• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende şu an kara kara düşünüyorum ne yapsam akşama diye hergün aynı dert :56: çorba tavuk sote pilav var menüde bir de vişne kompostosu kopya çekebilirsin şekerim :16:

akşama bende pilav,bezelye,ayran çorbası yapayım diyordum tatlı yerine de karpuz diye düşündüm ama saolsun sevgili eşim dışarıda yiyelim dedi market alışverişi yapmaya çıkacaktık zaten yırttım ondan da:1:

yok normaldede yemek derdim yo kzaten,niye dicen? :)

biz kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz karşılıklı dairelleirmiz,çalışırkende yemeklerimiz hep hazır olur zaten evde olduğu için yemeklerimizi yapıyo birlikte yiyoruz. :)

kızım bana diyorsun yardımcı varsa kolay ne güzel diye sen hazır yemeklere konuyorsun daha ne misss bir de birlikte yiyoruz diyorsun sanırım onlarda yiyip çayı kahveyi de içip evine geçiyorsun:1:

akşama bende pilav,bezelye,ayran çorbası yapayım diyordum tatlı yerine de karpuz diye düşündüm ama saolsun sevgili eşim dışarıda yiyelim dedi market alışverişi yapmaya çıkacaktık zaten yırttım ondan da:1:

kızım bana diyorsun yardımcı varsa kolay ne güzel diye sen hazır yemeklere konuyorsun daha ne misss bir de birlikte yiyoruz diyorsun sanırım onlarda yiyip çayı kahveyi de içip evine geçiyorsun:1:

muhahahahah aynen öyle:) iyi kadın ya severim kaynanamı bazen çok konuşur ama olsun severim yinede:)

afiyet olsun minnoşlar,bizde tıkınıyoruz:))

ohhhh yarasın siz ne tıkınıyorsunuz bakim?
yarın temizlik yapayım diyorum ortalığı süpür viledayla da sil banyoları temizle ama üşeniyorum:50:

hadi yine iyisin şekerim :49:

aynen canım yaaaa:1::1: hastane için de kullan at külot alırım artık iyi oldu denk geldi:34:

ya bu arada kızlar ben 2 tane hasta bezi koydum hastane için orkidde koymama gerek yok sanırım yıllık kalmayacağız ya değil mi?

yarın temizlik yapayım diyorum ortalığı süpür viledayla da sil banyoları temizle ama üşeniyorum:50:

aynen canım yaaaa:1::1: hastane için de kullan at külot alırım artık iyi oldu denk geldi:34:

ya bu arada kızlar ben 2 tane hasta bezi koydum hastane için orkidde koymama gerek yok sanırım yıllık kalmayacağız ya değil mi?

canım ben evde önceden kalmış yarım paket pedim vardı onu koydum çantama ne olur ne olmaz diye ben daha almadım o kullan at külotlardan depend di sanırım markası :44:

canım ben evde önceden kalmış yarım paket pedim vardı onu koydum çantama ne olur ne olmaz diye ben daha almadım o kullan at külotlardan depend di sanırım markası :44:

onu bilmiyorum tatlım ben colonge'un tavsiyesiyle depend markasından hasta bezi başvurusunda bulunmuştum bedava deneme amaçlı 1 adet geliyor zaten 1kendi adıma 1 de eşim adına isteyince 2adet hasta bezim oldu.Hem öyle cırt cırt derdi de yok direk külot şeklinde çok da emici duruyor onları kullanacağım.kullan at külot olarak da watson's dan alıcam bugün.

onu bilmiyorum tatlım ben colonge'un tavsiyesiyle depend markasından hasta bezi başvurusunda bulunmuştum bedava deneme amaçlı 1 adet geliyor zaten 1kendi adıma 1 de eşim adına isteyince 2adet hasta bezim oldu.Hem öyle cırt cırt derdi de yok direk külot şeklinde çok da emici duruyor onları kullanacağım.kullan at külot olarak da watson's dan alıcam bugün.

canım nerden istediniz bu numuneleri merak ettim??
buarada eğer fazla kanaman olmazsa hasta bezi yerne orkid kullanmak daha rahat oluyor.ben ilk gün kullandım ama gıcık oldum kocaman bişey kabus gibi.2.gün büyük orkidlerden alıp kullandım ve uzuuuun bir süre de kanamam devam etti.

canım nerden istediniz bu numuneleri merak ettim??
buarada eğer fazla kanaman olmazsa hasta bezi yerne orkid kullanmak daha rahat oluyor.ben ilk gün kullandım ama gıcık oldum kocaman bişey kabus gibi.2.gün büyük orkidlerden alıp kullandım ve uzuuuun bir süre de kanamam devam etti.

depend 'den ücretsiz numune isteyin diye bir bölüm var sol tarafta hemen ana sayfada oradan istedim ben.cırtcırtlı değil bu tam külot şeklinde cırt cırtlı bez halini asla bende kullanamazdım rahat edemezdim bu sanırım rahat ettirecek diye düşündüm.baktım olmadı bende büyük orkid kullanırım :KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey

çok şükür atlattın bununla geçmiş olsun sazeryan olmasına üzüldünmü?nasıl geçti ben kararsızım yaa nasıl doğum yapsam ki

depend'den ücretsiz numune isteyin diye bir bölüm var sol tarafta hemen ana sayfada oradan istedim ben.cırtcırtlı değil bu tam külot şeklinde cırt cırtlı bez halini asla bende kullanamazdım rahat edemezdim bu sanırım rahat ettirecek diye düşündüm.baktım olmadı bende büyük orkid kullanırım :KK34:

tmm canım çok sağol

Son düzenleyen: Moderatör:

1 tane dediğin 1 paket dimi? nasıl başvuruyoruz vurim başımı bende:)

1 tane dediğin 1 paket dimi? nasıl başvuruyoruz vurim başımı bende:)

Yok be guzelim nerdeeee minik bir kutu icinde sadece 1adet hasta bezi geliyor e malum tester(: dependin sitesine gir sol tarafta ucretsiz numune isteyin diye bir yazi var ona tikla formu doldur gelsin(:

biz mantı yedik:)):1:

Back
X