2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım aynı gun yapılabiliyor artık yaptıkları bandajlar su gecirmez oluyormus dusa girelebiliyor

oh ne guzel temiz temiz birde ben onu dusunuyordun kan kokacaz o sıcakta gelen giden olacak nasıl olacak diye ıslak mendille nereye kadar temiz olurum diye cok sevindim

Belki buda bunyeye gore değişiyordur ama size denk geldimi bilmiyrum dogum hikayelerinde sezeryan olanlar ozellikle dusa girince sutumde geldi falan yazmıslar etkisi var sanırım.
bilmiyordum iyi oldu oğrendim hiç denk gelmedi bana neyse yine sizin sayenizde birsey daha oğrendim seviyorum sizleri

aminn canım, böyle söyleniyoruz şikayet ediyoruz ama bunlara da binlerce kere şükürler olsun, rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn :116:
amin canım birde ilk girdiğimde bu siteye hamile kalmak için cabalayan kadınlar var ozamanlar kendimi ozel hissetmiştim ve çokta uzulmustum allah olmayana ve değerini bilecek olan kişilere yasatsın bu duyguyu

ya kızlar ayıptır söylemesi çok fena ishal olmuşum, bazı yerlerde okumuştum doğum öncesi olabilir diye, ondan mı acaba:26:

olabilir canım birde sıcaklarda etkili bol bol su iç vücudun su kaybına uğramasın birde kabız olmaktan iyidir sanırım

bir bu eksiktiiii

ben bu bacağımı napıyım kesip atimmi,ölüyorum yaa

yok annem az daha dayan lazım olacak o bacak sana

aa evet dogum oncesi belirtilerden biri gercekten :)

ayy hadi inşallahhhhh

2 gün önce bende olmuştum umutlanmıştım :)
Ay çok komik yaa, her detayı göz önünde bulunduruyoruz...

bak yaa bir üstteki msja sevindim derken kursağımda bıraktın

Son düzenleme:
bir bu eksiktiiii

yok annem az daha dayan lazım olacak o bacak sana

ayy hadi inşallahhhhh

bak yaa bir üstteki msja sevindim derken kurasığmda bıraktın

yahu magneznumda vermıyo doktor nasıl geçecek bu agru ya,topallıyoru mresmen yavrum ya. evde var magnezyum içsem nolur

teşekkür ederim canım cevapladığın için... ben normal doğum düşünüp son anda sezeryandan yana olan biri olarak hemen çantama havlumu attım :):)

İki yeni sezeryanla dogum yapan arkadasım aynı gun girdi hatta bende sasırdım doktorları tavsiye etmiş zaten sut gelmesi içinde. Umarım hastanede kullandıkları bandajlar farklı farklı değildir gerci ikiside farklı yerlerde oldu

sezeryan sonrası banyo kesinlikle işe yarıyor.ben ilkimde devletteydim ilk gün yapamadım.2.gün eve gelir gelmez annem yıkadı sağolsun oturtup:)üzerimden kamyon kalktı sanki.çok iyi geldi hem bana hem süte.ben ne olur ne olmaz diye dikişlerin üzerine streç sarıp girmiştim banyoya fazla ıslanmasın diye

ay nebilim ki belki geçer diye şeyettim:))

sonuçta hamileler içio bende içim aklımda kalamsın mı acaba:))

ay ben de bilemedim ki şimdi, dr içme demiş ama, valla ben bütün ilaçları bıraktım dr um içiyorum sanıyor
ama dayanılmaz bir ağrıysa da acaba parol falan alsan işe yarar mı

:):) sen normal mi düşünüyorsun canım... benim normal yapmaya cesaretim yook yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…