Valla yeni dogum yapan arkdasımda bekleyip duruyordu son haftasıydı yok gec gelecek falan dedik hatta akşam 1 bucuk saat konustuk telefonda sonra bi baslamıs sancıları sabah 10da aradı dogum yaptım diye :) Hiç belli olmuyr bu işler rahat bırak kendini en iyisi artık o tam bırakmıstı gec gelecek diye. Birde diyoruz ya ilk oldugundan birsey bilmiyoruz diye onun ikinci dogumu ve gecen sene oldu birisi, ikiside erkek oda tam anlayamamş sancılarını annesine gaz sancım var demiş :) Valla ikincide tecrubeli oluyorsun diye birsey yok diyor ilkinde suyu geldi bunda gelmedi mesela tamamen farklı seyler yasadı :)bir bu eksiktiiii
yok annem az daha dayan lazım olacak o bacak sana
ayy hadi inşallahhhhh
bak yaa bir üstteki msja sevindim derken kursağımda bıraktın
Geçmiş olsun canım (da neden güldüğümü anladın sen )
bugun benim kocişin doğum gunu bende yapmayı planlıyorum normal keki yapıyorum o pişiyor sonra tekrar kek yapar giibi katı malzemelerini katmadaan tekrar malzemelerini karıstırıyorum birde bu sefer normal kek gibi değil hepsinin olcusunu yarı yarıya koyuyuorum sonradan sosunu hazırlama sebebim ise bol soslu olsun diye kekimde fazla oluyor boyleceşöyle güzel bir ıslak kek tarifi olan var mııııııı
ay ben de bilemedim ki şimdi, dr içme demiş ama, valla ben bütün ilaçları bıraktım dr um içiyorum sanıyor
ama dayanılmaz bir ağrıysa da acaba parol falan alsan işe yarar mı
:):) sen normal mi düşünüyorsun canım... benim normal yapmaya cesaretim yook yaa
Valla yeni dogum yapan arkdasımda bekleyip duruyordu son haftasıydı yok gec gelecek falan dedik hatta akşam 1 bucuk saat konustuk telefonda sonra bi baslamıs sancıları sabah 10da aradı dogum yaptım diye :) Hiç belli olmuyr bu işler rahat bırak kendini en iyisi artık o tam bırakmıstı gec gelecek diye. Birde diyoruz ya ilk oldugundan birsey bilmiyoruz diye onun ikinci dogumu ve gecen sene oldu birisi, ikiside erkek oda tam anlayamamş sancılarını annesine gaz sancım var demiş :) Valla ikincide tecrubeli oluyorsun diye birsey yok diyor ilkinde suyu geldi bunda gelmedi mesela tamamen farklı seyler yasadı :)
bizde biliyoruz deseydin iç zararı yoksa faydası olur bence bide internetten hamiş egzersizlerine bak bacagına iyi gelebilir ben yapıyorum iyi oluyorfaydası olmaz mış,doğumdan sonra gececekmiş( onumu beklicem ben
bugun benim kocişin doğum gunu bende yapmayı planlıyorum normal keki yapıyorum o pişiyor sonra tekrar kek yapar giibi katı malzemelerini katmadaan tekrar malzemelerini karıstırıyorum birde bu sefer normal kek gibi değil hepsinin olcusunu yarı yarıya koyuyuorum sonradan sosunu hazırlama sebebim ise bol soslu olsun diye kekimde fazla oluyor boylece
Normal cok istiyordum ama şimdi hem ters hem cok zayıf.Doktor donse bile artık 2500 kilo zor olur diyor onun altıda sezeryan diyor yani umutlanmak istemiyorum ama bir umut yinede normal olsun istiyorum :)
kız topal topal geziyorum işte ayağımın üstüne basamaıyorum öle yani:))
kız nasıl bir tarif verdin öyle, hiç bişey anlamadım
doğru soyluyorsun guldum kendime şimdi kız norml kekini yap at fırınında pişsin sosunun tarifini veriyorum
1 yumurta, yarım su bardağı yağ, yarım su bardağı süt, şeker yarım su bardağından biraz daha az, kakaolu yapıyorsan kakao kat istediğin kadar koy, birde ben yarım su bardağı kadar içine ekşilik verecek meyve suyu katıyorum
kekini pişir bunu kekini çıkardıktan 5 dakka sonra ustune iyice yedir beklet guzel oluyor haa sosu dokmeden kekin uitune catal yada kurdanla birçok yerde delik aç daha kolay içine çeker
sadece yüz havlusu koydum ama.banyo yapmayı düşünmüyorum hastanede.süt için çay aldım artırmak için.birr de çok sıcak su sütü peynir gibi yapıyor diye duydum
iç gitsin ozaman kuzum ölüm yok ya ucunda
bizde biliyoruz deseydin iç zararı yoksa faydası olur bence bide internetten hamiş egzersizlerine bak bacagına iyi gelebilir ben yapıyorum iyi oluyor
Sezeryan olan iki arkdasımın dus alana kadar sütleri gelmedide neyin yarayacagını bilemiyoruz ki işte. Zaten doktorları ılık dus alın diye onermiş ve faydası olmustu.
kız zorlama şimdi bnim yuzumden doğurcan kaldığın yerde gerçekten ne bacak ağrısı nede bişey kalacak sen en iyisi kalsiyumunu iç :))):)))) ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ulan ahhh bebiş yaktın beni:)
ayyy yapim dedim oturdugum yerden kalkamadım ya koptum gülmekten kendi kendime:)
sezeryan yada normal doğum hiç farketmiyor
ılık duştan sonra süt daha iyi geliyormuş öle duydum bende
tabi o acıyla sancıyla nasıl yaparz bilemiyorum
napalım onada dayanıcaz artık bebişlerimiz için aç kalmasınlar
kız zorlama şimdi bnim yuzumden doğurcan kaldığın yerde gerçekten ne bacak ağrısı nede bişey kalacak sen en iyisi kalsiyumunu iç :)))
Ay bende dün doğumhanenin yanından geçtim, kadın resmen inliyordu, içim o kadar garip olduki, çok korktum
Eşime sezeryanmı olsam dedim, belki o şimdi kucağına almıştır bebeğini, sezeryan olsaydı sessiz olacaktı ama hemen göremeyecekti falan filan, bir yığın şey söyledi...
Benim annemde taa İstanbul'dan Iğdır'a yetişmeye çalışacak, ama doğuma yetişecebileceğini zannetmiyorum. İnş. hastaneden çıkışa yetişir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?