Evet canım aynı gun yapılabiliyor artık yaptıkları bandajlar su gecirmez oluyormus dusa girelebiliyor
bilmiyordum iyi oldu oğrendim hiç denk gelmedi bana neyse yine sizin sayenizde birsey daha oğrendim seviyorum sizleriBelki buda bunyeye gore değişiyordur ama size denk geldimi bilmiyrum dogum hikayelerinde sezeryan olanlar ozellikle dusa girince sutumde geldi falan yazmıslar etkisi var sanırım.
amin canım birde ilk girdiğimde bu siteye hamile kalmak için cabalayan kadınlar var ozamanlar kendimi ozel hissetmiştim ve çokta uzulmustum allah olmayana ve değerini bilecek olan kişilere yasatsın bu duyguyuaminn canım, böyle söyleniyoruz şikayet ediyoruz ama bunlara da binlerce kere şükürler olsun, rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn :116:
Evet canım aynı gun yapılabiliyor artık yaptıkları bandajlar su gecirmez oluyormus dusa girelebiliyor
olabilir canım birde sıcaklarda etkili bol bol su iç vücudun su kaybına uğramasın birde kabız olmaktan iyidir sanırımya kızlar ayıptır söylemesi çok fena ishal olmuşum, bazı yerlerde okumuştum doğum öncesi olabilir diye, ondan mı acaba:26:
ya kızlar ayıptır söylemesi çok fena ishal olmuşum, bazı yerlerde okumuştum doğum öncesi olabilir diye, ondan mı acaba:26:
ya kızlar ayıptır söylemesi çok fena ishal olmuşum, bazı yerlerde okumuştum doğum öncesi olabilir diye, ondan mı acaba:26:
olabilir canım birde sıcaklarda etkili bol bol su iç vücudun su kaybına uğramasın birde kabız olmaktan iyidir sanırım
ben bu bacağımı napıyım kesip atimmi,ölüyorum yaa
aa evet dogum oncesi belirtilerden biri gercekten :)
2 gün önce bende olmuştum umutlanmıştım :)
Ay çok komik yaa, her detayı göz önünde bulunduruyoruz...
bir bu eksiktiiii
yok annem az daha dayan lazım olacak o bacak sana
ayy hadi inşallahhhhh
bak yaa bir üstteki msja sevindim derken kurasığmda bıraktın
teşekkür ederim canım cevapladığın için... ben normal doğum düşünüp son anda sezeryandan yana olan biri olarak hemen çantama havlumu attım :):)
yahu magneznumda vermıyo doktor nasıl geçecek bu agru ya,topallıyoru mresmen yavrum ya. evde var magnezyum içsem nolur
yahu magneznumda vermıyo doktor nasıl geçecek bu agru ya,topallıyoru mresmen yavrum ya. evde var magnezyum içsem nolur
bir kere içmenin de bir faydası olur mu ki :26:
seker doktor vermemişse içme neden vermediğini sormadınmı doktora
ay nebilim ki belki geçer diye şeyettim:))
sonuçta hamileler içio bende içim aklımda kalamsın mı acaba:))
İki yeni sezeryanla dogum yapan arkadasım aynı gun girdi hatta bende sasırdım doktorları tavsiye etmiş zaten sut gelmesi içinde. Umarım hastanede kullandıkları bandajlar farklı farklı değildir gerci ikiside farklı yerlerde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?