• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar kontrolden yeni geldik.
Oğlum hiç kilo almamış :(
2800gr olmuş, 100gr bişey almış, biraz zayıf bi bebek olacak dedi.
3 kilo civarı doğarmış.
Doğum şuan normal görünüyor dedi, haftaya çatı muayenesi yapılacak, ağrılarım için jel verdi.
Sancım çok az çıktı, doğuma daha var dedi.
Bunada şükür ama daha iyi haberler almayı bekliyordum :(

Yok be guzelim nerdeeee minik bir kutu icinde sadece 1adet hasta bezi geliyor e malum tester(: dependin sitesine gir sol tarafta ucretsiz numune isteyin diye bir yazi var ona tikla formu doldur gelsin(:

kız eşinin adına olanı damı aynı adrese istedin,aman insan 1 paket yolalr ne var yani:)

dünür damadımı yorma.işten sıkılımasın sonra kaynanasına kim yardım edicek:55::55::55::55::55:

yok yormam şeker,şuan akşam iftarı için duşumu aldım 2 hafta aradan sonra ilk kez makyaj yaptım:)) elbisemi giydim püfür püfür esioda biraz 1 saate ladar çıkıcaz evden,dinlenioz:))

ohhhh yarasın siz ne tıkınıyorsunuz bakim?
yarın temizlik yapayım diyorum ortalığı süpür viledayla da sil banyoları temizle ama üşeniyorum:50:

aynen canım yaaaa:1::1: hastane için de kullan at külot alırım artık iyi oldu denk geldi:34:

ya bu arada kızlar ben 2 tane hasta bezi koydum hastane için orkidde koymama gerek yok sanırım yıllık kalmayacağız ya değil mi?

tatlım eve gelirken hasta beziyle mi gelcen koy 2-3 geniş orkd.ben hasta bezini büyük almışım 2 kişi girer içine:52::52::52:

yok yormam şeker,şuan akşam iftarı için duşumu aldım 2 hafta aradan sonra ilk kez makyaj yaptım:)) elbisemi giydim püfür püfür esioda biraz 1 saate ladar çıkıcaz evden,dinlenioz:))

ay iyi gezmeler size.haftasonu deniz yapcam ben de rüzgar olmazsa.bizim sıpaların göbeğini de sokağa gömeriz eve gelmezler artık:52::52::52:

güle güle huzurla mutlulukla büyüsün Ela prenses:nazar:

kız eşinin adına olanı damı aynı adrese istedin,aman insan 1 paket yolalr ne var yani:)

ya tutarsa diyerek istemiştim cidden de tuttu aynı adrese istedim geldi ikisi de tabii 1 er hafta arayla:1:

onu bilmiyorum tatlım ben colonge'un tavsiyesiyle depend markasından hasta bezi başvurusunda bulunmuştum bedava deneme amaçlı 1 adet geliyor zaten 1kendi adıma 1 de eşim adına isteyince 2adet hasta bezim oldu.Hem öyle cırt cırt derdi de yok direk külot şeklinde çok da emici duruyor onları kullanacağım.kullan at külot olarak da watson's dan alıcam bugün.

bebeklerin bezinden mi kullansak hep beraber bezlencez artık.bu arada prima 1 nolu çok ufakmış oyuncak bebek giyer cinsten:26::26:

benimki de geliyor bugün.

Kızlar aranızda sezeryan olanlara bir sorum var.ilk 2 gün klozete otururken çok acıyor mu dikişler?

Sezeryanın zorluğu ilk 5 , 6 saat sonra hafifliyor.Yavaş hareket edince acı falan yok.Yürürken nasıl ağrıyorsa öyle ekstra bi acısı yok ben 3'üncü günü normal tuvalete oturmuştum.Biraz zor oluyo tabi ama yavaş yavaş alışıyosun.

güle güle huzurla mutlulukla büyüsün Ela prenses:nazar:

ya tutarsa diyerek istemiştim cidden de tuttu aynı adrese istedim geldi ikisi de tabii 1 er hafta arayla:1:

hane başına 1 tane diye de yazmışlar ya:))

ben kaynaama pide kayın pederime diye istimm:)

rica ederim canım inş. sanada gelir denersin bu arada sen bir önceki doğumunu sezeryan olmuştun değil mi? külot şeklinde kullanmamız acaba dikişlere bir sorun teşkil eder mi şayet sezeryan olursak?

soru güzel:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bir soruda benden sez.olunca gecelik mi pijama mı daha rahat.malum dikişlerden pijamanın bel kısmı rahatsız eder mi:27:

bebeklerin bezinden mi kullansak hep beraber bezlencez artık.bu arada prima 1 nolu çok ufakmış oyuncak bebek giyer cinsten:26::26:

evet çok küçükler ama canını sıkma canım çok çabuk bitecek o paket emin ol görümcemin kızı günde 8tane kirletiyordu sen hesap et:1:

hem kadının hergün yemeğini ye hem de hakaret eder gibi onların adına iste mikropsun ya:1::1::1: önemli değil kız yaşını nasıl olsa sormuyorlar etmiyorlar iste kendi adına da eşinin adına da hatta daha da çok beleş mal diyorsan kayınvaliden ve kayınpederin için de iste :1::1::1:4tane hasta bezin olur:8:

Sezeryanın zorluğu ilk 5 , 6 saat sonra hafifliyor.Yavaş hareket edince acı falan yok.Yürürken nasıl ağrıyorsa öyle ekstra bi acısı yok ben 3'üncü günü normal tuvalete oturmuştum.Biraz zor oluyo tabi ama yavaş yavaş alışıyosun.
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:21::21::21::21::21::21::21:

aile boyu bakıma muhtaçlar diye sizi maaşa bağlarlarmış:52::52::52::52:

soru güzel:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bir soruda benden sez.olunca gecelik mi pijama mı daha rahat.malum dikişlerden pijamanın bel kısmı rahatsız eder mi:27:

canım benim doktorum eğer sezeryan olursan gecelik kullanmanı isteyeceğim dedi zaten gece 2-3 e kadar o hastane önlükleriyle yatıcakmışım şayet akşama doğru doğum yaparsam:34:gece hemşiresi bir komplikasyon olup olmadığını anlamak için(yürüme,baş dönmesi vs.) çişe götürmeye gelecekmiş o zaman üstümüz değişecekmiş.gündüz yaparsam o kadar uzun saatler bekletmezler sanırım önlükle filan ama her ihtimale karşı pijama da koydum ben çantama zaten gecelikten hiç haz etmem sevmem kıvrılıp kıvrılıp üste çıktığı için:1:

evet çok küçükler ama canını sıkma canım çok çabuk bitecek o paket emin ol görümcemin kızı günde 8tane kirletiyordu sen hesap et:1:

hem kadının hergün yemeğini ye hem de hakaret eder gibi onların adına iste mikropsun ya:1::1::1: önemli değil kız yaşını nasıl olsa sormuyorlar etmiyorlar iste kendi adına da eşinin adına da hatta daha da çok beleş mal diyorsan kayınvaliden ve kayınpederin için de iste :1::1::1:4tane hasta bezin olur:8:

pohahahah aynen öle yaptım :))))))))) ayyy kötü emellerime nasıl da alet ediyorum yaa insanları:)

Back
X