2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annem tansiyon ve kalp hastası panik yapar die korkuyorum ondan arkadaşlar
bilmiyorum ama birden geldi böyle birşey aklıma
tabiki fikirlerinzi önemli benım için

Tabi yanında olacaksa dogumda işler değişir benim kayınvalideme soylememeyi kabul etme sebebim zaten baska sehirde ve dogumdan sonra gelecek olması. Yoksa gelecek olsa onun adına osekilde bir karar veremem acıkcası

Ay bende dün doğumhanenin yanından geçtim, kadın resmen inliyordu, içim o kadar garip olduki, çok korktum
Eşime sezeryanmı olsam dedim, belki o şimdi kucağına almıştır bebeğini, sezeryan olsaydı sessiz olacaktı ama hemen göremeyecekti falan filan, bir yığın şey söyledi...

Benim annemde taa İstanbul'dan Iğdır'a yetişmeye çalışacak, ama doğuma yetişecebileceğini zannetmiyorum. İnş. hastaneden çıkışa yetişir...

sadece yüz havlusu koydum ama.banyo yapmayı düşünmüyorum hastanede.süt için çay aldım artırmak için.birr de çok sıcak su sütü peynir gibi yapıyor diye duydum

ayyyy yine birsürü bebiş gelmişşşşş hoşgelmişşşşşşş

Allah hepsine uzun, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşalllahhhhh

sadece yüz havlusu koydum ama.banyo yapmayı düşünmüyorum hastanede.süt için çay aldım artırmak için.birr de çok sıcak su sütü peynir gibi yapıyor diye duydum

Sezeryan olan iki arkdasımın dus alana kadar sütleri gelmedide neyin yarayacagını bilemiyoruz ki işte. Zaten doktorları ılık dus alın diye onermiş ve faydası olmustu.

seninde az kaldı canım nasıl hissediyorsun iyimisin

doğumuna 3-5 gün kalmış biri olarak haddinden fazla iyiyim canım
bu da canımı sıkıyor
sen nasılsınnn??

Oğlun yerini sevdi sanırım, benimkininde bugün gelmeye niyeti yok, ağrı sızıda kalmadı, heralde rahat yeri :)

sorma tatlım bunlar kalıcı sanırım
benim de hafif hafif sancılarım yokluyor ama artık onlardan bahsetmeye bile değmez çünkü hep fossssssss çıkıyorrr

Sezeryan olan iki arkdasımın dus alana kadar sütleri gelmedide neyin yarayacagını bilemiyoruz ki işte. Zaten doktorları ılık dus alın diye onermiş ve faydası olmustu.

bende sadece yuz havlusu koymustum ama şimdi buyuk havluda koyacam sağolun kızlar bilmiyordum banyonun bu kadar iyi geldiğini

benimde bebiş iyice asağı indi ama hareketlerinde bir azalma yok bacak arası ağrılar var onlarda normal sanırım sende stres yapma rahat olki doğumunda okadar rahat olsun onlar geleceği zamanı bilirler olmadı sezeryan olursun kasma kendini

ay o bacak arası ağrısı zaten tek başına yetiyor yaaa,
hayırlısı bakalım canım ne zaman teşrif edecek paşammm, o değil de artık zorlanıyorum ciddi ciddi, ağırlık bir yandan, sıcak bir yandan, sırtım ağrıyor deli gibi ya göbeğimi taşıyamıyorum artık
iş desen, 2 dk yapcam 1 saat yatmam gerekiyor valla çok zormuş son günler

Son düzenleme:

Ay kendimi gördüm bi an, dün nst'ye girdim, çektiğim ağrı ve acıları göz önünde bulundurarak sancı tavan yapmıştır diye düşünüyordum ama ufak tefek kasılmalar çıktı, sinir oldum...

biz zorlanıyoruz senin birde gunun boyle hissetmen cok normal ne yapalım biraz zor geçiyor ama geçecek bebişimizi kokladığımızda herseye değecek unutacaz inşallah allah baska sorun vermesin bebişlerimizi sağlıklı alalım kucağımıza

bende sadece yuz havlusu koymustum ama şimdi buyuk havluda koyacam sağolun kızlar bilmiyordum banyonun bu kadar iyi geldiğini

Belki buda bunyeye gore değişiyordur ama size denk geldimi bilmiyrum dogum hikayelerinde sezeryan olanlar ozellikle dusa girince sutumde geldi falan yazmıslar etkisi var sanırım.

valla ne o deli gibi vuran adet sancılarını ne de kasılmalardan taş kesilen karnımı artık ciddiye almıyorum, ya bu doğum sancısı nasıl bişeyse artık bu çektiklerimiz yalancısı

aminn canım, böyle söyleniyoruz şikayet ediyoruz ama bunlara da binlerce kere şükürler olsun, rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…