaz herkesin kendi düşüncesi diyor ama anneme anlatamıyorum umarım eşimin yanında bişey söylemez...
amin amin amin :) ben dua ediyorum valla sabır ve sakinlik için şimdiden cunku az bucuk yasıyacaklarımı biliyorum birde benim eşimde cok nazlı surekli ilgi ister hamilelik boyunca o stresli oldu bana zaman kalmadı onada diyorum senin lohusalıgın var daha ben ne yapacam diye :)) hepsine anlayıs için bize sabır için dua edip bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?