heheee boşuna araştırıp paylaşmamışım listemi.şuna ne gerek var diyen ark.ların kulakları çınlasın.antalya da donuluyorsa biz ooooooo.sabahlık eksik sadece.birtane aldım internetten o da kapşonlu ve ayak bileğine kadar .hafif kalın geldi bana penye eşofmanını biraz kalını.onu alayım bari.yaşa canım ya.1 kısa çorap almıştım 1 tane daha alayım.
Acaba doğumu yapıpmı arasam annemleri kadıncağız ben doğurana kadar dışarıda mahvolur
napım sizce bi fikir verin
Acaba doğumu yapıpmı arasam annemleri kadıncağız ben doğurana kadar dışarıda mahvolur
ay öyle şey olur mu o senin annen yanında olması o mutlu gününde hakkıdır bence.sonradan haber vermek bana göre olmaz.
bugün saat 17.00 de doktor kontrolümüz var.Bakalım oğluşumun kilosu ne kadar olmuş.Ben iyice ağırlaştım.O da büyümüş olsa gerek.Zaten tosuncuktubakalım daha ne kadar aldı ? Her seferinde bir şikayetin var mı diyordu doktor.Bn de yok diyordum.Bu sefer ilk defa şikayetlerimden bahsedeceğim bol bol.Biraz da ağlanayım diyorum.Zaten oğluşun kilosu arttıysa sezeryan diyebilir.Ben de artık doğurmak istiyorum.Bugüne kadar hep normal istiyordum ama.Artık daha fazla beklemek zor geliyor bana.Uyku yok, doğru düzgün yürüyemiyorum bile.O yüzden fikrim değişti.Eşim de kızıyor bana ne sezeryanı diyor normal en iyisi diyor.Bakalım heyecanla bekliyorum doktorum ne diyecek.
ay ev çok sıkıcı ya,evde durmak bayıyo yemin ederim.
Aynen valla sayıyorum da 4 gündür adımı mı atmadım dışarı.Patlamak üzereyim artık.ama zaten çıksam ne olacakki hemen yoruluyorum.Bugün doktora gidicez de 2 insan yüzü görecem işte...
bugün saat 17.00 de doktor kontrolümüz var.Bakalım oğluşumun kilosu ne kadar olmuş.Ben iyice ağırlaştım.O da büyümüş olsa gerek.Zaten tosuncuktubakalım daha ne kadar aldı ? Her seferinde bir şikayetin var mı diyordu doktor.Bn de yok diyordum.Bu sefer ilk defa şikayetlerimden bahsedeceğim bol bol.Biraz da ağlanayım diyorum.Zaten oğluşun kilosu arttıysa sezeryan diyebilir.Ben de artık doğurmak istiyorum.Bugüne kadar hep normal istiyordum ama.Artık daha fazla beklemek zor geliyor bana.Uyku yok, doğru düzgün yürüyemiyorum bile.O yüzden fikrim değişti.Eşim de kızıyor bana ne sezeryanı diyor normal en iyisi diyor.Bakalım heyecanla bekliyorum doktorum ne diyecek.
ay öyle şey olur mu o senin annen yanında olması o mutlu gününde hakkıdır bence.sonradan haber vermek bana göre olmaz.
35. haftada 3200 dü.
annem tansiyon ve kalp hastası panik yapar die korkuyorum ondan arkadaşlar
bilmiyorum ama birden geldi böyle birşey aklıma
tabiki fikirlerinzi önemli benım için
oan o sancıyı ve doğumu sen yaşayacak ben normal doğuma 2 kere girdim olmadı sezeryanla doğum yaptım ve eşimde bana şöle böle dedi anladım ki orda sadece kendin oluyorsun kendine güveniyorsan ol güvenemiyorssan sezeryan ol çünkü o ortamı ben kaldıramadım hala daha iiki sezeryan oldum diyorum normal doğumda aynı alttan dikişlerin olduktan sonra ne anlamı kalıyorki allah sana kolaylık versin ii düşün taşın yanlış bir işlemde bebeğinide kendinie kaybedebilirsin
oo maşallah valla 4 kg olmuştur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?