- 1 Ocak 2011
- 3.765
- 0
- 116
- 40
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aile boyu bakıma muhtaçlar diye sizi maaşa bağlarlarmış![]()
doğru sığınma evine:)) ay koptum yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koptum burada beeeeee''aile boyu altlarına kaçıranlar'' yarın sabah gazetesinde
![]()
canım benim doktorum eğer sezeryan olursan gecelik kullanmanı isteyeceğim dedi zaten gece 2-3 e kadar o hastane önlükleriyle yatıcakmışım şayet akşama doğru doğum yaparsamgece hemşiresi bir komplikasyon olup olmadığını anlamak için(yürüme,baş dönmesi vs.) çişe götürmeye gelecekmiş o zaman üstümüz değişecekmiş.gündüz yaparsam o kadar uzun saatler bekletmezler sanırım önlükle filan ama her ihtimale karşı pijama da koydum ben çantama zaten gecelikten hiç haz etmem sevmem kıvrılıp kıvrılıp üste çıktığı için
![]()
teşekkür ederim canım... çok zarifsin :))
hepimizin bebişleri huzur içinde sağlıkla büyüsün inşallah :)
koptum burada beeeeee''aile boyu altlarına kaçıranlar'' yarın sabah gazetesinde
![]()
ay istek forumlarını geri çekebiliyomuyum acaba:)))))))![]()
kızlar bende hafif hafif adet sancısı gibi sancılar oluyor gunde 4 kere falan oluyor. düzensiz ama bu doğum sancısıda boyle adet sancısı gibi bişiy mi kiay cahillik ne zor şeyyy
![]()
canımmm güle güle kullansın güzel ördek yavrun.![]()
ilk fotoya yeşili koyarlar gözler tanınmasın diye bantlı yayınlanır artık.sponsor da olabilirler![]()
çekme tatlım.ben de hem kendime hem eşime istedim bayan diye.sadece benimki geldi aynı adres diye sanırım.adamlar derlermiş bu ağustos annelerinin eşleri totoş mu diye![]()
canım düzenli ve artarak olması lazım diye biliyorum ama
hı hı biliyorum ama doğum sancısıda mı boyle adet sancısı gibi olacak. sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor kasıklarım. 8 ay oldu bu duyguyu yaşayalıgarip gelmeye başladı. sizde de oluyor mu ?
hı hı biliyorum ama doğum sancısıda mı boyle adet sancısı gibi olacak. sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor kasıklarım. 8 ay oldu bu duyguyu yaşayalıgarip gelmeye başladı. sizde de oluyor mu ?
bende de başladı cnm ozellikle kendimi yordugumda..
canım işte internetteki gibi bazen çıkamıyor o yüzden çok lazım olmadıkça giyim ürünleri elle dokunarak gözle görerek alınmalıhele bir gecelik aldım limang. dan orda güzeldi eve gelince denedim babanne geceliği gibi ayak bileğinde ve çok bol.daralttım kısalttım.kalpli bişey kalplerin olduğu yerler şeffaf çıktı.frikik vermeye meyilli.
bizde bebeğimizin ismini Eymen koyucazbenimde bir iki gundur var, durup dururken tatlı tatlı sancımaya başlıyor, bakalım belkide bebek aşağı iniyordur. bi hafta sonra randevum var görücez neler oluyor.