annem tansiyon ve kalp hastası panik yapar die korkuyorum ondan arkadaşlar
bilmiyorum ama birden geldi böyle birşey aklıma
tabiki fikirlerinzi önemli benım için
bugün saat 17.00 de doktor kontrolümüz var.Bakalım oğluşumun kilosu ne kadar olmuş.Ben iyice ağırlaştım.O da büyümüş olsa gerek.Zaten tosuncuktubakalım daha ne kadar aldı ? Her seferinde bir şikayetin var mı diyordu doktor.Bn de yok diyordum.Bu sefer ilk defa şikayetlerimden bahsedeceğim bol bol.Biraz da ağlanayım diyorum.Zaten oğluşun kilosu arttıysa sezeryan diyebilir.Ben de artık doğurmak istiyorum.Bugüne kadar hep normal istiyordum ama.Artık daha fazla beklemek zor geliyor bana.Uyku yok, doğru düzgün yürüyemiyorum bile.O yüzden fikrim değişti.Eşim de kızıyor bana ne sezeryanı diyor normal en iyisi diyor.Bakalım heyecanla bekliyorum doktorum ne diyecek.
canım ablam doğururken senin gibi duşunup anneme sonradan haber verdik kadın akşama kadar ağladı o heyecanı bana cok gordunuz kızımın yanında olamadım diye geçenlerde anneme dedim erken doğum olursa nasıl yetişecen erzurumdan diye kadın ağladı sendede yanında olamazsam olurum diye beence soyle onun heyecanını yasamasına izin ver oda farklı bir duygu
valla bende herseyi gereksiz buluyordum hazırlamaya baslayınca koca bavul oldu tatile gitsem bu kadar olmazdı :))
birde hastaneye havlu goturmeyi dusunuyormusunuz siz? odalarda hep banyo var ve sezeryan olursam iki gun kalıcam sıcakta . banyo cok onemliymiş sut gelmesi içinde ben havluda eklemeyi dusnuyorum cantaya artık
seninde az kaldı canım nasıl hissediyorsun iyimisinayyyy yine birsürü bebiş gelmişşşşş hoşgelmişşşşşşş
Allah hepsine uzun, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşalllahhhhh
çoook pis doğurasım var
ama
oğlumun hiç doğası yok
napcaz
sadece yüz havlusu koydum ama.banyo yapmayı düşünmüyorum hastanede.süt için çay aldım artırmak için.birr de çok sıcak su sütü peynir gibi yapıyor diye duydum
seninde az kaldı canım nasıl hissediyorsun iyimisin
Oğlun yerini sevdi sanırım, benimkininde bugün gelmeye niyeti yok, ağrı sızıda kalmadı, heralde rahat yeri :)
Sezeryan olan iki arkdasımın dus alana kadar sütleri gelmedide neyin yarayacagını bilemiyoruz ki işte. Zaten doktorları ılık dus alın diye onermiş ve faydası olmustu.
benimde bebiş iyice asağı indi ama hareketlerinde bir azalma yok bacak arası ağrılar var onlarda normal sanırım sende stres yapma rahat olki doğumunda okadar rahat olsun onlar geleceği zamanı bilirler olmadı sezeryan olursun kasma kendinidoğumuna 3-5 gün kalmış biri olarak haddinden fazla iyiyim canım
bu da canımı sıkıyor
sen nasılsınnn
sorma tatlım bunlar kalıcı sanırım
benim de hafif hafif sancılarım yokluyor ama artık onlardan bahsetmeye bile değmez çünkü hep fossssssss çıkıyorrr
benimde bebiş iyice asağı indi ama hareketlerinde bir azalma yok bacak arası ağrılar var onlarda normal sanırım sende stres yapma rahat olki doğumunda okadar rahat olsun onlar geleceği zamanı bilirler olmadı sezeryan olursun kasma kendini
sezeryandan sonra hemen banyo yapabiliyor muyuz???
doğumuna 3-5 gün kalmış biri olarak haddinden fazla iyiyim canım
bu da canımı sıkıyor
sen nasılsınnn??
sorma tatlım bunlar kalıcı sanırım
benim de hafif hafif sancılarım yokluyor ama artık onlardan bahsetmeye bile değmez çünkü hep fossssssss çıkıyorrr
ay o bacak arası ağrısı zaten tek başına yetiyor yaaa,
hayırlısı bakalım canım ne zaman teşrif edecek paşammm, o değil de artık zorlanıyorum ciddi ciddi, ağırlık bir yandan, sıcak bir yandan, sırtım ağrıyor deli gibi ya göbeğimi taşıyamıyorum artık
iş desen, 2 dk yapcam 1 saat yatmam gerekiyor valla çok zormuş son günler
bende sadece yuz havlusu koymustum ama şimdi buyuk havluda koyacam sağolun kızlar bilmiyordum banyonun bu kadar iyi geldiğini
Ay kendimi gördüm bi an, dün nst'ye girdim, çektiğim ağrı ve acıları göz önünde bulundurarak sancı tavan yapmıştır diye düşünüyordum ama ufak tefek kasılmalar çıktı, sinir oldum...
biz zorlanıyoruz senin birde gunun boyle hissetmen cok normal ne yapalım biraz zor geçiyor ama geçecek bebişimizi kokladığımızda herseye değecek unutacaz inşallah allah baska sorun vermesin bebişlerimizi sağlıklı alalım kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?